View Full Version : Патрави гъски!
Гледам шоуто на Слави и поредните шоу гърли.
Намазани, фризирани, тренирани, ама да ги дават от колената нагоре.
Кой знае защо, всички са свили краката си навътре и са застанали досущ като гъски, и ако за тия животинки си има обяснение за походката им, то нашите "хубавици" демонстрират само телесни дефекти.
Имам си мое обяснение за тая чума сред съвременните жени. Много малко са с нормална походка и знаят как поне да застанат. Там разстоянието от един юмрук в повече на пръстите от петите. С тия походки, бас държа, че не могат да протичат и 50 метра, а ако такива особи ги заведеш в планината, то на първите 15 минути ще си изпотрошат краката.
Ето третата мадама от актьорската вечер на шоуто си стои правилно и формите си и изпъкват доста вкусно!:picnic:
Ама нали е от Перник!
Предишните две...
Дядо ми казваше: Пази се сине от шута крава и патрава жена!
Тия май и думата не я знаят, защото ако я знаеха нямаше така да си кълчат глезените.
На такива по наше време щяхме да им викаме: патравата Мара, Златка и прочие.
Stoyan Georgiev
05-03-2012, 23:34
съгласен съм с това твое наблюдение, бих добавил, че освен патравата стойка на краката масово седят изгърбени девойките- не тези по тв вмомента , ами по улиците, колежки, познати - масово ходят със свити раменца и изгърбени вратлета, все едно им е студено - еми булка облечи се да ти е топло, па ходи като Дама, а не като ученичка 6ти клас
съгласен съм с това твое наблюдение, бих добавил, че освен патравата стойка на краката масово седят изгърбени девойките- не тези по тв вмомента , ами по улиците, колежки, познати - масово ходят със свити раменца и изгърбени вратлета, все едно им е студено - еми булка облечи се да ти е топло, па ходи като Дама, а не като ученичка 6ти клас
Лошото е, че май го правят нарочно.
Като мода е.
По скоро зараза!
Susscrofa
06-03-2012, 05:20
Еми играят го беззащитни, или пък чакат някой да ги стопли.
Има жени, които се смущават от големите си гърди и за това не ходят изпъчени и изправени, сигурно има и такива, които го правят заради малките си гърди.
Тъпото училище е виновно, егати скапаните чинчета и висене без голям смисъл.
Lei-chery
06-03-2012, 06:54
Една дама, трябва да върви изправена с вдигната глава и изправени рамене....да изглежда като газела.:)
Трябва и да се облича според фигурата си, а не само както е модерно, за да не изглежда нелепо-смешна, но това всичкото са умения.:)
rossenvn
06-03-2012, 07:27
Една дама, трябва да върви изправена с вдигната глава и изправени рамене....да изглежда като газела.:)
Трябва и да се облича според фигурата си, а не само както е модерно, за да не изглежда нелепо-смешна, но това всичкото са умения.:)
Аз дебели газели не съм виждал:roll2:. Това ме развесели.
Lei-chery
06-03-2012, 08:55
Аз дебели газели не съм виждал:roll2:. Това ме развесели.
Защо пък дебели....къде го прочете това...?!?!?!?!Или още не си се събудил напълно...:):):)
Това е образно казано...имай малко въображение, де...:)
Масово одат кат двукрака канонерка от Star Wars......арни на пръв поглед момета,и кат стане и земе да оди става ,,Сълза и Смях".....баси верно,никва стойка,никва походка,трябва да се въведе отново задължителната военна служба но този път за жени.........:roll2:
Светланчи
06-03-2012, 09:47
Масово одат кат двукрака канонерка от Star Wars......арни на пръв поглед момета,и кат стане и земе да оди става ,,Сълза и Смях".....баси верно,никва стойка,никва походка,трябва да се въведе отново задължителната военна служба но този път за жени.........:roll2:
Докато не спрат чалгата мисля и това няма да помогне :)
Истината е че все повече млади момичета искат да приличат на фолк дивите.
Susscrofa
06-03-2012, 09:53
По-добре да приличаш на Анелия, отколкото на женската коза Лейди Гага.
Чалгата не може да спре,тя е ,,духовната" потребност на 75% от населението :):):)
---------- Post added at 09:54 ---------- Previous post was at 09:53 ----------
А най-добре е да приличаш на себе си.........
Susscrofa
06-03-2012, 09:56
Чалгата не може да спре,тя е ,,духовната" потребност на 75% от населението :):):)
---------- Post added at 09:54 ---------- Previous post was at 09:53 ----------
А най-добре е да приличаш на себе си.........
Чалгата за нищо не е виновна, просто отново някой търси вината извън себе си. Това е доста характерно у нас, като черта.
Подрастващите винаги търсят модели за подражание!
Чалгата за нищо не е виновна, просто отново някой търси вината извън себе си. Това е доста характерно у нас, като черта.
Подрастващите винаги търсят модели за подражание!
Чалгата сама по себе си не е виновна да,ако нещо не ти харесва или нямаш нужда от него просто го игнорираш.
Но чалгата е и едно изкуствено създадено явление на което целта му е да възпитава определен модел слабоумни и слабохарактерни тикви и тиквета,а в такива България бол..........
С изказванията си автоматично изключвате по-голямата част от населението на страната. В смисъл - влизат в общите сметки, но са изключение то в статистиката, а за съжаление са мнозинство :)
Всички жени ли са слаби, високи, с изящни форми и платежоспособни.... и само те ли са дами?!
платежоспособни.... и само те ли са дами?!
Не не са,но ние говорим за един модел на подражание а не за физическо и финансово състояние......а този модел на подражание е далече от понятието дама.........
Добре де, ако приемем, че модела за дама е еди-какъв-си, но определен брой жени не могат да се придържат към него - да се занемарят и да се оставят на произвола ли?! :?
dimitar_vd62
06-03-2012, 10:32
Сър (от думата seior, „по-възрастен“, на простонароден латински през френското Sire, „феодален господар“) е английска благородническа титла за мъже, която се присвоява заедно с рицарско звание или с титлата баронет. Съответствието за жени е дейм (Dame, дама). Лейди (Lady) е съпругата на носителя на титлата.
Добре де, ако приемем, че модела за дама е еди-какъв-си, но определен брой жени не могат да се придържат към него - да се занемарят и да се оставят на произвола ли?! :?
Грешен модел,описаното от теб е мацка-мадама което няма нищо общо с дама,една дама може да е и мадама както и една мадама да е дама,но не всяка дама е мадама както и не всяка мадама е дама.......
Дама е начин на поведени,мадама е външност :)
---------- Post added at 10:37 ---------- Previous post was at 10:32 ----------
за жени е дейм (Dame, дама). Лейди (Lady) е съпругата на носителя на титлата.
Е това имах в предвид,дама е било социален статус изискващ и подобаващо поведение,в момента е и жена с добро изискано поведение в обществото......в леглото може да и по-волна :):):)
Това ми е ПРЕДЕЛНО ясно, ама искам да видя как една безкрайно възпитана, още по-безкрайно начетена, най-най-безкрайно ерудирана в спазването на определени етикети ДАМА, висока 160см. и тежаща 70кг., работеща като учителка за 500-600лв., ще се впише в изискванията.... имам предвид съвременните такива?! :)
Дайте да наричаме нещата с истинските им имена :)
Обноските далеч не са всичко в описанието за една дама....
Това ми е ПРЕДЕЛНО ясно, ама искам да видя как една безкрайно възпитана, още по-безкрайно начетена, най-най-безкрайно ерудирана в спазването на определени етикети ДАМА, висока 160см. и тежаща 70кг., работеща като учителка за 500-600лв., ще се впише в изискванията.... имам предвид съвременните такива?! :)
Дайте да наричаме нещата с истинските им имена :)
Обноските далеч не са всичко в описанието за една дама....
Точно обноските и стила са дама,другото е мадама,мацка,гъзица :):):)
Lei-chery
06-03-2012, 10:55
С изказванията си автоматично изключвате по-голямата част от населението на страната. В смисъл - влизат в общите сметки, но са изключение то в статистиката, а за съжаление са мнозинство :)
Всички жени ли са слаби, високи, с изящни форми и платежоспособни.... и само те ли са дами?!
Че къде видя да конкретизираме .."само слаби и стройни".
Абе, защо някои хора четете между редовете?!?!?!
Смятам, че една жена трябва да изглежда добре..независимо от това слаба или дебела..ниска или висока и т.н. Никъде не виждам някой да е казал, че като една жена е дебела ..трябва да ходи, като 5 за 4 с патрава походка и свлечени панталони....еее..моля ви се...ако се уважава, жената..... с каквато и фигура да е тя.....ще се облече и носи подобаващо!!!
Или вие пак си търсите...просто поводи да сте на контра.....ае стига..дръжте се като големи и разумни мъже!!!!
rossenvn
06-03-2012, 10:56
Защо пък дебели....къде го прочете това...?!?!?!?!Или още не си се събудил напълно...:):):)
Това е образно казано...имай малко въображение, де...:)
Ами явно ми трябва голямо въображение защото мнозинството /нямам точна статистика/ българи, в това число и дами, са позатлъстели:knock:.
Те и да спрат чалгата пак няма да отслабнат:roll2:. Повечето чалги си изглеждат доста поддържани, което не може да се каже за ученичките, които ги слушат със захлас за съжаление.
+1
Задължителното военно обучение си е просто "задължително"!
Часовете по физическо в училище също.
Ходят патраво, защото са с по-високи токчета, отколкото могат да им поемат сухожилията. А те са им дървени, защото никога не са спортували, както жените от моето време. При тях такава походка може да има само жена със сериозен здравословен проблем.
Колкото и еретично да звучи, строевата подготовка изгражда точно тия навици, които придават после на една жена, а и на мъжете една привлекателна походка.
Спомнете си, тия които са били в казарма, как се изпълнява смяна на посоката на движение в марш. Обръщането става на противоположния крак и пръстите на краката винаги излизат на вън, а глезена не се извива така, че да се изкълчи.
Чалга кОлтУрата е виновна до толкова, до колкото наслагва модела за лесен живот, а точно там , по необяснима за мене причина са точно въпросните шатки.
Разбира се, не само токчетата са виновни. Масово наблюдавам и момичета на ниски обувки да ходят като утки!
Проблема е многопосочен.
Ами явно ми трябва голямо въображение защото мнозинството /нямам точна статистика/ българи, в това число и дами, са позатлъстели:knock:.
Тук може да обърнем даже и темата,от патрави гъски на мъже торби с лайна :):):)
Та да де,прави ми силно впечатление масовото затлъстяване на българина,мои набори които преди време бяха атлетични,добре сложени в момента са пълни шкембелии и тлъстаци......затлъстяването е от консумацията на нискокачествени храни и силно заседна начин на живот,работа,мола,големия супермаркет и дома пред телевизора или в кръчмата на бира.........американският начин на живот......дебели и немислещи хора.........
Че къде видя да конкретизираме .."само слаби и стройни".
Абе, защо някои хора четете между редовете?!?!?!
Смятам, че една жена трябва да изглежда добре..независимо от това слаба или дебела..ниска или висока и т.н. Никъде не виждам някой да е казал, че като една жена е дебела ..трябва да ходи, като 5 за 4 с патрава походка и свлечени панталони....еее..моля ви се...ако се уважава, жената..... с каквато и фигура да е тя.....ще се облече и носи подобаващо!!!
Или вие пак си търсите...просто поводи да сте на контра.....ае стига..дръжте се като големи и разумни мъже!!!!Хич даже не желая да съм контра!
Вместо да се заяждаш в момента, просто ме опровергай и ми покажи 70кг. дама, с правилна походка, за която говори Мордохай.... подобаващо на една дама от нейния ранг :)
Просто НЕ всичко е желание в тоя живот! И аз искам да съм Ален Делон, ама ми е опадала косата.... :D
dimitar_vd62
06-03-2012, 11:12
Ми едно време ставахме в 5.50, в 6.00 на плаца голи до кръста и лицеви опори в снега.Заседнал начин на живот, неправилно хранене наливане до удавяне с алкоол и тъпчене до подуване са причините за затлъстяването у мъжете.
Lei-chery
06-03-2012, 13:16
Хич даже не желая да съм контра!
Вместо да се заяждаш в момента, просто ме опровергай и ми покажи 70кг. дама, с правилна походка, за която говори Мордохай.... подобаващо на една дама от нейния ранг :)
Просто НЕ всичко е желание в тоя живот! И аз искам да съм Ален Делон, ама ми е опадала косата.... :D
Ахахаххахахаха ...еми такъв е живота.
Примери има много...няма как да ти ги залепя тук и сега, но аз лично имам една колежка, която тежи повече от 70 кила, но ходи изправена с вирнат задник..и нос....и за мъжете изглежда секси....ха ха ха
Susscrofa
06-03-2012, 13:30
Примери има много...няма как да ти ги залепя тук и сега, но аз лично имам една колежка, която тежи повече от 70 кила, но ходи изправена с вирнат задник..и нос....и за мъжете изглежда секси....ха ха ха
Охааааа, дебелшко дупи и вирнато чипо носле. Туй си е бомба отвсякъде.
Примери има много...няма как да ти ги залепя тук и сега, но аз лично имам една колежка, която тежи повече от 70 кила, но ходи изправена с вирнат задник..и нос....и за мъжете изглежда секси....ха ха хаЕ, какво повече да искаш от една дама :D
Lei-chery
06-03-2012, 13:47
Охааааа, дебелшко дупи и вирнато чипо носле. Туй си е бомба отвсякъде.
Ще те запозная с нея..мноого секси вири дупе....:roll2:
---------- Post added at 13:47 ---------- Previous post was at 13:44 ----------
Е, какво повече да искаш от една дама :D
Това е напълно достатъчно! :):):)
Susscrofa
06-03-2012, 14:23
Ще те запозная с нея..мноого секси вири дупе....:roll2:
---------- Post added at 13:47 ---------- Previous post was at 13:44 ----------
Това е напълно достатъчно! :):):)
Жена, на чието дупе, когато тя е изправена и е с гръб към мен, не мога да поставя чаша с уиски, не е жена за мен.:boxing:
Lei-chery
06-03-2012, 14:33
Жена, на чието дупе, когато тя е изправена и е с гръб към мен, не мога да поставя чаша с уиски, не е жена за мен.:boxing:
Хо хо хо ...е представих си го просто!
Страхотно е че е чаша за уиски, а не халба за бира....хахахаахахахаххаахх
Майтап или не, но и всичките ми жени си ходят, като на генерал Стойчев кобилата.
Първата ми точно като е около 70 кг. е най секси и верно можеш да си сложиш чашата на дупето и, дори и сега.
Ако някой се съмнява, ще му напомня, че е около 177 висока.
ШПознавам доста жени, които въпреки килата си имат походка, от която могат да се поучат много млади момичета.
Не е въпрос на кила.
dimitar_vd62
06-03-2012, 21:34
Човече, нямаш си на идея каква кака имаше в задния блок.Не беше 49 кила, ама каква червена рокля имаше, какво деколте обаждаше, а ханша...не мож се опише, требе да се види, като се прибираше от работа пиянките спираха да се бият, точно тогиз си размазах палеца като ремонирах джигулата.Обаче е само спомен, мъжа и само пиеше и я ревнуваше...сега само пие и ръкоблудства.Не е задължително една жена да е слаба за да ти откачат ангелите.
nicola 59
07-03-2012, 19:26
Майтап или не, но и всичките ми жени си ходят, като на генерал Стойчев кобилата.
Първата ми точно като е около 70 кг. е най секси и верно можеш да си сложиш чашата на дупето и, дори и сега.
Ако някой се съмнява, ще му напомня, че е около 177 висока.
ШПознавам доста жени, които въпреки килата си имат походка, от която могат да се поучат много млади момичета.
Не е въпрос на кила.
[QUOTE=kaio156;1041612]Грешен модел,описаното от теб е мацка-мадама което няма нищо общо с дама,една дама може да е и мадама както и една мадама да е дама,но не всяка дама е мадама както и не всяка мадама е дама.......
Абе вие двамата що не разкажете нещо за гъркините ,че аз съм им много фен на тия създания,като минавам през Гърция от Игуменица до нащта граница го вземам средно за 4 часа ,като съм със жена ми,а като съм без нея разглеждам кръгли и сочни забележителности и се затривам по 4 дена.
А вие двамата сте в Меката и имате достъп до рога на изобилието,я зарадваите малко бедната ми грешна душа.
Кольо, по-грозни от гъркините трудно ще намериш.
Хилядолетия са си ги култивирали.
Важното е да са яки да копат и да имат имот. Тоест зестра.
Това е довело до тоя изкуствен подбор да са късокраки, масивни и тлъсти.
Хубави има в Драма и около Янина.
Първите са българки, а в Янина май албанки.
Кольо, по-грозни от гъркините трудно ще намериш.
Хилядолетия са си ги култивирали.
Важното е да са яки да копат и да имат имот. Тоест зестра.
Това е довело до тоя изкуствен подбор да са късокраки, масивни и тлъсти.
Хубави има в Драма и около Янина.
Първите са българки, а в Янина май албанки.
И си прав и не си :):):)
Арни има много,но са от нас облагородени или си имат наша жилка.....соматотипът де описваш е характерен за понтийките......а те са много :):):)
dimitar_vd62
08-03-2012, 18:27
Ам защо по филмите са хубави.
Ам защо по филмите са хубави.
Защото така ги снимат!:pokey:
Ако само един ден не ги оскубеш или обръснеш и става мазало.
Освен това, още от преди 70-80 години за нуждите на развлекателната индустрия се селекционират съвсем целенасочено определен тип хубавици.
Тая практика идва от Холивуд и др. Менгеле няма нищо общо с това.
Въпреки това, дори и най-големите им хубавици ( Фанфан Лалето, ама тоя с Жерар Филип), пак всичко е скрито под криолина.
Един голям дебел гъз!