View Full Version : магазини на Яна в люлин?
да знаете къде има магазин на Яна (фирма за дрехи) в Люлин?
За Яна не знам - ама на бившото Саня в Плевен има магазин фирмен на входа и един колега си е взел страшно добри пуловерчета за по 6 до 12 лева - смятай колко са добри щом помислих , че се е изръсил 150 лева за пуловер - страшно добри. Номера е , че май може да се купят само от онзи магазин и то през работно време(другото го изнасят - те още от комунизма всичко изнасяха и с връзки се купуваше кустюм от там де) - иначе си заслужава да се разходя до Плевен - айде колегите от Плевен да кажат нещо за това магазинче на портала на Саня.
За Яна не знам - ама на бившото Саня в Плевен има магазин фирмен на входа и един колега си е взел страшно добри пуловерчета за по 6 до 12 лева - смятай колко са добри щом помислих , че се е изръсил 150 лева за пуловер - страшно добри. Номера е , че май може да се купят само от онзи магазин и то през работно време(другото го изнасят - те още от комунизма всичко изнасяха и с връзки се купуваше кустюм от там де) - иначе си заслужава да се разходя до Плевен - айде колегите от Плевен да кажат нещо за това магазинче на портала на Саня.
еми яна имат такъв магазин в люлин ама не мога да му издиря адреса :(
а плевен някак си ми е далече за един (два три пет) пуловера
Е кво далече бе - аз ти казвам , че си заслужава от всякъде да напазарувам от там за 100 лева и да карам цяла зима - а не само за един пуловер - за който мислех че е 75 лева и го харесах - оказа се че не съм видял една единица отпред - бил 175 лева :? :(
Е кво далече бе - аз ти казвам , че си заслужава от всякъде да напазарувам от там за 100 лева и да карам цяла зима - а не само за един пуловер - за който мислех че е 75 лева и го харесах - оказа се че не съм видял една единица отпред - бил 175 лева :? :(
така е
ама предвид че има такъв магазин в сф;)
аз на яна им харесвам нещата
айде нямаме ли колеги от люлин сити?
Освен да действаме по моя метод - чрез издирване! :lol:
има :wink:
обаче аз не се сещам за такъв магазин, а да си призная, обикалям по магазините маааалко в повечко дори :roll:
страшно добри пуловерчета за по 6 до 12 лева
:shock: :shock: :shock: Ти майтапиш ли се ?Какви са тези цени ? :shock:
:?:
заводските са такива ;)
Да такива - даже на някои са останали етикетчетата на Маркс енд Спенсър, C&A :wink: :shock:
аз значи съм много щастлив човек, нямам нито един пуловер над 200лв. :D
аз значи съм много щастлив човек, нямам нито един пуловер над 200лв. :D
:D :D Другия път като идвам до София,ще ти се обадя да ме водиш на шопинг :D Поне като си плащам аз пуловерите,да не ме е яд толкова :wink:
BatVas ти си виновен,до преди да ми напишеш тези цифри бях спокойна за покупките си :D
заводските са такива ;)
:shock:
направо съм потресена...а аз се радвам като си намеря за под 200 лева пуловер от намаление :oops: :oops:
Ти да не живееш на Маьорка :lol: :lol: :lol:
заводските са такива ;)
:shock:
направо съм потресена...а аз се радвам като си намеря за под 200 лева пуловер от намаление :oops: :oops:
Ма да ти кажа там беше по евтино от София.......
OFF TOPIC
иии бобо как го уцели тоз правопис:)))))
а колежката може да не е на майорка а да е гъзе/дупи или както там ме казват в морската столица:)
OFF TOPIC
иии бобо как го уцели тоз правопис:)))))
а колежката може да не е на майорка а да е гъзе/дупи или както там ме казват в морската столица:)
:offtopic: убърках ли бре :oops:
сФиркай си :)
Обесни ми бе мноо мразим да не си виждам грешките щот пак ше ги праим :cry:
ами пише се маЙорка а не маЬорка
Ь обозначава мекост на предходната съгласна - примерно колЬо - ко[меко л]о
един :offtopic: и от мен
:lol: :lol: :lol:
Мини през Мола(аз последно ходих в този на "Стамболийски") ,виж за какво става на въпрос и пак ще си говорим
:wink:
че там е евтино дори.... проблема е че няма избор, поне в мъжката мода...
[quote=Bobo]
ами пише се маЙорка а не маЬорка
Ь обозначава мекост на предходната съгласна - примерно колЬо - ко[меко л]о[/quote:2g4vrh77]
Мдаа пак изкара една бира :lol: :lol: :lol:
Аз пък само от илиенци пазарувам че по тънкана хехе.
ни ма вълнува световния търговси център искам магазина в люлин :)
ае коуеги от люлин сити - помагайте :)
Мдаа пак изкара една бира :lol: :lol: :lol:
:cheers:
Ь обозначава мекост на предходната съгласна - примерно колЬо - ко[меко л]о
така е, но да дадем цялото правило :P
Ьо се поставя след съгласен звук, Йо - след гласни и когато се намира в началото на думата
Примери:
МаЙОрка - след а (гласна)
галЬОвен - след л (съгласна)
ЙОд, Йордан - начало на думата
8)
Един приятел и той от там пазаруваше всичко и сега има 4 деца :lol: :lol: :lol:
да не е женен за сиганкъ?
[quote="pr_00f":mwgt2e1m]Аз пък само от илиенци пазарувам че по тънкана хехе.
да не е женен за сиганкъ?[/quote:mwgt2e1m]
Тц презервтивите са илиенски :lol:
[quote="pr_00f":1srfwfjr]Аз пък само от илиенци пазарувам че по тънкана хехе.
да не е женен за сиганкъ?
Тц презервтивите са илиенски :lol:[/quote:1srfwfjr]
тц тц, а аз съм тръгнала да давам съвети за правопис :lol:
Я извикай жена ти да я питам аз дава ли ти през задния вход :twisted:
тц тц, а аз съм тръгнала да давам съвети за правопис :lol:
Ооо и аз мога да давам съвети ма Търтея е виш пилотаж в областта :wink:
Я извикай жена ти да я питам аз дава ли ти през задния вход :twisted:
извиииииииииииииииииик :lol: :lol: :lol:
Незнам за дрешки еФтини ама до Гарата има една къща дето първия етаж е само обувки пак така за износ най скъпите пътъчки са 35 лв. с ддс естествена кожа.... само не си водете жените там, че мойто го заведох и то си зе 3 чифта и вика ехааа на цената на едни :oops: :oops:
Незнам за дрешки еФтини ама до Гарата има една къща дето първия етаж е само обувки пак така за износ най скъпите пътъчки са 35 лв. с ддс естествена кожа.... само не си водете жените там, че мойто го заведох и то си зе 3 чифта и вика ехааа на цената на едни :oops: :oops:
Я дай карта от БГМАпс да видя къде е да си взема едни всекидневни патъчки - мъжки нали има :?: :!:
я дай адреза на тоз магазин да го преслушаме
Има секви :) 50 квадрата хол + неква друга стая :) целите в обуща
ето снимки на мойте чипички на 2 месеца не ги свалям естествена кожа 35 лв. същи изкуствена 17,50 лв. :)
http://img206.imageshack.us/img206/69/dsc02767nj7.th.jpg (http://img206.imageshack.us/my.php?image=dsc02767nj7.jpg)
Ето го адреЗа
http://bgmaps.com/map.asp?sid=0c5fe75e4 ... &start.y=0 (http://bgmaps.com/map.asp?sid=0c5fe75e48b2d5bb34e98becb7dc256e&city=sofia&str=%EE%F5%F0%E8%E4&num=13&grid=m8k&maxnearest=5&nType=57&oName=&oType=57&start.x=0&start.y=0)
Дано има и по-спортни. :?
къде точно че няма кръгче;)
Има и по спортни тип тия новите модните мокасини ли са кви са дето са с по-широка подметка ..... нещо такова
http://www.sportsandstyle.com/adidas/ad ... s-01e.html (http://www.sportsandstyle.com/adidas/adidas__original_ultrastar_ams-01e.html)
http://www.davidshoes.com/img/4006.jpg
Вече има кръгче :)
мерси :cheers:
Търти, знаеш ли ги тия два магазина за преоценени стоки зад съдебната палата :wink:
Ето тук (http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=ad534af874a6e5829a4c7e6d628e136d&key=&keyid=&tplname=&size=3x3) се намират, на ул."Княз Борис I" където е колелото на трамвая :!:
Има много евтини неща с абсолютно незначителни дефекти - разходи се и разгледай :wink:
Търти, знаеш ли ги тия два магазина за преоценени стоки зад съдебната палата :wink:
Ето тук (http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=ad534af874a6e5829a4c7e6d628e136d&key=&keyid=&tplname=&size=3x3) се намират, на ул."Княз Борис I" където е колелото на трамвая :!:
Има много евтини неща с абсолютно незначителни дефекти - разходи се и разгледай :wink:
тези ги знам но мерси:)
ПС абе тва алфистите сме големи далавераджии
само яна остана неразкрита - айде предавай сееее :lol: :lol: :lol:
обещавам уикенда да се разходя из люлинските магазини и да разуча
Сега ако ми кажеш само как точно се казва фирмата или поне нещо друго освен яна ще се разровя ама като напиша Яна в АПИС познай колко ми излизат :))))
Сега ако ми кажеш само как точно се казва фирмата или поне нещо друго освен яна ще се разровя ама като напиша Яна в АПИС познай колко ми излизат :))))
http://www.yanabg.com/home.html
само не знам да ли е фирмен магазина или правят няква друга врътка :oops:
Сега говорих по телефона със фирмата казаха че само в магазини ама като чух магазините и се сетих че там цените ше са яко високи щото не е фирмен ми сичко е препродавано.... може да е склад или нещо такова и някой да си прави далавера но мадамата незнаеше да имат магазин в люлин :) сорри
На тоя сайт има адрес, който обаче е в центъра, НО има и телефони, на които можеш да попиташ къде е магазина, понеже виждам, че това в центъра май е офис :roll:
Явно има алъж-вериж, както акзва duvi и някой си прави далаверки :)
На тоя сайт има адрес, който обаче е в центъра, НО има и телефони, на които можеш да попиташ къде е магазина, понеже виждам, че това в центъра май е офис :roll:
далаверинг ще да е щото магазина е на славейков :roll:
ма то мен реално ме грее да са хубави и евтини пък кой ще да прави далавери :lol:
ма то мен реално ме грее да са хубави и евтини пък кой ще да прави далавери :lol:Треа купиш бройка и ше излезе евтинджос :wink:
Айде клубно да пазаруваме :idea: :D
Мдаммм тоя на славейков е да си купиш на едро май като им се обадих казаха за тоя на славейков и на витошка и в НИНКА имало ама там нали се сещате кви са цифромании :) верно някой ако има в Люлин да поразпита ;)
ма то мен реално ме грее да са хубави и евтини пък кой ще да прави далавери :lol:Треа купиш бройка и ше излезе евтинджос :wink:
Айде клубно да пазаруваме :idea: :D
еми аре
ама да земе да намерим нъгъзино първо и после се изтрисаме целио клуб:)
еми аре
ама да земе да намерим нъгъзино първо и после се изтрисаме целио клуб:)Искам аз да кажа "18 пуловера от тези, моля и 23 блузи от тези..." :lol: :D
еми аре
ама да земе да намерим нъгъзино първо и после се изтрисаме целио клуб:)Искам аз да кажа "18 пуловера от тези, моля и 23 блузи от тези..." :lol: :D
ко почерпиш после може :P :lol:
ко почерпиш после може :P :lol:Спокойно, ше ти подарим два чифта чорапи после, от мен да мине :lol:
ко почерпиш после може :P :lol:Спокойно, ше ти подарим два чифта чорапи после, от мен да мине :lol:
тъкмо да ми е топло на крачетата че с тази люта зима :lol: :lol: :lol:
[quote="търтей":uh3q1uk4]ко почерпиш после може :P :lol:Спокойно, ше ти подарим два чифта чорапи после, от мен да мине :lol:
тъкмо да ми е топло на крачетата че с тази люта зима :lol: :lol: :lol:[/quote:uh3q1uk4]Удри две шкембета и да ти дреме на гЪзарето :crazy:
Хах 2 шкембета ако изям 2 ша одим като каца ша се полюшвам и посе у офиса ша ме гонят с дъвките, че аз мноууу не мисла кат слагам чесана ;) мани че и с чеснови питки го ям ;)
:furious: :furious:
Истинския мъж трябва да мирише на пот, кисело и лук за да привлича жените с любовния си аромат :!:
Абе на вас май днес вЕрно ви е много студено, а уж слънце грееше. :lol: :lol: :lol:
Абе на вас май днес вЕрно ви е много студено, а уж слънце грееше. :lol: :lol: :lol:Аз седя до прозореца - хем пече, хем духа :lol: :lol: :lol: ни така, ни така :P
Истинския мъж трябва да мирише на пот, кисело и лук за да привлича жените с любовния си аромат :!:
С тези екстри, ти трябва някоя много селектирана порода жени ...
:lol: :roll2: :crazy:
С тези екстри, ти трябва някоя много селектирана порода жени ...
:lol: :roll2: :crazy:Нема значение к'ва порода е, задължително обаче жената требе да е по-тъпа от мъжа, иначе се получава интелигентна дискриминация :lol: :lol: :lol:
Трябва да спра да отговарям толкова често, че много глупости започнах да пиша :roll:
Трябва да спра да отговарям толкова често, че много глупости започнах да пиша :roll:
недей... забавно е :)))
недей... забавно е :)))За кого :lol:
Ся като ме набара УС и от утре ще си търся нова работа в друг клуб :twisted:
нема бе
докато държиш картата с парите спокс :lol: :lol: :lol:
гледам докато са ме масажирали сте си говорили за жени:))
та в този ред на мисли - нали знаете що на хефест жената е венера?;)
задължително обаче жената требе да е по-тъпа от мъжа, иначе се получава интелигентна дискриминация :lol: :lol: :lol:
ех, докато това правило съществува, някои жени сами ще си остареем :D
нема бе
докато държиш картата с парите спокс :lol: :lol: :lol:Може да придобия набързо собственост върху някои авоари :lol:
задължително обаче жената требе да е по-тъпа от мъжа, иначе се получава интелигентна дискриминация :lol: :lol: :lol:
ех, докато това правило съществува, някои жени сами ще си остареем :DПиташ ли ме, на мен лесно ли ми е :lol: :lol: :lol:
Лелеее, няколко часа да нямам компютър под ръка и сте изписали 5 страници! :shock: Btw, минах следобед транзит през люлин county, но явно е undercover магазина и се иска по-сериозен обход на периметъра. :lol:
Затова имам оферта - търся навигатор, който познава района и спонсори за горивото (май пеша е по-добре да се обикалят магазини, ама с тия междублокови разстояния :roll: ) и още утре отивам да изръшкам сите микрорайони докато намеря тоз магазин! :lol:
П.П.: За бат' Т'ртей сичко праим шот мноо го уважаам!!! (дай 5 лева) :wink: :lol: :lol: :lol:
Мини през Мола(аз последно ходих в този на "Стамболийски") ,виж за какво става на въпрос и пак ще си говорим
:wink:
че там е евтино дори.... .
Добре са си там цифрите:)Ако започна да харча по-малко на градско,ще вземе половинката да се съмнява,че съм си хванала любовник докато го няма :lol: :lol: :lol: В името на здравото семейство-"Не!" на много евтините магазини :roll2: :roll2:
П.П.: За бат' Т'ртей сичко праим шот мноо го уважаам!!! (дай 5 лева) :wink: :lol: :lol: :lol:
е шом са само 5 немаш никъф прублем
:lol: :lol: