PDA

View Full Version : Английска номерация!!!

Orm
19-03-2012, 19:50
Някой да е наясно Английските nomera C1, C2,C3 на кои наши отговарят и изобщо ако има някаква таблица или нещо. ПО специално на мен ми трябва за малкия , той е 30 номер това на кой номер отговаря по английския стандарт . Трябва да е C някое си , щото доколкото разбрах C идва от children и детските номера почват с тази буква отпред.

Между другото ето един много готин сайт www.sportsdirect.com, и може в този раздел да се комбинират хора да си разделят 40-те лева за доставка и да си поръчват . Има много готини неща разгледайте сайта. Особено раздела SALE !!!! :)

morfius
20-03-2012, 00:38
Точно по такива сайтове трябва да има една табличка с всички видове размери и кой на какво (от другите) отговаря.
Ако на този няма търси на други сайтове за продажба на дрехи от ЮК.

Orm
20-03-2012, 07:29
Да ама няма ги детските , или поне не мога да схвана смисъла.... но идеята ти ми е ясна , ще търся ... мерси

Old Fox
20-03-2012, 08:36
Спортсдиректа си има табличка с апцилютно всички размери. Не си спомням точно къде беше, но май някъде в описанието на артикула където са показани размерите в наличност се цъкваше.

starata alfa
20-03-2012, 09:11
директната доставка от сайта е 20 паунда,а ако се ползва доставчик от БГ доставката излиза килограм=паунд.мисля че е по изгодно така

Pepo
20-03-2012, 09:13
...специално на мен ми трябва за малкия , той е 30 номер това на кой номер отговаря по английския стандарт ... :)
А номер 30 е номер на какво, колега - обувки, блузка, панталон..? :dunno:
Защото Sport Direct имат някаква таблица ТУК (http://www.sportsdirect.com/CustomerServices/SizeChart.aspx).
Дано ти свърши работа :unsure:

AttilaSL
20-03-2012, 10:38
Номерата за деца в SportDirect са пълна безмислица,много от номерата с различни букви и цифри са близки по размер да не кажа еднакви.Най-добрият вариант е ако може на тези номера да се намери дължината на стелките.Иначе почти целият гардероб на дъщеря ми е от там,в съотношение марка,качество и цени нямат равни.
http://www.henrykaye.co.uk/Childrens-Shoe-Size-Guide
Тук има бебешките и детски размери на стелките в сантиметри,дано ти свършат работа.

Orm
20-03-2012, 16:51
Номерата за деца в SportDirect са пълна безмислица,много от номерата с различни букви и цифри са близки по размер да не кажа еднакви.Най-добрият вариант е ако може на тези номера да се намери дължината на стелките.Иначе почти целият гардероб на дъщеря ми е от там,в съотношение марка,качество и цени нямат равни.
http://www.henrykaye.co.uk/Childrens-Shoe-Size-Guide
Тук има бебешките и детски размери на стелките в сантиметри,дано ти свършат работа.

И аз това имах впредвид че нищо не разбрах...... от тяхната таблица. Номаера на обувката е 30 (сори) :)

kompir
20-03-2012, 20:13
Колега понеже съм бил в Англия и съм си пазарувал от Sportdirrect-a като за мен 41 евро стандарт отговаря на 6-6,5 техен.

AttilaSL
20-03-2012, 20:34
Английски размер 30 за обувки няма(почти съм сигурен),да не си гледал EU(Европейският стандарт) размера случайно?

Orm
20-03-2012, 21:47
Английски размер 30 за обувки няма(почти съм сигурен),да не си гледал EU(Европейският стандарт) размера случайно?

Не бе 30 е крака на малкия по нашата ( човешка ) номерация

AttilaSL
20-03-2012, 23:04
Значи UK е 11 или 12 т.е 29,31.За 30 точно нямат размер.Когато избираш маратонки точно където трябва да напишеш размера има една малка питанка,кликваш на нея и там си пише абсолютно всички размери.Чак сега я видях тази опция.

Orm
21-03-2012, 09:39
Правилно ли разбирам че примерно 11 = 46(наш номер) но ако сложа едно С отпред демек С11 = 29 ( наш номер)???

Съжалявам че толкова питам но искам много неща да поръчам и за това ...

AttilaSL
22-03-2012, 07:13
Би трябвало да е така,когато избираш размера на детска обувка,няма как да ти покаже и размера за възрастни.
Приятно пазаруване!

starata alfa
24-03-2012, 01:42
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=620327.0
тук има таблици за детска номерация

starata alfa
26-03-2012, 21:08
някой хареса ли си вече нещо да се съберем и да поръчаме заедно

starata alfa
08-04-2012, 02:32
Спортсдиректа си има табличка с апцилютно всички размери. Не си спомням точно къде беше, но май някъде в описанието на артикула където са показани размерите в наличност се цъкваше.
цъкаш на въпросителната дето е до избора на разнер,иначе мойте маратонки пристигнаха взех си два вида с еднакъв номер но едните ме стягат отстрани на пръстите,а и колегата се оплака от същото.явно всяка марка има различен стандарт