View Full Version : Отново теч на антифриз :(
Mind_Control
12-11-2006, 23:26
Пак протече антифриз от някъде. Не мога да видя точно от къде, но е някъде като застанеш пред колата от лявата страна и капе върху бронята отдолу. Обаче понякога издържа много време без да капе изобщо. Може ли да има връзка нещо с парното например, като го включа и да капе.
щом капе по бронята, наи вероятно е радиатор или някои от маркучите на радиатора, Ама не е от парното защото радиатора на парното е вътре в таблото и ще ти тече вътре ако е спукан. А за това че ту капе ту не капе можеби е от това че като е загряла наляганетио е доста по голямо и затова капе.
Mind_Control
13-11-2006, 10:18
а тези течности, който ги продават за спиране на малки течове, някой ползвал ли ги е и вършат ли работа?
изобщо не се занимавай с такива течности , не вършат работа
Аз пък съм чувал точно обратното. Колеги казват, че за малки течове - като прокапване, си вършат работата.
Аз пък съм чувал точно обратното. Колеги казват, че за малки течове - като прокапване, си вършат работата.
И след 5-6 месеца колата прегрява и си еб...ва ма....та :idea: :idea: тези течности стават ако протече на път и закърпваш докато се прибереш :wink: :wink: аз скоро сипвах на служебния бус и го запуши но пак капе по малко така че :evil:
Абе Киро гледал по дискавари че ако се сложи само белтък от яйце и запушвало перфектно. Сега сме сложили на 33-ката и ще видиме дали има нещо вярно :roll: :roll:
Абе Киро гледал по дискавари
тва и аз съм го гледал :lol:
т.е. требе да е верно
Абе Киро гледал по дискавари че ако се сложи само белтък от яйце и запушвало перфектно. Сега сме сложили на 33-ката и ще видиме дали има нещо вярно :roll: :roll:
Е, поне вече Киро има кола за експерименти :wink: :D
Mind_Control
14-11-2006, 16:22
Между другото сега нивото на антифриза като е по- ниско (горе долу на минимума) и спря да капе..
Patsimir
14-11-2006, 21:44
Точно Киро, ми оправи моя теч миналата зима. Течеше ми от гарнитурата на водната помпа антифриз. Решение - на Симеон нова гарнитура за 4 лева.
Mind_Control
14-11-2006, 22:28
Точно Киро, ми оправи моя теч миналата зима. Течеше ми от гарнитурата на водната помпа антифриз. Решение - на Симеон нова гарнитура за 4 лева.
А кой е Киро ?:)
А кой е Киро ?:)
Alfamaniac му е ниак свържи се с него :wink: :wink:
Mind_Control
17-11-2006, 15:56
Оказа се че радиатора е спукан.. :frown: Сложиха нещо, което може да спре теча, ако не ще трябва нов радиатор.
Няма се притесняваш колега ...всички сме минали по тоя път. май няма много алфи дето да не са сменяли , радиатор , термостат , водна помпа , носачи , бензинова помпа и още доста неща да не ги изброявам . Тия които не са ги сменяли досега да си знаят че е само въпрос на време :lol:
Оказа се че радиатора е спукан.. :frown: Сложиха нещо, което може да спре теча, ако не ще трябва нов радиатор.
Радиатора нов Валео струва 370 лв. в Евро 07/аз го сменях/а втора ръка незнам ма провери при Италиянеца :wink: :wink:
Няма се притесняваш колега ...всички сме минали по тоя път. май няма много алфи дето да не са сменяли , радиатор , термостат , водна помпа , носачи , бензинова помпа и още доста неща да не ги изброявам . Тия които не са ги сменяли досега да си знаят че е само въпрос на време :lol:
Кажи са кои са тия дет са сменяли бензинова помпа :?:
АЗ :evil:
АЗ :evil:
За тебе знама мен ме интересуват другите :wink:
които са да си кажат , които не са ще си кажат и те в един момент
Аз също смених :) а сащотака и термостат и сега предстои да смениям носачи тези сни ;) такаче маи има ниакъква логика 8)
JORDANGT
24-11-2006, 20:07
Оказа се че радиатора е спукан.. :frown: Сложиха нещо, което може да спре теча, ако не ще трябва нов радиатор.Занимавам се с радиатори(ремонт на пластмасовите части и нови).С добавки само може да си запушиш парното или нещо друго а за втора употреба е все едно да си вземеш гащи на старо.Ако те интересува ми звънни :wink:0896651449
Mind_Control
24-11-2006, 21:22
Оказа се че радиатора е спукан.. :frown: Сложиха нещо, което може да спре теча, ако не ще трябва нов радиатор.Занимавам се с радиатори(ремонт на пластмасовите части и нови).С добавки само може да си запушиш парното или нещо друго а за втора употреба е все едно да си вземеш гащи на старо.Ако те интересува ми звънни :wink:0896651449
Проблема е не в пластмасовите части, а че е изгнил... Иначе ако прокапе пак ще ти звънна..
JORDANGT
25-11-2006, 22:35
[quote="Mind_Control":3etsr1el]Оказа се че радиатора е спукан.. :frown: Сложиха нещо, което може да спре теча, ако не ще трябва нов радиатор.Занимавам се с радиатори(ремонт на пластмасовите части и нови).С добавки само може да си запушиш парното или нещо друго а за втора употреба е все едно да си вземеш гащи на старо.Ако те интересува ми звънни :wink:0896651449
Проблема е не в пластмасовите части, а че е изгнил... Иначе ако прокапе пак ще ти звънна..[/quote:3etsr1el]Дано не протече :wink:
и на моята са сменяли бензинова помпа миналата година по това време.