View Full Version : Какво му има?
Deathriderr
23-02-2012, 23:12
Цветът. Хенри Форд е казал, че няма никакво значение какъв цвят е колата, стига да е черен. Това е напълно вярно, но трябва да е чиста. Червената кола означава или че живеете в град близо до София, известен с минното си дело, или че сте взели на заем возилото на дядо си. Бялото пък означава, че не правите разлика между автомобил и хладилник. Може и синьо, но трябва да е тъмно, защото, ако се появите в небесно синя Alfa Romeo, има огромна вероятност момичето, с което имате среща, просто да се направи, че не ви познава.
http://div.bg/%D0%9A%D0%B0%D0%BA%D0%B2%D0%BE-%D0%BA%D0%B0%D0%B7%D0%B2%D0%B0-%D0%B0%D0%B2%D1%82%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D0%B1%D0%B8%D 0%BB%D1%8A%D1%82-%D0%B2%D0%B8-%D0%B7%D0%B0-%D0%B2%D0%B0%D1%81_l.a_i.155590.html
Значи всички мутри са почитатели на Х.Форд
nightroller
24-02-2012, 17:37
Значи всички мутри са почитатели на Х.Форд
или карат хладилници ;)
Интересна статия,но е много обща,иначе горе долу са прави.
Alexandrov70
24-02-2012, 19:46
Има коли на които черно хич не им отива
Alfa_Fenka
24-02-2012, 19:53
Има коли на които черно хич не им отива
Поименно, колега, поименно...
old alfist
24-02-2012, 21:18
Може би съм малко като циганите - влече ме червения цвят, но не на всяка кола и подхожда.
Сребристите в сивата гама са комбинация от практичност и красота.
nightroller
24-02-2012, 21:20
Може би съм малко като циганите - влече ме червения цвят, но не на всяка кола и подхожда.
съгласен !!! моята е по-тъмно сива от посочените от теб но много добре си го писал.
или карат хладилници ;)
Мдааа, дали правят разликата :balloon:
---------- Post added at 02:48 ---------- Previous post was at 02:47 ----------
Да и аз си падам по сивите
Като гледам последната реклама на 3-ката на БМВ....залагат на червено:))....интересно кой го е заложил като цвят първи за спортен автомобил..:notify:
п.п. аз си падам по червенокосите...може и руси:))
Цветът. Хенри Форд е казал, че няма никакво значение какъв цвят е колата, стига да е черен. Това е напълно вярно, но трябва да е чиста. Червената кола означава или че живеете в град близо до София, известен с минното си дело, или че сте взели на заем возилото на дядо си. Бялото пък означава, че не правите разлика между автомобил и хладилник. Може и синьо, но трябва да е тъмно, защото, ако се появите в небесно синя Alfa Romeo, има огромна вероятност момичето, с което имате среща, просто да се направи, че не ви познава.
http://div.bg/%D0%9A%D0%B0%D0%BA%D0%B2%D0%BE-%D0%BA%D0%B0%D0%B7%D0%B2%D0%B0-%D0%B0%D0%B2%D1%82%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D0%B1%D0%B8%D 0%BB%D1%8A%D1%82-%D0%B2%D0%B8-%D0%B7%D0%B0-%D0%B2%D0%B0%D1%81_l.a_i.155590.html
Заради това значи жената избра да купим небесно синя,веднага спирам всякакви диети,заради цвета било,а аз си мислих,че съм дебел.
Бахти как ме е прецакала..
Че какво лошо има в това да поразбиеш камъните в бъбреците на дядото??? :)
А иначе пожелавам ви да имате всякакви цветове коли за всякакви случаи .......
А и другото - винаги съм си мислел че ако някога си купя джип , то той трябва да изглежда груб и брутален ( което включва и очукан и одран ) .... друг е въпроса че няма да тръгна на първа среща с нея ........мамка му аз съм женен......никога вече няма да ходя на първа среща .............УЖАССССССССС!!!!!!!!
Lady Marmalade
27-02-2012, 00:16
Може и синьо, но трябва да е тъмно, защото, ако се появите в небесно синя Alfa Romeo, има огромна вероятност момичето, с което имате среща, просто да се направи, че не ви познава.
И може би ще е по- добре за момчето, щото ако тя реагира така, значи е кифла :calc:
Пък ако трябва да съм по- екзактна- по- добре синя Алфа, отколкото черен Голф :)
Според мен на всяка кола и отива различен цвят. Аз лично харесвам черното най- много, някои нюанси на червено също, само на някои автомобили. На някои модели от новите БМВ и Ауди им стои много готино млечно бялото.
Аз пък съм фен на розовите автомобили задължително с тъмно лилави джанти а пък интериора задължително да е претъпкан до тавана с плюшени играчки от мечо пух :D