PDA

View Full Version : Пробка на ск.кутия

tonov
13-11-2006, 10:49
Искам да видя как ми е маслото, но не мога да намеря пробката :oops: Вижда се само долната която е за източване :?

Mury
13-11-2006, 20:25
Отстрани колега отстрани :wink: :idea:

Mind_Control
15-11-2006, 16:16

А после какво правиме? как се проверява нивото на маслото?

trustworthy
15-11-2006, 16:22
Нямаше ли някаква щека за скоростната кутия :roll:

Bobo
15-11-2006, 16:24

А според тебе колко пари ше ти земат в масларница да проверят професионалисти вместо ти да си правиш свободни съчинения :?:

Mind_Control
15-11-2006, 16:40

А според тебе колко пари ше ти земат в масларница да проверят професионалисти вместо ти да си правиш свободни съчинения :?:

2лв. според мен... ако имам късмет може и без пари :wink: А между другото ти работиш във клубния сервиз или нямаш общо с него?

Bobo
15-11-2006, 16:47
[quote=Mury]Отстрани колега отстрани :wink: :idea:

2лв. според мен... ако имам късмет може и без пари :wink: А между другото ти работиш във клубния сервиз или нямаш общо с него?[/quote:127legsi]

Нямам общо с него :wink:

BatVas
15-11-2006, 16:50

2лв. според мен... ако имам късмет може и без пари :wink: А между другото ти работиш във клубния сервиз или нямаш общо с него?[/quote:24y7hjx7]

Бобо работи във всички сервизи - може за един ден да го срешнеш в два - три сервиза. Някой хора го мислят и за приемчик във Ванто. А истината е друга, Не работи в клубния сервиз и няма дял в него - има един друг сервиз "При Бобо" , а той е където сварим - даже и под терасата на блока му :D :D

Mind_Control
15-11-2006, 16:54

2лв. според мен... ако имам късмет може и без пари :wink: А между другото ти работиш във клубния сервиз или нямаш общо с него?

Нямам общо с него :wink:[/quote:34y31a0v]

Ясно.. я как ти звучи идеята да се уговориме някой път (ако може тази седмица) да погледнеш от къде ми тече антифриз и да се смени ако има нещо.. А междувременно да провериш и маслото в скоростите ?? :roll:

trustworthy
15-11-2006, 16:56
A все пак щека за маслото има ли или не :?:

Bobo
15-11-2006, 16:57

Няма :wink:

trustworthy
15-11-2006, 17:01

Няма :wink:

Тханкс :th_up:

Bobo
15-11-2006, 17:01
Ясно.. я как ти звучи идеята да се уговориме някой път (ако може тази седмица) да погледнеш от къде ми тече антифриз и да се смени ако има нещо.. А междувременно да провериш и маслото в скоростите ?? :roll:

Тая работа е по-скоро за клубния сервиз :wink: Аз съм по по-тежките случей - диагностика или проблеми които не са могли да решат в обикновен сервиз :wink:

Mind_Control
15-11-2006, 17:03

Тая работа е по-скоро за клубния сервиз :wink: Аз съм по по-тежките случей - диагностика или проблеми които не са могли да решат в обикновен сервиз :wink:

ОК, тогава ще мина от там.. мерси :)