View Full Version : Няколко въпроса относно ел. дросел
Alfation
22-02-2012, 18:39
Здравейте колеги, искам да питам дали е нормално когато е на контакт от кутийката на дросела да се чува постоянен звук на моторче, не се чува да превърта зъбци или нещо подобно но върти прекалено неравномерно. Преди да го забележа този шум, колата загря (към 100-110градуса или поне така показваше уреда ) на -8 градуса навън, но след като изключа и пак запаля, стрелката заковава на 90..:hmm: Едва ли има нещо общо, ама аз да си кажа :D
Alfation
25-02-2012, 17:54
Толко ли няма един колега с V6, който да провери дали на контакт има същия шум :? Ще черпя обещаавам :beer: Все си мисля, че моторчето трябва да сработва само когато се пипа педала..
Толко ли няма един колега с V6, който да провери дали на контакт има същия шум :? Ще черпя обещаавам :beer: Все си мисля, че моторчето трябва да сработва само когато се пипа педала..
Нормално е на контакт да жужи моторчето и да издава странни звуци,просто си намества клапата,нали все пак то управлява празния ход.:neko::neko::neko: