View Full Version : Жените приличат доста на коли?!!!!
Пускам тая тема , защото така се заговорихме в една друга тема
тази: http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopi ... 8759#88759 (http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?p=88759#88759)
И вярно може доста да се сравняват колите с жени (дано дамите във форума имат чувство за хумор) :roll: :oops: 8)
Пост1:
Абе просто за Алфистите думата практично е доста непозната.
То затова в цял свят са известни като АЛФИСТИ - щото си харесват Алфа независимо от недостатъците.
Иначе за Фордаджии не съм чувал :wink:
Ама то да ти кажа и хубавата жена не е практична - ама като те пали и си готов да търпиш капризите, да и прощаваш всичко и да си я обичаш.
:P Иначе ако си вземеш грозноватичка и мустаката жена - сигурно ще е по практично - ще те слуша. ще ти готви и ще бъде с по ефтина поддръжка - е да ама аз искам палавница и да ми кипва, и да ме ядосва понякога и да се глези - ама като я видя в следващия миг да забравям всичко и така до следващия каприз. :P :twisted:
А пък усещането да подкараш форда и алфата да го сравнявам ли с "карането " на описаните горе жени :twisted: :twisted: :roll:
Пост2
.................................................. ........
......................
Ама иначе вярно , че колите приличат много на жените.
Има икономични жени, има дет горят (харчат) много, има с добър дизайн има и с лош. Има шумни има тихи, има таква дато ти правят повечко проблеми, има и по безпроблемни, всички те се наужаят от подръжка - на едни е по ефтина и не са капризни , на други е само с оригинални и маркови консумативи. Едни возят меко , други твърдо. Някой подлежат на повече тунинг (не оптичен) други не мож ги тунингова (превъзпита) много - напоследък и при жените се прави доста оптичен тунинг - цици (спойлери предни при колите) липосукции (задни спойлери) устни и т.н.т
Още нещо общо между жените и колите - колкото по скоро ти е произведена колата толкова по добре - така и за жените , само дето за стартова година трябва да считал 18-20г (нова кола) - 20 -25 (почти нова кола на 1-2 години, 25-30 (кола на 2-4 година) и така нататък.(като пак има по запазени и такива в по лошо състояние) Има хора с много пари които , често сменят жените (респективно колите) има и такива дето си карат само с една макар да имат вузможност за друга. А по бедните не си ги сменят често и даже някой да се подлъже да вземе втора или да я смени - пак може да попадне на такава в още по лошо състояние. :D :D :D :roll:
Ей ама вярно така може бая да се сравняват с коли - даже може на различни марки модели да направим характеристика ако беше жена каква щеше да е? :?: :!: :idea:
ей бат вас ти да си влюбен?
ей бат вас ти да си влюбен?Мани го, той така си говори по принцип.... несвързано :P :lol: :lol: :lol:
Абсолютно подкрепям първият ти пост :twisted: :D 8)
Даже ще го допълня с един цитат:
''Алфа Ромео не е предназначена а праволинейни хора.За такива,който при запознанство с дяволски красива жена започнат да и обесняват как държат на жена си,за упадъкът на нравите, за СПИН,за здравословният начин на живот,който водят.И в заключение ако кажат,че винаги спазват правилата за движение,особенно ограничението на скоростта,то това ще е краят на тяхното познанство.Така се получава и с Алфа.
Ако си строго праволинеен си вземи друга кола!!!!!!!!!!''.
Това е от една статия за 156GTA.в сп.Мениджър
Заформя се доста интересна тема! Не знам кой е автора на първия пост, но много точно е описал всичко :clapping: :clapping: :clapping:
Готино, подкрепям го!
Ама май наистина си влюбен, а?
много е гадно Алфа да те остави на пътя ... но и следващата ще е Алфа ...
virusalfa
15-11-2006, 12:58
...За разлика от жените,колите подлежат на ремонт :idea: :roll:
...За разлика от жените,колите подлежат на ремонт :idea: :roll:
ми те и жените подлежат на ремонт, ма до едно време, после вече няма смисъл, за тия пари може да се земе средно запазена по-нова :idea:
Васе,много абстрактни разсъждения ,да не си сменил цигарите?;) 8)
По твойта логика следва,че примерно MrX-няма да има проблем да си събере жена ако му я доставят на части ? :lol: :lol: :D
Васе,много абстрактни разсъждения ,да не си сменил цигарите?;) 8)
По твойта логика следва,че примерно MrX-няма да има проблем да си събере жена ако му я доставят на части ? :lol: :lol: :D
Да той ще ги събира (реставрира) ама колите му са на части и ги събира , а на жените - ще събира разбити сърца и ще ги прави като нови. :roll: :idea:
Иначе тия постове ей така ги написах спонтанно докато обяснявахме на едно момче (в линка горе е темата) за разликите межди Алфа и Форд. И за да му опиша по точно нещата и че алфистите са непрактични - му сравних колите с жени.
Само едно ме притеснява в това сравнение - ако колите са като жените - ако нещо се затрудним с жената - на Бобо ли да се обаждам :? :?: :roll: и с каква букса ще им прави диагностика (щото сега като има нещо за колата - на него се обаждам) :wink:
Според мен човекът за диагностика е pumukle - хем разполага с правилния екзаминер и знае коя е подходящата букса, хем правилно интерпретира показанията :-)
За дефекти по купето - EvgeniiM (декоративна решетка, полиране) и Proper (бояджийски услуги) :D
освен да ни оставите телефоните на "майсторите" :lol: :lol: :lol:
Ето Ви телефона на приемчика - 088/3383033 - Кирил 8)
В този форум всички ли се казват Киро/Кирил или сами тези в категория "Препоръчваме ви" :D
по темата: една съществена разлика:
каквото и да правите с колата си резултатът никога няма да бъде една или повече малки колички, които да приличат на нея и на вас
Къв приемчик бе ша та съдя за права върху титлата "приемчик" в тоя форум може да питаш който си искаш :lol: Уж си вътрешен а нищо незнаеш :Tease:
Иначе моя телефон го има някъде из разделите :wink:
Е не всички са Кирил - изброените от Басс "майстори" са Гинеколог, Зъболекър(ама и с разни пластични се занимава) и човек със соларно студио-никой от тях не е Кирил. :D
Сега остава да оприличим жените с конкретни коли (марки , модели) - питам се каква ли е жената Голф :D :?:
ммм не знам за голф, но се сещам каква е жената Браво
каквото и да прави, предизвиква аплодисменти :clap2:
:D
За дизайна ясно - по хубав от италианския няма :wink:
А много ли гори, скъпо ли е за поддръжка, капризна ли е, недостатъци и преимущества - неща все важни за една кола :?: :?: :?:
оу тук не знам какво да отговоря, от коли и жени не разбирам :P
Kostadin
15-11-2006, 16:59
хм тия джанти ми харесват :lol: колко ли цола са :roll:
оу тук не знам какво да отговоря, от коли и жени не разбирам :P
Я жените каращи Браво били скромни бре,бре :lol: :lol: :roll: :wink:
В този форум всички ли се казват Киро/Кирил или сами тези в категория "Препоръчваме ви" :DВ "Клуб АЛФА РОМЕО България", само най-важните хора имат привилегията да се казват Кирил :coolio:
Къв приемчик бе ша та съдя за права върху титлата "приемчик"...Няма да се ревнуваме - ще се редуваме :lol:
А много ли гори, скъпо ли е за поддръжка, капризна ли е, недостатъци и преимущества - неща все важни за една кола :?: :?: :?:
Я чакай малко,нали беше ценител !?Какви са тези али-бали за поддръжка и т.н ?Като искаш да имаш такив екземпляр-въпроси не се задават :) 8) :D
Я чакай малко,нали беше ценител !?Какви са тези али-бали за поддръжка и т.н ?Като искаш да имаш такив екземпляр-въпроси не се задават :) 8) :D
Васко тука те хванаха....... :D :D :D
В този форум всички ли се казват Киро/Кирил или сами тези в категория "Препоръчваме ви" :DВ "Клуб АЛФА РОМЕО България", само най-важните хора имат привилегията да се казват Кирил :coolio:
има поне 15 кириловци бре :P
M да това като колите първо купуваш по външност после разбираш какво си купил :roll: :twisted: :twisted:
Вярно е - аз и Алфата така купих - харесах я и от там нататъка си казах това е моята кола и всичко друго няма значение (макар всички познати да викаха че съм луд) :twisted: :D
Охоооо, струва ми се, че имаме представител на породата "софийски паяк" :P
Дебне за небрежно паркирани или безотговорно изоставени красавици, които заграбва и откарва на неизвестен паркинг, а те пищят и мигат интензивно :D :D :D
M да това като колите първо купуваш по външност после разбираш какво си купил :roll: :twisted: :twisted:
И после туко виж станала вечно твоя.... :wink:
Дааааааааааааааааа :twisted: ше разбереш и ти :roll: къде е истината ма къснооооооооооооооо :wink: :wink: :wink:
Дааааааааааааааааа :twisted: ше разбереш и ти :roll: къде е истината ма къснооооооооооооооо :wink: :wink: :wink:
Абе аз съм разбрал и не съжалявам ....да му мислят тия дет им предстои :wink: :wink: 8)
Туй ли било "Еленови Рога" :lol: :roll:
trustworthy
15-11-2006, 17:23
...Абе аз съм разбрал и не съжалявам ....да му мислят тия дет им предстои :wink: :wink: 8)
Kолега, рано е още за теб да прецениш ;)
...Абе аз съм разбрал и не съжалявам ....да му мислят тия дет им предстои :wink: :wink: 8)
Е трее съм оптимист :wink:
Аз тука са трее да ви обесним една житейска истина за колите :wink: :
А именно: "Ролята на буталото е да доставя удоволствие на цилиндъра" :wink: :lol: :lol: :lol:
Според мен за жената/кола най-пасват джанти тип "телефонна шайба" - врътка си ги по цял ден :D
Щом е стигнал дотук значи добре е преценил поддръжката, качеството и коефициента на полезно действие/въздействие. :D :D :D
"Ролята на буталото е да доставя удоволствие на цилиндъра" :wink: :lol: :lol: :lol:
Мда... и след дълга или твърде интензивна употреба без лубрикант двигателят фане та роди, белким го оставят на мира за известно време :tooth:
Щом е стигнал дотук значи добре е преценил поддръжката, качеството и коефициента на полезно действие. :D :D :D
ААААААААА досега е чел само спецификацията :roll: като по-кара малко ще види колко общо има м/у това дет го пишат в каталога и това на практика :lol: :lol: :lol:
Кой ти вярва на каталозите, в практиката е истината :lol:
има поне 15 кириловци бре :PНо само един има права от клас "А" 8)
След житейската философия на Бобо идва ред и на практичния въпрос: жените тунинговани бутала ли предпочитат или с умерена мощност/диаметър/ход... :?: :!: :roll:
има поне 15 кириловци бре :PНо само един има права от клас "А" 8)
След житейската философия на Бобо идва ред и на практичния въпрос: жените тунинговани бутала ли предпочитат или с умерена мощност/диаметър/ход... :?: :!: :roll:
размерът немал значение - така съм чувал
... стига да бъдел голям :P :lol: :P
Практиката във Формула 1 показва, че при много къс ход на буталото и твърде високи обороти колата и пилотът изкарват заедно докъм две състезания (а тия, дето мноо бързат, даже не могат и едно да завършат)...
p.s. И да не забравяме, че истинските шампиони първо докарват колата до финала и чак тогава гърмят шампанското!
(ухххх... как ли ще си чета писанията утре на бистра глава... :oops: )
Практиката във Формула 1 показва, че при много къс ход на буталото и твърде високи обороти колата и пилотът изкарват заедно докъм две състезания (а тия, дето мноо бързат, даже не могат и едно да завършат)...Това го окачествявам, като връзката между красивите "Алфи" и леките жени :lol:
Kostadin
15-11-2006, 19:16
Според мен за жената/кола най-пасват джанти тип "телефонна шайба" - врътка си ги по цял ден :D
аз пък най-харесвам джантите на GTA-то, понеже на тях дупките(отворите) са най-големи :oops: :lol: не за друго, а понеже най-добре се виждат дисковете и спирачните апарати :lol:
Alfamaniak
15-11-2006, 21:54
А пък на мен ми се кара Браво :roll:
Къв приемчик бе ша та съдя за права върху титлата "приемчик" в тоя форум може да питаш който си искаш :lol: Уж си вътрешен а нищо незнаеш :Tease:
Дамите в клуба знаете, че минават през мен :oops:
А именно: "Ролята на буталото е да доставя удоволствие на цилиндъра" :wink: :lol: :lol: :lol:
Тука дизелите сме най-добри, най-голям коефицент на полезно действие имаме :wink:
А пък на мен ми се кара Браво :roll:
А бой яде ли ти се :lol:
я кротко :) мераци извадили :) вие коли нямате ли си да им се радвате :)
я джанти да им купите, я ново стерео :lol:
а за Бравото сигурно е хубава кола, но само с приказки не става :)
virusalfa
16-11-2006, 09:40
А именно: "Ролята на буталото е да доставя удоволствие на цилиндъра" :wink: :lol: :lol: :lol:А при теб това с буталото не е ли свързано с принудително пълнене? :lol: :lol:
Много хубав фън се заформи тук,обаче истината е друга :)Уникална,единствена и неповторима жена ,всеки мъж има ,обаче малцина са тези които имат такава коли:)Та,обичайте си жените ,пък си мечтайте за колите 8) 8)
Много хубав фън се заформи тук,обаче истината е друга :)Уникална,единствена и неповторима жена ,всеки мъж има ,обаче малцина са тези които имат такава коли:)Та,обичайте си жените ,пък си мечтайте за колите 8) 8)
Te това май е хубав завършак на темата
Alfamaniak
16-11-2006, 11:08
Te това май е хубав завършак на темата
Какъв завършек бе баце, тя сега започва :lol:
Много хубав фън се заформи тук,обаче истината е друга :)...
