Log in

View Full Version : поглед!

mordohy
09-03-2012, 01:44
Какво става, когато колкото и да гледаш, това м, което гледаш нито ти харесва като щерка, н ито като снаха!

alex052
09-03-2012, 06:42
Примиряваш се...........

Кайо
09-03-2012, 08:11
Какво става, когато колкото и да гледаш, това м, което гледаш нито ти харесва като щерка, н ито като снаха!

Ти си лесен бре,аз два пъти трябва да се чудя дали ми харесва като син или зет..........:):):)
Не е важно дали на теб ти харесва;)

Susscrofa
09-03-2012, 08:21

Младите борове нито за миг не се замислят преди да натиснат, засенчат и изместят дълговечният донор на семето, от което те самите са започнали своя житейски път.
Животът трябва да продължи в избраната от тях посока и така е откакто свят светува.

Както ти каза Кайо, не е важно какво ти харесваш.:picnic:

Светланчи
09-03-2012, 10:22
Ти си лесен бре,аз два пъти трябва да се чудя дали ми харесва като син или зет..........:):):)
Не е важно дали на теб ти харесва;)

Младите борове нито за миг не се замислят преди да натиснат, засенчат и изместят дълговечният донор на семето, от което те самите са започнали своя житейски път.
Животът трябва да продължи в избраната от тях посока и така откакто свят светува.

Както ти каза Кайо, не е важно какво ти харесваш.:picnic:

Подкрепям!

Kuku
09-03-2012, 11:06
Убуу де, ама като се вижда, че отсреща, като има чурук.... как да се примири?!

alex052
09-03-2012, 15:06
А ако отсреща имаше неразнополово същество по лесно ли щеше да бъде?Навремето когато родителите ми гледаха като нещо довлечено от боклука разните ми там любови,излекувах ги като месец някъде им показвах едно момченце /откровен педал-надявам се да не обиждам някого/...........
А и винаги като не си харесва някой зетя или снахата може да го дискредитира по тънката лайсна с търпение и постоянство.

dimitar_vd62
09-03-2012, 20:29
Бяхме и при свекърва и при тъща, после отделно... и те така вече 27 години.И аз се чудя за кандидат зетя, ама като ги гледам вече две години са неразделни, пък и кротко момчето...остава само да го придумам да смени голфа с Алфа.Според мен да не се месиш, освен ако няма много основатена причина.

Moment4life
09-03-2012, 20:49
По-добре за теб да не се месиш,че после няма да те харесват много ,много ,а и става голяма каша. От опит ти го казвам.
Ако нещо фрапиращо се случи,може да изкажеш някво недоволство,но реално погледнато това не е твое решение..каквото трябва,ще стане!

mordohy
09-03-2012, 22:41
Проблема не е при мене, а при мой колега.
Аз , слава Богу, знам как да си държа езика зад зъбите.
Сина му е вече две години с едно момиче, а той ще получи удар от това.
Вярно, че са странна двойка, но пък им върви във всичко.
Питам се, кое е по-важно за него?
Щастието на сина му или собственото му его.
Така както гледам, младите може да запрашат на някъде и да си остане сам на дърти години.

dimitar_vd62
09-03-2012, 22:47
Преди години, може би 20, ходихме с жената до Добрич.Та там срещнахме една нейна съученичка, покани ни на гости на кафе, ходихме пихме и си тръгнахме.А мъжът и в инвалидна количка.Питам жената какво му се е случило, а тя вика - той така бил от малък, още като студенти се оженили.Очевидно беше че много се обичат.Та мисълта ми е щом младите се разбират и са добре, да си забрави егото.

stefko159
10-03-2012, 17:44
Е то човек или кара по любов или като в сериала "женени с деца" :)

mordohy
10-03-2012, 21:45
Е то човек или кара по любов или като в сериала "женени с деца" :)
Ами то точно в тоя сериал е по любов бе, колега!

nightroller
11-03-2012, 00:21
Ами то точно в тоя сериал е по любов бе, колега!
Иво недей са меси в нещата на младите ;) нито ще ги разбереш нито критерии имаш - не че не си стъпил толкова здраво на земята че да ти завиди човек ама - остави малко демараж в случая ;)

Peter_63
11-03-2012, 09:45
Въпросът е как хем да си държи езика зад зъбите, хем да не получи удар ... БТВ къде е жена му?

koolio
11-03-2012, 11:04
Питам се, кое е по-важно за него?
Щастието на сина му или собственото му его.

С този риторичен въпрос темата се изчерпва.

Moment4life
28-04-2012, 19:09
Какво стана с проблема?:calc:

mordohy
28-04-2012, 20:15
Какво стана с проблема?:calc:
Ами какво да става!?
То природата си знае работата!:big_bow_down:
Момичето е бременно,сина му се изнесе на квартира,намери си добра работа,а нашия човек обикаля и си извинява.
Дърт, смахнат пръдльо!
Сина му се сърди, добре, че момичето е свястно.
Но като се омаза!

Moment4life
28-04-2012, 20:36
Ами какво да става!?
Момичето е бременно,сина му се изнесе на квартира,намери си добра работа,а нашия човек обикаля и си извинява.
Дърт, смахнат пръдльо!
Но като се омаза!

Иххааа... какво развитие! Абе да са живи и здрави,всичко си идва на мястото рано или късно!

mordohy
28-04-2012, 21:01
Иххааа... какво развитие! Абе да са живи и здрави,всичко си идва на мястото рано или късно!
Мда!
И ще кръщавам!

Moment4life
03-05-2012, 08:32
Ехее Кръсникът ! Честито :)

Кайо
03-05-2012, 08:35
Мда!
И ще кръщавам!

Дон Иво Мордохоне :):):)

Lei-chery
03-05-2012, 09:13
Ами какво да става!?
Дърт, смахнат пръдльо!
Но като се омаза!
E ....всичко явно си е дошло на мястото.Младежите са щастливи, а скоро с някой внук и той ще бъде.....и ще се чуди на себе си как е могъл преди време да недоволства...:)

---------- Post added at 09:13 ---------- Previous post was at 09:12 ----------

Мда!
И ще кръщавам!
Eкстра.....щом на теб се пада тази чест!:)

mordohy
03-05-2012, 20:09
Ами какво да ги правя.
Още са хлапаци, но са твърди и това ми харесвал. Странна двойка са, но пък им тръгна добре!
Ха дано!

fred
03-05-2012, 20:21
Виж,да беше хомо история, щеше да е по лошо, ама какво да се прави.
Четох в един вестник на майка ми, Трета възраст, такава история.
Човекът, номенклатурчик, жени се за германка, заживява в ГДР, номенклатурчик и т.н.След промените става бизнесмен, децата растат.Дъщеря му се жени за негър, а синът му след няколко години за мъж, та така.
Но каквото да е-това е положението, всеки човек има право да си избира пътя.

mordohy
03-05-2012, 20:42
Като се замисля.няма какво чак толкова изчанчено.
Момчето вместо да стане тракторист, като баща си е станал специалист на някаква японска кухня. Доколкото знам,необичайното е блюдото на което се сервират нещата-голо момиче.:BBQ:. Било много изискано и...
Малко звучи извратено, но... Какво пък.
Вече го викат не само у нас, а и прескача по Турция и Румъния.
Абе отвори се.
Тя пък е татуист и...
За това казам, че са странна двойка, но са си съвсем наред

undy
03-05-2012, 20:56
Адашче,радвам се ,че пак ще си център.....то веселба и хумор без тебе не може........ае сега по едно студено вино с тоник и лимон за спорта и ще се чуем:afro: