View Full Version : Хоум мейд Алфа комфорт
max_paynec
29-03-2012, 21:24
Накратко: реших да пренеса удобството на 147цата и пред компа. Резултат - за мен няма толкова удобен стол на такава цена :tv: Споделете вашето мнение :)
Аз бих казал, че ти завиждам благородно :) Евала!
NightRider
29-03-2012, 21:43
Волан за джоистика искаш ли?
Хахахаха браво колега, даде ми свежа идея :notworthy:
Супер :) Обаче бутилката с вода до леглото индикира, че си мой човек - пияница:big_beer:
Много оригинално, браво.
ако изкочи по-нататък седалка от ТИ, ще е баш в десетката.
max_paynec
29-03-2012, 22:15
Супер :) Обаче бутилката с вода до леглото индикира, че си мой човек - пияница:big_beer:
Студентска работа, кво да се прави :D
Браво!И на мен ми се въртеше подобна идея, ако успея да си намеря друг салон.
max_paynec
29-03-2012, 22:16
Много оригинално, браво.
ако изкочи по-нататък седалка от ТИ, ще е баш в десетката.
И на мен много ми се искаше ТИска ама няма, а и тая е дооооста по - бюджетна, въпреки че купих целия салон :D
ХА...ти ме уби.
Мноо яко....баси как ме зарадва:cheers:
dobromirski
29-03-2012, 22:25
Хах.... един 12V импулсен траф за лунички и може да си включваш подгряването да ти топли дупето през зимните дни :D
И аз седя пред PC-то от доста време на такъв стол.В момента е със седалка от 145, преди бях с една опелска, само че моя не е на въртяща се стойка ама пък има подлакътници
The_Game
29-03-2012, 23:56
Aбе тва кой блок е 1,2,3 :) Щото преди бях в 1-ви и декора беше 1:1 :D
Иначе стола е идеален. Дай снимки от долу да видя как си го захванал, че имам една седалка от Ситроен С2 спорт точно за тази цел
Екстра е станало, това съм го виждал преди години в ebay имаше такива столове, но от alfa кожен салон.
:drinking: :thumbup:
Само един въпрос имам - слагаш ли редовно колана? :roll2:
max_paynec
30-03-2012, 00:32
Aбе тва кой блок е 1,2,3 :) Щото преди бях в 1-ви и декора беше 1:1 :D
Иначе стола е идеален. Дай снимки от долу да видя как си го захванал, че имам една седалка от Ситроен С2 спорт точно за тази цел
1ви Блок :D снимки отдолу ще ти цъкна утре ;)
Колана се слага само при екстремно пиене :D само незнам кога ще влезе в употреба и еърбега :D
The_Game
30-03-2012, 00:36
1ви Блок :D снимки отдолу ще ти цъкна утре ;)
Колана се слага само при екстремно пиене :D само незнам кога ще влезе в употреба и еърбега :D
като качиш някоя студентка да я повозиш на стола двата еърбега са си задължителни
Леле как ме зарадва това...мн яко, страшна идея.
Deathriderr
30-03-2012, 08:41
Страхотно е , аз имах от доста време идеята да го направя същото със седалка от 145, но все няма кога
много добре се е получило, и аз си го мислех тоя вариянт, но лятото мога и да го осъществя
иначе за сутрешното лятно кафенце и аз съм си измислил на терасата удобство
Stoyan Georgiev
30-03-2012, 09:27
браво, само едни подлакътници да му измислиш и ще стане идеален :)
max_paynec
30-03-2012, 16:05
браво, само едни подлакътници да му измислиш и ще стане идеален :)
Оглеждам се и аз за нещо подходящо, но.... за сега няма. :)
max_paynec
31-03-2012, 22:04
Първоначално публикувано от The_Game
"Дай снимки от долу да видя как си го захванал, че имам една седалка от Ситроен С2 спорт точно за тази цел "
Отдолу :bangin:
Супер,много добре е станало.
RoMeO_156_GTA
01-04-2012, 10:45
Много ми харесва как се е получило , браво колега :clap: Явно доста от нас са имали подобна идея и се радвам , че при някои вече е реализирана :)
Here we go again... или какво се получава от пасажерска седалка на 156 и колесар от много стар офис стол 8)
Първоначално публикувано от The_Game
"Дай снимки от долу да видя как си го захванал, че имам една седалка от Ситроен С2 спорт точно за тази цел "
Отдолу :bangin:
Интелигентно изпълнение....кефи.
badmadafaka
21-09-2012, 10:37
Ето и от мен един подобен стол (само дето аз си намерих по-подходящ за висене пред компютъра)... :)
http://clubalfaromeo.com/forum/attachment.php?attachmentid=100933&d=1348115617
dimitar_vd62
21-09-2012, 11:18
И що, кат гледам има и еърбег седалката, таман няма са нараниш ако заспиш и паднеш, особено ако и колан и сложиш.Освен ако новия не ти изстудява бирата.:smoke:
А, той тоя с еърбега бил друг, после видях.
badmadafaka
21-09-2012, 11:41
Бе чак да студи бира не, ама има разни фенси функции новия... :wow:
Много ми хареса :rosso_racers: