View Full Version : Е, кой им дава книжки на тези ........
Да си излея мъката колеги съфорумци. И двата пъти съм си паркирал и не съм "запушвал" никого, място колкото си искаш.
Вчера ме закачили за задната бронят, а днес са ме ударили с теглич по предната:small_cry:. Те, това ако не значи, че съм нещастник незнам какво друго.
Ебаси лошия късмет. Ако имаш каско, не се коси, смятай го за време да освежиш броните. Ако нямаш е кофти малко!
Нямам, но и да имах пак бих препочел варианта да не ми усложняват живота. Реших да спестя от каско и на ти сега пестене.
lordliness
11-03-2012, 18:33
За две седмици ми застъргаха броните на двете коли,единия път е карала жена ми и тъпака е избягал,другата на паркинга.Има и по нещастни от от теб :) и аз нямам каско няма и да си направя.
Peter_63
11-03-2012, 18:40
Това едва ли ще ти оправи настроението, но все пак да ти кажа, че не си само ти изпадал в такава ситуация. Миналата година завеждах няколко пъти паркинг щети заради идиоти, единият така зверски си беше отворил вратата, че боята му беше останала по моята врата, заедно със сгънато и одрано разбира се. Оттогава жена ми все се сърди, че избирам няколко минути къде да паркирам, та барем да няма риск от такива идиоти. Ма то е невъзможно да се спасиш. Единствено каското е вариант.
dimitar_vd62
11-03-2012, 18:47
Е аз какво да кажа като лятото сам си я паркирах в една улична ламба.Не че имах работа на тротоара ама и ламбата беше на неадекватно място.Пък насноро в мола ми направиха вдлъбнатина на вратата.Еми примирил съм се, няма оправия.
Просто исках да споделя тревогата си, но като гледам какви случки сте преживели и вие още повече се отчайвам. Как може да има толкова много идиоти с шофьорски книжки и с толкова малко вещество в главите си.
dimitar_vd62
11-03-2012, 20:17
Ми то не се иска много като паркираш или си отваряш вратата да пазиш другите, пък и своята си кола пазиш.
Просто исках да споделя тревогата си, но като гледам какви случки сте преживели и вие още повече се отчайвам. Как може да има толкова много идиоти с шофьорски книжки и с толкова малко вещество в главите си.
Без преден десен калник цялата ми кола е пребоядисвана вече 2 пъти, даже и тавана. За броните вече им изгубих бройката... Това от паркиране на улицата. Живея в съседство с детски парти клуб и наличието на леваци и жени-шофьори е просто поразяващо...
lordliness
11-03-2012, 23:54
Когато паркирам на голям паркинг винаги спирам някъде по далече и да няма никой наоколо,но като се върна след 15 мин около мен вече има 5-6 коли и поне две наврени в моята кола въпреки ,че в близката околност е празно,незнам защо го правят ,някакво стадно чувство сигурно(смятат алфата за водача сигурно :) )
Mind_Control
12-03-2012, 13:26
Аз съм си решил проблема по следния начин- каско само срещу каражба и от спестените пари- боядисване на повредените детайли през 2 години.
Така пестя време за разправяне с застрахователите и си правя колата където аз искам.
Е при мен излезнах от каското и ми зажулиха задната броня .. и милиони пъти се питам тея хора огледала нямат, габаритите на колите си не ги ли знаят, за колите си не мислят ли ... Ама отг не намирам ...
Не че не си знаят габаритите на колите,просто колите им не са свикнали с техните габарити.Като паркирам някъде гледам дали колите около мен са очукани и издрани,ако има такива бягам като дявол от тамян/очевидно собственника е мърляч или некадърник/
А колегата леко се е оттървал,поне е кола,мен лятото на новопребоядисана кола ми се натресе цяла каруца и помля броня капак и калник.............
Няма оправия.Колкото и да внимаваш къде паркираш,все ще се намери кой да се жулне в теб :)Всяка година пребоядисвам детайли,точно заради паркинг шети.
По едно време обмислях вариант да си облицовам колата с гвоздеи (с острото навън :tooth:),но сега се замислям да си купя Москвич! Нито дупки ще ме плашат,нито ще имам проблеми с паркирането:Tease:
ние си взехме кола, за която не ми дреме колко чужда боя ще я покрие
и не, не е по моя вина
за Алфо много ме болеше
Така е за жалост навсякъде по големите градове,и мен наскоро някой така ме е отпрал зверски,че само кат си видя колата и ми се реве,по-рано оправях всичко на момента,сега вече изчаквам да се посъбере работа :):):)
А преди десетина дена и бензина ми бяха източили....цел резервоар почти по 1,7 евро за литър.................
Та споко де,не е само в България такова положението :)
Сефте ...
Те от Италия такива идват, за у нас да не говорим.
Хайде да оплескаш паркиране се случва... ама колко трябва да го оплескаш за да одереш другата кола или да и строшиш бронята не знам, тия хора полусъединителя за украшение ли го броят?
А пък тези с тегличите ... да идат в някоя бяла държава да си размотават теглича без ремарке, да видят глоба солена ... а тука - парктроник било.
Но най-дразнителни са говедата дето маат с вратите като да са в кошара, тоя манталитет във всичко ни яде главите.
Та всички сме имали такива моменти...
Но най-дразнителни са говедата дето маат с вратите като да са в кошара, тоя манталитет във всичко ни яде главите.
Всеки ден се моля Богу да спипам някой/някоя на място и да му/и се отбия за всички такива малоумници. Изобщо не ме интересува мъж или жена, ще го/я пречукам на място.
badmadafaka
15-03-2012, 10:22
Ето това (http://clubalfaromeo.com/forum/showpost.php?p=1046910&postcount=233) е моето мнение по въпроса...