View Full Version : Нов рекорд на Божурище
Рекорда вече принадлежи на Нисан Скайлайн.ако няма някаква грешка този автомобил даде време 10.23 за 400м. :shock: Тая направо изрод бе :shock:
За деня май на второ място ще бъде червеното Интеграле с време 10.66 ,досегашния рекордьор-Форд Сиера не можа да слезе под 10.70,нещо не и беше най-вървежния ден.
hondoman
12-11-2006, 18:08
E много се радвам ,че нисанчето е дало най-добро време нали сам с японско сьрце се радвам много че японеца пак се доказа че един от най-добрите :wink:
E много се радвам ,че нисанчето е дало най-добро време нали сам с японско сьрце се радвам много че японеца пак се доказа че един от най-добрите :wink:
Ми нормално, то и колата скъпа и тунинга също 8)
hondoman
12-11-2006, 18:15
Прав си бате така е :D
След две години работа по него най-накрая даде някакво читаво време тоз звер а иначе аз доколкото разбрах Тошо е дал 10.5 ама без 2 скорост па на Даниел Ланчията и тя е дала 10.5 :wink: :wink: :wink:
П.С.Боби ти затва ли не дойде на срещата а иначе дава зор да пиеме бира :evil: :wink: :wink:
Ланчата много ме изкефи -нали си е италианка :headbang:
П.С.Боби ти затва ли не дойде на срещата а иначе дава зор да пиеме бира :evil: :wink: :wink:
:oops: Мани,Бобо пи подпали главата,ма не съжалявам.Беше интересно,Другия пъ сериозно-ще пием бира :wink:
Рекорда е 10.024 на Нисана, Сиерата даде 10.591, а Ланчата 10.690.
А на сиерата днес и беше най-вървежния ден щом даде 10.5 без 2-ра скорост :shock: :lol:
:oops: Мани,Бобо пи подпали главата,ма не съжалявам.Беше интересно,Другия пъ сериозно-ще пием бира :wink:
Кажи честно съжаляваш ли - все пак виде най-яките коли в БГ и то във най-вървежния им момент :wink:
нисана с нитро ли даде това време :shock:
нисана с нитро ли даде това време :shock:
Нисана е без нитро както и ланчата :wink:
:shock: :shock: Що не свиркате като има такива пресни неща,яко ме е яд че не бях там и аз :twisted:
Аз до колкото разбрах Лан4ата е разглобена и я правят оше по силна
Тя ми е фаворит :lol: :lol:
hristiqn
13-11-2006, 13:53
значи Нисана е около 1600 кг. :shock: През зимата ще бъде олекотяван и то само с карбон
:D
(Единствено съжалявам за Аудито S1 на Явор , който заслужава щастието да покаже потенциала но това чудовище , който е наистина феноменален...ако някой има инфо дали аудито е с новото турбо :?:
тоя нисан ако е 1600 кг :shock: ,треа да е над 1000 к.с. за да земе 400м за 10 секунди :idea:
тоя нисан ако е 1600 кг :shock: ,треа да е над 1000 к.с. за да земе 400м за 10 секунди :idea:
Толкова е ...1000+ коня...Това време го дава с леко забавяне на втора...Иначе със сигурност е в 9ките :wink:
досега не съм ходил на божура :oops: ,ама другия сезон съм там :twisted: ,естесвено като зрител :lol:
hristiqn
13-11-2006, 18:34
Е трябва да идеш....ние от Сливен ходим :lol: :lol: :lol:
За сравнение Ланчията и Сиерата са по 1000 кг :evil:
Аз до колкото разбрах Лан4ата е разглобена и я правят оше по силна
Тя ми е фаворит :lol: :lol:
Начи нищо не си разбрал :lol: Колата си е достатъчно силна, даже прекалено според мен - просто щото е правена за рали а не за драг :wink:
значи Нисана е около 1600 кг. :shock: През зимата ще бъде олекотяван и то само с карбон
(Единствено съжалявам за Аудито S1 на Явор , който заслужава щастието да покаже потенциала но това чудовище , който е наистина феноменален...ако някой има инфо дали аудито е с новото турбо :?:
Да с новото турбо беше :wink: Но потенциял не видях :wink:
MainaCore
14-11-2006, 12:03
мдам яко е било - тоя нисан мн е цепнал положението 10.02ХХ, а тая сиера без втора - чисто чао! А ланчиата и тя е луда 10.6, ама аз искам да я видя тая ланчия на Калояново как ще върви :D :D :D
ПС:някой има ли идеа колко точно коня е тоя скайлайн?
мдам яко е било - тоя нисан мн е цепнал положението 10.02ХХ, а тая сиера без втора - чисто чао! А ланчиата и тя е луда 10.6, ама аз искам да я видя тая ланчия на Калояново как ще върви :D :D :D
ПС:някой има ли идеа колко точно коня е тоя скайлайн?
Сиерата без втора е чао кво имаш предвид ?
Тая ланчия ако Даниел я кара мъжката на калояново ще прави чудеса :lol:
Скайлайна е 1000+ коня и никой няма идея колко точно щот диното немож ги замери :lol:
hristiqn
14-11-2006, 15:24
А трябваше да качи поне 45 коня :evil:
А трябваше да качи поне 45 коня :evil:
Как ги сметнахте тия 45 коня :lol:
hristiqn
14-11-2006, 17:30
:D това беше очакваната разлика м/у старото и новото турбо... иначе изчисляването е лесно :lol:
MainaCore
14-11-2006, 18:13
Сиерата без втора е чао кво имаш предвид ?
имам предвид, че това е много добро постижение без да има втора :shock: иначе наистина много искам да я видя ланчията на Калояново, аре ако се надъхате някой ден да ходите да карате пишете във форума да дойда да ви гледам.