PDA

View Full Version : Колата излетя

Mury
13-11-2006, 20:44
Колеги днес сложихме с Бобо почистените дюзи и честно да ви кажа тази кола никоге не работила така на празен ход :shock: :shock: и никога не е вървяла така в ниските обороти :twisted: :twisted: Препоръчвам всеки който има проблем с леки поклащания на празен ход/абе при мен напоследък бяха станали непоносими :evil: /да си почисти дюзите :wink: :wink: Аз го направих в Дунев срещу 48 лв за 4-те и 5 лв проверка на една друга дюза

goro
13-11-2006, 21:40
А мога ли да попитам за кои дюзи по-точно става дума?Нещо свързано с инжекциона ли? :?: :wink:

Kostadin
13-11-2006, 22:17
А мога ли да попитам за кои дюзи по-точно става дума?Нещо свързано с инжекциона ли? :?: :wink:

ми то май други дюзи нема :roll:

Lisan
14-11-2006, 00:12
Колеги днес сложихме с Бобо почистените дюзи и честно да ви кажа тази кола никоге не работила така на празен ход :shock: :shock: и никога не е вървяла така в ниските обороти :twisted: :twisted: Препоръчвам всеки който има проблем с леки поклащания на празен ход/абе при мен напоследък бяха станали непоносими :evil: /да си почисти дюзите :wink: :wink: Аз го направих в Дунев срещу 48 лв за 4-те и 5 лв проверка на една друга дюзаСега си вече много бърз,време беше да си опраиш колата, не само да гледаш другите сини Алфи и да цъкаш. :) :)

SIS
14-11-2006, 10:12
Сам ли си ги сваля дюзите, или в сервиза ти ги сваляха? В Дунев на 4-ти км ли ти ги направиха? Колко време отнема?

Bobo
14-11-2006, 14:38
Сам ли си ги сваля дюзите, или в сервиза ти ги сваляха? В Дунев на 4-ти км ли ти ги направиха? Колко време отнема?

Аз му ги свалих дюзите :wink: Да в Дунев ги изчистиха. А времето е 30 минути сваляне и качване ма чистенето е около един ден зависи колко работа имат :wink:

търтей
14-11-2006, 14:40

Аз му ги свалих дюзите :wink: Да в Дунев ги изчистиха. А времето е 30 минути сваляне и качване ма чистенето е около един ден зависи колко работа имат :wink:

а с какво ги чистат?
с ултразвук?
смисъл ако е така дали да не идем при евгени за по-бързо:))

Bobo
14-11-2006, 14:48
а с какво ги чистат?
с ултразвук?

Да с ултразвук ма течността е една яка химия която едва ли евгени я има :wink: И освен това ги пробват дали пръскат еднакво което няма как да го направи Евгени :lol:

търтей
14-11-2006, 14:53
а с какво ги чистат?
с ултразвук?

Да с ултразвук ма течността е една яка химия която едва ли евгени я има :wink: И освен това ги пробват дали пръскат еднакво което няма как да го направи Евгени :lol:
тфу
мислех да му зема процент за бизнес идеята а то кво :lol:

Bobo
14-11-2006, 14:59
[quote="търтей":30ru2kqy]
а с какво ги чистат?
с ултразвук?

тфу
мислех да му зема процент за бизнес идеята а то кво :lol:[/quote:30ru2kqy]

кво кво - кариес кво :lol:

SIS
14-11-2006, 15:20
Bobo, има ли някакви капани при свалянето, в смисъл може ли да се направи от всеки или си трябва специалист? В Дунев ще ги свалят ли (и евентуално колко ще ме обрулят) или да те пазаря за 30 минути :lol:

Bobo
14-11-2006, 15:24
Bobo, има ли някакви капани при свалянето, в смисъл може ли да се направи от всеки или си трябва специалист? В Дунев ще ги свалят ли (и евентуално колко ще ме обрулят) или да те пазаря за 30 минути :lol:

Ми в дунев ша тряба да си записваш час и незнам колко ше те изръсят :lol: Затва почвай да се пазариш :lol: :lol:

Mury
14-11-2006, 20:06
Колеги днес сложихме с Бобо почистените дюзи и честно да ви кажа тази кола никоге не работила така на празен ход :shock: :shock: и никога не е вървяла така в ниските обороти :twisted: :twisted: Препоръчвам всеки който има проблем с леки поклащания на празен ход/абе при мен напоследък бяха станали непоносими :evil: /да си почисти дюзите :wink: :wink: Аз го направих в Дунев срещу 48 лв за 4-те и 5 лв проверка на една друга дюзаСега си вече много бърз,време беше да си опраиш колата, не само да гледаш другите сини Алфи и да цъкаш. :) :)

