PDA

View Full Version : Изплащане на щета от Армеец?

div0t0
23-03-2012, 10:20
Здравейте колеги.
Имам следния въпрос.
Имате ли представа за колко време Армеец изплаща пълна щета след представянето на абсолютно всички документи за изплащането и. Дори и получих и писмо с решението и сумата, която трябва да ми се изплати, което го знаех и преди това. В сайта им пише 15 дни, но работни ли, календарни ли? Днес е 15-тия календарен ден. Звъня през ден, но вече се чудя дали да ходя на място да ги питам, затова се допитвам до вас да не стана аз "смешен" като ходя да се разправям. :shutup:

dimitar_vd62
23-03-2012, 10:35
Би трябвало да е 15 работни дни, защото в почивните дни никой няма да ти обработва документите.Според мен "в срок от 15 дни" означава че в рамките на тези 15 дни, трябва да ти обработят документите и да ти изплатят щетата.Това значи че може и след 5 дена да се случи, но не по късно от 15 дни.По някаква логика обаче, са чака да минат въпросните дни, през което време документите ти отлежават на нечие бюро и чак тогава се взема становище по въпроса.

santo_traficante
23-03-2012, 11:12
15 работни дни.

546
23-03-2012, 11:33
Във Варна щета по Г.О. ми я платиха за една седмица,но по експертна оценка.Алтернативата беше да ми изчукат и боядисат колата в техен доверен сервиз,но аз предпочетох сам да си я оправя за да нямам кит и евтина боя по колата.

div0t0
23-03-2012, 12:39
Еми май точно това е проблема, пак се обадих и ми казаха, че въпросния документ чака за платежно, ама колко време кога и защо не се знае!

rusiq86
23-03-2012, 12:50
15 раб. дни. Вчера бях в техен офис. Но рядко се случва да се чака толкова.

div0t0
23-03-2012, 14:11
15 раб. дни. Вчера бях в техен офис. Но рядко се случва да се чака толкова.

15 работни дни от документа, който официално са ми пратили, със сумата и решението или 15 дни от когато съм предоставил всички документи, че е свалена от кат и т.н.? От кое точно трябва да броя тези 15дни? :confused:

rusiq86
23-03-2012, 19:01
Доколкото съм запознат 15 дена от датата на съставяне на протокола, но за пълна щета може и да е различно знам ли?!

scarface
23-03-2012, 20:26
15 работни дни от последния представен документ,имай малко търпение въпрос на дни е да ти изплатят щетата

Liminat
26-06-2012, 22:09
Във Варна щета по Г.О. ми я платиха за една седмица,но по експертна оценка.Алтернативата беше да ми изчукат и боядисат колата в техен доверен сервиз,но аз предпочетох сам да си я оправя за да нямам кит и евтина боя по колата.
Хай, видях това и си викам я да питам в кой сервиз ти оправиха алфата, че се чудя дали доверен сервиз или някъде да я спретнат по-бързо и по-човешки.

546
26-06-2012, 23:07
Хай, видях това и си викам я да питам в кой сервиз ти оправиха алфата, че се чудя дали доверен сервиз или някъде да я спретнат по-бързо и по-човешки.
Колата си вървеше и два месеца търсих калник с оригинална боя със същия номер на цвета без забелжки,после за два часа го смених сам.На доверен сервиз вяра нямам,таксито за две години в такива сервизи след интервенции по каско има четири доволно различни жълти цвята от тънкажни марки бои и задна броня от материал по калпав и от евтин леген.много кила кит къде ли не,който очаквам да се пука и нов оргиналдЪ фар който едва свети на два метра .