PDA

View Full Version : Питане за 166 2.4 jtd

anton.mudev
15-03-2012, 19:58
колеги купих си нова алфа и имам питане относно индикацията за подгрева на таблото когато я запаля сутрин подгрява и изгасва индикацията след 10секунди започва да мига и мига около минута та въпроса ми е дали това е нормално

popaay
15-03-2012, 20:08
колеги купих си нова алфа и имам питане относно индикацията за подгрева на таблото когато я запаля сутрин подгрява и изгасва индикацията след 10секунди започва да мига и мига около минута та въпроса ми е дали това е нормално

Ако става въпрос за подгряващите свещи,след като запалиш не е нормално пак да свети ,че подгрява!Нещо не е наред,най-вероятно е за смяна някоя!

myato
15-03-2012, 20:08
Колега,имаш изгоряла поне една подгревна свещ или проблем по кабел до тях.По-малко вероятно е да има проблем в релето.
В общи линии,виж първо свещите.

Jivko7777
15-03-2012, 21:02

Свещ най-вероятно, другото е малко възможно :) същата която коментирахме ли взе :)

anton.mudev
15-03-2012, 22:08
Свещ най-вероятно, другото е малко възможно :) същата която коментирахме ли взе :)

не тя беше много зле взех друга но пак от Стара загора

Jivko7777
15-03-2012, 23:13
не тя беше много зле взех друга но пак от Стара загора

е браво, пак казвам аз я гледах тази преди повече от половин година от тогава какво са я правили не знам но тогава беше добре, но явнооо...