View Full Version : Давене, прекъсвене и пукане при студен двигател
Здравейте,
Пускам нова тема защото изчетох всичко написано по този въпрос във форума. Така и неразбрах някой успял ли е да намери решение на проблема. Става въпрос за давенето, прекъсването и тресенето на двигателя при ТС до като е студен двигателя. В случая автомобила е с ГИ.Само да отбележа моля спестете си отговори като диагностика, дебитомер, ламбда, МПХ и ТПС и тем подобни. Има автомобили на които е сменено всичко и проблема остава.
166 2.0 ТС с ГИ Фобос
Pepko-Bepko
28-02-2012, 21:24
Ами явно колега не си сменил всичко ...продължавай да сменяш наред може и да успееш да оправиш колата си накрая.Защо отхвърляш диагностиката и мислиш,че тук в форума ще получиш точната диагноза на проблема ти?
Ами явно колега не си сменил всичко ...продължавай да сменяш наред може и да успееш да оправиш колата си накрая.Защо отхвърляш диагностиката и мислиш,че тук в форума ще получиш точната диагноза на проблема ти?
Някъде да споменах, че не съм ходил на диагностика или пък, че съм сменил всичко това??? Не очаквам диагноза, а очаквам да пише някой който си е решил проблема.
Някъде да споменах, че не съм ходил на диагностика или пък, че съм сменил всичко това??? Не очаквам диагноза, а очаквам да пише някой който си е решил проблема.
Ами колега аз съм оправил стотици такива ТС-и, немога да схвана какво точно искаш да ти кажат колегите?
Започни със свещи и бобини. Виж си разстоянието между електродите. Огледай си и бобините и лулите, за да не са се спукали някъде. Огледай гнездата на свещите за масло. После плюса на бобините...
Успех!
Започни със свещи и бобини. Виж си разстоянието между електродите. Огледай си и бобините и лулите, за да не са се спукали някъде. Огледай гнездата на свещите за масло. После плюса на бобините...
Успех!
Да и ако е с оригинални НЖК двуелектродни да земе да ги причука а?
Явно и тази тема ще се превърне в поредният кошмар по въпроса. По-добре да изтрият темата и да приключим въпроса. Ще си я карам така.
old alfist
01-03-2012, 23:52
Явно имаш проблем с комуникациите - ако искаш дистанционно от тук да направиш нещо по колата си трябва малко по-подробно да опишеш какво си правил до този момент по нея и какви промени си забелязал след това.
Газовата ти уредба допълнително усложнява ситуацията.