PDA

View Full Version : Проблем с централното, чистачките и перката на радиатора :(

Patsimir
12-11-2006, 00:16
1. Заключвам от дистанционното и понякога сама се отключва веднага. Знам че има защита за да не изгори централното, но как да разбера каде заяжда.

2. А чистачката задната отказа, а предните не трият нищо - нервни чистачки им казват някои. Знам, че с илюстраций е обяснено във форума как се оправя но си търся майстор. Можете ли да ме насочите колегие че идва зима...

3. Перката на радиатора като дама на контакт се завърта и така си се върти постоянно. Колата загрява нормално според мен, ама бива ли пък все да се върти?

BatVas
12-11-2006, 02:46
1. Откачи предните чистачи и почисти добре - вземи си нови пера - твоите са заминали отдавна
2. Задната чистачка ти е запечнала - отвива се , развърта се всичко почистваш - смазваш и слагаш- Мъро последно прави тази процедура с бат Венци, аз преди това и Гиги също.
За Алармата не знам и за перката - не знам

Alfamaniak
12-11-2006, 12:20
За централното, понеже предните две машинки са управляващи някоя от двете не стига до долната си точка кадето дава сигнал за затворено. Трябва да разглобиш кората и да се направи профилактика на заключващия механизъм и да се провери машинката, най-вероято заяжда лостчето :idea:

Mury
12-11-2006, 12:48
За перката най-вероятно ти се е поразтопила някоя букса която влиза в реостата на перките погледни ги и смени кабелните обувки и си 6/поне при мен беше така при същия проблем-постоянна работа на перките/ :wink: :wink: