PDA

View Full Version : Препоръчайте ми хижа или вила

Dob4i
25-02-2012, 22:57
Здравейте колеги, препоръчайте някое хубаво местенце на планина за лятната ваканция. Около 8-10 човека ще сме, искаме да наемем цяла хижа, вила или къща. Нямаме особени претенции, барбекю да има и да е уютно, и ако е в гората още по-добре. Дамите нещо за басейни се оглеждат, ама може и без тях да минат :-D... За момента нещо около Рибарица оглеждаме, ама приемаме всякакви съвети за из цяла България. Трябва май да направим във форума един "пътеводител" от полза ще е.

old alfist
25-02-2012, 23:53
Курортно селище Семково в близост до Белица.

546
26-02-2012, 02:31
Над Трявна,на 2-3 км. има една махала Рашовите или Рашевите с 5-6 къщи. Пише се Ловен хан,всъщност са две къщи,в интернет излизат по сайтовете като напишеш в гугъл Вили Кавалджиеви в Трявна.Едната къща е за 5-6 човека,в другата сме спали поне 12 човека .Битов стил,камина на дърва в голямо помещение в като механа с ловни трофеи по стените ,даже има меча кожа в едната къща,отделно кухня с уреди и посуда.Стаите са по горните етажи с баня-тоалетна на етаж.Не е лукс,но нищо не липсва и е идеално за една седмица.Басейн няма,барбекю си има,ел.скари за мързеливите .До Трявна се слиза пеша за 25 минути ,после нагоре таксито е до 4-5 лв.Ресторантчетата в града са на съвсем приемливи цени и нямам спомен някъде да са ми отрязали главата през кръста или да са ми сервирали нещо кофти приготвено.От махлата нагоре си е балкан и има и накъде да се разтъпче човек.Когато съм ходил там сме били само нашта компания и никой не ни е нарушавал спокойствието или ние да пречим на някой.

blacksnoopy
26-02-2012, 16:32
Преди една или две години празнувахме 8 декември в с.Орешак (на 8км от Троян). Къща за гости ЛАБАДИ
Много сме доволни, ние дойдохме от София, собственика пристигна от Троян, остави ни ключ, разведе ни из къщата и си замина. Дори има wireless интернет.

http://www.labadi.hit.bg/gallery.html

Някои колеги след това бяха ходили и в други къщи в Орешак, някои мисля, че имат и басейн.