Недей да пробутваш конфронтационен елемент в темата, че ще си вкараш автогол :P :P :P
Квито и разлики (предимства) да имат жените, колата има един огромен плюс - контактният ключ. Вадиш и настъпва вселенска тишина... Освен тва побоят върху собствената кола не е углавно престъпление за разлика от побоя над съпругата. Но то пък и побой върху колата е много рядко явление точно заради екстрата с контактния ключ :P :P :P
за разлика от побоя над съпругата.
тва е престъпление само в некои страни :lol: :lol: :lol:
в другите е забрано само да се удря жената по лицето :idea:
Дамите в клуба знаете, че минават през мен :oops:
Хаха в клуба само ти така мислиш :lol:
А именно: "Ролята на буталото е да доставя удоволствие на цилиндъра" :wink: :lol: :lol: :lol:А при теб това с буталото не е ли свързано с принудително пълнене? :lol: :lol:
Да вика му се кеф под налягане :twisted:
ЕЕЕЕЕЕЕЕ грубо бе момчета има по приятни начини да накараш една жена да млъкне :dj: или :sex: :spiteful:
Или просто я ставяш да прави каквото иска :wink: :wink:
trustworthy
16-11-2006, 11:55
...Дамите в клуба знаете, че минават през мен :oops:
Сещам се за една дама - почетен член...добре пее... :roll:
Недей да пробутваш конфронтационен елемент в темата, че ще си вкараш автогол :P :P :P
Квито и разлики (предимства) да имат жените, колата има един огромен плюс - контактният ключ. Вадиш и настъпва вселенска тишина... Освен тва побоят върху собствената кола не е углавно престъпление за разлика от побоя над съпругата. Но то пък и побой върху колата е много рядко явление точно заради екстрата с контактния ключ :P :P :P
:shock: Е как може да говориш такива глупости :evil: Изобщо не ти вярвам,че би посегнал на жена .Заради такива изцепки жените в едни прекрасен момент просто си заминават .
Изобщо не ти вярвам,че би посегнал на жена .Заради такива изцепки жените в едни прекрасен момент просто си заминават .
Е що така насериозно?! Едва ли някой от тези, дето си лаламе тука, би посегнал (баси как грозно звучи тва в битов контекст). Тъпи мъжки смешки си пускаме, за да не си признаем, че сме под чехъл в една или друга форма - тва е :-)
Тъпи мъжки смешки си пускаме, за да не си признаем, че сме под чехъл в една или друга форма - тва е :-)
ех колко лесно се поддаде и си призна от първата провокация :)
Е що така насериозно?! Едва ли някой от тези, дето си лаламе тука, би посегнал (баси как грозно звучи тва в битов контекст). Тъпи мъжки смешки си пускаме, за да не си признаем, че сме под чехъл в една или друга форма - тва е :-)
С тези фантазии в посока "насилие" как да се държа :roll:
Иначе за смешките нямам нищо напротив,аз също се забавлявам и пиша щуротии :D
Ма то тва за никого не е тайна бре :-) И тия необвързаните с жени ич да не се дуят сега, щото то и за колите важи тва с чехъла (само дето може би е по-правилно да се каже не "под чехъл", а "под галош", примерно). Само да кихне или да земе да се опъва нещо и хоп - по гръб под нея или с пакет "подаръци" за стотици левове :D
...питам се каква ли е жената Голф :D :?:
Питай Роберта... :lol: :lol: :lol:
Тя е карала Голф - но не мога да я оприлича на Голф. :wink:
Може да е непретенциозна като голф и темпераментна като Алфа - то има и комбинации - ама мисля че не трябва да питам нея, а Санто Трафиканте :idea: :roll:
жена Голф ми звучи като някакво екзотично и рядко животно като ... мъж Форд Ка :)
virusalfa
16-11-2006, 14:09
Тука дизелите сме най-добри, най-голям коефицент на полезно действие имаме :wink:Само дето е кофти кога ти пикае некоя дюза
Тя е карала Голф - но не мога да я оприлича на Голф. :wink:
Може да е непретенциозна като голф и темпераментна като Алфа - то има и комбинации - ама мисля че не трябва да питам нея, а Санто Трафиканте :idea: :roll:
Брех то с питането свърши - сега с каска требе да ходия на работа... :D
Не съм сигурна, че бих могла да се оприлича на някаква марка кола, пък най-малкото на голф! :roll:
Нито практична, нито евтина за поддръжка, нито непретенциозна, да не кажа и капризна, а и разхода не е никак малък, а всичките тези неща бих могла да ги кажа за голфа!!!
А Санто няма какво да го питате, сама си признах :oops: :oops: :oops:
Ма то тва за никого не е тайна бре :-) И тия необвързаните с жени ич да не се дуят сега, щото то и за колите важи тва с чехъла....А тия без жени и без коли, може ли да се дуем :lol: :lol: :lol:
П.П.
Адашче, аз съм карал Браво, при това топ-изпълнение - готино е, треа да пробваш :P :lol: :coolio:
:offtopic:
малиии, на човек да му се случи един ден да няма достъп до компютъра си (и до форума) и какво развитие ... :shock:
много от предишните постове ми се ще да изкоментирам, но ще е ни в клин ни в ръкав :lol: , тъй че ще се постарая да следя отново темата и да се включа при възможност :D
....ще се постарая да следя отново темата и да се включа при възможност :DЕй сега ще ти дам шанс, само да измисля нещо за Браво :roll:
....ще се постарая да следя отново темата и да се включа при възможност :DЕй сега ще ти дам шанс, само да измисля нещо за Браво :roll:
Кво да измисляш - ти нали имаше Браво - при това много лачено червено :idea: Трябва да ги знаеш Бравотата.
Кво да измисляш - ти нали имаше Браво - при това много лачено червено :idea: Трябва да ги знаеш Бравотата.Яз Брависимото мноо добре го познаам, НО тук въпроса е колежката да бъде център на внимание - не аз :wink: - нали темата е за коли и жени :!:
Яз Брависимото мноо добре го познаам, НО тук въпроса е колежката да бъде център на внимание - не аз :wink: - нали темата е за коли и жени :!:
ъммм, дайте за коли и жени, аз ще се включа по темата, аз хич не обичам да съм ... такова де ... център на вниманието :lol:
Яз Брависимото мноо добре го познаам, НО тук въпроса е колежката да бъде център на внимание - не аз :wink: - нали темата е за коли и жени :!:
ъммм, дайте за коли и жени, аз ще се включа по темата, аз хич не обичам да съм ... такова де ... център на вниманието :lol:Неизбежно е с това....
..."Bravo" :P
Alfamaniak
17-11-2006, 00:15
ъммм, дайте за коли и жени, аз ще се включа по темата, аз хич не обичам да съм ... такова де ... център на вниманието :lol:Неизбежно е с това....
..."Bravo" :P
:lol: :lol: :lol: ДА да така е :lol: :lol: :lol:
Quadrifoglio
17-11-2006, 09:09
Ама аз така като гледам тя отдавна си е център на внимание :D ама е малко нечестно вие сте толкова много а тя е сама и вижте какво става за малко се разсейва и после не може да навакса :)
Ама аз така като гледам тя отдавна си е център на внимание :D ама е малко нечестно вие сте толкова много а тя е сама и вижте какво става за малко се разсейва и после не може да навакса :)
Mи дай да я поканиме на кафе :oops:
Alfamaniak
17-11-2006, 11:02
Момчета не се отклонявайте от темата :!: Кафета, ракии и салати на Коледния купон на клуба :lol:
Момчета не се отклонявайте от темата :!: Кафета, ракии и салати на Коледния купон на клуба :lol:
Kиро от една година имаш една хубава съседка със сиво браво - така и не се запозна с нея, да я поканиш поне във форума - тъкмо няма да е нечестно(както казва Пламен и ще има две колежки с Браво) !!!
П.П.
Ама си несерьозен - вчера защо не се обадихте бе магарета
virusalfa
17-11-2006, 17:08
Яз са па ше му дойда на Киро на гости и ако не ме запознае с брависимата.... Кире,да не е онази ,дето трудно паркира,бре? :roll:
ъммм, дайте за коли и жени, аз ще се включа по темата, аз хич не обичам да съм ... такова де ... център на вниманието :lol:
Каниме те на кафе :wink:
Каниме те на кафе :wink:
Аз на тва му викам жена не видели :lol: :lol: :lol:
Каниме те на кафе :wink:Добре, значи така се разбираме - минава колежката, взима ме от офиса и идваме където кажете на кафе... :roll:
Каниме те на кафе :wink:Добре, значи така се разбираме - минава колежката, взима ме от офиса и идваме където кажете на кафе... :roll:
Аз сега говорих с нея каза да и изпратя моя приятел който е 2.05м висок и около 154кг, за да може той да мине да те вземе :lol: :wink:
Опитай СТАНИ МЪЖ :lol: :lol: :lol: :lol:
Аз сега говорих с нея каза да и изпратя моя приятел който е 2.05м висок и около 154кг, за да може той да мине да те вземе :lol: :wink:
Опитай СТАНИ МЪЖ :lol: :lol: :lol: :lol:Мен "Мадара" не можа да ме изплаши, ти ме плашиш с някакъв 154кг. синковец :twisted:
Опитай СТАНИ МЪЖ :lol: :lol: :lol: :lol:Мен "Мадара" не можа да ме изплаши, ти ме плашиш с някакъв 154кг. синковец :twisted:
Таз мадара я изненада ти в гръб :lol: :lol: :lol: А тоз синковец ша та подгони откъм отпред да видиш ти как са става мъж :lol: :lol:
Таз мадара я изненада ти в гръб :lol: :lol: :lol: А тоз синковец ша та подгони откъм отпред да видиш ти как са става мъж :lol: :lol:Единствения начин да се затичам, ако този 154кг. синковец ме подгони, е колежката Николета да тича пред мен :P :lol:
Alfamaniak
18-11-2006, 00:05
Таз мадара я изненада ти в гръб :lol: :lol: :lol: А тоз синковец ша та подгони откъм отпред да видиш ти как са става мъж :lol: :lol:Единствения начин да се затичам, ако този 154кг. синковец ме подгони, е колежката Николета да тича пред мен :P :lol:
Елате повече
Стана интрига :crazy: :Tease:
Тва е виртуална интрига :wink: Ако стане тва на живо ша видиш колко са смели :lol: :lol: :lol:
Alfamaniak
18-11-2006, 01:17
Тва е виртуална интрига :wink: Ако стане тва на живо ша видиш колко са смели :lol: :lol: :lol:
Ееее от къде тръгнахме до къде стигнахме. Правете си изводите сами :lol: :lol: :lol:
Aбе въобще не ме притеснява че е 2,05 - аз съм 1,70 - ама не се знае - ако съм легнал по гръб - може и да съм по висок от него :wink:
Той щом е толкова дълъг и тежък все пак му е лесно - и да не може да свърши качествена работа поне с тая тежест така ще намачка жената , че тя на сутринта ще се чувства толкова разглобена , че ще си каже "Ей тоя ме измори доста" а ние по-дребните , щем не щем трябва да вършим работа. Има още нещо - ако дамата е по ниска от него........ в тънката част ще трябва да се наведе да я целуне и току виж го изхлузил , а аз като по -дребен ще се набирам нагоре и няма как да го изхлуза - ако ме разбираш. :wink: Даже и на обратно да си го представиш - резултата е същия 8)
П.П.преди малко пихме в Киро- дано все пак се разбира какво искам да кажа.
:roll:
я, какъв екшън се заформил :shock:
сега не знам кое по-напред да изкоментирам, така че мисля да се огранича с репликата: приемам предизвикателството :D
Alfamaniak
18-11-2006, 09:18
Aбе въобще не ме притеснява че е 2,05 - аз съм 1,70 - ама не се знае - ако съм легнал по гръб - може и да съм по висок от него :wink:
Той щом е толкова дълъг и тежък все пак му е лесно - и да не може да свърши качествена работа поне с тая тежест така ще намачка жената , че тя на сутринта ще се чувства толкова разглобена , че ще си каже "Ей тоя ме измори доста" а ние по-дребните , щем не щем трябва да вършим работа. Има още нещо - ако дамата е по ниска от него........ в тънката част ще трябва да се наведе да я целуне и току виж го изхлузил , а аз като по -дребен ще се набирам нагоре и няма как да го изхлуза - ако ме разбираш. :wink: Даже и на обратно да си го представиш - резултата е същия 8)
Лелее Василе :shock:
я, какъв екшън се заформил :shock:
сега не знам кое по-напред да изкоментирам, така че мисля да се огранича с репликата: приемам предизвикателството :D
Гледам с последното мнение на Васко предизвикателствата станали две, ти кое точно приемаш? :roll:
П.П.преди малко пихме в Киро- дано все пак се разбира какво искам да кажа.
айде на хартиените розичкиии :lol: :lol: :lol:
за кафе :gruebel:
Аре бе отвореняци момичето ви чака вече ма сигурно няма да е дълго :twisted: :twisted:
Аре бе отвореняци момичето ви чака вече ма сигурно няма да е дълго :twisted: :twisted:
е то е нормално хората да си спинкат, събота сутрин е, петък е ден за разпускане, аз обаче вчера си стоях кротко вкъщи и си гледах сериалчета и сега се излюпих рано рано :?
хайде wake up guys! :D
:)
Супер свалки се завързаха тука ама то стана кат на бит пазар еиииии. Я малко взаимно уважение. (това е от недоспиването(моето))
И ко стана някой излезели с някой, снимки имали, аре бе само приказвате. Дайте нещо интересно. Някой да потвърди дали колежката си отива на Бравото (това е по темата) :lol:
Някой да потвърди дали колежката си отива на Бравото (това е по темата)
Колега, не виждаш ли снимките? Пък дори и да се абстрахираш от снимките, самото комбиниране на италианския спортен дух с българската грация определено си отива! :big_flowers: :)
за кафе :gruebel:
Може ли който първи се е включил, да се отзове? :P :lol:
Quadrifoglio
18-11-2006, 13:08
8) Как да се отзове? Може би дамата трябва да избере някой от многото.... :wink:
Или пък печели този който направи 1вата конкретна покана. Ако е така аз съм готов да спечеля :D
8) Как да се отзове? Може би тя трябва да избере някой от многото.... :wink:
Или пък печели този който направи 1вата конкретна покана. Ако е така аз съм готов да спечеля :D
Точно щях да кажа същото, но се сетих, :idea: че когато двама се карат печели трети... :Yoda: :roll: :lol:
@Tickles: :whistle:
:))))) мале чак сега ставам... доста матерял за чете имаше....
абе пичове, верно ли мислите че мацката е сама?
:))))) мале чак сега ставам... доста матерял за чете имаше....
При теб офертата за кафе, да не е равностойна на оферта за брак :wink:
Пък и какво и пречи да си вземе и приятела, ние така или иначе ще сме доста народ :lol:
8) Как да се отзове? Може би тя трябва да избере някой от многото.... :wink:
Точно щях да кажа същото, но се сетих, :idea: че когато двама се карат печели трети... :Yoda: :roll: :lol:
@Tickles: :whistle:
Аз си бях първи с офертата за кафе, и до като вие двамата се карате май аз се падам 3тия :oops:
Ама чакай сега, това дали е сама или не какво значение има? Пречи ли да се майтапим във форума? :spiteful:
Пък и какво и пречи да си вземе и приятела, ние така или иначе ще сме доста народ
Подкрепям! Тъкмо ще е по-весело. :gayfight:
Аз си бях първи с офертата за кафе, и до като вие двамата се карате май аз се падам 3тия
:grandpa: Знам си аз, че накрая винаги boss-a печели! :lol: :drunk:
чакай малко :) като каниш мацка на кафе, колко човека отивате :))))
оххх така ме цепи главата.... кво се пиеше за махмурлук?
Алка Зелцер :wink:
П.П.: Може и с шкембе чорба или зелев сок... :Yoda:
чакай малко :) като каниш мацка на кафе, колко човека отивате :))))
Вземи си АНТИПОХМЕЛИН!!!
Alfamaniak
18-11-2006, 19:45
Та до къде стигнахме със списака за кафе :roll:
Добро утро ние вече ходихме :shock: :wink:
Alfamaniak
19-11-2006, 00:12
Добро утро ние вече ходихме :shock: :wink:
На Божура ли??? :lol: :lol: :lol:
При теб офертата за кафе, да не е равностойна на оферта за брак :wink:
еее, жалко, аз така се надявах :D
Може ли който първи се е включил, да се отзове? :P :lol:
8) Как да се отзове? Може би дамата трябва да избере някой от многото.... :wink:
когато двама се карат печели трети... :Yoda: :roll: :lol:
Аз си бях първи с офертата за кафе, и до като вие двамата се карате май аз се падам 3тия :oops:
Лелей тука каква надпревара се заформила :P Аз предлагам да направим едно състезание с коли... и да излъчим победител :lol:
EvgeniiM
19-11-2006, 21:27
Bobo е женен, служебно отпада :lol:
trustworthy
19-11-2006, 21:32
Я покажи първо снимка на приятеля си, може голяма част да се откажат от гонката :roll:
Карането на моята Алфа го правя от егоизъм, за никоя жена не бих се състезавал. То си е за мой кеф. Да не съм луд да си щпоря красавицата за нечий прищявка. Еиииии
Лелей тука каква надпревара се заформила :P Аз предлагам да направим едно състезание с коли... и да излъчим победител :lol:
При това положение губя служебно... :( :small_cry:
От 2 месеца съм без кола... :heavy_cry: :depressed:
:idea: Освен ако Търтея не даде космича! :lol:
Но и да не го даде, имам си блейдове, ако трябва с тях ще се пусна! :Bolt: :go: :firstprize:
Преди да има състезания, искаме снимки в пълен размер на наградата 8)
Quadrifoglio
20-11-2006, 01:38
Не е чак толкова лоша идеята :wink:
Tickles трябва да избереш категорията в която ще е състезанието! Очаквам да видия творчество. Знам че изисканите дами наблягат на лукс и стил :flirt:
virusalfa
20-11-2006, 09:18
Bobo е женен, служебно отпада :lol:Оти,като е женен,та ШО?Жена му да не му го е връзала?!
http://www.nada.kth.se/~snilsson/public/resources/coffee.jpg
http://www.cheesebuerger.de/images/more/bigs/c032.gif
Tickles трябва да избереш категорията в която ще е състезанието! Очаквам да видия творчество. Знам че изисканите дами наблягат на лукс и стил :flirt:
Избрах! Покрай племенниците ми имам поне 10-ина колички с дистанционно управление, не знам за лукс и стил, но смятам, че така е честно, защото няма да има оправдания от типа "ама аз сега съм без кола" и тъкмо няма да се налага да "шпорите красавиците" :lol:. И айде да не дискриминираме женените, и те са хора :P
Избрах! Покрай племенниците ми имам поне 10-ина колички с дистанционно управление, не знам за лукс и стил, но смятам, че така е честно, защото няма да има оправдания от типа "ама аз сега съм без кола" и тъкмо няма да се налага да "шпорите красавиците" :lol:. И айде да не дискриминираме женените, и те са хора :P
Супер! :clap: Обичам количките с дистанционно! :D Кога е състезанието? :)
П.П.: Справедливо решение! :respect:
А количката с дистанционно може ли да си я носим. :?: Казахте с дистанционно - не сте уточнявали дали да е на батерии или с двигателче с вътрешно горене.
Григор има една с две скорости и развива около 80км/ч :wink: :D
Alfamaniak
20-11-2006, 11:28
А количката с дистанционно може ли да си я носим. :?: Казахте с дистанционно - не сте уточнявали дали да е на батерии или с двигателче с вътрешно горене.
Гринго печели
Гринго печели
Тз аз имам количка с дистанционно малко е тежка (1300кг) ма кат сложим малкия биричед вътре върви на бургия през разни дребни колички :twisted: :twisted: :twisted:
Alfamaniak
20-11-2006, 11:43
Гринго печели
Тз аз имам количка с дистанционно малко е тежка (1300кг) ма кат сложим малкия биричед вътре върви на бургия през разни дребни колички :twisted: :twisted: :twisted:
Стана сложно, трябва да се въведе ограничение в килограмите, иначе някои участници ще загинат :idea:
Аве няма ли администратори тука ве то стана ебати офффф топика.
Alfamaniak
20-11-2006, 11:48
Не е офтопик :idea: обсъжда се регламента на състезанието
съвсем он-топик си е. По принцип темата е толкова несериозна, че не може да очакваш сериозни коментари ;b
Обсъждайте си .....5 дена няма кой да заведе мацката на кафе :twisted: :shock: Засрамете се и действайте по-бързичко;) :D
Обсъждайте си .....5 дена няма кой да заведе мацката на кафе :twisted: :shock: Засрамете се и действайте по-бързичко;) :D
Има кой да я заведе, но се чудя с кое от двете да я взема? :gruebel:
Има кой да я заведе, но се чудя с кое от двете да я взема? :gruebel:
За толкова време на ръце щеше да я занесеш :D :D :twisted:
Еййй, човек да не замине някъде за уйкенда :?
