View Full Version : Счупена дръжка на врата
Колеги, счупи ми се дръжката на шофьорската врата :(. Сега, всеки път като реша да се кача в колата, почвам да я обикалям като голям камък - през едната врата, че да отворя другата, че да мина през третата.... абе си е еб...ло мамата :(. За съжаление, проверката при Мимо италианеца не даде положителен резултата и сега не знам откъде мога да се снабдя с нова такава т.е. - стара, употребявана, но здрава. Моля, дайте съвет... а ако има и идеи за възстановяване на счупената - пак споделете.. ще съм ви благодарен !!!
Дръжката свалена ли е? В смисъл, сигурен ли си, че е счупена, или просто вратата не се отваря отвън? Че аз неотдавна отстранявах втория случай - дръжката здрава, просто вътре иска малко настройка.
За съжаление не знам откъде може да се намери - аз си купих от италианеца преди време. Но тогава имаше (даже си намерих и цвета да съвпада)
Иначе за възстановяване - пробвах да я лепя със епоски-метал, после с някакво друго лепило - и двата пъти изкара малко и пак се разлепи. При мен беше счупено лостчето от самата дръжка.
Някрая ми писна да разглобявам, лепя и сглобявам и си взех 2-ра ръка .
Иначе май в Александър Ауто са по 50-ина лева.
Наистина това с обикалянето е много гадно.
Но компромисен вариант докато намериш друга дръжка е: слагаш задната отпред :!: На четри болчета е инямат разлика :!:
Поне няма да обикаляш.
Нова черна мисля, че беше 47 лв у нас.
имах същият проблем наскоро строши се ракохватката и запо4нах да търся и намерих в авто4асти на втора ръка (морга разбирай)дръжка
за 30 лв.оказа се 4е е от Алфа 164 при което я върнах.след което проверих в магазина на (Александър Кар )и 4удо имаха нова и струваше 38 лв 4ерна е на цвят
Александър Кар и Александър Ауто едно също нещо ли с?
...защото днес звънях на Александър Ауто и там ми обявиха цена 45 лв, но ще получат евентуално чак след месец :(. Къде е този магазин в който ги дават за по 38лв?
Сещам се, че имаше някъде тел. и на склад в Плевен - вносител на авточасти за италиански коли, но неможах да го намеря във форума.
Иначе дръжката е счупена със сигурност - т.е. лостчето, за което е захваната пружината е откъртено :(
Сещам се, че имаше някъде тел. и на склад в Плевен - вносител на авточасти за италиански коли, но неможах да го намеря във форума.
Иначе дръжката е счупена със сигурност - т.е. лостчето, за което е захваната пружината е откъртено :(
Ами точно това лостче омеква , изкривява се и накрая се чупи.
По 1 я въпрос :
"Италбулком Централа -Плевен бул.Русе 120 тел. 064/800673 , 823998
Офис Пловдив "Дуел" ул.Г.Измирлиев 11 тел.032/649619 ;649618 .
Накарай Иван като ходи в Пловдив за стока да провери там.
За Кърджали дават 1 фирма за техен представител - "РУта5" бул.Сан Стефано 1 тел:0361 /62747
За Пловдив дават още : "Аджо" бул.Хр.Ботев 120 тел: 032/620221
"ТИП" ул.Йоаким Карчовски 4 тел.: 032/ 640793
Румен Семерджиев бул.М.Луиза 65 тел: 032/ 653938
Ами точно това лостче омеква , изкривява се и накрая се чупи.
По 1 я въпрос :
"Италбулком Централа -Плевен бул.Русе 120 тел. 064/800673 , 823998
Офис Пловдив "Дуел" ул.Г.Измирлиев 11 тел.032/649619 ;649618 .
Накарай Иван като ходи в Пловдив за стока да провери там.
За Кърджали дават 1 фирма за техен представител - "РУта5" бул.Сан Стефано 1 тел:0361 /62747
За Пловдив дават още : "Аджо" бул.Хр.Ботев 120 тел: 032/620221
"ТИП" ул.Йоаким Карчовски 4 тел.: 032/ 640793
Румен Семерджиев бул.М.Луиза 65 тел: 032/ 653938
Супер!!!
Много изчерпателно инфо... Дори ще си позволя да го постна в "Общ технически раздел" към темата за "Адреси на магазини и сервизи".
Още сега ще звънкам по телефона ;)
Aма не е всичката информация. Имам за София, Казанлък,Ст.Загора и ... но ме домързя да пиша повече. :roll:
За съжаление обаче, когато звъннах в петък на Италбулком, от там ми дадоха цена - 57лв, което е доста над цената на Александър Ауто - 45лв :(.
Все още очаквам колегата, който е закупил дръжка за 38лв да ми даде точно инфо за магазина, от който е осъществил покупката... за което ще съм му благодарен!
Александър кар
Бургас,ул."Мария Луиза" 43А
тел. 056 800 513
външна дръшка 38.00 лв
Александър кар
Бургас,ул."Мария Луиза" 43А
тел. 056 800 513
външна дръшка 38.00 лв
БЛАГОДАРЯ колега!!!
Само да корегирам:
тел. 056/ 819 503 (сменен е вече...)
цена 39лв...