View Full Version : 156 '99 на 67к км.
NightRider
02-04-2012, 21:27
Не знам дали някой ще повярва, ма днес купихме 156 1.8TS '99 на скромните 67 400км. Няма майтап. По ЕКУ беше на 64 500км. Колата е стегната отвсякъде. Салонът е като нов. По паветата не клопва, не скръцва, изобщо - тишина. Има само две външни забележки. Даже шефът на канала в КАТ се одзвери отвсякъде и искаше да я купи. Сервизната книжка беше перфектна. Имаше и допълнително тефтерче на бившия собственик какво кога е забелязал и правил.
Само нашите момчета май са изгърмели централата на еърбеците с тия акумулатори. Иначе те са си на място.
Предстои на Бобо да смени ремъци и т.н.
Честито! Малко ми е трудно да повярвам, че на тези години е на тези километри, но щом си казал. Много безаварийни километри. Между другото какво ги правите толкова много коли бре, като ти гледам подписа.
Браво. Да си я карате със здраве.Една новичка Алфа във форума ;)
ReLeFNIQ
02-04-2012, 21:42
Я пусни линк към обявата или малко снимки ;)
NightRider
02-04-2012, 21:46
Няма линк за обявата, тамън я бяха докарали. Снимки ще направя и ще ги кача тези дни (сигурно в сряда). Колата е за брата на гаджето.
Както казах - и аз не вярвам още, ама реалността е такава. А гаджето иска да продам 147-та и да и намеря 156.
Та има една хубава 147 за продан - само вариаторът и потраква, ама не ми се сменя сега. Иначе Ники (Фераристът) ще изпрати един
Като видях заглавието на темата си помислих, че е първо априлска шега със закъснение :naughty: благородно ви завиждам за запазения екземпляр и само безаварийни километри ви желая
Честито! Малко ми е трудно да повярвам, че на тези години е на тези километри, но щом си казал. Много безаварийни километри. Между другото какво ги правите толкова много коли бре, като ти гледам подписа.
Хич даже не е трудно. моята е същата. Освем изброеното горе, колата е с : оригинален акумулатор алфа ромео, оригинални чистачки - алфа ромео(дясната е по-голяма и е извита, лявата е със отлят спойлер), наклатките които свалих бяха 70% износени и с марка алфа, гумите бяха с дот от годината на регистрация, стелките вътре са още здрави и оригинални, кутията на филтъра е с всички болтове здрави, червената лайсна на капака на ремъците е ярка и здрава, всички щипки са си на местата............
Колеги честито за красавиците...само дано наистина не си вярвате коли по на 12-13години да са на 60к км.
Просто е невъзможно, такива животни няма. иначе за запазеност, всичко се постига с желание :)
i.ganchev.ganchev
03-04-2012, 00:23
Има и запазени.
Всичко е въпрос на късмет. Тя колата ще си покаже с времето. Дано наистина са така нещата... със здраве да си я кара собственика!
Чакаме снимки :popesmiley:
Jivko7777
03-04-2012, 00:23
Колеги честито за красавиците...само дано наистина не си вярвате коли по на 12-13години да са на 60к км.
Просто е невъзможно, такива животни няма. иначе за запазеност, всичко се постига с желание :)
има бе някои не карат като гламави като нас, все пак дори в другите държави някои живеят на село!
Така е бе бате Живко, моята е на 30 к км...само до парка ходя в неделя :)
i.ganchev.ganchev
03-04-2012, 00:33
Абе късмет е всичко. Тя машината ще си покаже.
Моята я взех на 105 000 по километраж, на одомер показваяше 165 000.
Вече е на 112 000 по километраж, а на одомер пак си стои на 165 000. Незнам що е така, ама вече се съмнявам кои са и реалните километри :)
:cheers:
.... наклатките които свалих бяха 70% износени и с марка алфа....
Такива накладки нема,има Ricambi originale,в момента са производство на Lucs/TRW,само Lucas или само TRW....преди години не знам.........
Aктуални цени към днешна дата,около 55 евро предни и около 50 евро задни.
Иначе честито!!!!!:cheers:
i.ganchev.ganchev
03-04-2012, 00:56
Такива накладки нема,има Ricambi originale,в момента са производство на Lucs/TRW,само Lucas или само TRW....преди години не знам.........
Аз и за акомулатор Alfa Romeo не съм чувал, ама айде...
Колегата е във филма яко :hmm:
JTD 20v M-JET
03-04-2012, 01:51
Уверявам те,че съм безпристрастен - категорично има такива акумулатори.За другите изброени неща - може и така да е,ама...вероятно може.
WarsteineR
03-04-2012, 02:04
Не е толкова невероятно, моята е 99' и я купих 2007-ма от автокъща на 87000. На мен също не ми се вярваше доста време.. Сега е на 163 и съм сигурен, че това са били реалните километри. По доста други съм се повозил дето са на 200+ изтормозени от предишни собственици, ми момчетата обедняха покрай колите си. А запазения екземпляр се усеща.. няма троп няма лоп. Тъжното е като почнеш да сменяш оригиналните части и виждаш как колата ти придобива китайско-турски акценти, ама го приемаш и живееш с тая мисъл. Иначе за тия 80 хиляди в БГ се държи все още доста добре, но със редовна поддръжка.. Честито на печелившите :respect:
Оригинално се вграждат EXIDE в колите ни като батерии.
Абе моята сега на километраж е на 200к км и си е като нова отвътре и отвън, но това се постига с поддръжка.
И аз съм с акумулатор Алфа Ромео, сменен преди 5 г. и отразено в сервизната книжка.
Само да ви кажа, че километрите в ЕКУ-то се променят точно за 2 минутки през буксата за диагностика :)
i.ganchev.ganchev
03-04-2012, 11:22
Само да ви кажа, че километрите в ЕКУ-то се променят точно за 2 минутки през буксата за диагностика :)
Ама при мен не се мърдат изобщо там. Стоят си на 165 000, а по километраж беше на 105 000 като я взех, от тогава имам 7 000 минати. Закачих я оня ден на ФЕС-а и в ЕКУ-то пак си седят на 165 000, без да са мръднали и с километър...
Някакви идеи, защо е така :roll: ?
Защото вероятно ти е резнат пин15 на скоростомера и ЕКУ-то не получава сигнал за скоростта на автомобила.
i.ganchev.ganchev
03-04-2012, 11:44
Защото вероятно ти е резнат пин15 на скоростомера и ЕКУ-то не получава сигнал за скоростта на автомобила.
Уфф , да! А километрите, които се изписват на километража, къде се съхраняват?!
Уфф , да! А километрите, които се изписват на километража, къде се съхраняват?!
В процесора на километража :)
i.ganchev.ganchev
03-04-2012, 11:52
В процесора на километража :)
Ясно, мерси много за инфото :)
И след няколко дена, ще се появи инфо тук ли в нова тема.
"Брата на гаджето се отказа, няма какво да я правя тая супер/мега/гига/хипер/архи яка и запазена кола"
И като се юрнат едни купувачи...
Отделно тефтерче дето продавача си отбелязвал кво е правил:bowdown:Божкеее
Това ако не е оливане!
NightRider
03-04-2012, 16:14
Завиждай, драги. Искаш ли да се басираме на по 2000лв., а? Или направо даваш 5200 и я взимаш. Стиска ли ти? Ма ти си само на думи, без да си държиш на обещанията
---------- Post added at 16:14 ---------- Previous post was at 16:13 ----------
"Брата на гаджето се отказа, няма какво да я правя тая супер/мега/гига/хипер/архи яка и запазена кола"
И като се юрнат едни купувачи...
Отделно тефтерче дето продавача си отбелязвал кво е правил:bowdown:Божкеее
Това ако не е оливане!
Предложението към Oem важи и за теб. А сега да те видим
П.П. Пин 15 не е отрязан ;) Проверено. Клатеше обороти, но вече не клати. Километража на ЕКУ-то не е стопиран. Вече навъртя още стотина километра
Що се хапете за глупости?
Моята, като я взимах, пишеше, че е на 99 000. Изобщо не вярвах на тези показания и не гледах това. Вътре обаче беше като нова, адски пазена и без никакви захабявания по табло, тапицерия, волан, скорости, педали... стигнах и до ангренажа, който беше със заводски маркери - и ремъка, и водната помпа, отделно, и технически колата показва колко е стегната, в отлично състояние и т.н. Не бих се учудил, ако се окаже, че наистина е била на 99 000, особено ако е била нещо като втора кола в семейство, карана по-рядко, от читави стопани, които са се грижили за нея... не е изключено, имайки предвид, че по произход беше от един от богатите райони на сев. Италия.
NightRider
03-04-2012, 16:20
Колегата е във филма яко :hmm:Той е Фиат, Ланчия, Алфа Ромео. Искаш ли да ти покажа почти нов такъв (иначе е Фиам)
Завиждай, драги. Искаш ли да се басираме на по 2000лв., а? Или направо даваш 5200 и я взимаш. Стиска ли ти? Ма ти си само на думи, без да си държиш на обещанията
---------- Post added at 16:14 ---------- Previous post was at 16:13 ----------
П.П. Пин 15 не е отрязан ;) Проверено. Клатеше обороти, но вече не клати. Километража на ЕКУ-то не е стопиран. Вече навъртя още стотина километра
На мен такава кола не ми трябва :) И ни най-малко пък завиждам. Даже напротив. Просто констатирам :) Дано наистина да е на толкова :)
cassillas
03-04-2012, 17:11
Дайте снимки на тази толкова обсъждана кола!
Ездачо не се пали бе батка...нали се сещаш, че като кажеш кола на 13 години, вероятността да е на 67к км е клоняща към нулата. А тея тефтерчета и куп глупости е смешно чак.
Просто е трудно да се повярва, пусни снимки на интериор да я видим тази "убавица".
И не се коси, просто е трудно да се повярва.
п.с. Аз имам моята белисима от 4 години и съм изминал точно 45000км. И я карам всеки ден. За 13 год. щях да измина 146250км.
146 та в подписа от как е 2 ра кола в семейството и я кара само в София жена ми, няма и по 4000 км. годишно.
Та нищо невъзможно няма.
Колко е вероятно такава машина да попадне из нашите моргокъщи вече е друга тема :D
dido alfa
03-04-2012, 19:06
Бих казал само ЧЕСТИТО и много безаварийни !!!:big_flowers:
:cheers:
Иначе честито!!!!!:cheers:
Наклатките бяха Лукас с отпечатано лого на фиат-алфа-ланча на металаж и такива в магазина няма (то и Лукас вече няма) А ТРВ с които ги смених нямат абсолютно нищо общо с оригиналните като изработка и спиране.
Акумилатора е производство на Ексайд - с лого, надписи на Алфа ромео. Ще ти го снимам.
KirilSol
03-04-2012, 19:23
Не знам дали някой ще повярва, ма днес купихме 156 1.8TS '99 на скромните 67 400км. Няма майтап. По ЕКУ беше на 64 500км. Колата е стегната отвсякъде. Салонът е като нов. По паветата не клопва, не скръцва, изобщо - тишина. Има само две външни забележки. Даже шефът на канала в КАТ се одзвери отвсякъде и искаше да я купи. Сервизната книжка беше перфектна. Имаше и допълнително тефтерче на бившия собственик какво кога е забелязал и правил.
Възможно е напълно. Има такива коли независимо от годините, всичко е въпрос на късмет.
има, и аз моята я купих с такъв, така че не си прав.
Акумилатора е производство на Ексайд - с лого, надписи на Алфа ромео. Ще ти го снимам.
Точно! Червени лепенки ,на които с бели букви има логото на Алфа Ромео.
Пичове преди година смених 11 годишната оригинална батерия, описана от вас. Производство на Exide. Те са за оригинално вграждане.
Аз не знам какво може да накара човек да си продаде колата на 67к за жълти стотинки! Даваш 30 000 евро пазиш си я и после я продаваш за 1000 евро на 67 000 км. Логика няма в тази работа.
NightRider
03-04-2012, 20:28
Дайте снимки на тази толкова обсъждана кола!
Dnes нямах време да направя. Утре
---------- Post added at 20:28 ---------- Previous post was at 20:25 ----------
Аз не знам какво може да накара човек да си продаде колата на 67к за жълти стотинки! Даваш 30 000 евро пазиш си я и после я продаваш за 1000 евро на 67 000 км. Логика няма в тази работа.
Първата ми 33 S16V P-t 4 беше на 100км. и я купих за 15 000лв. 1994г. защото беше седяла 3 години в изложбена зала. С найлоните беше. Цена като нова тогава - 43 000лв. На запад гледат годините, те обезценяват. За справка - Шваке
Дай снимки, че ми стана любопитно каква е тази белисима, която като хубавата Елена вкара народа във война.:static:
Както има хора, които си карат колите много, така има и хора, които си карат колите малко. Годините кола не карат.Кво толкова им се чудите на километрите....Не е невъзможно да е на толкова...Честита да ви е каруцата, и утре снимки!
Моята съм я взел 2006г на 67 000 а сега е на 92 000км имам друга която ми се налага да карам искам неискам така че нищо ненормално няма.
Като влезеш в autoscout24.it и направиш търсене, 156, 1.8, 99', на под 70 к км излизат 6 екземпляра... цената им е все между 1000-2000 евро.
- на единия му е протрит салона
- на другия му е изметнат еарбега от малкото км :) (само на 40 к км бил)
Всички са с състояние по описание като нови, но вътре са в пъти по-износени от моята например. Не че нещо ма моята е на 200к км по километраж. А изглежда в пъти по-добре от тези на по 60-70к км реални.
Просто, никой няма да продаде такава кола на без пари на джамбазин от Бг.
В цяла Европа знаят как се връщат км къдарно. Очакваме снимки на младоликото гадже :butt:
NightRider
03-04-2012, 21:50
Kolegi, благодаря от името на новия собственик за хубавите пожелания. Утре ще направим снимки, ще гледам на всяка цена да стане. А до тогава - нека спазваме добрия тон. Ако някой живее в Люлин - пред бл. 411 може да се види. Сега направих няколко снимки, ама навън е тъмно и ...
Имам и обявена цена - 5200 (сменени консумативи)
Познах ли че ще се пусне да се продава тая кола или да;-)
Наклатките бяха Лукас с отпечатано лого на фиат-алфа-ланча на металаж и такива в магазина няма ...............
За накладките не си прав,че вече в магазините няма такива,поне тук доскоро в магазин за оригинални части накладките бяха точно като описаните от теб и марка Лукас в опаковка Рикамби ориджинале....
За акумулатора 100 % си прав,Ексайд с логото на АР.....
Бива си я колата. Наистина е като нова, че и махагон, което за мен е мн ценен атрибут в една алфа. На драго сърце бих я заменил за лаптопа си - с четириядрен процесор 4-ядрен Intel Core i7-2670QM и видокарта nVidia GeForce GT 555M - 1 GB DDR5.
Кво да прави човека, като му се продава неудържимо, няма лошо.
NightRider
03-04-2012, 22:17
Познах ли че ще се пусне да се продава тая кола или да;-)Па как да не познаеш - аз отдавна съм написал, че при мен всичко се продава. 147-та още с купуването и пуснах обявата
http://www.cars.bg/u640177
http://www.cars.bg/u549452
Само на баща ми не се продава засега, не дава и дума да се обели за нея
---------- Post added at 22:17 ---------- Previous post was at 22:16 ----------
Бива си я колата. Наистина е като нова, че и махагон, което за мен е мн ценен атрибут в една алфа. На драго сърце бих я заменил за лаптопа си - с четириядрен процесор 4-ядрен Intel Core i7-2670QM и видокарта nVidia GeForce GT 555M - 1 GB DDR5.
Тоя лаптоп ако искаш да ти предложа волан с педали да си го караш :gayfight:
Тоя лаптоп ако искаш да ти предложа волан с педали да го караш :gayfight:
Че кво му е на лаптопа, нито годишен данък плащаш, нито бензин иска, просто много щастие за нищо пара.
Хем никой не ти казва за него, че е на нереални километри :)
Митко145
03-04-2012, 22:26
Честито и от мен!
Как ги намирате на по 60 000км. тези коли?
Моята на 6.5г. я взех на 216 000.
:bouncing_smiley::bouncing_smiley::bouncing_smiley :
А защо километрите трябва да са водещ фактор?
Аз на една кола и за 60 км мога да и видя сметката :)
Kolegi, благодаря от името на новия собственик за хубавите пожелания. Утре ще направим снимки, ще гледам на всяка цена да стане. А до тогава - нека спазваме добрия тон. Ако някой живее в Люлин - пред бл. 411 може да се види. Сега направих няколко снимки, ама навън е тъмно и ...
Тая шофьорска седалка поне на снимките изглежда доволно захабена ... или я е карал слона от зоологическата или километрите са бая повечко.
---------- Post added at 22:59 ---------- Previous post was at 22:58 ----------
Кво да прави човека, като му се продава неудържимо, няма лошо.
Оптимуса бачка ли :whistle:
Па как да не познаеш - аз отдавна съм написал, че при мен всичко се продава...
Не беше ли за на брата на гаджето на дeвер ти на зълвиния син?
Няма лошо де само дето обявите за продажба не се пускат тук.
Susscrofa
04-04-2012, 09:10
Ако я продаваш на части, купувам една от предните седалки, за да си направя офис стол. Тук един колега си пусна такава тема.:drinking:
:shocking:..темата е пусната с един ден закъснение:))
За колко е пусната да се продава тази невероятна белисима с малкото км и уникалните екстри и интериор/екстерир!?!
Дано не е цената 5200 само, че си е ебавка нещо :)
Тази JTD ли е, или JTDm?
nicola 59
04-04-2012, 10:30
При толкова реклама :clap:
Susscrofa
04-04-2012, 10:31
Тази JTD ли е, или JTDm?
Предполагам, че това М-JET, означава нещо:)
Поне така си мисля.
Само не знам защо пише 140 коня, ама нека експертите споделят.:clap:
Очаквах повече и не съм впечатлен. Шофьорската седалка има толкова протривания, колкото има плюша на Реното ми (а то е на 250 000 км,'93 г.). Видът на таблото пък също не ме впечатлява особено, имайки предвид как изглежда моето, на което пишеше 98 800 км, а колата я спазарих за 3600 лв:
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/302404_2316453744755_1051812337_32666431_130267663 7_n.jpg
Акумулаторът с "оригиналдЪ" надписи, еле пък накладките, за мен не са кой знае какъв показател. И аз съм с акумулатор Exide, ама кво от това...
Ако си сменил консумативите, дай снимка на ремъка с какви маркери е, както на водната помпа и ролките. Там е доста по-трудно да им се влияе с чаркалаци, дето "си имат заводски маркери". По-скоро, продължава да ми минава през акъла, дали моята не беше на реални 98 800, имайки предвид състоянието и маркерите по ремъка, както състоянието и маркерите по водната помпа, отколкото че тази сива 156-ца е на 67 000... и имайки предвид, че дори не е някой от първите фейслифти (поне), да й блъскаш цена от 5200, почти 2 години след като аз изнамерих екземпляр в подобно, дори за мен по-добро състояние, и то за 3600 лв - не че нещо, ама...:screwy:
Провокиран от темата, нащраках тази сутрин няколко от моята, вече на 200к км по километраж. При мен от 45к км.
Човек, когато иска може да поддържа нещо :screwy:
На какви пари я взехте ако не е тайна?
един простичък факт:
голяма кола, обикновено дизел, която на месец изминава поне около 5к км в белия свят и не е возила тотални мърлячи, на 300 000км може да изглежда по-добре от градска кола, карана само 50 000км
и не само да изглежда, ами и състоянието й да е по-добро, технически
а и съм виждала кола на 35 години, на реални 20 000км, с вид на все още стояща на витрината
santo_traficante
04-04-2012, 12:28
Как ги намирате на по 60 000км. тези коли?
1.карана от баба или дядо САМО до магазина.
2.висяла е по сервизи и не е могла да навърти км.
3.върнат километраж
:clap:
на цената на тази кола купуваш 159 :)
3.върнат километраж
на цената на тази кола купуваш 159 :)
Е да де ама тая 159-ка няма да е в мн добро състояние, нито с екстри! Но определено има 159-ки на тази цена.
Как се казваше: "Не съм толкова богат да си купувам нещо толкова евтино". Ако искаш такава след 2008, на малко км, с екстри и глезотийки, изглеждаща по-добре ще трябва да отпуснеш джоба.
Защо да не може колата да е на 67 000км,бе колеги аз моита като я взех преди 8г беше на 62 000км и я взех от 1-вия собственик (жабар).Навъртях и 20 000км за 2г и половина и я дадох на тате да се вози и си купих друга,а завалията и е навъртял само 17 000 за толкова години до сега.
firedragon
04-04-2012, 13:12
Защо да не може колата да е на 67 000км,бе колеги аз моита като я взех преди 8г беше на 62 000км и я взех от 1-вия собственик (жабар).Навъртях и 20 000км за 2г и половина и я дадох на тате да се вози и си купих друга,а завалията и е навъртял само 17 000 за толкова години до сега.
62000+20000+17000=99000 км не е много,но на запад не е като тук. Там си взимат коли за да ги карат,а не да пазят топло на гаража.
Абсолютно възможно е колата да е на малко километри,салона наистина е запазен,но изглежда съмнително за кола на 67000 км.
Да му е честита на колегата и дано наистина е на тези километри.
А бе аз спортвагона миналата година като го взимах....продавача ми вика - преди да дойдеш вземи една хусварна(моторна резачка), че едно дърво е израстнало пред гаража:shocking:докато съм бил в чужбина:))
Susscrofa
04-04-2012, 13:43
А бе аз спортвагона миналата година като го взимах....продавача ми вика - преди да дойдеш вземи една хусварна(моторна резачка), че едно дърво е израстнало пред гаража:shocking:докато съм бил в чужбина:))
И семейство катерици обитават резервоара.
Ай стига ни засилва по нанадолнището.
Jivko7777
04-04-2012, 15:59
А защо километрите трябва да са водещ фактор?
Аз на една кола и за 60 км мога да и видя сметката :)
именно!!!
---------- Post added at 15:59 ---------- Previous post was at 15:59 ----------
Тази JTD ли е, или JTDm?
Поне така си мисля.
M-jet e ;) и да 140 коня е колко да е ;)
Не знам каква е колата на колегата и за колко я е купил, но защо отричате, че има и запазени коли на малко километри? Само че не се продават на Горубляне и в Дупница и не струват по 1000 евро.
За моята 166 - 2002 г. дадох 4500 евро преди няколко месеца. Но колата е с пълна сервизна история и е на истински 156 000 (вече 162 000) км. Айде сега смейте ми се и ми кажете къв съм балък.
Susscrofa
04-04-2012, 16:54
Не знам каква е колата на колегата и за колко я е купил, но защо отричате, че има и запазени коли на малко километри? Само че не се продават на Горубляне и в Дупница и не струват по 1000 евро.
За моята 166 - 2002 г. дадох 4500 евро преди няколко месеца. Но колата е с пълна сервизна история и е на истински 156 000 (вече 162 000) км. Айде сега смейте ми се и ми кажете къв съм балък.
9000 лева за 2002 година 166?????????
Това определено е лоша сделка.:sleepy:
Аз не отричам нищо, но е дразнещо да се правят тарикатски опити за продажба в техническите раздели.
santo_traficante
04-04-2012, 17:31
9000 лева за 2002 година 166?????????
Това определено е лоша сделка.:sleepy:
Оххх котьоо 9 бимберици:spiteful:
This is madness:pig:
Аз не отричам нищо, но е дразнещо да се правят тарикатски опити за продажба в техническите раздели.
Първи опит 5200лв
То се разбира дали е лоша сделката, като теглиш чертата накрая ;)
NightRider
04-04-2012, 18:22
Обещаните снимки. Колата вече е обслужена, еърбеците са оправени благодарение на Scarface и мен. Кората под двигателя е като нова. И както винаги е при мен, има и цена - 5400лв
А бе колата си е супер!
И чистачките са оригинални!
NightRider
04-04-2012, 18:41
3.върнат километраж
на цената на тази кола купуваш 159 :)Купуваш дръглива 159, от първите и даваш още три хилки за ремонти. Успех
---------- Post added at 18:36 ---------- Previous post was at 18:36 ----------
Е да де ама тая 159-ка няма да е в мн добро състояние, нито с екстри! Но определено има 159-ки на тази цена.
Как се казваше: "Не съм толкова богат да си купувам нещо толкова евтино". Ако искаш такава след 2008, на малко км, с екстри и глезотийки, изглеждаща по-добре ще трябва да отпуснеш джоба.
Евала
---------- Post added at 18:39 ---------- Previous post was at 18:36 ----------
Аз не съм тарикат, колега! Много хора тук ме познават и могат да го потвърдят. И то уважавани хора, не празнодумковци
---------- Post added at 18:40 ---------- Previous post was at 18:39 ----------
Поне така си мисля.
M-Jet e
---------- Post added at 18:41 ---------- Previous post was at 18:40 ----------
Очаквах повече и не съм впечатлен. Шофьорската седалка има толкова протривания, колкото има плюша на Реното ми (а то е на 250 000 км,'93 г.). Видът на таблото пък също не ме впечатлява особено, имайки предвид как изглежда моето, на което пишеше 98 800 км, а колата я спазарих за 3600 лв:
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/302404_2316453744755_1051812337_32666431_130267663 7_n.jpg
Акумулаторът с "оригиналдЪ" надписи, еле пък накладките, за мен не са кой знае какъв показател. И аз съм с акумулатор Exide, ама кво от това...
Ако си сменил консумативите, дай снимка на ремъка с какви маркери е, както на водната помпа и ролките. Там е доста по-трудно да им се влияе с чаркалаци, дето "си имат заводски маркери". По-скоро, продължава да ми минава през акъла, дали моята не беше на реални 98 800, имайки предвид състоянието и маркерите по ремъка, както състоянието и маркерите по водната помпа, отколкото че тази сива 156-ца е на 67 000... и имайки предвид, че дори не е някой от първите фейслифти (поне), да й блъскаш цена от 5200, почти 2 години след като аз изнамерих екземпляр в подобно, дори за мен по-добро състояние, и то за 3600 лв - не че нещо, ама...:screwy:
Ти си знаеш, а и аз не те питам
santo_traficante
04-04-2012, 19:17
Значи да взема да си купя 156 2000г. за 5400лв и да си свиркам:haha:
Объркал си цената отново:haha:
thecleaner
04-04-2012, 19:33
Е че аз си купих 156СВ година производство 2000та, на реални 101 000км, без забележки за 4500лв.
П.С. Само да допълня че покупката беше преди 3 години.:)
Найтрайдъре, стрейнджъре и още сумати никове. И Общи приказки не е място за обяви. Ма тука имаме снимки и цени вече. Яко яко. Ти не си виновен де - ако мине.
Убу че форума веке е либерален и може да се прави всичко. Те разделите купува-продава са за баламите.
Първи опит 5200лв
5 400 втори път! Айдее де са канарчетата.
Апропо тая кола много мяза на моята само дето, салона ми е по запазен и нямам ръжда по гърнето, двигателя обаче ми е мръсен. За 5 500 дали ше моа да я шитна? Или първо да си напиша дневник какво кога съм правил по нея?
05,02,2012 - сменена течност за чистачки
10,03,2012 - автомивка
15,03,2012 - един колега подпръдна на предната седалка- свалям 50лв от цената.
NightRider
04-04-2012, 20:33
Да съм те карал???
---------- Post added at 20:31 ---------- Previous post was at 20:29 ----------
Найтрайдъре, стрейнджъре и още сумати никове. И Общи приказки не е място за обяви. Ма тука имаме снимки и цени вече. Яко яко. Ти не си виновен де - ако мине.
Убу че форума веке е либерален и може да се прави всичко. Те разделите купува-продава са за баламите.
Апропо тая кола много мяза на моята само дето, салона ми е по запазен и нямам ръжда по гърнето, двигателя обаче ми е мръсен. За 5 500 дали ше моа да я шитна? Или първо да си напиша дневник какво кога съм правил по нея?
10,03,2012 - автомивка
15,03,2012 - един колега подпръдна на предната седалка- свалям 50лв от цената.Член на клуба - би трябвало да си пример за подражание. Жалко, и то много
---------- Post added at 20:33 ---------- Previous post was at 20:31 ----------
Е че аз си купих 156СВ година производство 2000та, на реални 101 000км, без забележки за 4500лв.
П.С. Само да допълня че покупката беше преди 3 години.:)
Някои неща са въпрос на късмет. Едни го имат, други го нямат. В случая човекът явно го има и понеже не иска да се раздели с нея я продава на тази цена. И аз съм така с моята
i.ganchev.ganchev
04-04-2012, 20:36
Ето моята, на 165 хил. км.
Susscrofa
04-04-2012, 20:57
10,03,2012 - автомивка
15,03,2012 - един колега подпръдна на предната седалка- свалям 50лв от цената.
Сигурно няма нужда да ти казвам, че си ми доста неприятен, но в тази тема напълно се съгласявам с твоето мнение и го подкрепям напълно. Тази тема е тотален цирк и изобщо няма място тук.
Само се чудя, как още ти се занимава с това:)?
:haha:
Май в по горните постове прочетох изказване на един бивш и на един кандидат модератор:))
п.п. блатото ще се окаже най чистото изворче в целият форум:new_Eyecrazy:
Темата се превръща в "Снимки на нашите лъскави табла"...баси абсурда.... Нощен, пускай обява и толкоз! Кво ти пука кой в кво вярва. Факт е, че колата е запазена, дали е на тези километри няма как да знае никой. Ако искаш я пиши 980000 лв. ако искаш я пиши 4.70лв...
santo_traficante
04-04-2012, 21:18
П.С. Само да допълня че покупката беше преди 3 години.:)Мисля знаеш че съм в час с цените 8)
Ама 5400лв през 2012год,,,,:haha:
NightRider
04-04-2012, 21:56
Мисля знаеш че съм в час с цените 8)
Човече, няколко пъти ти казвам, че не искам мнение и не те питам. Аз просто споделям а тази тема се превърна в колака от някои изказвания.
Колеги, благодаря на всички, които пожелаха късмет и безаварийно. Да ви се връща стократно по-хубаво. Собственикът специално ме помоли да Ви благодаря.
А до останалите - докато сте на това дередже България няма да се оправи.
Моля модераторът да сложи катанеца
---------- Post added at 21:56 ---------- Previous post was at 21:53 ----------
Мисля знаеш че съм в час с цените 8)
Ми купи си тази:
да се видиш с кола
http://suchen.mobile.de/auto/alfa%20romeo.alfa%20156.html?scopeId=C&isSearchRequest=true&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.makeId=900&makeModelVariant1.modelId=9&minFirstRegistrationDate=1999-01-01&maxFirstRegistrationDate=2001-12-31&maxMileage=70000
Можете да се уверите колко струва 156-ца от 1999-2001 г. до 70 х км. От 1900 евра нагоре. Толкоз. Селските тарикати да си се ебават и да си купуват морги за по 2 бона.
Не казвам нищо за конкретната кола, за която е пусната темата - говоря по принцип.
На 4 от снимките се вижда , че колата не е на 67к.
Оригинални чистачки, оригинално радио, оригинални стелки .. това го имат много коли дори на горубляне.
Не че е лоша колата но тези дребни шмекерии с километрите едва ли има човек да не ги знае. Гледаш да е запазена колата и това е.
---------- Post added at 22:25 ---------- Previous post was at 22:24 ----------
http://suchen.mobile.de/auto/alfa%20romeo.alfa%20156.html?scopeId=C&isSearchRequest=true&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.makeId=900&makeModelVariant1.modelId=9&minFirstRegistrationDate=1999-01-01&maxFirstRegistrationDate=2001-12-31&maxMileage=70000
Можете да се уверите колко струва 156-ца от 1999-2001 г. до 70 х км. От 1900 евра нагоре. Толкоз. Селските тарикати да си се ебават и да си купуват морги за по 2 бона.
Не казвам нищо за конкретната кола, за която е пусната темата - говоря по принцип.
Понеже имам договора за покупка в Италия ... та сумата е подобна за моята кола но пак не вярвам да е на малко километри. Както вече писах - харесва ми колко е запазена.
Давам 5200....сръбски динара..........
NightRider
04-04-2012, 23:54
На 4 от снимките се вижда , че колата не е на 67к.
Оригинални чистачки, оригинално радио, оригинални стелки .. това го имат много коли дори на горубляне.
Не че е лоша колата но тези дребни шмекерии с километрите едва ли има човек да не ги знае. Гледаш да е запазена колата и това е.
1999 МР3 няма. Гледал си други снимки или не пишеш за колата по темата. Че както един колега каза - тук се напълни със снимки на табла. А и чистачки не съм снимал, просто колега писа за неговата
---------- Post added at 23:54 ---------- Previous post was at 23:46 ----------
Давам 5200....сръбски динара..........
Ти първо си оправи твоята, че за нея и 5.2 динара няма да дадат. А и се научи какво означава тази лампичка "пръскащ маркуч" на таблото. Май не си спазваш написаното в сигнатурата ти и ...
---------- Post added at 23:54 ---------- Previous post was at 23:46 ----------
Ти първо си оправи твоята, че за нея и 5.2 динара няма да дадат. А и се научи какво означава тази лампичка "пръскащ маркуч" на таблото. Май не си спазваш написаното в сигнатурата ти и ...
Не на моята свети тази лампичка,питам за кола,която евентуално ще купувам ;)....а и никога не съм имал претенциите,че съм технически компетентен от коли хабер си нямам,просто знам че 2,5 V6 имат и Q-System скоростна кутия,накладки и акумулатори Алфа Ромео няма(едно е лого,друго е производител) и,че километрите не са водещ фактор при покупката на една кола.
5400 лева са точно 2769 евро и 23 цента,за 2800 взимам 1,6 ТС,180 кс,турбинирана и глезена,не става въпрос за тази със светещият пръскащ маркуч,нея ако я взема ще я взема за не повече от 900 евро ;)
И не ги взимай толкоз на сериозно нещата,това за динарите беше майтап....
NightRider
05-04-2012, 06:42
Не на моята свети тази лампичка,питам за кола,която евентуално ще купувам ;)....а и никога не съм имал претенциите,че съм технически компетентен от коли хабер си нямам,просто знам че 2,5 V6 имат и Q-System скоростна кутия,накладки и акумулатори Алфа Ромео няма(едно е лого,друго е производител) и,че километрите не са водещ фактор при покупката на една кола.
5400 лева са точно 2769 евро и 23 цента,за 2800 взимам 1,6 ТС,180 кс,турбинирана и глезена,не става въпрос за тази със светещият пръскащ маркуч,нея ако я взема ще я взема за не повече от 900 евро ;)
И не ги взимай толкоз на сериозно нещата,това за динарите беше майтап....Ами след покупка на тази кола при тази цена и с тези екстри ще те очакваме в раздел ... ПОМОГНЕТЕ. Не ти го пожелавам, ама ще е така. Надявам се да бъдеш откровен после и да споделиш още колко пари ще дадеш да я вкараш в час. Щот зетя даде само пари за консумативи, които се оказаха наскоро сменени. И той я дава за 5100, ама аз написах 5400 за да има пазарлък все пак ;)
santo_traficante
05-04-2012, 07:54
Абе той я дава ама няма кой да я вземе:crazy: Врекли са се във вярност дълги години с нея:lol:
Относно:
Ми купи си тази:
да се видиш с кола
Благодаря за предложението но нямаше нужда:crazy: Да не съм мазохист:crazy: Но може да се замисля ако има монтиран ксенон на стоповете:crazy:
Ами след покупка на тази кола при тази цена и с тези екстри ще те очакваме в раздел ... ПОМОГНЕТЕ. Не ти го пожелавам, ама ще е така. Надявам се да бъдеш откровен после и да споделиш още колко пари ще дадеш да я вкараш в час. Щот зетя даде само пари за консумативи, които се оказаха наскоро сменени. И той я дава за 5100, ама аз написах 5400 за да има пазарлък все пак ;)
Е са в 10 и 30 ше видим ;)
Колкото и да съм зле технически имам една лека идея,че ще се вкарат пари в тази кола ако евентуално я взема а и не и е единственият проблем тази лампичка,преден десен амортисьор е за смяна(имам амортисьори,както и доста други части),карана е със Селения Голд :) и маслото е катран,почти няма масло в Селеспийда,карана е с вода вместо антифриз :),има леки козметични забележки.....
Плюсовете са,ниска цена,чисто нови гуми,Селеспийда въпреки почти не наличието на масло работи перфектно,ускорява и върви добре,спирачките коват.....
Всичко това е разбира се резултат от моят оглед,днес в сервиза ще видим обстойно,ще има и сваляне на картера даже за да видим лагерите.
Та основната ми мисъл е да се види как е колата и дали може да се вкара в приличен вид с наличните от мен части.....
nicola 59
05-04-2012, 09:48
Колкото и да съм зле технически имам една лека идея,че ще се вкарат пари в тази кола ако евентуално я взема а и не и е единственият проблем тази лампичка,преден десен амортисьор е за смяна(имам амортисьори,както и доста други части),карана е със Селения Голд :) и маслото е катран,почти няма масло в Селеспийда,карана е с вода вместо антифриз :),има леки козметични забележки.....
Плюсовете са,ниска цена,чисто нови гуми,Селеспийда въпреки почти не наличието на масло работи перфектно,ускорява и върви добре,спирачките коват.....
Всичко това е разбира се резултат от моят оглед,днес в сервиза ще видим обстойно,ще има и сваляне на картера даже за да видим лагерите.
Та основната ми мисъл е да се види как е колата и дали може да се вкара в приличен вид с наличните от мен части.....
Адашче аиде зимаи я за части и аз ще ти помагам ,че ми се пие узо:clap2:
NightRider
05-04-2012, 10:13
Моят съвет е да бягаш от нея, ма то вече е 10.13
Нощен, колата ще се продаде рано или късно дали на тази или друга цена...искам да те питам само, понеже ми стана голям кеф от първите постове, усети се и радост за придобивката и дай боже да е на тези километри или поне близки.....та уж беше за брата там..защо все пак не си я остави ами я продава или той с това се занимава?
NightRider
05-04-2012, 10:28
Абе той я дава ама няма кой да я вземе:crazy: Врекли са се във вярност дълги години с нея:lol:
Относно:
Благодаря за предложението но нямаше нужда:crazy: Да не съм мазохист:crazy: Но може да се замисля ако има монтиран ксенон на стоповете:crazy:По сигнатурата ти виждам, че си повече от мазохист. А с тази аз нямам грам проблем
---------- Post added at 10:28 ---------- Previous post was at 10:16 ----------
Нощен, колата ще се продаде рано или късно дали на тази или друга цена...искам да те питам само, понеже ми стана голям кеф от първите постове, усети се и радост за придобивката и дай боже да е на тези километри или поне близки.....та уж беше за брата там..защо все пак не си я остави ами я продава или той с това се занимава?
Не, не я продава. Наистина е за брата на половинката (но той повече харесва японските). Но и той се запали от мен - щот при мен всичко се продава. Ако не ми е нужно го продавам на нормална цена, че може и по-ниска. Но ако ми е нужно - слагам висока цена. Така поне, ако някой го купи няма да съжалявам (http://www.cars.bg/u640177). Аз и апартамента си продавам даже :)
А иначе всички и се кефим на колата. Вчера я карах пак, оправих еърбеците и сега ще ходим някъде да я тестваме на дълъг път и да и направя адаптацията. Ще и сложим и газов инжекцион, ако някой не и се метне преди това за тази цена. Ремъците и са чисто нови, направо се изумих, не се чува, че работи (е, малко по-шумна е от японските). Гумите и са от средата на 2010г.
Яд ме е само за едно - можех да купя страхотен спорт вагон за 2800лв. вместо 147-та, ма моята като се опъна, че и била голяма. А онази не палеше ... заради датчика на коляновия вал. А иначе беше все едно от магазина и на 75к км. '01г.
"Брата на гаджето се отказа, няма какво да я правя тая супер/мега/гига/хипер/архи яка и запазена кола" ...
Не, не я продава. Наистина е за брата на половинката (но той повече харесва японските). Но и той се запали от мен - щот при мен всичко се продава. Ако не ми е нужно го продавам на нормална цена, че може и по-ниска. Но ако ми е нужно - слагам висока цена. Така поне, ако някой го купи няма да съжалявам (http://www.cars.bg/u640177 (http://www.cars.bg/u640177)).
Бива ли ме като врачка, а? Насам насам, гледам на боб, на леща, на зелен фасул. Правя магии и развалям такива. Мехлеми за либоФ и срещу запек също има при мене. Насам, насам!
NightRider
05-04-2012, 11:51
Бива ли ме като врачка, а? Насам насам, гледам на боб, на леща, на зелен фасул. Правя магии и развалям такива. Мехлеми за либоФ и срещу запек също има при мене. Насам, насам!
каква врачка си ти?? Че аз навсякъде пиша, че всичко се продава по дефолт. И всички, които ме познават, го знаят. А и да стана член на клуба като те гледам теб - просто и да ме поканите официално няма да го направя. Че и от членски внос да ме освободите - пак.
П.П. С това не искам да обидя никой, но ти си спамаджия за мен, защото едно нещо вече ти го повтарям за трети път. А в клуба има доста стойностни хора
А и не пишеш по темата - модератор има ли?
Ади бе, спамер номер две за всички времена ме нарича спамаджия. хихи
Всичко като ти се продава, знаеш ли къде във форума е мястото за продажба? Знаеш ли за комерсиалните обяви, като висчко ти се продава и честичко внасяш "всичко за продажба"? Знаеш, но го играеш гугутка. Пък и ти минава номера, що да не го правиш. Не е луд тоя дето яде баницата...
santo_traficante
05-04-2012, 12:13
Я найтрайдера да постне тук всички обяви на бангиите който продава барабар с имотите:crazy:
Да му се направи една вип тема в раздела:crazy:
Заглавието може да е :Продавам бутикови лаченяци по 50к км. без пари:)Напрао подаръци:lol:
NightRider
05-04-2012, 13:43
Za post 103 i 104 - завистта ходи по хората. Аз се похвалвам човешки с една покупка, а те ... НИКОГА НЯМА ДА СЕ ОПРАВИМ С ТАКОВА МИСЛИНЕ
Za post 103 i 104 - завистта ходи по хората. Аз се похвалвам човешки с една покупка, а те ... НИКОГА НЯМА ДА СЕ ОПРАВИМ С ТАКОВА МИСЛИНЕ
Което е право право си е. С такова мислИне и писанье никогаш нема се опрайм.:crazy:
тцтцтц, ебати хората , не можахте да го поздравихте ми веднага почнахте да търсите косурите и да се чудите дали наистина е на толкова километри, пълно с олигофрени
[QUOTE=MaVrUt;1057668]тцтцтц, ебати хората , не можахте да го поздравихте ми веднага почнахте да търсите косурите
нямат време от завист и злоба
santo_traficante
05-04-2012, 16:16
Няма за какво да ти завиждаме 8-) Обаче определено ме развеселяваш:spiteful:
NightRider
05-04-2012, 17:55
Няма за какво да ти завиждаме 8-) Обаче определено ме развеселяваш:spiteful:
Ти - не. Но надменността ти е на ниво. Аз съм доволен и на това, което имам. Докато ти явно избиваш комплекси с мерцедеси, лексуси, надменност
Адашче аиде зимаи я за части и аз ще ти помагам ,че ми се пие узо:clap2:
Колата е що годе наред,трябва и ламда,бебиломер,масло,антифриз,масло за селето,ремъци и ролки са сменяни преди година и кусур(имам ремъци),свещите са миш-маш,Бош и НГК и амортисьор(и амортисьори имам)...ако я остави собственикът за 800 евро я взима,ще помисли до неделя.......:plane:
NightRider
06-04-2012, 15:03
Колата е що годе наред,трябва и ламда,бебиломер,масло,антифриз,масло за селето,ремъци и ролки са сменяни преди година и кусур(имам ремъци),свещите са миш-маш,Бош и НГК и амортисьор(и амортисьори имам)...ако я остави собственикът за 800 евро я взима,ще помисли до неделя.......:plane:приятно приключение. Ако имаш нужда от помощ се обаждай
santo_traficante
06-04-2012, 16:39
приятно приключение. Ако имаш нужда от помощ се обаждай
За да му продадеш някой "лаченяк" 99год за скромната сума от 5400лв:bowdown:
nikolaaaay
06-04-2012, 17:55
13 години по 5к км. прави 65 хиляди км. От 1 милион продадени 156 защо да няма и такива. Майка ми има кола и я кара по 3к км. на година.
Е, то за можене - сигурно може.
На мен обаче ми е интересно (така и така сте подхванали темата), ЕКУ-то нали може да се смени?
Салона също, педалите, скоростния лост, волана.... ииииииии, ето ги "реалните" километри..... с части от някоя кола в морга :?
ПРИНЦИПНО говоря!!!
На мен обаче ми е интересно (така и така сте подхванали темата), ЕКУ-то нали може да се смени?
Салона също, педалите, скоростния лост, волана.... ииииииии, ето ги "реалните" километри..... с части от някоя кола в морга :?
ПРИНЦИПНО говоря!!!
Принципно може. Което не изключва факта, че на пазара в Италия, Германия, Холандия и т.н. има читави коли, на малко километри, които си струват парите. Има и у нас, разбира се, но по-скоро от собственик, не от автокъщи. Преди 4 години продадохме Рено 19 91-ви набор за 2300, тогава вървяха по 1500 лева. Реното обаче беше внесено през 2000-та, тогава на 111 000 реални км, за 8 години му бяха навъртяни 50 000 някъде. И кво, човекът, дето го е купил, голям балък ще дойде?
Да, естествено, че има много запазени и гледани коли, но славата на нашите търговци играе лоша шега на всички останали продавачи :)
В този ред на мисли, Коле, ти би ли дал 13'000лв. за моето 'Гранде Пунто' ?
Mind_Control
06-04-2012, 19:40
Да, естествено, че има много запазени и гледани коли, но славата на нашите търговци играе лоша шега на всички останали продавачи :)
Когато си купувах лексуса средната цена беше 10 000. Аз дадох 12 500 без да се замислям за секунда. И до ден днешен споменавам с добро търговеца.
Така че коли всякакви има и качествените струват пари. Има и изключения- качество за малко пари, но рядко се случва.
NightRider
06-04-2012, 20:13
ПРИНЦИПНО говоря!!!Егати що труд и пари за нищо. Само помисли тези смени какво отнемат. На волана не е грам изтрита сребристата линия
Stefan Caromov
06-04-2012, 20:24
Не виждам нищо странно колата да е на тия години и на тия километри, съдейки по моите две алфи. селеспиида го имам от 2005 година, беше на 5 години като го купих и на реални 110 000 км. За седем години съм ум навъртял под 30 000 км. Така че.....
164-ката както е 92 набор, е на 163 000 . При нея е малко по различно, де щото 8 години вися в едно районно, а преди това 4 в друго, та малко не се е карала .
Но всичко е възможно, освен това, има хора, които винаги имат по още една кола, с която да вършат ежедневни пътувания,или градски такива ,пък с другата през почивки, ваканции, отпуски,дълги пътувания.
Мисълта ми е,че не е невъзможно.
И аз си мисля, че е възможно, особено пък щом не е и дизел.А дали тази кола е точно на толкова не знам.
NightRider
06-04-2012, 21:09
И аз си мисля, че е възможно, особено пък щом не е и дизел.А дали тази кола е точно на толкова не знам.
Уви, за съжаление на някои тук, наистина е на толкова. Проверена сервизна история в Милано моторс - съвпада с книжката. Италианецът е бил маниак - само във фирмен сервиз я е вкарвал
Mind_Control
06-04-2012, 21:24
Уви, за съжаление на някои тук, наистина е на толкова. Проверена сервизна история в Милано моторс - съвпада с книжката. Италианецът е бил маниак - само във фирмен сервиз я е вкарвал
Вържи бас с разбирачите тука дето отричат всичко :) Това е най- лесния начин да ги разколебаеш...
i.ganchev.ganchev
06-04-2012, 21:32
Егати що труд и пари за нищо. Само помисли тези смени какво отнемат. На волана не е грам изтрита сребристата линия
Моята сребриста линия също е в перфектно състояние (като казвам перфектно, няма една точица изтрита).
И какво толкова всички ся спорят дали може да е на толкоз или не може....
МОЖЕ!
И НЕ МОЖЕ!
И двете са валидни, никой незнае в случая!
Важно е, че колата изглежда добре, явно е подържана преди това. Сега дали е на 60к или на 160к... все тая!
Ако бившия собственик е палачор, и за 20к ще и види сметката. Аз и за 2км, мога да и разкажа играта ако става на въпрос.
Ако е пазил колата, е друго нещо.
Пък и кво са 200 хил. км. за един бензинов мотор подяволите... така или иначе, ако е читава, може да и направиш още толкова докато я продадеш.
Всичко е въпрос на късмет и добро отношение към машината!
Моята Ланча, беше на 300 000 км! Вътре беше като нова, вървеше си супер, и педалите бяха като нови (щото беше със спортни отгоре върху старите. Тапицерията беше уникално запазена, щото винаги е била с калъфки.
И така... нищо за нищо не е гаранция... късмет и добра поддръжка след това.
А дано само безаварийни с нея :rosso_racers:
И аз съм маниак,един път я вкарах във фирмен сервиз колата и повече няма да повторя ;)
Ако си търсех Гранде Пунто щях да предпочета твоето за 13 000 пред някое горублянско за 9 000. :smoke:
Да, но пазара говори друго..... за съжаление!
Моята кола е в графата 'читави коли, които си струват парите', но какво от това, като никой няма да я купи :)
Да, но пазара говори друго..... за съжаление!
Моята кола е в графата 'читави коли, които си струват парите', но какво от това, като никой няма да я купи :)
Не се знае ...
NightRider
08-04-2012, 07:59
Вчера ходихме до Рилския манастир с нея и трябва да сменя утре термостата. То това си е ясно за всяка Алфа де. Също ще сменя и предните накладки (че още са оригиналните) та момчето да е сигурно. Иначе колата се държи страхотно
---------- Post added at 07:53 ---------- Previous post was at 07:49 ----------
Вържи бас с разбирачите тука дето отричат всичко :) Това е най- лесния начин да ги разколебаеш...
Пост №26 - замълчаха като риби след него
---------- Post added at 07:57 ---------- Previous post was at 07:53 ----------
И аз съм маниак,един път я вкарах във фирмен сервиз колата и повече няма да повторя ;)
Тук говорим само за проверка на документацията и историята на колата. Иначе Милано моторс е табу за мен. Макар, че там има един много кадърен човек (главният инженер), но той е на висока длъжност и още един от Итал сервиз, който работи добре, ама е малко надувка
---------- Post added at 07:59 ---------- Previous post was at 07:57 ----------
Тук говорим само за проверка на документацията и историята на колата. Иначе Милано моторс е табу за мен. Макар, че там има един много кадърен човек (главният инженер), но той е на висока длъжност и още един от Итал сервиз, който работи добре, ама е малко надувка.
А колкото до италианеца - той не я е вкарвал в Милано моторс все пак
Обещаните снимки. Колата вече е обслужена, еърбеците са оправени благодарение на Scarface и мен. Кората под двигателя е като нова. И както винаги е при мен, има и цена - 5400лв
156 никога не ме е дърпала с нищо, но ако е комплимент, за тая мога да дам 1700 лв. с чисто сърце, нищо, че калника и е драснат и годинките са се посъбрали.
Вчера ходихме до Рилския манастир с нея и трябва да сменя утре термостата. То това си е ясно за всяка Алфа де. Също ще сменя и предните накладки (че още са оригиналните)
И още ще има, като при всяка кола преди 2000 та година.
digitalundgrd
08-04-2012, 09:45
Само не разбрах цялата тема с рекламна цел ли бе създадена :flirt:
Само не разбрах цялата тема с рекламна цел ли бе създадена :flirt:
:flirt: Не бре,ти пък.......:whistle: