PDA

View Full Version : Е, кой им дава книжки на тези ........

Omni
11-03-2012, 15:50
Да си излея мъката колеги съфорумци. И двата пъти съм си паркирал и не съм "запушвал" никого, място колкото си искаш.
Вчера ме закачили за задната бронят, а днес са ме ударили с теглич по предната:small_cry:. Те, това ако не значи, че съм нещастник незнам какво друго.

rusiq86
11-03-2012, 16:55
Ебаси лошия късмет. Ако имаш каско, не се коси, смятай го за време да освежиш броните. Ако нямаш е кофти малко!

Omni
11-03-2012, 17:21
Нямам, но и да имах пак бих препочел варианта да не ми усложняват живота. Реших да спестя от каско и на ти сега пестене.

lordliness
11-03-2012, 18:33
За две седмици ми застъргаха броните на двете коли,единия път е карала жена ми и тъпака е избягал,другата на паркинга.Има и по нещастни от от теб :) и аз нямам каско няма и да си направя.

Peter_63
11-03-2012, 18:40
Това едва ли ще ти оправи настроението, но все пак да ти кажа, че не си само ти изпадал в такава ситуация. Миналата година завеждах няколко пъти паркинг щети заради идиоти, единият така зверски си беше отворил вратата, че боята му беше останала по моята врата, заедно със сгънато и одрано разбира се. Оттогава жена ми все се сърди, че избирам няколко минути къде да паркирам, та барем да няма риск от такива идиоти. Ма то е невъзможно да се спасиш. Единствено каското е вариант.

dimitar_vd62
11-03-2012, 18:47
Е аз какво да кажа като лятото сам си я паркирах в една улична ламба.Не че имах работа на тротоара ама и ламбата беше на неадекватно място.Пък насноро в мола ми направиха вдлъбнатина на вратата.Еми примирил съм се, няма оправия.

Omni
11-03-2012, 19:50
Просто исках да споделя тревогата си, но като гледам какви случки сте преживели и вие още повече се отчайвам. Как може да има толкова много идиоти с шофьорски книжки и с толкова малко вещество в главите си.

dimitar_vd62
11-03-2012, 20:17
Ми то не се иска много като паркираш или си отваряш вратата да пазиш другите, пък и своята си кола пазиш.

RPWWD
11-03-2012, 21:14
Просто исках да споделя тревогата си, но като гледам какви случки сте преживели и вие още повече се отчайвам. Как може да има толкова много идиоти с шофьорски книжки и с толкова малко вещество в главите си.

Без преден десен калник цялата ми кола е пребоядисвана вече 2 пъти, даже и тавана. За броните вече им изгубих бройката... Това от паркиране на улицата. Живея в съседство с детски парти клуб и наличието на леваци и жени-шофьори е просто поразяващо...

lordliness
11-03-2012, 23:54
Когато паркирам на голям паркинг винаги спирам някъде по далече и да няма никой наоколо,но като се върна след 15 мин около мен вече има 5-6 коли и поне две наврени в моята кола въпреки ,че в близката околност е празно,незнам защо го правят ,някакво стадно чувство сигурно(смятат алфата за водача сигурно :) )

Mind_Control
12-03-2012, 13:26
Аз съм си решил проблема по следния начин- каско само срещу каражба и от спестените пари- боядисване на повредените детайли през 2 години.

Така пестя време за разправяне с застрахователите и си правя колата където аз искам.

Galof
12-03-2012, 21:23
Е при мен излезнах от каското и ми зажулиха задната броня .. и милиони пъти се питам тея хора огледала нямат, габаритите на колите си не ги ли знаят, за колите си не мислят ли ... Ама отг не намирам ...

alex052
13-03-2012, 07:38
Не че не си знаят габаритите на колите,просто колите им не са свикнали с техните габарити.Като паркирам някъде гледам дали колите около мен са очукани и издрани,ако има такива бягам като дявол от тамян/очевидно собственника е мърляч или некадърник/
А колегата леко се е оттървал,поне е кола,мен лятото на новопребоядисана кола ми се натресе цяла каруца и помля броня капак и калник.............

viki
13-03-2012, 10:32
Няма оправия.Колкото и да внимаваш къде паркираш,все ще се намери кой да се жулне в теб :)Всяка година пребоядисвам детайли,точно заради паркинг шети.
По едно време обмислях вариант да си облицовам колата с гвоздеи (с острото навън :tooth:),но сега се замислям да си купя Москвич! Нито дупки ще ме плашат,нито ще имам проблеми с паркирането:Tease:

mim
13-03-2012, 10:55
ние си взехме кола, за която не ми дреме колко чужда боя ще я покрие
и не, не е по моя вина
за Алфо много ме болеше

Кайо
13-03-2012, 11:15
Така е за жалост навсякъде по големите градове,и мен наскоро някой така ме е отпрал зверски,че само кат си видя колата и ми се реве,по-рано оправях всичко на момента,сега вече изчаквам да се посъбере работа :):):)

А преди десетина дена и бензина ми бяха източили....цел резервоар почти по 1,7 евро за литър.................
Та споко де,не е само в България такова положението :)

morfius
13-03-2012, 17:19
Сефте ...
Те от Италия такива идват, за у нас да не говорим.
Хайде да оплескаш паркиране се случва... ама колко трябва да го оплескаш за да одереш другата кола или да и строшиш бронята не знам, тия хора полусъединителя за украшение ли го броят?
А пък тези с тегличите ... да идат в някоя бяла държава да си размотават теглича без ремарке, да видят глоба солена ... а тука - парктроник било.
Но най-дразнителни са говедата дето маат с вратите като да са в кошара, тоя манталитет във всичко ни яде главите.
Та всички сме имали такива моменти...

RPWWD
14-03-2012, 12:06
Но най-дразнителни са говедата дето маат с вратите като да са в кошара, тоя манталитет във всичко ни яде главите.

Всеки ден се моля Богу да спипам някой/някоя на място и да му/и се отбия за всички такива малоумници. Изобщо не ме интересува мъж или жена, ще го/я пречукам на място.

badmadafaka
15-03-2012, 10:22
Ето това (http://clubalfaromeo.com/forum/showpost.php?p=1046910&postcount=233) е моето мнение по въпроса...