Кат доем да ви видя ше видиш как работи сега е перфектна не и без ваше участие :lol: :lol: :lol: а и требе да ви върна дюзата ма тя вече не работи като са я чистили нещо е блокирала-електрически работи но като и се подаде налягане спира :shock: :wink:

WhitePower
15-11-2006, 11:07
колко кинтарес изкаш да дойеш в гаража да ми свалиш дюзите

Orm
24-11-2006, 14:44
Това сигурно трябва да намали и разхода на гориво нали??? А нормално ли е колата да потреперва на малки обороти не че е нещо ужасно но във форума четох че боксера бил балансиран двигател а аз не усещам такава разлика ??? Или и аз съм за чистене на дюзи???

Колега моля те престани да пускаш по 2-3 еднакви мнения че ми писна да ги трия :wink:

wasp
24-11-2006, 20:24
И моята потреперва :) Ще заделя няколкостотин лева и ще и оправя всички дребни и едри болежки. Бобо, пак ще опра до теб :D

Mury
24-11-2006, 20:31
И моята потреперва :) Ще заделя няколкостотин лева и ще и оправя всички дребни и едри болежки. Бобо, пак ще опра до теб :D

Изчисти дюзите и ще усетиш промяната :idea: :wink:

nikola_n
25-11-2006, 15:59
Някой знае ли дали има сервиз във Варна в който могат да ми прегледат и следователно почистя дюзите, или това става само в софия в сервиза за който споменахте?

boian
25-11-2006, 16:57
До Пирамидата срещу Техникумите има сервиз за автоклиматици и там имат ултразвукова вана за почистване на дюзи- 40лв за 4 дюзи

nikola_n
25-11-2006, 17:40
Мерси, а ти ходил ли си там? Доволен ли си?

boian
25-11-2006, 18:19
Боксера бая клатеше и ходих и ги почистиха

nikola_n
25-11-2006, 19:22
и заради това искам да ги почистя, при теб само с почистването оправи ли се тресенето на мотора?

75 2.0 turbo
25-11-2006, 22:35
бобо ела да свалиш и моите ве аз ще почерпя!!! два дни пияни ще одим :lol: а дюзите абе.........лабаво те са 400сс теи че все ще пръскат там някак :lol:

Bobo
27-11-2006, 22:52
бобо ела да свалиш и моите ве аз ще почерпя!!! два дни пияни ще одим :lol: а дюзите абе.........лабаво те са 400сс теи че все ще пръскат там някак :lol:

Нема ядове за твойте дюзи докат си пиеме ше ги бръснеме с ония старите четки за миене на бутилки от олио :lol: :lol: :lol: Нема се плашиш мойте са 440сс и ги чистим с бургия 3мм :lol: :idea: кхкхкхк

Kamen
29-11-2006, 10:38
А да ми кажите сервиз в Стара Загора да си изчистя и аз моите дюзи че един майстор твърди че заглъхването на колата ми се получавало защото ми биле запушени дюзите. Ще дам 50лв пък ако не е от това поне ща са ми чисти дюзите.

RoninNT
18-12-2008, 15:55
Лампата на таблото ми святка дори напоследак почва да си свети ще помогне ли чистене на дюзи или друго трябва да направя ?
Също Стара Загора регион ми трябва

chico
18-12-2008, 18:16
Лампата свети като имаш записана грешка, отиди да ти прочетат каква е и ще ти кажат к'во да правиш...

code
18-12-2008, 18:25
Щом лети! :-) С добавки за бензин отвреме на време не е ли същия ефекта?

Nasko_77
19-12-2008, 22:23
Щом лети! :-) С добавки за бензин отвреме на време не е ли същия ефекта?Темата е от 2006-та ако евентуално ти е убегнало...

code
20-12-2008, 06:44
Еми така е някой като я е вдигнал от гроба :tongue:

Novachev
20-12-2008, 08:38
Щом лети! :-) С добавки за бензин отвреме на време не е ли същия ефекта?
Добавката не може да свърши работата на ултразвука ама последна за Бургас ценана почистване на дюза е 20лв на парче времената са се променили цените също.
Аз преди година бях пробвал с добавка на ликимоли мисля беше но след като изчистих дюзите на ултрязвук наистина се усети подобрение е не излетях но почнах даправя подскоци по пистата:tooth: