View Full Version : смяна на волан
колеги интересува ме дали мога да сложа на 145 facelift (ако има значение де) волан от друг модел алфа
колеги интересува ме дали мога да сложа на 145 facelift (ако има значение де) волан от друг модел алфа
Може,стига да са еднакви шлиците.
D-I-V-A-K-A
05-03-2012, 23:17
Въпроса не опира само до шлиците, трябва и самите гривни за заключването на волана да са еднакви. Например от 156/147 няма да стане, защото гривната е на самата конзола, а на 145/6 гривната е на самият волан и няма да стане. Мисля, че и при ГТ и 166 пак го има същият проблем.
П.П. Ти от кой модел мислиш да слагаш волан?
ivan dimitrov
06-03-2012, 15:33
---
ами искам от 156 или нещо такова да сложа
D-I-V-A-K-A
07-03-2012, 09:13
ами искам от 156 или нещо такова да сложа
За съжаления няма да стане. :(
е от какво тогава мога да сложа да не е от 145
D-I-V-A-K-A
07-03-2012, 17:52
е от какво тогава мога да сложа да не е от 145
Мисля, че от 155 ще ти стане, но не съм на 100% сигурен, защото не съм правил тази манипулация до сега.
П.П. Толкова много ли те дразнят воланите на 145/6?
абе да ти кажа не мисля че е от наи красивите
D-I-V-A-K-A
08-03-2012, 20:28
абе да ти кажа не мисля че е от наи красивите
Е въпрос на вкус, но мисля, че долопосоченият волан, ще ти хареса много как седи в колата. Аз лично съм с такъв и след леко освежаване седи страхотно в колата ;)
ами колега и аз имах такъв от страта ми 145ца но ме удариха и волана е крив сега на жтд-то волана му е мн гаден и мн ме дразни
В този ред на мисли - с какъв волан може да се смени този на 146, като единственото условие е да не са му така прокълнати бутоните за клаксона. По възможност да е по средата - като на истински автомОбил... а, да - и да има бег-че също.
soldier81
10-03-2012, 13:46
В този ред на мисли - с какъв волан може да се смени този на 146, като единственото условие е да не са му така прокълнати бутоните за клаксона. По възможност да е по средата - като на истински автомОбил... а, да - и да има бег-че също.
От 155.
Точно такъв дето подаряваше Алекс в раздел "Подарява".
Имам същия.
soldier81
10-03-2012, 21:39
Ето този е на Алекс,моя е същия,но нямам снимка на него.
90365
Колега, драсни ми цена на едно ЛС ;)
едит: като го гледам този и на него бутоните за клаксона са отстрани, а не на големия капак отпред... ?
Колега, драсни ми цена на едно ЛС ;)
едит: като го гледам този и на него бутоните за клаксона са отстрани, а не на големия капак отпред... ?
Препоръчвам ти да смениш марката щото и на ферари клаксона не е по средата ;) А пък се си мисля че е истинска кола :spiteful: