PDA

View Full Version : Кой беше с червената 155-ца?

Abarth
19-11-2006, 02:06
Преди малко навръщане от студентски град се сядохме с неква 155-ца червена към кв.Дианабад,е изяде ме разбирасе,аз бех с фиато и сума народ вътре :lol: :lol: :lol: Та пичагата беше млад и с очила,веднага да си признава кой е,ако е от форума :)

Bobo
20-11-2006, 11:03
Преди малко навръщане от студентски град се сядохме с неква 155-ца червена към кв.Дианабад,е изяде ме разбирасе,аз бех с фиато и сума народ вътре :lol: :lol: :lol: Та пичагата беше млад и с очила,веднага да си признава кой е,ако е от форума :)

Мисля че е бил proof :roll: :wink:

търтей
20-11-2006, 11:05

е ако е той начи е спрял да кара като пенсионирана баба? :lol: :lol: :lol:

Bobo
20-11-2006, 11:09

Не ве той просто си е карал а пък абарт се превъзбудил :lol: :lol: :lol:

BatVas
20-11-2006, 11:09
И аз занего си помислих - ама той е културен водач на МПС :?

търтей
20-11-2006, 11:10

Не ве той просто си е карал а пък абарт се превъзбудил :lol: :lol: :lol:
като го знам че у градо кара с 40 е ебахти и превзбудата :lol: :lol: :lol:

bass
20-11-2006, 11:11
То и аз по тва време се прибирах от Студ. град към Дианабад, обаче не съм с очила, цветът на колата не е точно червен, а да не говорим, че въобще нямам спомен да съм се гонил с някого :roll:
За мен кефът на тоя маршрут са завоите (и дупките, и дупките!) около автокъща Онтарио, там евентуално може да изглеждам състезателно :twisted:

pr_00f
20-11-2006, 11:30
Веднага ме набедихте. Споко не съм бил аз.

@Мажкар Пчиличкъ - Аз кат са превъзбудя - демек одървя малиии кво става, нищо незнаиш ти бе - сменям предавка даже и на 4000. Вече кат рацер съм почнал да карам един вид шъ знаиш. Ама туй само на 1-ва че иначе много набира с ибала мамата един вид :)

търтей
20-11-2006, 11:32
Веднага ме набедихте. Споко не съм бил аз.

@Мажкар Пчиличкъ - Аз кат са превъзбудя - демек одървя малиии кво става, нищо незнаиш ти бе - сменям предавка даже и на 4000. Вече кат рацер съм почнал да карам един вид шъ знаиш. Ама туй само на 1-ва че иначе много набира с ибала мамата един вид :)

е има шанс от теб да стане човек
ама кат опочнеш на 6000 и нещо да сменяш съ обади :P :P

Abarth
20-11-2006, 12:15
То и аз по тва време се прибирах от Студ. град към Дианабад, обаче не съм с очила, цветът на колата не е точно червен, а да не говорим, че въобще нямам спомен да съм се гонил с някого :roll:
За мен кефът на тоя маршрут са завоите (и дупките, и дупките!) около автокъща Онтарио, там евентуално може да изглеждам състезателно :twisted:
Не бре,аз твойта алфа я знам,пича караше на габарити и халогени :shock: :lol: Па аз бех ударил неква водка,он фиато чука тропа треска не върви,ама накрая по дупките намалих (вече към омв) а пичо точно тогава реши да дава газ :? :lol: