View Full Version : Пружини за 33
Здравейте, решил съм да повдигна малко колата че с тези пътища съвсем и обелих корема. Какви пружини биха ми свършили работа за да се повдигне с 3-4 пръста и ще се отрази ли това чувствително на стабилността на колата? Благодаря за всякакви съвети и идеи. Срещнах в нета реклами на някакви уретанови буфери, които освен другото и повдигат колата, но не съм срещал никъде отзиви за тях от някой, който ги е ползвал.
Koлега, 1.7 са си достатъчно повдигнати фабрично.
Да не би гумите ти да са малки. До сега си първия, който иска да си повдига 1.7.
Гумите ми са дефолт - 60/14. И на мен никак не ми се ще да я вдигам и най-вероятно ще взема само едни нови пружини, че тия са 20 годишни и сигурно вече са уморени. Някакъв съвет за хубави пружини? Благодаря.
вземи си пружини от 164
Ще променят ли височината?
Ще променят ли височината?
Повечето предни пружини на 33ките са си достатъчно високи, но с времето омекват. На една от алфите ми бях сложил точно от 164 и колата се вдигна на нивото с което е излязла от завода. Освен това са проектирани за по-тежка предница, тоест са по-издръжливи.
Благодаря ти за съвета, ще се възползвам.