А аз ви мислех за приятели, пък то какво стана - два дена ме няма и веднага зор всички да излизате с жена ми.... :cry:
За толкова време на ръце щеше да я занесеш :D :D :twisted:
Ама това с носенето на ръце не се ли прави след кафето? :oops:
virusalfa
20-11-2006, 13:10
ШО,ШО,състезание ли е имало некъде? :biggrin1:
А аз ви мислех за приятели, пък то какво стана - два дена ме няма и веднага зор всички да излизате с жена ми.... :cry:
нищо де, нали се разбрахме, че няма да дискриминираме по признак семейно положение :spoko:
пп.количките с дистанциооно явно също представляват неравностойна борба, тогава да погледнем назад в историята
:duel:
количките с дистанциооно явно също представляват неравностойна борба, тогава да погледнем назад в историята
Когато човек е :hitbycupid: има :boost: и :plane: на крилете на :love: ! :oops: :bouncing_smiley:
нищо де, нали се разбрахме, че няма да дискриминираме по признак семейно положение :spoko:
пп.количките с дистанциооно явно също представляват неравностойна борба, тогава да погледнем назад в историята
Bravo за тая последната снимка от аватара.......
Как беше...след жени и трамвай не тичам...камо ли да се състезавам :D
пс: е има една, но тя не е със сигурност тук на форума
ето, вече никой не ме иска :cry: ами сега :roll:
и друго са казали хората ... от два стола - на земята :gruebel:
тва е щото на аватара си леко зелена
може да са се стреснали хората :lol: :lol: :lol:
пък и не щеш да идваш в сряда ... изобщо :lol:
От новия аватар ясно си личи, че Николета вече е вдигнала ръце от нас, затова смятам да въдворя ред в темата, като ви върна малко назад във времето и ви припомня, че аз първи си поисках едно много красиво "Bravo" да мине да ме вземе от офиса, за да ходим.... където и да е :lol: така, че вие със състезателните колички, ако обичате се наредете на опашката :Tease:
тва е щото на аватара си леко зелена
може да са се стреснали хората :lol: :lol: :lol:
пък и не щеш да идваш в сряда ... изобщо :lol:
Aбе търтей - как са ти настроени цветовете на монитора - при мен не е зелена :wink:
П.П. Интересна снимка - ама не ще да я видим на живо - само фотографа я гледа на живо :? Търтей ти нали се занимаваш с фотография - като ти е зелено вземи да направиш професионални снимки на момичето (май имаше още един двама от форума занимаващи се с фотография) - може да направите фотосесия с момичета и Алфи - нали имахме идея за календар :idea:
@вас - оправи си монитора и ще видиш зеленото;)
фотосесии правим секви;)
а за календара - ми да напрвим бе - колко му е - от мен фотото (мога и съвсем профи фотографи да уредя) от пандо колите а от девойките моделстването 8)
само дето тия неща се правят летоска - че ще изпукат от студ моделите сега :lol:
Фотографията иЗисква жертви :th_up: :lol:
@вас - оправи си монитора и ще видиш зеленото;)
фотосесии правим секви;)
а за календара - ми да напрвим бе - колко му е - от мен фотото (мога и съвсем профи фотографи да уредя) от пандо колите а от девойките моделстването 8)
само дето тия неща се правят летоска - че ще изпукат от студ моделите сега :lol:
Мене ме нема в целата схема. :roll: Или може да държа прожекторите примерно? Може ли, може ли :lol:
Колкото до моделите - много снимки се правят баш зимъска и ще траят, изкуството иска жертви! :-D
ето, вече никой не ме иска ами сега
и друго са казали хората ... от два стола - на земята
Не е вярно, искат те хората ама ти се криеш и зеленееш от мъка както личи от снимката. :P :wink: :lol:
П.П.: В конкретния случай май са повечко столовете. :bounce8:
аз първи си поисках едно много красиво "Bravo" да мине да ме вземе от офиса, за да ходим.... където и да е
Ти се издаде, че си наблизо до пипълса, така че ще дойдеш пеш, полезно е за здравето! :strong:
Фотографията иЗисква жертви :th_up: :lol:
Което ме навежда на мисълта, че мис Италфест 2006 няма подобаваща фотосесия. :wink: Недопустимо е да оставяме нещата така! :lol:
аз първи си поисках едно много красиво "Bravo" да мине да ме вземе от офиса, за да ходим.... където и да е
Ти се издаде, че си наблизо до пипълса, така че ще дойдеш пеш, полезно е за здравето! :strong:Макси, не моем пеша баце - нещо от катастрофата насам имам проблем с коляното и май ще ми оперират менискуса или в по-добрия случай може да имам само киста :roll: та затова няма как да дойда пеша :P
а аз като имам малко апаратче... батковците ще ме пуснат ли да снимам и аз :whistle: :whistle: :whistle:
а иначе, изглежда офератата много мъж(+ мач) на едно място, не е примамлива :) трябва план Б....
"В СРЯДА ЩЕ ИМА ПРОМОЦИЯ НА ЕЙВЪН, ИВ СЕН ЛОРАН И КАРТИЕ".. ще се раздават безплатни сампъли ... часът и мястото са известни :)
а аз като имам малко апаратче... батковците ще ме пуснат ли да снимам и аз :whistle: :whistle: :whistle:
Я фотограф с тридцатилетним стажем, и мне часто приходится работать с фотомоделями. Поэтому мой аппарат всегда должен находиться в постоянной готовности. Я перепробовал множество способов, чтобы избежать нежелательных сбоев в работе и, наконец, понял, что самым лучшим помощником профессионала в моей области является виагра.
:P :lol:
Я фотограф с тридцатилетним стажем, и мне часто приходится работать с фотомоделями. Поэтому мой аппарат всегда должен находиться в постоянной готовности. Я перепробовал множество способов, чтобы избежать нежелательных сбоев в работе и, наконец, понял, что самым лучшим помощником профессионала в моей области является виагра.
:P :lol:Тя срещата не е за инвалиди бре :lol: :lol: :lol:
Макси, не моем пеша баце - нещо от катастрофата насам имам проблем с коляното и май ще ми оперират менискуса или в по-добрия случай може да имам само киста :roll: та затова няма как да дойда пеша :P
Кофти работа! :( Стискам палци да мине всичко възможно най-бързо и безболезнено! :spoko:
:P :lol: Тя срещата не е за инвалиди бре :lol: :lol: :lol:
ни притисняй ся за менйою
ехааа, какво развитие по темата :shock:
човек няма време да сготви :roll:
ще се опитам да проследя разговора и евентуално да се намеся, като приключа 8)
ехааа, какво развитие по темата :shock:
ще се опитам да проследя разговора и евентуално да се намеся, като приключа 8)
Дай да сготвя аз. :)
какво ще има за вечеря?
:P :lol: Тя срещата не е за инвалиди бре :lol: :lol: :lol:
ни притисняй ся за менйоюТовариш Търтей, вы говорите руский язык очен плохо :lol:
... Какво готвиш :P
Остави ги другите, те само пържени яйца и полуготови спагети могат да правят :Tease: :crazy:
а менюто какво е?
Италианска салата, задушено пилешко с гъби, печени на фурна ябълки с канела и розе реколта 2001. :lol:
еххх мъже :lol:
добре:
свинско с картофки на фурна
задушени зеленчуци
шопска салата
ябълков сладкиш
http://www.cheesebuerger.de/images/more/bigs/a084.gif
едит:Мах ... ей хич не позна :P
еххх мъже :lol:
добре:
задушени зеленчуци
шопска салата
ябълков сладкиш
http://www.cheesebuerger.de/images/more/bigs/a084.gif
едит:Мах ... ей хич не позна :P
Аз само отбелязвах какво ще приготвя след малко. ;)
задушени зеленчуци
шопска салата
ябълков сладкиш...Кога ще е готово, в колко да дойда :?: :!:
Alfamaniak
20-11-2006, 18:07
То ще загори ако още малко се разправяте тук :roll:
ще е готово когато е готово, ще ви напиша във форума кога да идвате :lol:
Нищо, ще поръчаме пица :lol:
ще е готово когато е готово, ще ви напиша във форума кога да идвате :lol:
и ти ли проготви бре
леле на къде отивал светът :lol:
хаха :) не, просто съм с най-ъпдейтната информация за менюто :)
ако стоите тихи и кротки, ще има за всички ;)
Alfamaniak
20-11-2006, 18:11
Почна да мирише на кухня във форума :lol: от колонките се разнася мириса
...от колонките се разнася мирисаКой каза пръц... :lol:
тва е сле еденето бря
или ти вече апна?
мм?мМММ!?
Кога ще е готово, в колко да дойда :?: :!:
след около половин час всичко ще е готово :wink:
обаче аз бях останала с впечатлението, че ако някой с Браво не мине да те вземе, няма как по друг начин да се придвижиш или бъркам :P
едит:/между другото, наистина не мога да свикна да готвя в нормални количества, така като гледам и всички да дойдете, ще има достатъчно :lol:
тва е сле еденето бря
или ти вече апна?
мм?мМММ!?Ако трябва да съм честен - цял ден не съм ял абсолютно нищо и са след малко заключвам офиса и отивам да хапна едно агне по гергьовски :lol:
хаха :) не, просто съм с най-ъпдейтната информация за менюто :)
ако стоите тихи и кротки, ще има за всички ;)Ти на лични ли мина, мръсник :lol:
след около половин час всичко ще е готово :wink:
обаче аз бях останала с впечатлението, че ако някой с Браво не мине да те вземе, няма как по друг начин да се придвижиш или бъркам :PНа дълечни разтояния ползвам такси :)
едит:/между другото, наистина не мога да свикна да готвя в нормални количества, така като гледам май Kuku ще трябва да дойде да ми помогне с папането.... :D Благодаря, трогнат съм :lol:
Alfamaniak
20-11-2006, 18:33
едит:/между другото, наистина не мога да свикна да готвя в нормални количества, така като гледам май Kuku ще трябва да дойде да ми помогне с папането.... :D Благодаря, трогнат съм :lol:
Той не яде много :shock:
хехехе :clap2:
Smarty, ти и в счетоводството ли ползваш такива хитринки, подправяме документи, становища, това-онова :P
едит:питам, щото аз сега навлизам в тая професия, може да ми е от полза :D
хехехе :clap2:
Smarty, ти и в счетоводството ли ползваш такива хитринки, подправяме документи, становища, това-онова :PАз - никога :!:
Прилагам ги само на красивите момичета :coolio:
едит:питам, щото аз сега навлизам в тая професия, може да ми е от полза :DСега сериозно - ако мога да помогна с нещо, само кажи :!:
Alfamaniak
20-11-2006, 21:24
Адашче как беше вечерята :BBQ:
Аз предлагам Куку, като ранен след тежка катастрофа, да го оставим да се види с дамата.
Това го приемете като нареждане :idea:
пс: Куку какво реши за Гранде Пунтото???
ТЪЙ ВЯРНО.
Аз съм готов да си предоставя скромното возило за една вечер на КУКУ.
За общата кауза......
Пък нали по една пътека сме тръгнали......
Баа вие сте като лешояди бе. Оставете момичето на мира, че да не идвам от Плевен и да я водя на кафе, за да я отърва от вас :P
Quadrifoglio
20-11-2006, 23:57
Добре хайде да бъдем всеотдайни към Куку и да отстъпиме бойното поле. Дори за да не ходиш с такси мога да ти стана шофьор за въпросната среща :drive: :pimp: Само избери колата !
Е то така ше стане то момичето си избра Куку и сега всичките се правят на джентълмени - ама след дъжд качулка е вашта :lol:
Нека КУКУ го вали дъжда пък ние да наложим качулките.... :lol:
Голем смех на гърба на друг :D
Баа вие сте като лешояди бе. Оставете момичето на мира, че да не идвам от Плевен и да я водя на кафе, за да я отърва от вас :P
тва иде ли да каже, че Мима остава свободна ?! :lol:
няма проблеми де;)
няма проблеми де;)
Ех, Валеее ама и ти не падаш по-долу :wink:
няма проблеми де;)
Хее, че от га 1 кафе с друго девойче означава, че мойто е свободно :?: :wink:
няма проблеми де;)
Палавници големи :o
Вие верно ли се вързахте :lol:
...момичето си избра Куку...
нормално е след като...
подправяме документи...
П.П.
Момци, тоя интернет ще ви съсипе :P
П.П.2
Николета, явно хитринките действат повече на околните :lol: :lol: :lol: - едно редактирано изречение и гледай какво стана :lol:
Вие верно ли се вързахте :lol:
Не е това бре, виж че има директива от най-високо ниво! :wink:
Аз предлагам Куку, като ранен след тежка катастрофа, да го оставим да се види с дамата.
Това го приемете като нареждане :lol:
Ще се наложи да откажа - така, даром, не е сладко :D
Предателите на бойното поле се наказват със смърт...... :shoot: :sniping:
Никого не съм предал - казах само, че даром не е сладка "победата", иначе винаги съм готов да се "жертвам" за всеобщото благо :D
ето ме и мен :D
мдам, в крайна сметка никой не ме иска, знаех си аз :roll:
нещо де, аз си имам двама верни приятели, добре е, че те поне не ме оставят, нито денем, нито нощем 8)
Ми така е...
Като стане въпрос чий... автомобил е най-вървежен, на думи сички се пънат, ама после на "пистата" няма никой :P
Двама :shock: :? :?:
бате опущи а група ти и това е :roll2:
само да намеря едно кабелче и ще приложа снимки от леглото си - през деня и през нощта :D
Двама :shock: :? :?:
бате опущи а група ти и това е :roll2:
Тя каза приятели - ако са като тези, аз не искам :wink:
Жена има близък приятел в мъжки род. Това означава, вероятно, че той е заинтересуван от нея и затова прекарва толкова много време с нея. Тя гледа на него само като приятел. Това винаги започва с фразата: "Ти си страхотен мъж, но не те харесвам по такъв начин".Това е горе-долу еквивалентно на това съшия човек да отиде на интервю за работа и да му кажат: "Имате страхотно резюме, притежавате всички качества, които търсим в нашите бъдещи служители, но няма да ви назначим на работа". За сметка на това, ще използваме Вашето резюме като база за сравнение за всеки следващ кандидат. Но ще назначим някой, който е много по-малко квалифициран за работата и вероятно е алкохолик. И ако нещата не потръгнат с него, ще назначим някой друг, но това няма да сте Вие.Всъщност, никога няма да Ви назначим. Но ще Ви се обаждаме от време на време, за да се оплакваме от човека, когото сме назначили.
Е това ми се е случвало
:( не за работа :idea:
не за работа :idea:
като гледам колежката няма да ни уважи утре та ...
...винаги съм готов да се "жертвам" за едно красиво момиче :D
умря сиганкътъ ли бре :P :lol:
ОК, шса прецизирам :-)
ама после на "пистата" само един-двама
Двама да, да не си омръзваме :lol:
И двамата обичат да слушат и са много мълчаливи, нямаме никакви конфликти :P
снимковият материал:
Денем
http://img64.imageshack.us/img64/6356/dsc01269di2.jpg
И нощем /ий, как са се разположили/
http://img369.imageshack.us/img369/2631/dsc01276on1.jpg
снимковият материал:Ще ги помолиш ли те да те снимат :P :D
П.П. Търти, сигънкътъ почна да ми иска пари и требеше да я елиминирам :sniper:
снимковият материал:Ще ги помолиш ли те да те снимат :P :D
е нали се разбрахме че аз ше праа сесия вееее :laser::
Ще ги помолиш ли те да те снимат :P :D
е, това не го могат, както и някои други малки подробности :lol: :lol: :lol:
Ще ги помолиш ли те да те снимат :P :D
е, това не го могат, както и някои други малки подробности :lol: :lol: :lol:Явно аз трябва да се заема с подробностите :gruebel:
явно аз трябва да се заема с подробностите :gruebel:
ехааа, наистина ли ще ми правиш палачинки :shock: , cool
В последен отчаян опит да задържа темата настрани от преспиването с редки животни и опитите да бъдат убедени да правят противоестествени неща, ще отбележа:
Още една прилика между жените и колите е, че направеното за тях никога не е достатъчно! Независимо колко пари, грижи и внимание са вложени, винаги има нужда от още :wink: Дори и понякое време да спрат да мрънкат, то на собственика почват да му хрумват идеи за "превъзпитание" иии... се почва наново :twisted:
явно аз трябва да се заема с подробностите :gruebel:
ехааа, наистина ли ще ми правиш палачинки....и ще ти го донеса в леглото 8)
и ще ти го донеса в леглото 8)
"го" - да разбирам палачинкиТЕ, нали :roll:
пп.и какви са тия намеци за снимки, нали се поснтах във форума в оная снимчена тема :gruebel:
"го" - да разбирам палачинкиТЕ, нали :roll: Естествено :oops:
Не е намек, аз направо си го казах :roll: ти снимаш тях - редно е и те да те щракнат веднъж :P :wink:
Не е намек, аз направо си го казах :roll: ти снимаш тях - редно е и те да те щракнат веднъж :P :wink:
Ами те са я снимали бе Кики - нали виждаш, че снимките на аватара се сменят :wink:
Ами те са я снимали бе Кики - нали виждаш, че снимките на аватара се сменят :wink:На леглото, на леглото :P :lol:
На леглото, на леглото :P :lol:
Айде сега подробности, дали на леглото или около него, какво значение има? :lol:
На леглото, на леглото :P :lol:
амиии, аз .... ъъъ.... такова .... нямам такива снимки :roll: :oops: :innocent:
амиии, аз .... ъъъ.... такова .... нямам такива снимки :roll: :oops: :innocent:
Във форума фотографи бол, да поправим тази грешка! :P :lol:
петнайсе страници глупусти :)
ПП - опа, вече 16
Децата немат спирачки..... :screwy: :priest: Че се профилактираме ! Толкоз место похабено... срамота :paddle:
Серверо ке пропуши, земи се у ръце 8) :lol: :lol: :lol:
руки прочь от хубавата тема :idea:
упс, вината е моя, извинявам се :roll:
Хууу са сфиняваш, ма на мен тия ми не минват :x
Насо стига се прави на интересен ами си кажи цената на момичето.
Или да те издам ?
Хммм , ще пробвам да отгатна
5х100 със люти кебапчета за мезе :Tease:
Туй вече е стар модел с лютото. Нема цена. Нали влизаме в ЕС и требе да борим корупцията !
Значи в евро ги искаш. Мамка му, голям алчник се извъди бе.
Туй вече е стар модел с лютото. Нема цена. Нали влизаме в ЕС и требе да борим корупцията !
е как бе танасе?
без бой ли ще се дадеш? :P
georgievst
22-11-2006, 17:23
Моля не прекъсвайте този прекрасен латиносериал ! :lol:
Нали влизаме в ЕС и требе да борим корупцията !ФнимаФай, шо че звъннем у 982 22 22 :twisted:
тия сериалчета не завършваха ли винаги със сватба http://www.forumup.com/images/smiles/misshoney_wedding.gif
:lol: :lol: :lol:
Малиййй КуКу ли изгоре... Между другото той да не звъни налево и надесно, че да не го питат за ОНИЯ 40,000лв.
Малиййй КуКу ли изгоре... Между другото той да не звъни налево и надесно, че да не го питат за ОНИЯ 40,000лв.ОНИЯ 40'000лв. - БЯХА 40'000лв. :lol: 8)
Ма беха у сметка. Банката знае, че ги е имало едно време.
Ма беха у сметка. Банката знае, че ги е имало едно време.А банката кой е - аз 8)
Туй го обесневай на куките, ма мноооого бавно ега те разберат.
Туй го обесневай на куките, ма мноооого бавно ега те разберат.Те като ме видят - козируват, ти искаш да им се обяснявам :Tease:
Ти се не обесневай много, ми връй у пиплсо :paddle: :spiteful: :tequilla:
Ти се не обесневай много, ми връй у пиплсо :paddle: :spiteful: :tequilla:Няма ли да дойдеш?
georgievst
23-11-2006, 17:36
тия сериалчета не завършваха ли винаги със сватба http://www.forumup.com/images/smiles/misshoney_wedding.gif
:lol: :lol: :lol:
понякога със сватби, а понякога с разводи ...
понякога със сватби, а понякога с разводи ...
:roll2:
virusalfa
24-11-2006, 18:35
Туй го обесневай на куките, ма мноооого бавно ега те разберат.Ега!Амин!Заключ! :crazy: :spoko: