PDA

View Full Version : Търся превоз до Белгия ?!?

Bella
19-03-2012, 18:16
Търся някой който ще пътува до Белгия в скоро време и би взел със себе си срещу заплащане едно кученце на 4 месеца .

митака-пловдив
20-03-2012, 18:36
Камион,пътува се 36 часа,крайна дестинация Антверпен.Кучето има ли паспорт и всичко ли е редовно?

Bella
21-03-2012, 13:26
Кучето има европейски паспорт , 3 ваксини + против бяс , микро чип и родословие !

Ще му бъде издаден и сертификат от държавна ветеринарно медицинска служба !

Кученцето къде би пътувало и ще бъде ли обгрижвано от някой по време на пътуването ( храна , вода , кратки разходки за тоалет ) ?

Цена на превоза ?!?

nicola 59
21-03-2012, 17:39
Кучето има европейски паспорт , 3 ваксини + против бяс , микро чип и родословие !

Ще му бъде издаден и сертификат от държавна ветеринарно медицинска служба !

Кученцето къде би пътувало и ще бъде ли обгрижвано от някой по време на пътуването ( храна , вода , кратки разходки за тоалет ) ?

Цена на превоза ?!?

Аз тръгвам веднага ако заплащането е добро,ще пътуваме с БМВ 760 IL с 4 зонен климатроник и ще направя резервации за кученцето в Хилтън в Австрия и Германия,после предвиждам и обяд с наи скъпото телешко месо при един мой приятел на Гран Плац в Брюксел,ако евентуално подраним може да хапнем Банички със сирене на Плац Лиц ,за кученцето ще са с кайма,и после ще пристъпим към обяда с бутилка Шато Рено.Една от наи добрите Пазарджишки врачки ми е позната ,та преди тръгването,на кученцето може да му лееме и куршум,понеже са 3000 километра и може да се уплаши. Та обещавам тотален комфорт,остава само да уточним цената на пътуването.

ПП. Уведомете ме задължително 1 час предварително ,за да имам време да измия БМВ то.

firedragon
21-03-2012, 18:39
Колега,няма нужда от подобен сарказъм. Колежката си е пуснала темата където трябва,по начин,по който трябва, с определени изисквания. Който може ще й помогне, подобни постове са безмислени и поставени с цел да дразнят,което мисля,че не е идеята на форума.

nicola 59
21-03-2012, 19:22
Колега,няма нужда от подобен сарказъм. Колежката си е пуснала темата където трябва,по начин,по който трябва, с определени изисквания. Който може ще й помогне, подобни постове са безмислени и поставени с цел да дразнят,което мисля,че не е идеята на форума.

Колешката пита дали кученцето ще бъде обгрижвано по пътя,и аз колега предлагам грижи,нищо повече,и мога да тръгна почти веднага,казвам почти понеже брат ми излезе с БМВ то ,и евентуално трябва да му звънна да го докара,а за това ще е необходимо малко време.

fred
21-03-2012, 19:41
Колешката пита дали кученцето ще бъде обгрижвано по пътя,и аз колега предлагам грижи,нищо повече,и мога да тръгна почти веднага,казвам почти понеже брат ми излезе с БМВ то ,и евентуално трябва да му звънна да го докара,а за това ще е необходимо малко време.

Пред съюза "и" не се слага запетайка, "колежка" се пише с ж.

Old Fox
21-03-2012, 19:50
Ти па, то запетайката да му е проблемът. Аз още търся у речникот кой туй колеШка. Заколена пешка? СмеШка?

Но колегата си пише доста грамотно на фона цялостното форумно ниво:-)

fred
21-03-2012, 19:51
А, тъкмо и това пишех, за Ш-то :) Е той явно е ходил по Европата и у БМВ-то е учил, докато пътува от Хилтън в Хилтън.Това се дължи на факта, че се е локализирал в Удине (Италия) явно.

old alfist
21-03-2012, 20:04
Ех, защо не съм куче - да ме повозят и мен до Белгия.

toki4a
21-03-2012, 20:06
и кВО стана с тази тема!!!! сЯЯЯЯ:dunno:

nicola 59
21-03-2012, 20:31
А, тъкмо и това пишех, за Ш-то :) Е той явно е ходил по Европата и у БМВ-то е учил, докато пътува от Хилтън в Хилтън.Това се дължи на факта, че се е локализирал в Удине (Италия) явно.

Колега единството важно нещо в писането са цифрите ,и ако си се научил да се справяш добре с тях буквите си идват от самосебеси,после резервацията в Хилтън ще е правя по телефона и не е нужно писане,и накрая БМВ то е на брат ми аз предпочитам S 600 понеже е с една идея по комфортен.Удине го напуснах отдавна понеже не ми допада студения северняшки манталитет и планирам лятото да си глезя грешната душа със студена биричка по плажовете на слънчева Калабрия и ти обещавам,че докато лежа на плажа ,ще се упражнявам в писане по пясъка с една клечица.

Bella
21-03-2012, 20:32

Колега,ако нямаш работа или друго занимание закарай ми кученцето до Белгия и тъй като виждам,че си "голем" пичага съм убедена,че няма да е проблем за теб да го закараш напълно безплатно и безвъзмездно !!!
А и след като можеш да си позволиш да преспиваш постоянно от Хилтън в Хилтън колко му е да прескочиш от Италия до България и да го закараш до Белгия ... все пак си голям " босс" ... само да не се окаже,че си и гол и без БМВ и Италия и Белгия само на картата ги знаеш къде са що са :scherzkeks:

---------- Post added at 18:32 ---------- Previous post was at 18:31 ----------

и кВО стана с тази тема!!!! сЯЯЯЯ:dunno:

Все още се търси превоз за кученцето !

old alfist
21-03-2012, 20:36
Ако има кой да ни плати на нас с кучето - ще го заведа до Белгия.
Само да не ме вкарат зоовластите в затвора заради него.

nicola 59
21-03-2012, 20:56
Колега,ако нямаш работа или друго занимание закарай ми кученцето до Белгия и тъй като виждам,че си "голем" пичага съм убедена,че няма да е проблем за теб да го закараш напълно безплатно и безвъзмездно !!!
А и след като можеш да си позволиш да преспиваш постоянно от Хилтън в Хилтън колко му е да прескочиш от Италия до България и да го закараш до Белгия ... все пак си голям " босс" ... само да не се окаже,че си и гол и без БМВ и Италия и Белгия само на картата ги знаеш къде са що са :scherzkeks:

Колежке извинявай нещо несме се разбрали,първо нито Белгия нито Италия знам каде са на картата несъм бил силен в училище нито по Български нито по География.Второ подчертавам трети път БМВ то е на брат ми.Бос несъм и казал ,че съм понеже съм с маратонки.Преспиването в Хилтън и храната са за твоя сметка понеже кученцето е твое.Аз гратис немога да го закарам понеже и аз имам кученце и то не маха с опашката ,ако не му дадеш нещо.Аз просто си предложих услугите да го закарам и да му бъда бавачка,срещу заплащане и нищо повече,ако заплащането е добро мога да му бъда не само бавачка,ами и баща и леля и дядо всичко което е необходимо.И докато пишем тука брат ми ми се обади ,че тази вечер няма да спи в къщи,та загубихме БМВ то,и ако трябва да пътуваме тази вечер сме лишени от комфорта на седмицата ,та трябва да се задоволим със спартанските условия които предлага Алфа Ромео.

---------- Post added at 21:56 ---------- Previous post was at 21:54 ----------

Ако има кой да ни плати на нас с кучето - ще го заведа до Белгия.
Само да не ме вкарат зоовластите в затвора заради него.

Стига де колега видя,че ще пипам пари от возенето и почна да ми правиш конкуренция,ако стане работата те взимам за втори шофьор.

old alfist
21-03-2012, 21:07
Стига де колега видя,че ще пипам пари от возенето и почна да ми правиш конкуренция,ако стане работата те взимам за втори шофьор.
Аз, съвсем сериозно - идвам, макар, че ще изтърпя някои лишения заради пушенето.

nicola 59
21-03-2012, 21:13
Аз, съвсем сериозно - идвам, макар, че ще изтърпя някои лишения заради пушенето.

Колежке работата загрубя вече сме двама ,което ще рече още една резервация за Хилтън и още един телешки обяд в Брюксел,освен ако колегата не предпочита морски деликатеси,и още едно шише вино. Съветвам те да приемеш по скоро понеже след малко може да се присъединят и други колеги.

old alfist
21-03-2012, 21:18
Колежке работата загрубя вече сме двама ,което ще рече още една резервация за Хилтън и още един телешки обяд в Брюксел,освен ако колегата не предпочита морски деликатеси,и още едно шише вино. Съветвам те да приемеш по скоро понеже след малко може да се присъединят и други колеги.
Мога да карам на хот-догове и биричка, не ме бърка - няма да харча много пари.

546
21-03-2012, 21:48
Колежке,ето една фирма която може да ти свърши работа ,но доколкото съм чувал ,цените им са сериозни за съжаление защото ползват самолетен превоз http://bat-bg.com/ .

old alfist
21-03-2012, 21:57
За съжаление чак на 02.09.2012г. е състезанието от F1 на пистата Спа - ако издържи кучето дотогава може да комбинираме и да намалим разходите.

Bella
22-03-2012, 01:12
МОЛЯ Модераторите да изтрият темата , защото тя стана повод за безсмислени коментари от "колеги" които явно се бъзикат с тематиката на питането ми.

п.п.

Към "колегите" които спукаха от бъзици написаното тук ще кажа,че не съм очаквала толкова просташко поведение от хора с претенции.
Към "колегата" с БМВ-то ---> след като си неграмотен ще те помоля поне да използваш редактор на текстове , защото правописа ти действително е под всякаква критика и ясно говори за багажа както в главата така и в джоба ти ( то и БМВ-то за това е на брат ти явно ) ... айде бягай да спиш,че утре отново си на работа...а не е лека съдбата на повечето българи в чужбина...хамалската работа е тежка и за нея не се иска да си грамотен и за това ти е простено .

nicola 59
22-03-2012, 08:00
МОЛЯ Модераторите да изтрият темата , защото тя стана повод за безсмислени коментари от "колеги" които явно се бъзикат с тематиката на питането ми.

п.п.

Към "колегите" които спукаха от бъзици написаното тук ще кажа,че не съм очаквала толкова просташко поведение от хора с претенции.
Към "колегата" с БМВ-то ---> след като си неграмотен ще те помоля поне да използваш редактор на текстове , защото правописа ти действително е под всякаква критика и ясно говори за багажа както в главата така и в джоба ти ( то и БМВ-то за това е на брат ти явно ) ... айде бягай да спиш,че утре отново си на работа...а не е лека съдбата на повечето българи в чужбина...хамалската работа е тежка и за нея не се иска да си грамотен и за това ти е простено .

Колежке аз съм в отпуска та не ми е зор дали съм спал или не. После ако ти трябва някои да ти закара кученцето и същевременно да го учи да чете и пише определено трее търсим някои друг ,понеже аз мога да го науча да пие да пуши и да псува,нищо повече.
И накрая като поискаш услуга и някои ти я предложи бъди благодарна,и така няма да имаш нещастието да четеш постовете на неграмотен хамалин като мене.
Поздрави.

nicola 59
22-03-2012, 08:35
@Bella: Дали пък това дебилно и просташко отношение към сериозния ти въпрос не би могло да е породено от твоето надменно-самовярващо си-обидно-убедено в превъзходство над другите (интелектуално и материално)-саркастично отношение към другите потребители на форума през време на редките ти посещения в него..?
Сигурен съм, че знаеш какво значи думата "Карма".

Аз колеШке съм неграмотен ,ма тука един грамотен човек май сложи край на темата

fred
22-03-2012, 09:20
..... планирам лятото да си глезя грешната душа със студена биричка по плажовете на слънчева Калабрия и ти обещавам,че докато лежа на плажа ,ще се упражнявам в писане по пясъка с една клечица.

Успех колега, това е стар и проверен метод от килийните училища (съществували преди и в началото на Възрждането на България). Така навремето се е учило четмо и писмо, нашето А, Б, В..... Днес вече възродения и успял българин кара БМВ, S класи и пие биричка в Калабрия, примерно :)
Левски, Ботев, дядо Вазов и прочее сигурно са горди и радостни, като четат словата им отгоре някъде.......

nicola 59
22-03-2012, 09:44
Успхех колега, това е стар и проверен метод от килийните училища (съществували преди и в началото на Възрждането на България). Така навремето се е учило четмо и писмо, нашето А, Б, В..... Днес вече възродения и успял българин кара БМВ, S класи и пие биричка в Калабрия, примерно :)
Левски, Ботев, дядо Вазов и прочее сигурно са горди и радстнти, като четат словата им отгоре някъде.......

Аиде стига аз нямам какво да кажа и да не ровим повече ,че ти от толкова учене и четене на Вазов почна да допускаш повече грешки от мене вземи си редактираи поста ,че щом си грамотен човек да не се излагаш или трее те зимам лятото с мен на плажа и ти с клечица да шариш по пясъка.

old alfist
22-03-2012, 10:07
Другари, моля да не се отклоняваме от темата и да помислим за кучето - това гайле си стои на дневен ред.

Lei-chery
22-03-2012, 10:55
Другари, моля да не се отклоняваме от темата и да помислим за кучето - това гайле си стои на дневен ред.
Ако транспортът сте го уредили вече, аз ще дойда да се грижа за кученцето........ по време на пътуването.:balloon:

old alfist
22-03-2012, 12:23
Ако транспортът сте го уредили вече, аз ще дойда да се грижа за кученцето........ по време на пътуването.:balloon:

Оказа се, че нищо не сме уредили, защото не ни одобряват, но това не ни пречи да търсим някой професор по ветеринарна медицина с педагогически профил.

fred
22-03-2012, 12:28
Аиде стига аз нямам какво да кажа и да не ровим повече ,че ти от толкова учене и четене на Вазов почна да допускаш повече грешки от мене вземи си редактираи поста ,че щом си грамотен човек да не се излагаш или трее те зимам лятото с мен на плажа и ти с клечица да шариш по пясъка.

Абе ще се учим взаимно на плажа, няма спор.Идеята ми беше, да сме по - толерантни и т.н., защото всеки има трески за дялане.
ПП Редактирах го, ама го писах в работно време и влезе шефа, та го пуснах бързешката :) :cheers:

Bella
22-03-2012, 13:29
@Bella: Дали пък това дебилно и просташко отношение към сериозния ти въпрос не би могло да е породено от твоето надменно-самовярващо си-обидно-убедено в превъзходство над другите (интелектуално и материално)-саркастично отношение към другите потребители на форума през време на редките ти посещения в него..?
Сигурен съм, че знаеш какво значи думата "Карма".

Ама ти вярно ли смяташ за "надменно - само вярващо си - обидно - убедено в превъзходство над другите ( интелектуално и материално ) - саркастично " да попиташ във форум дали случайно някой добър човек няма да пътува до Белгия поради една или друга причина и е готов срещу заплащане да закара едно кученце ?!?

Нима е прекалено , че попитах дали човека който го кара ще има възможността и желанието да се грижи за кученцето по време на пътя ?!?

Нима за теб е "надменно - само вярващо си - обидно - убедено в превъзходство над другите ( интелектуално и материално ) - саркастично " да се притеснявам за състоянието на кученцето по време на дългият път и да имам претенции човека на който ще платя да се грижи за доброто състояние на животинката ?!?

Нима смяташ , че след като ще си заплатя за услугата нямам право да имам претенции ?!?

Или отново според теб е "надменно - само вярващо си - обидно - убедено в превъзходство над другите ( интелектуално и материално ) - саркастично " да платиш за даден вид услуга и да попиташ какво ще получиш срещу това заплащане ?!?

Знаеш ли какво си мисля?!?
Мисля,че някой или някои тук има/те ваш си личен проблем.

Аз проблем с вас нямам , нито както с това какво мислите за мен ! Та вие дори не знаете кое е зад този ник.
Продължавайте да пишете,явно само това умеете.
Нямам време за дребни душици като вас,през времето през което вие бълвате и плюете аз работя и разрешавам ежедневните си проблеми и задачи.

Една такава задача е да намеря транспорт до Белгия за това кученце и след като никой от вас няма реална възможност да помогне срещу ЗАПЛАЩАНЕ то МОЛЯ не взимайте участие в темата .

code
22-03-2012, 14:02

Цена на превоза ?!?
Ей това е ябълката на раздора, щото първо е написано леко дразнещо и второ - трябваше да е на ЛС.

:pancake:

old alfist
22-03-2012, 14:28
МОЛЯ Модераторите да изтрият темата , защото тя стана повод за безсмислени коментари от &quot;колеги&quot; които явно се бъзикат с тематиката на питането ми.</p>
Продължавайте да пишете,явно само това умеете.

Сега последно не разбрах - да пишем ли, или напротив.

nicola 59
22-03-2012, 14:55
Ей това е ябълката на раздора, щото първо е написано леко дразнещо и второ - трябваше да е на ЛС.

Още един грамотен отговор на грамотен човек:balloon:

fred
22-03-2012, 22:19
Абе извън темата-всеки смята другия за дребна душица, но от друга страна е убеден, че той самият е едра душа.
Та, риторично се питам, бе къде са тия едри души у нас, като не ги виждаме май никъде?
А за дребните е ясно - те са повсеместни :torch:

old alfist
22-03-2012, 22:22
Абе извън темата-всеки смята другия за дребна душица, но от друга страна е убеден, че той самият е едра душа.
Та, риторично се питам, бе къде са тия едри души у нас, като не ги виждаме май никъде?
А за дребните е ясно - те са повсеместни :torch:
Фреди, май си се напил и изпадаш в лирични отклонения.

Lei-chery
23-03-2012, 09:14
Че окепазихме темата е ясно, но поне ще обсъдим проблема с човешките души....дребните, едрите и тези, които се лутат в скалата...:static:

nastybg
23-03-2012, 10:54

Аман от "големци", хахах като чета се сещам за една реплика на Любо Дилов-син (мисля, че той беше), който каза " Как така всички в предишния си живот са били я царе/царици, я принцове/принцеси, я магьосници и тем подобни създания, и как един не каза, че е бил селският идиот." :grandpa:

Bella
23-03-2012, 17:55

Абе много се дразните като ви питат нещо,а когато ви плащат не се дразните,нали ?

Не виждам какво толкова тайно има та да се пише на лични .А ако някой е преценил,че може да помогне и не желае да пише тук никой не го е спрял да ми отговори на лични.

Защо си мисля,че има хора дето все нещо ги дразни...през зимата-студено,през лятото-горещо,слънцето от изток изгрява,вечер луната им свети,все нещо ги дразни .... :bangin:

Jivko7777
23-03-2012, 18:11
Колежката съвсем сериозно пише в темата защото я познавам и се занимава с истински породисти кучета с родословие така че ако можете помогнете ако не спрете!

old alfist
23-03-2012, 18:15
Абе много се дразните като ви питат нещо,а когато ви плащат не се дразните,нали ?

Не виждам какво толкова тайно има та да се пише на лични .А ако някой е преценил,че може да помогне и не желае да пише тук никой не го е спрял да ми отговори на лични.

Защо си мисля,че има хора дето все нещо ги дразни...през зимата-студено,през лятото-горещо,слънцето от изток изгрява,вечер луната им свети,все нещо ги дразни .... :bangin:
И ти много се дразниш.
В интерес на истината, ако можех да ти помогна по някакъв начин бих го направил - за съжаление в твоя случой съм безпомощен, но все пак имам едно наум за твоя проблем с кучето.

code
23-03-2012, 18:48

Ааааа, мене нищо не ме дразни, всеки на себе си прилича, просто разсъждавам откъде тръгна темата на криво :picnic:

Bella
23-03-2012, 19:34

И ти много се дразниш.
В интерес на истината, ако можех да ти помогна по някакъв начин бих го направил - за съжаление в твоя случой съм безпомощен, но все пак имам едно наум за твоя проблем с кучето.

Подхода ти към темата в предходните ти публикации е твърде подигравателен и несериозен за да ти повярвам,че би помогнал ДОРИ да имаше тази възможност.
Въпроса е,защо след като не можеш реално да помогнеш взимаш не само участие,но и позиция по дадена тема?
Темата е публикувана на правилното място и е достатъчно добре написана за да се разбере от един средно - статистически човек какво се търси.
А доброто възпитание е това което би попречило на даден човек да се държи по начина по който се държат повечето пишещи в тази тема.

Derry
23-03-2012, 20:03
Кучето защо ще ходи до Белгия?

old alfist
23-03-2012, 20:58
Подхода ти към темата в предходните ти публикации е твърде подигравателен и несериозен за да ти повярвам,че би помогнал ДОРИ да имаше тази възможност.
Въпроса е,защо след като не можеш реално да помогнеш взимаш не само участие,но и позиция по дадена тема?
Темата е публикувана на правилното място и е достатъчно добре написана за да се разбере от един средно - статистически човек какво се търси.
А доброто възпитание е това което би попречило на даден човек да се държи по начина по който се държат повечето пишещи в тази тема.
Взех отношение, заради тона ти в темата - все пак има много хора, към които няма такива специални отношения, каквито са твоите към кучетата.
След като Живко обясни с какво се занимаваш - разбрах, но има и комерсиален елемент смесен с любовта ти към животните.

Bella
23-03-2012, 23:03

Какво значение има какво ще прави там кучето ?
Реших да го изпратя на СПА хотел в Белгия !

---------- Post added at 21:03 ---------- Previous post was at 20:58 ----------

Взех отношение, заради тона ти в темата - все пак има много хора, към които няма такива специални отношения, каквито са твоите към кучетата.
След като Живко обясни с какво се занимаваш - разбрах, но има и комерсиален елемент смесен с любовта ти към животните.

Къде е комерсиалния елемент ?
В това,че търся някой срещу заплащане да ми закара кучето до Белгия ли ?
След пояснението от Живко разбра,че се занимавам с развъждане на кучета от определена порода и явно се притесни,че ще го продам за много пари ли ?
Ако мислиш,че е толкова лесно да правиш това което правя аз и да изпращаш кученца в Белгия , Австрия , Гърция , Турция и Украйна заповядай ... ще ти дам първоначални напътствия как се прави това,но от там нататък се оправяй сам.
Страшни са българите , много се страхувате някой да не прави нещо от което може да печели някакви пари които във вашите очи са лесни,а реално съвсем не е така.

old alfist
23-03-2012, 23:11
Белче, мойто момиче, печели си, но недей така озлобено срещу хората.

Bella
23-03-2012, 23:28
Белче, мойто момиче, печели си, но недей така озлобено срещу хората.

Каквото повикало,такова се обадило !

:Suicide:

old alfist
23-03-2012, 23:30
Каквото повикало,такова се обадило !

:Suicide:
Мисля си, че изчистихме отрицателните емоции.

Bella
24-03-2012, 10:24
Изпратих линк от цялата тема на хора нямащи нищо общо нито с мен,нито с вас,нито със ситуацията....всички до един бяха потресени от простотията,наглото ви отношение,подигравателният ви тон и негативизма който лъха от всяка ваша публикация.
Аз нямам какво да допълня.

nicola 59
24-03-2012, 11:34
Изпратих линк от цялата тема на хора нямащи нищо общо нито с мен,нито с вас,нито със ситуацията....всички до един бяха потресени от простотията,наглото ви отношение,подигравателният ви тон и негативизма който лъха от всяка ваша публикация.
Аз нямам какво да допълня.

Колежке може да пратиш линкове на още хора ,та да видат добре какво съм написал,понеже досега ти писах леко и културно доколкото е възможно да бъде културен един неграмотен човек.
Значи първо пускаш тема ,понеже имаш нужда от помощ ,после след като един колега ти предлага помощ ,а ти по най нахален начин питаш дали кучето ще бъде обгрижвано ,и дали ще има някои да се грижи за него ,начина по които питаш е че все едно целия свят се върти около тази торба с бълхи.
После ,ако си плащачка няма да опреш до форума ами ще си го закараш без проблеми,питаш тука понеже не ти се дават пари,за нормален транспорт.
Стара пазарджишка поговорка гласи ,ако незнаеш да целуваш ръка,ще целуваш гъз,та извади си поука от нея,тя е измислена в благодарение на надменни и нахални хора като тебе.И си помисли пак преди да се опитваш да налагаш условия ,когато молиш за услуга понеже неминуемо ,ще се натъкнеш пак на някой простак като мене да те подиграва.

VFTI
24-03-2012, 12:35
Аууу толкова искрено не съм се смял многооооо отдавна :tooth: :tooth:

Неграмотното момче от каламбрия направо разцепи с коментарите :beer: :tooth: :tooth:

И незнам за темата, ама щом е в блатото ми се струва нормално да има подигравателен и забавен тон от колегите писали по темата :tooth:

fred
24-03-2012, 13:11
Най лошото е че съм трезвен, сега понеже постя сърбам само събота и неделя :) :tequilla:, а днес е събота...

---------- Post added at 17:11 ---------- Previous post was at 17:07 ----------

Аман от "големци", хахах като чета се сещам за една реплика на Любо Дилов-син (мисля, че той беше), който каза " Как така всички в предишния си живот са били я царе/царици, я принцове/принцеси, я магьосници и тем подобни създания, и как един не каза, че е бил селският идиот." :grandpa:

Да, много точно е това за прераждането в интерес и аз го изказвал това преди години, а може и да съм го чел някъде, преди Л. Дилов - син имам предвид
Така ми става смешно като кажат за някой от Търново че бил болярин или болярка :)
Делението на хората, разграничаването им и стремежът да се покажат че са кой знае какво е бил постоянен в човешката история обаче.Истинските големи, никога не са се големеели...
А верно че темата е за блатото

code
24-03-2012, 13:29
Делението на хората, разграничаването им и стремежът да се покажат че са кой знае какво е бил постоянен в човешката история обаче.Истинските големи, никога не са се големеели...
Абсолютен факт :? Що се получава така? Според мен подсъзнателно човек винаги се стреми да създава противоположното мнение за себе си, дори когато в това няма никакъв смисъл :Yoda:

Bella
24-03-2012, 16:19
Продължавайте в същия дух да показвате умственият си багаж или по-точно липсата му,давайте!
Не съм и подозирала дори,че една толкова обикновена тема може да провокира простотията и невежеството на толкова много хора.
Вече дори не мога да се ядосам,само седя и се смея през сълзи ....

old alfist
24-03-2012, 19:26
Очаквам онези хубавите момчета от Блатото да се включат - да видиш ти какво шоу ще стане.

Derry
24-03-2012, 22:40
Аз така и не разбрах това куче що ще ходи на СПА и то в Белгия?

old alfist
24-03-2012, 23:17
Аз така и не разбрах това куче що ще ходи на СПА и то в Белгия?
Защото пистата СПА е в Белгия и еколозите от няколоко години успяха да се преборят да няма състезания в гората, но явно парите са надделяли и вече от тази година ще има.
Кучето ще гледа състезание от Формула 1 - да е живо и здраво.

Бобби
25-03-2012, 01:08
Очаквам онези хубавите момчета от Блатото да се включат - да видиш ти какво шоу ще стане.
Грешиш...и то много, Блатото и хората който първи влезнаха в него са над тия неща!!!.....то е кристално езеро спрямо другата помия в форума.....
Колежката не е е от вчера в форума и най малкото трябва да има някакво уважение към нея...ама всички сте изтрещяли, защото не ви се влиза в Блатото а си правите друго из целият форум...немога да ви разбера какъв ви е проблема....
Bela е много повече пич...от всички изказали се негативно или с насмешка в темата....
Айде у лево...

me4o4ko
25-03-2012, 09:56
Страшни са българите , много се страхувате някой да не прави нещо от което може да печели някакви пари които във вашите очи са лесни,а реално съвсем не е така.

Привет колежке!
Аз направих някои изчисления и бих ти предложил транспорт на кученцето до Белгия.
Мисля,че едни 455евро ще са ми достатъчни,за да мога да свърша работата качествено и в срок.
Аз самият имам куче(не е толкова породисто като твоите,сибирско хъски е),но знам как да се грижа за едно куче.Ще взема оператор с мен,за да снима качеството на обслужване за доказателство пред теб,че кученцето се е чуствало добре при пътуването.
Мисля,че цената е отлична за възможностите,с които разполагаш - все пак се занимаваш професионално с развъждане на кучета и вероятно с това си изкарваш добри пари.
Така,че ако те устройва моето предложение,пиши на лични да се уговорим.
Ако ли не - вземи помисли повече за професионален транспорт,а не да твърдиш,че повчето българи били тънки сметкаджии,защото ти самата си такава.
Успех с транспорта на кученцето,то не виновно за създалата се ситуация.
PS:Предложението ми е наълно реално!

546
25-03-2012, 21:42
Напълно подкрепям Боби,що не дойдете в блатото да си пишем простотии на воля,ами се маже където не трябва.Темата на колежката си е в раздела където и е мястото и не виждам причина да се гъбаркате с нея тук.Дали прави бизнес с кучета или си ги отглежда за удоволствие си е нейно право и не мисля,че пречи някому, та да заслужава подобно отношение.

old alfist
25-03-2012, 22:03
Доколкото разбирам на Белла и е все по-приятно, че пишем в темата и, така, че не я изкарвайте като някаква мъченица, а всички които се веселят около нея като тъпи копелета..

rumenti77
25-03-2012, 23:25
Напълно подкрепям Боби,що не дойдете в блатото да си пишем простотии на воля,ами се маже където не трябва.Темата на колежката си е в раздела където и е мястото и не виждам причина да се гъбаркате с нея тук.Дали прави бизнес с кучета или си ги отглежда за удоволствие си е нейно право и не мисля,че пречи някому, та да заслужава подобно отношение.

Е що в блатото, като простотии се пишат в целия форум.Само нема да се ядосвате оти че ви мине.

Bella
26-03-2012, 01:17
Привет колежке!
Аз направих някои изчисления и бих ти предложил транспорт на кученцето до Белгия.
Мисля,че едни 455евро ще са ми достатъчни,за да мога да свърша работата качествено и в срок.
Аз самият имам куче(не е толкова породисто като твоите,сибирско хъски е),но знам как да се грижа за едно куче.Ще взема оператор с мен,за да снима качеството на обслужване за доказателство пред теб,че кученцето се е чуствало добре при пътуването.
Мисля,че цената е отлична за възможностите,с които разполагаш - все пак се занимаваш професионално с развъждане на кучета и вероятно с това си изкарваш добри пари.
Ако ли не - вземи помисли повече за професионален транспорт,а не да твърдиш,че повчето българи били тънки сметкаджии,защото ти самата си такава.

колега,дори в привидно културно написаният текст от теб се усеща ясно насмешката в него.
Умният човек мълчи когато не знае какво да каже!

---------- Post added at 22:17 ---------- Previous post was at 22:12 ----------

Привет колежке!

Доколкото разбирам на Белла и е все по-приятно, че пишем в темата и, така, че не я изкарвайте като някаква мъченица, а всички които се веселят около нея като тъпи копелета..

колега,ти и останалите които се отнасят подигравателно и несериозно по въпроса сами се излагате и правите на шутове за по-интелигентната аудитория на форума.
Както сам виждаш вие сте няколко юзера които активно се оливате тук в тази тема ... а вероятно и в доста други.
То хората обикновено имат един и същ модел на поведение в различни ситуации , въпрос на възпитание е ... продължавайте в същия дух .
Така най-добре ще ви преценят останалите които ви познават само виртуално.

DiStefano
26-03-2012, 07:46
Колежке,
Защо не пишеш в някой друг форум ? Досега да си решила въпроса. Тука кво очакваш да се случи ?
Чудя се що още никой от "възпитателите" не е взел мерки относно тази тема !

old alfist
26-03-2012, 22:29
И на мен така ми се струва - това все пак е автомобирен форум, но не пречи да си говорим за Моцарт, Вагнер или Чайковски.
Нищо не пречи и кучето да слуша.

Кайо
26-03-2012, 22:48
И незнам за темата, ама щом е в блатото ми се струва нормално да има подигравателен и забавен тон от колегите писали по темата :tooth:

Mного си прав,арна тема баш за блатото,ама има проблем такова БЛАТО още нема,ние там не се ядем кат бесни кучета..............

toki4a
26-03-2012, 22:52
Mного си прав,арна тема баш за блатото,ама има проблем такова БЛАТО още нема,ние там не се ядем кат бесни кучета..............

джаф джаф

Кайо
26-03-2012, 22:54
джаф джаф

Бау-бау....после всички мяуууууууууууу :)

Stefan Caromov
26-03-2012, 23:23
колега,дори в привидно културно написаният текст от теб се усеща ясно насмешката в него.
Умният човек мълчи когато не знае какво да каже!

---------- Post added at 22:17 ---------- Previous post was at 22:12 ----------

колега,ти и останалите които се отнасят подигравателно и несериозно по въпроса сами се излагате и правите на шутове за по-интелигентната аудитория на форума.
Както сам виждаш вие сте няколко юзера които активно се оливате тук в тази тема ... а вероятно и в доста други.
То хората обикновено имат един и същ модел на поведение в различни ситуации , въпрос на възпитание е ... продължавайте в същия дух .
Така най-добре ще ви преценят останалите които ви познават само виртуално.

До сега не писах , честно казано малко се изумявах,че така подигравателно колегите вземат нещата, но след този ти пост, ти се изложи около 10 пъти повече от всички останали взети заедно.
Момчето ти предложи оферта, ти като искаш да изтъниш и да дадеш два лева за път ,ако може с чартърен полет до Брюксел (или където и да е ),няма как да ти се сбъдне мечтата. 450 евра, няма кой да ти вземе според мен ,който хем да се грижи за животното, да му пази страх, да стои на нокти ,това да не щукне на някъде и да го сгази нещо, или каквото и да е. КАто ти е дебело, напиши ,"благодаря ,много ми е" ,не почвай да се обясняваш като осмокласничка пред другарката.

Bella
27-03-2012, 00:34
Стефко,

за 450 евро ще си закупя двупосочен билет за себе си и кучето до Белгия и обратно .
За да спрат от части спекулациите ще ви осведомя , че транспорта не се заплаща от мен , а от собственика на кучето и той е човека който определя колко може и колко не може да даде .
Ще се повторя и потретя , темата ми е точно за този раздел .
Ако някой случайно пътува по една или друга причина , на почивка , по работа , ей така на гости до Белгия и има малко място в колата и желание да вземе кученцето срещу напълно адекватно заплащане ! Повтарям : АДЕКВАТНО !
Също така предполагам,че има хора които внасят коли от Белгия или превозват работници до там , та си мислех , че някой от вас добри ми Колеги е един от тях или може би познава такъв та би бил така добър да ме свържа с тях.
Това е всичко , по-точно и ясно не мога да се изразя.
Тук не става въпрос за превоз срещу 2 лева , но ако си честен дори само пред себе си ще знаеш , че 450 евро е нелепо висока цена .
Но както и да е, навярно няма нужда да отговарям дори тъй като след написаното от мен отново ще има една камара с нападки и неверни твърдения които аз лично нямам намерение да оспорвам .
Всеки има право да се държи по начин по който му позволява интелекта и възпитанието .
Лека вечер на всички и ... повече мир и приятелско позитивно отношение към света около вас !

old alfist
27-03-2012, 00:47
Стефко,

за 450 евро ще си закупя двупосочен билет за себе си и кучето до Белгия и обратно .
За да спрат от части спекулациите ще ви осведомя , че транспорта не се заплаща от мен , а от собственика на кучето и той е човека който определя колко може и колко не може да даде .
Ако някой случайно пътува по една или друга причина , на почивка , по работа , ей така на гости до Белгия и има малко място в колата и желание да вземе кученцето срещу напълно адекватно заплащане ! Повтарям : АДЕКВАТНО !
Също така предполагам,че има хора които внасят коли от Белгия или превозват работници до там , та си мислех , че някой от вас добри ми Колеги е един от тях или може би познава такъв та би бил така добър да ме свържа с тях.
Тук не става въпрос за превоз срещу 2 лева , но ако си честен дори само пред себе си ще знаеш , че 450 евро е нелепо висока цена .
Но както и да е, навярно няма нужда да отговарям дори тъй като след написаното от мен отново ще има една камара с нападки и неверни твърдения които аз лично нямам намерение да оспорвам .
Всеки има право да се държи по начин по който му позволява интелекта и възпитанието .
Лека вечер на всички и ... повече мир и приятелско позитивно отношение към света около вас !
А, ако някой отиде на СПА - ще го дадеш ли ?

Вземи го снимай този сладур и го пусни тук да го видим.

Bella
27-03-2012, 01:00
Ако някой отиде на СПА ще дам кученцето и себе си даже ;)

Няма да публикувам тук снимки , че ще ме линчуват веднага !
Кученцето е живо и здраво и най-вече расте щастливо и безгрижно :)

old alfist
27-03-2012, 01:15
Ако някой отиде на СПА ще дам кученцето и себе си даже ;)

Няма да публикувам тук снимки , че ще ме линчуват веднага !
Кученцето е живо и здраво и най-вече расте щастливо и безгрижно :)
Предполагам, че никой от собствениците на форума няма да се възпротиви да видим обекта на темата.

546
27-03-2012, 01:19
Предполагам, че никой от собствениците на форума няма да се възпротиви да видим обекта на темата.

Да настина,що нещо се изписа,а главния герой още не се е появил.

Кайо
27-03-2012, 01:37
Грешиш...и то много, Блатото и хората който първи влезнаха в него са над тия неща!!!.....то е кристално езеро спрямо другата помия в форума.....
Колежката не е е от вчера в форума и най малкото трябва да има някакво уважение към нея...ама всички сте изтрещяли, защото не ви се влиза в Блатото а си правите друго из целият форум...немога да ви разбера какъв ви е проблема....
Bela е много повече пич...от всички изказали се негативно или с насмешка в темата....
Айде у лево...

Прости им Бобка,те не знаят що пишат.....
Блатото им било виновно,па ние там си сме екстра,спокойствие,мирен живот,ядене,пиене......пълно щастие и демокрация :):):)

---------- Post added at 01:37 ---------- Previous post was at 01:32 ----------

Всъщност ,,колежката" си е ,,виновна",неправилно поставен на въпроса....а контекста е ,,ако има някой пък към Белгия дали може да метне и едно псе срещу заплащане....",но малко акъл требва за да вдене човек.......
Иначе и аз мога,2-3000 евро,експресна доставка :)

Bella
27-03-2012, 01:48
Прости им Бобка,те не знаят що пишат.....
Блатото им било виновно,па ние там си сме екстра,спокойствие,мирен живот,ядене,пиене......пълно щастие и демокрация :):):)

---------- Post added at 01:37 ---------- Previous post was at 01:32 ----------

Всъщност ,,колежката" си е ,,виновна",неправилно поставен на въпроса....а контекста е ,,ако има някой пък към Белгия дали може да метне и едно псе срещу заплащане....",но малко акъл требва за да вдене човек.......

колега,престани !!!
Въпроса,темата и всичко останало което съм написала е правилно! Прекаляваш вече и не си нито интересен,нито оригинален,нито забавен!
Това тук не е търсената от теб публика,върви да се изявяваш някъде другаде.
Ако темата не беше за тук отдавна да беше изтрита.
Само си прочети глупостите и се замисли дали това което си написал е нормално и произлиза от нормален мозък?!?
Само не разбрах какво трябва да "вдене човек" ?
Тук няма нищо за вдяване,всичко е ясно и открито.
Престани,просто престани.

---------- Post added at 22:48 ---------- Previous post was at 22:47 ----------

[/COLOR]Не,не мисля,че е добра идея да покажа кутрето тук.
Темата и сега е задръстена от глупави коментари.

nicola 59
27-03-2012, 03:41

Адашче ,евала бе пич вдена веднага тънката мисъл ,аз я прозрях също и затова си предложих услугите.Значи ,ако някои ходи до Белгия и понеже така и така трее да иде ,и понеже няма да му коства нищо ,срещу некакви дребни ,да си навлече уникални главоболия със сръбски митничари,да се връща 300 или 400 километра та да търси друга митница ,понеже на тази няма лекар.Вместо да минава по границите като стрела ,трее да чака с часове докато доиде ветеринара за да му прочете чипа на кучето,ако изопщо доиде днес или,ако не трее да чакаш до утре.И докато се занимаваш с всички тези благинки трее да се грижиш и за кучето понеже и то душа носи и трее прелапа кора хляб и да пиине вода.Като слизаш да ходиш да хапнеш или да пиеш кафе трее го зимаш с тебе неможе да стои в колата понеже покраи тези крайпътни кафета се е събрала цялата европеиска измет и ще го откраднат веднага.
Ако си па с камион си загинал понеже покраи кучето ще закъснееш с дни,и трее вадиш торбата с лъжите ,че си закъсал или нещо такова та да не те изгонат от работа.И всички тази приключения ,ако си достатъчно прост ,за да си ги навлечеш,или поради незнание ще са ти за урок ,пари няма да вземеш 1 стотинка понеже ще получиш дребни,а те няма да ти стигнат само за рушовети на сърбите,и хърватите.
Ако трее позаобиколиш 300 километра си е за твоя сметка при бензин 1.50 евро.
Всички описани по горе маневри ми се налага да ги върша минимум 4 пъти годишно понеже имам куче и го возя с мене постоянно между държавите.
Та адашче ,много си прав ,ако колежката си беше формулирала грамотно темата ,нямаше да я подиграва никои,ама тогава темата се обезсмисля понеже целта на темата е да се удари кьоравото, ако мине да се закачи некои балък,а после той да си бере гайлето.
Ако има човек които верно трее да пътува една нормална цена за услугата е 200 евро, 100 евро за рушовети и разходи и 100 евро да ти останат за главоблието,от сериала в които ти предстои да играеш главна роля.И казвам 200 евро ако си от централна България кучето ти го докарат до вас и ще минаваш през калотина ,ако си от Видин вместо да влезеш в Сърбия на Брегово или на Връжка Чука дето ти е на 20 километра трее слизаш до Калотина заради кучето понеже на малките митници няма винаги лекар и или няма да те пуснат или ще ти посакат свят пари.Едно слизане до калотина са 300 километра в плюс.И същото важи и за Хърватска или Унгария зависи от каде трее да минеш или заради кучето трябва да избегнеш сърбия и да се бориш с дупките на Братска Румъния и да плащаш ферибот на Видин,и то ако си с кола ако си с камион и маршрута ти е ясен няма как да се отклониш и си загубен понеже кучето трее да го подаряваш на някои случаен човек ако се заядат митничарите,и после в България да го плащаш от джоба си.Та точно по въпроса за да няма подигравани преди да пуснете тема и да молите за нещо си направете сметка какво точно искате и какво сте готови да дадете,и другата страна преди да се впуска в приключения нека да помисли добре.

Stefan Caromov
27-03-2012, 05:55
Стефко,

Ми точно ,щото не съм наясно с цените го написах това. А след като изчетох поста на Никола ,който е написан бая подробно и нагледно, си затвърдих мнението, че на колегата предложението е доста адекватно.
Ще ме прощаваш (хич не искам да се заяждам ,или нещо подобно), но си мисля, че алтернативата да си му купите билет е по-удачния вариант.
Със здраве и без лоши помиисли.

Кайо
27-03-2012, 08:27
Адашче ,евала бе пич вдена веднага тънката мисъл......

Aз вднеха(разбрах,усетих,прозрях,осмислих.....),ама колежката не вдена,че се изказвам в нейна полза и,че се опитвам да изясня,че не търси някой,който да вземе кучето от България и да го закара в Белгия и това да е целта на пътуването му а,че търси някой,който така или иначе ще пътува на там и би взел кучето срещу някакво заплащане за услугата...........

Живи и здрави.....

Lei-chery
27-03-2012, 10:12
Aз вднеха(разбрах,усетих,прозрях,осмислих.....),ама колежката не вдена,че се изказвам в нейна полза и,че се опитвам да изясня,че не търси някой,който да вземе кучето от България и да го закара в Белгия и това да е целта на пътуването му а,че търси някой,който така или иначе ще пътува на там и би взел кучето срещу някакво заплащане за услугата...........

Живи и здрави.....
Това кученце....доста известно стана във форума...ако знаеше само, какъв дебат в негова чест протече...:picnic:

Bella
27-03-2012, 10:13
кольо-дете на международните пътища...ти верно не си в час,ако в италия нямате доктори ще ти намерим тук.
Пътувам поне ежемесечно из европата не с едно и не с две кучета!
душицо,ходим по изложби,по семинари,по мероприятия и НИКОГА и НИКЪДЕ , НИКОЙ не ме е върнал от митница заради някое куче!
Рушвети аз не давам тъй като всички изисквания за превоз на куче са изпълнени.
Верно хамалите в италия сега са в отпуск след като дремеш и смърдиш тук през има няма час-два.
Ако нямаш работа там ще ти намерим тук,то и тука вероятно имат нужда от неук хамал!
И другия път като си прекарваш кутрака през граници звънни ми да ти кажа какви документи ти трябват,душко...че да не се ухарчваш да заобикаляш зарад клетото куче,ако изобщо имаш такова.

code
27-03-2012, 10:32
Темата отдавна е за ключ, големи драми за няма нищо ..
Някой, ако желае да свърши работа, да пуска на колежката лично и това е. :picnic:

santo_traficante
27-03-2012, 10:49
Темата вече е за хамали и баровци:tooth:

nicola 59
27-03-2012, 13:21
кольо-дете на международните пътища...ти верно не си в час,ако в италия нямате доктори ще ти намерим тук.
Пътувам поне ежемесечно из европата не с едно и не с две кучета!
душицо,ходим по изложби,по семинари,по мероприятия и НИКОГА и НИКЪДЕ , НИКОЙ не ме е върнал от митница заради някое куче!
Рушвети аз не давам тъй като всички изисквания за превоз на куче са изпълнени.
Верно хамалите в италия сега са в отпуск след като дремеш и смърдиш тук през има няма час-два.
Ако нямаш работа там ще ти намерим тук,то и тука вероятно имат нужда от неук хамал!
И другия път като си прекарваш кутрака през граници звънни ми да ти кажа какви документи ти трябват,душко...че да не се ухарчваш да заобикаляш зарад клетото куче,ако изобщо имаш такова.

Здрасти колежке понеже аз си пиша конкректно по темата ,а ти винаги във всички постове ме обсъждаш конкретно мене ,та реших да изясним ,колко съм неук .По начина по които се изразяваш иде реч ,че живееш и си мислиш ,че си нещо повече от мен.Значи аз в тази тема те водя с много точки ,първо това ,че ми обръщаш внимание и ми отговаряш по този начин на постовете показва ,че в интелектуално ниво не си нищо повече от мене.А това може да значи само 2 неща ,а именно или си просто на ниско ниво и само се заблуждаваш и се мъчиш да заблудиш и другите ,че си от нивото на интелигенцията,или си от високо ниво и аз съм успял да те накарам да се приравниш с мене ,за да те подиграваме тука в прахта при хамалите,което ако е така прави победата ми пълна.Аз бих заложил ,че става дума за първия вариант ,и са ти просто малки възможностите.После ,ако решиш да продължаваме играта ,то не ме убиждай повече понеже по този начин убиждаш и себе си,понеже изяснихме че си на моето равнище.Като алтрнатива имаш варианта да ми правиш комплименти ,колко велик, богат и интелигентен гъзар съм аз и по този начин това да рефлектира върху тебе.В последния пост пишеш с главни букви,което се приема ,за викане във форума и това ми носи още една точка ,понеже съм те накарал да викаш ,а интелигентните хора не викат.

Сега по темата 3 точка за хамалина понеже се разкри ,че превоза на кучето е с комерсиална цел и не е нещо ,което просто ти се е наложило,а просто това е част от бизнес и неможа да ти мине номера ,за тънко возене.При дадените обстоятелства,ако някои колега реши да го закара след като е прочел темата то това няма да е за дребни ,а момчето ще знае за какво става дума и ще поиска пари ,което носи още една точка за мене.
Недеи пак да усукваш нещата ,че като пътувате вие нямате проблеми ,понеже няма нищо общо с това ,да пътуваш професионално с цел да отидеш на изложба с няколко кучета и това да насадиш едно чуждо куче на човек които отива в чужбина по друга работа и си е калкулирал нещата по друг начин.

Факта ,е налице 5 точки за хамалина ,чакаме да видим дали кучкарката ще продължи играта.

old alfist
27-03-2012, 13:59
Само дебнете да мръдна нанякъде и веднага започвате скандалите.С риск да отнеса някоя тупалка - не ви прави чест и на двамата, всичките тези писаници.

Stefan Caromov
27-03-2012, 14:14
Само дебнете да мръдна нанякъде и веднага започвате скандалите.С риск да отнеса някоя тупалка - не ви прави чест и на двамата, всичките тези писаници.

Ми не им отива, ама поне е весело. В интерес на истината ,за бях много негативно настроен към Никола, от четеното в други теми, както и персоналното му заяждане с мен в една от тях. Но, но трябва да призная с две ръце, че сега четейки го тук (може би заради по-дългите му и обосновани постове), разбирам тънкото му английско чувство за хумор примесено с лек сарказъм, и си промених мнението.Още повече, че пише така че да ти е приятно да изчетеш поста му.Върху Бела нямам никакви наблюдения, освен че преди време се беше удариля и се оплака във форума, нямам никакво негативно мнение (още повече е жена, а ние всички сме мъже хе хе ) ,но малко се поизложи тук в тази тема, или както Кайо каза, изказа се по неправилен начин, без да иска и вмени на четящите грешна преценка за целта на темата като начало. От там стана и недоразбирането с тона и интуицията и в темата, както и интерпретацията в подтекста. Според някои има такъв, според други няма.
Бе интересно стана, ще следя

old alfist
27-03-2012, 14:19
Ми не им отива, ама поне е весело. В интерес на истината ,за бях много негативно настроен към Никола, от четеното в други теми, както и персоналното му заяждане с мен в една от тях. Но, но трябва да призная с две ръце, че сега четейки го тук (може би заради по-дългите му и обосновани постове), разбирам тънкото му английско чувство за хумор примесено с лек сарказъм, и си промених мнението.Още повече, че пише така че да ти е приятно да изчетеш поста му.Върху Бела нямам никакви наблюдения, освен че преди време се беше удариля и се оплака във форума, нямам никакво негативно мнение (още повече е жена, а ние всички сме мъже хе хе ) ,но малко се поизложи тук в тази тема, или както Кайо каза, изказа се по неправилен начин, без да иска и вмени на четящите грешна преценка за целта на темата като начало. От там стана и недоразбирането с тона и интуицията и в темата, както и интерпретацията в подтекста. Според някои има такъв, според други няма.
Бе интересно стана, ще следя

И аз пиша в тази тема, заради веселата част, но не е ясно дали и аз нямам вина за случващото се.На мен ми е приятно да си пиша и с двете враждуващи страни.

Stefan Caromov
27-03-2012, 14:22
И аз пиша в тази тема, заради веселата част, но не е ясно дали и аз нямам вина за случващото се.На мен ми е приятно да си пиша и с двете враждуващи страни.

Не мисля, че имаш вина някаква.С риск да взема страна, на Бела темите за търсене на спешен превоз до различни дестинации са прекалено много и прекалено често ,може би беше време да се развихри и този спор.

Bella
27-03-2012, 18:08
...мисля,че се изморих от вас и вашите глупости...
Виждам,че няма смисъл да се опитвам да обясня нещо което няма нужда от обяснение.
Не разбирам само къде е Модератора и защо не изтрие темата която отдавна е за триене.
Винаги съм си мислела,че този форум тук не е като другите и,че може да се разчита на Колегите.
В Стара Загора с Колегите си помагаме кой с каквото и когато може и не съм чула някой на някой да е отказал помощ.
Преди време този форум беше едно хубаво и много приятно място за дискусии , за научаване на нови и интересни неща , за размяна на знания и опит в дадена област .... тъжно е,че нещата вече не са такива.
За да спите спокойно тази нощ ще ви кажа просто,че няма да ви преча с моите теми на спокойният сън.
Съжалявам,че Модератори и Администратори допуснаха този форум да се превърне в помийна яма.
За жалост нивото на интелекта на юзерите тук спадна значително с резкия спад на цените на италианските автомобили.

old alfist
27-03-2012, 18:41
...мисля,че се изморих от вас и вашите глупости...
Виждам,че няма смисъл да се опитвам да обясня нещо което няма нужда от обяснение.
Не разбирам само къде е Модератора и защо не изтрие темата която отдавна е за триене.
Винаги съм си мислела,че този форум тук не е като другите и,че може да се разчита на Колегите.
В Стара Загора с Колегите си помагаме кой с каквото и когато може и не съм чула някой на някой да е отказал помощ.
Преди време този форум беше едно хубаво и много приятно място за дискусии , за научаване на нови и интересни неща , за размяна на знания и опит в дадена област .... тъжно е,че нещата вече не са такива.
За да спите спокойно тази нощ ще ви кажа просто,че няма да ви преча с моите теми на спокойният сън.
Съжалявам,че Модератори и Администратори допуснаха този форум да се превърне в помийна яма.
За жалост нивото на интелекта на юзерите тук спадна значително с резкия спад на цените на италианските автомобили.
Да си жива и здрава - все пак ако ходя на СПА ще ти обадя.

Кайо
27-03-2012, 22:09
До скоро бях неутрален по темата,в първият си пост се опитах да обясня с шеговит то някои неща свързани с темата,но явно авторката и не вдена и няма чувство за хумор.Дори напротив започна с цветни епитети и по мой адрес,тона с който пише тя е подходящ точно за една определена прослойка от българското общество но няма да се спра да характеризирам тази прослойка.
По повод написаното от нея по мой адрес,че съм търсил тук в този раздел поле за изява мога да и кажа само,че досега винаги съм имал голямо поле но там,където е нужно за мен.
Казвал съм го многократно в доста теми,че е крайно глупаво да се вадят изводи за някого по това,какво,как,къде,защо е написал в даден форум.
И нека да не забравяме,човек до човек опира.......

Иначе темата е пълен комерс,напълно сметкаджийска и непрофесионална.

old alfist
27-03-2012, 22:45
Не ми се иска да коментирам Белла - хем ме е яд на нея, хем ми е жал.

Все пак човек трябва да е искрен, пък каквото стане.

VFTI
27-03-2012, 23:07
Чистене, местене, хамалски услуги...този начин на препитание, по-малко интелегитен ли те прави спрямо хората, които "животновъдстват" породисти кучета. В темата наистина се показа широка душевна простота, но жалко, че надарения с нея човек не го осъзна.

Успехи желая на всички. И на хамалите и на гъзарите и на жалките:waving::waving::waving:

Derry
27-03-2012, 23:25
Да си жива и здрава - все пак ако ходя на СПА ще ти обадя.

To f1 СПА е чак на 31,08 дотогава кучето ще е обиколило два пъти земята :holiday:.

Bella то е ясно, че работа никой няма да ти свърши, ти си го знаеш, но ми е интересно защо се впрягаш на закачливото отношение на колегите.

P.S. Лично аз бих приел предложението с BMW-то в началните постове, особенно ме зарадва екстрата с пазарджишката врачка и леенето на крушум.

old alfist
27-03-2012, 23:27
To f1 СПА е чак на 31,08 дотогава кучето ще е обиколило два пъти земята :holiday:.
Тогава са предварителните тренировки, на 1-ви са за място, а на 2-ри е състезанието.

Кайо
28-03-2012, 00:14
Bella то е ясно, че работа никой няма да ти свърши, ти си го знаеш, но ми е интересно защо се впрягаш на закачливото отношение на колегите.

Гузен негонен бяга.........:crazy:

nicola 59
28-03-2012, 12:12
До скоро бях неутрален по темата,в първият си пост се опитах да обясня с шеговит то някои неща свързани с темата,но явно авторката и не вдена и няма чувство за хумор.Дори напротив започна с цветни епитети и по мой адрес,тона с който пише тя е подходящ точно за една определена прослойка от българското общество но няма да се спра да характеризирам тази прослойка.
По повод написаното от нея по мой адрес,че съм търсил тук в този раздел поле за изява мога да и кажа само,че досега винаги съм имал голямо поле но там,където е нужно за мен.
Казвал съм го многократно в доста теми,че е крайно глупаво да се вадят изводи за някого по това,какво,как,къде,защо е написал в даден форум.
И нека да не забравяме,човек до човек опира.......

Иначе темата е пълен комерс,напълно сметкаджийска и непрофесионална.
Търся превоз до Белгия
Търся превоз за кола от Италия (Генуа)
Търси се пътуващ до Гърция ( Атина ) ?
Транспорт до Украйна - Киев - СПЕШНО
Търся транспорт до Германия за един от любимците ми
Някой ще пътува ли до Русе в близките 3-4 дни ?

Адашче тука може да видиш ,че не става дума за комерс а на колежката просто и се е наложило да си закара кучето до Белгия

Bella
28-03-2012, 13:28
кольо,кольо...

Превоза от Италия беше за колата на вуйчо ми,търсехме човек който се занимава с коли или кара автовоз за да му платим да качи колата и да я докара.
Превоза до Атина беше за багаж и подаръци за близки хора които от известно време живеят там.
Кучето което замина за Киев в момента се снима в местен Криминален сериал !!!
Кучето което трябваше да пристигне в Германия за 10 месечен курс на обучение и подготовка за разни състезания пристигна успешно,представи се успешно и отново е в дома ми.

Ако пусна 10 теми за проблеми свързани с колата ми може би ще ме обвиниш,че искам да отварям авто - сервиз и за това питам и разпитвам ли ?!?

Получи своето , ти и твоите приятелчета ... това ще е последният ми отговор в тази тема ... вие продължавайте да плюете.
Не съм искала от никой нищо безплатно,нито съм подвела някой или излъгала някой.Който ме познава знае що за човек съм,а за останалите не мога да мисля.

п.п.
Ето ти малко снимки на кучето от Киев по време на първите му снимки .

митака-пловдив
28-03-2012, 17:01
Кучето колко е голямо.С клетка ли ще пътува?Със сигурност НЯМА да се вози в ремаркето,затова те питам за големината му.

nicola 59
28-03-2012, 23:29
Здрасти колежке предишният ти пост го декларираш за последен и понеже и аз мисля да не пиша повече та реших за последно да ти драсна 2 реда.Първо ще използвам темата ,за да се извиня на колегата Stefan Caromov понеже съм си позволил некоректно да го нападам в една друга тема и за което съжалявам ,но все пак понеже темата касаеше трето лице и колегата беше на негова страна аз ,ако съм подходил не коректно не е било нещо породено от лични чувства ,а просто инстинкт на самосъхранение.Значи ще използвам също и да подчертая ,че нямам лоши чувства и предубедено отношение към никои от колегите и колежките само към някои от бившите модератори.Имената или по точно никовете им съм споменал в други теми.
Та понеже стигаме до тука колежке нещо ,което можеше да се избегне ,ако беше обърнала внимание на поста на колегата badmadafaka в самото начало на темата ,понеже човека ясно подчерта какво може да провокира негативно отношение към тебе от моя страна ,а и от страна на колегите,а именно арогантното и нахално отношение което проявяваш масово по време на присъствието ти във форума.После ще ти кача и два линка от теми ,които ясно показват лошото ти държание и арогантно придружено от нахалство поведение,което нито аз нито колегите сме в състояние да търпим.Знам ,че всеки греши и подвластен на емоциите си допуска грешки,но при тебе не са грешки ,а модел на поведение ,което представлява твоя стил на общуване.После във всяко твое мнение се усеща идеята и за материално превъзходство,което показва ,че си просто един материалист.Една от тъжните житеиски философии е материализма ,и неминуемо един ден всички материалисти биват застигнати от разочарованието ,че на практика нямат нищо.След като вече подложихме на проба твоето интелектуално ниво ,кадето се провали ,нека за твое добро да не поставяме на проверка и финансовото ти положение ,на което толкова много наблягаш,понеже ще се провалиш и там.
Понеже наблягаш винаги на материалното и казваш ,че спадането на цените на италиянските автомобили е довело до спадане на интелектуалното ниво на узерите аз лично разбирам ,че за тебе само богатите са на високо интелектуално равнище.По същия начин може да разсъждаваме ,че благодарение ,на ниските норми около отглеждането и развъждането на кучета,ниските цени на самите кучета,и ниските критерии около образованието на тези които се занимават с кучета в България е довело че интелектуални инвалиди ,с ниско ниво на образование практикуват това,сиреч говорим за тебе.Ако сме изяснили нещата добре ,ако ли не то аз съм насреща за да подкрепя с факти всичко което съм написал.Поздрави и още един път извинение за колегата .

http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=59533&page=2

http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=890665#post890665

old alfist
29-03-2012, 00:03
Кучето колко е голямо.С клетка ли ще пътува?Със сигурност НЯМА да се вози в ремаркето,затова те питам за големината му.
И аз няклко пъти споменах да го видим това куче, но - не.
Пускат ни снимки на някакво друто дето било главно действащо лице във филм.
Дайте все пак да видим нашето куче.

Митак, разбирам загрижеността ти за превоза, защото можеш да го направиш наистина.

Stefan Caromov
29-03-2012, 02:03
Здрасти колежке предишният ти пост го декларираш за последен и понеже и аз мисля да не пиша повече та реших за последно да ти драсна 2 реда.Първо ще използвам темата ,за да се извиня на колегата Stefan Caromov понеже съм си позволил некоректно да го нападам в една друга тема и за което съжалявам ,но все пак понеже темата касаеше трето лице и колегата беше на негова страна аз ,ако съм подходил не коректно не е било нещо породено от лични чувства ,а просто инстинкт на самосъхранение.Значи ще използвам също и да подчертая ,че нямам лоши чувства и предубедено отношение към никои от колегите и колежките само към някои от бившите модератори.Имената или по точно никовете им съм споменал в други теми.
Та понеже стигаме до тука колежке нещо ,което можеше да се избегне ,ако беше обърнала внимание на поста на колегата badmadafaka в самото начало на темата ,понеже човека ясно подчерта какво може да провокира негативно отношение към тебе от моя страна ,а и от страна на колегите,а именно арогантното и нахално отношение което проявяваш масово по време на присъствието ти във форума.После ще ти кача и два линка от теми ,които ясно показват лошото ти държание и арогантно придружено от нахалство поведение,което нито аз нито колегите сме в състояние да търпим.Знам ,че всеки греши и подвластен на емоциите си допуска грешки,но при тебе не са грешки ,а модел на поведение ,което представлява твоя стил на общуване.После във всяко твое мнение се усеща идеята и за материално превъзходство,което показва ,че си просто един материалист.Една от тъжните житеиски философии е материализма ,и неминуемо един ден всички материалисти биват застигнати от разочарованието ,че на практика нямат нищо.След като вече подложихме на проба твоето интелектуално ниво ,кадето се провали ,нека за твое добро да не поставяме на проверка и финансовото ти положение ,на което толкова много наблягаш,понеже ще се провалиш и там.
Понеже наблягаш винаги на материалното и казваш ,че спадането на цените на италиянските автомобили е довело до спадане на интелектуалното ниво на узерите аз лично разбирам ,че за тебе само богатите са на високо интелектуално равнище.По същия начин може да разсъждаваме ,че благодарение ,на ниските норми около отглеждането и развъждането на кучета,ниските цени на самите кучета,и ниските критерии около образованието на тези които се занимават с кучета в България е довело че интелектуални инвалиди ,с ниско ниво на образование практикуват това,сиреч говорим за тебе.Ако сме изяснили нещата добре ,ако ли не то аз съм насреща за да подкрепя с факти всичко което съм написал.Поздрави и още един път извинение за колегата .

Приема се. Без лоши помисли:)

Derry
29-03-2012, 12:38

Ти на това два реда ли му викаш? :crazy:

Flame
29-03-2012, 19:17
Малиииии,ква тема-много готино си пишете тук,и аз искам да видя това кутре.Айде дано да стигне до новия си дом-да не остава повече в тая мизерна държава.

viki
30-03-2012, 20:05
:shocking:
Не мога да повярвам какви безумия са изписани !
Миленка,
не се хаби за щуротии.Малко хора ще те разберат,а те ако имат възможност ще помогнат !:)
Стискам палци косматата топчица да е скоро при новите си стопани !:)