PDA

View Full Version : Отново теч на антифриз :(

Mind_Control
12-11-2006, 23:26
Пак протече антифриз от някъде. Не мога да видя точно от къде, но е някъде като застанеш пред колата от лявата страна и капе върху бронята отдолу. Обаче понякога издържа много време без да капе изобщо. Може ли да има връзка нещо с парното например, като го включа и да капе.

rtfm
13-11-2006, 07:37
щом капе по бронята, наи вероятно е радиатор или някои от маркучите на радиатора, Ама не е от парното защото радиатора на парното е вътре в таблото и ще ти тече вътре ако е спукан. А за това че ту капе ту не капе можеби е от това че като е загряла наляганетио е доста по голямо и затова капе.

Mind_Control
13-11-2006, 10:18
а тези течности, който ги продават за спиране на малки течове, някой ползвал ли ги е и вършат ли работа?

SFINKS
13-11-2006, 17:34
изобщо не се занимавай с такива течности , не вършат работа

Pinky
13-11-2006, 17:42
Аз пък съм чувал точно обратното. Колеги казват, че за малки течове - като прокапване, си вършат работата.

Mury
13-11-2006, 20:31
Аз пък съм чувал точно обратното. Колеги казват, че за малки течове - като прокапване, си вършат работата.

И след 5-6 месеца колата прегрява и си еб...ва ма....та :idea: :idea: тези течности стават ако протече на път и закърпваш докато се прибереш :wink: :wink: аз скоро сипвах на служебния бус и го запуши но пак капе по малко така че :evil:

gigi
14-11-2006, 01:55
Абе Киро гледал по дискавари че ако се сложи само белтък от яйце и запушвало перфектно. Сега сме сложили на 33-ката и ще видиме дали има нещо вярно :roll: :roll:

търтей
14-11-2006, 10:06
Абе Киро гледал по дискавари
тва и аз съм го гледал :lol:
т.е. требе да е верно

BatVas
14-11-2006, 15:32
Абе Киро гледал по дискавари че ако се сложи само белтък от яйце и запушвало перфектно. Сега сме сложили на 33-ката и ще видиме дали има нещо вярно :roll: :roll:

Е, поне вече Киро има кола за експерименти :wink: :D

Mind_Control
14-11-2006, 16:22
Между другото сега нивото на антифриза като е по- ниско (горе долу на минимума) и спря да капе..

Patsimir
14-11-2006, 21:44
Точно Киро, ми оправи моя теч миналата зима. Течеше ми от гарнитурата на водната помпа антифриз. Решение - на Симеон нова гарнитура за 4 лева.

Mind_Control
14-11-2006, 22:28
Точно Киро, ми оправи моя теч миналата зима. Течеше ми от гарнитурата на водната помпа антифриз. Решение - на Симеон нова гарнитура за 4 лева.

А кой е Киро ?:)

Mury
16-11-2006, 15:39

А кой е Киро ?:)

Alfamaniac му е ниак свържи се с него :wink: :wink:

Mind_Control
17-11-2006, 15:56
Оказа се че радиатора е спукан.. :frown: Сложиха нещо, което може да спре теча, ако не ще трябва нов радиатор.

SFINKS
17-11-2006, 17:32
Няма се притесняваш колега ...всички сме минали по тоя път. май няма много алфи дето да не са сменяли , радиатор , термостат , водна помпа , носачи , бензинова помпа и още доста неща да не ги изброявам . Тия които не са ги сменяли досега да си знаят че е само въпрос на време :lol:

Mury
17-11-2006, 19:52
Оказа се че радиатора е спукан.. :frown: Сложиха нещо, което може да спре теча, ако не ще трябва нов радиатор.

Радиатора нов Валео струва 370 лв. в Евро 07/аз го сменях/а втора ръка незнам ма провери при Италиянеца :wink: :wink:

Bobo
17-11-2006, 21:59
Няма се притесняваш колега ...всички сме минали по тоя път. май няма много алфи дето да не са сменяли , радиатор , термостат , водна помпа , носачи , бензинова помпа и още доста неща да не ги изброявам . Тия които не са ги сменяли досега да си знаят че е само въпрос на време :lol:

Кажи са кои са тия дет са сменяли бензинова помпа :?:

Mury
18-11-2006, 09:52

АЗ :evil:

Bobo
18-11-2006, 09:57

АЗ :evil:

За тебе знама мен ме интересуват другите :wink:

SFINKS
21-11-2006, 16:01
които са да си кажат , които не са ще си кажат и те в един момент

belov
21-11-2006, 17:23
Аз също смених :) а сащотака и термостат и сега предстои да смениям носачи тези сни ;) такаче маи има ниакъква логика 8)

JORDANGT
24-11-2006, 20:07
Оказа се че радиатора е спукан.. :frown: Сложиха нещо, което може да спре теча, ако не ще трябва нов радиатор.Занимавам се с радиатори(ремонт на пластмасовите части и нови).С добавки само може да си запушиш парното или нещо друго а за втора употреба е все едно да си вземеш гащи на старо.Ако те интересува ми звънни :wink:0896651449

Mind_Control
24-11-2006, 21:22
Оказа се че радиатора е спукан.. :frown: Сложиха нещо, което може да спре теча, ако не ще трябва нов радиатор.Занимавам се с радиатори(ремонт на пластмасовите части и нови).С добавки само може да си запушиш парното или нещо друго а за втора употреба е все едно да си вземеш гащи на старо.Ако те интересува ми звънни :wink:0896651449

Проблема е не в пластмасовите части, а че е изгнил... Иначе ако прокапе пак ще ти звънна..

JORDANGT
25-11-2006, 22:35
[quote="Mind_Control":3etsr1el]Оказа се че радиатора е спукан.. :frown: Сложиха нещо, което може да спре теча, ако не ще трябва нов радиатор.Занимавам се с радиатори(ремонт на пластмасовите части и нови).С добавки само може да си запушиш парното или нещо друго а за втора употреба е все едно да си вземеш гащи на старо.Ако те интересува ми звънни :wink:0896651449

Проблема е не в пластмасовите части, а че е изгнил... Иначе ако прокапе пак ще ти звънна..[/quote:3etsr1el]Дано не протече :wink:

Pinky
27-11-2006, 10:49
и на моята са сменяли бензинова помпа миналата година по това време.