View Full Version : Кой смята да посети пролетния събор 2012г.
haljscho
06-04-2012, 21:46
Има повече от месец до тогава, малко е далечко, но все пак кой смята да ходи на мероприятието?!!!
Ако нещо не се обърка, ние смятаме да си направим една разходка до там.......:bg:
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=69911
Аре бе майна...алоооооооооооооооУ дълбоко заспалата майна група...има ли будни??????????? :director::director::director:
haljscho
06-05-2012, 12:50
Ми тя темата седи 1месец, 110-пъти гледана........:surrender:
Ай нигър, свиркай към края на седмицата да се разберем кога ще тръгваме....
Щеш да е хубаво да сме повече коли маааа, за съжаление всичко е пара и не е мнооо близко, та си е в рамките на нормалното да няма голяма активност......
angelovi69
06-05-2012, 22:39
Опа, чак сега виждам темата. Вальо, моя път от Канзас ще е Габрово, Севлиево и от магистралата отбивам на Ботевград. Малко преди това маже да ти звънна да ви видя накъде сте. Номера ти още 0889211хх1 ли е? Айде, още някой ден и ще се сберем да се видим.
haljscho
07-05-2012, 18:38
Опа, чак сега виждам темата. Вальо, моя път от Канзас ще е Габрово, Севлиево и от магистралата отбивам на Ботевград. Малко преди това маже да ти звънна да ви видя накъде сте. Номера ти още 0889211хх1 ли е? Айде, още някой ден и ще се сберем да се видим.
Да телефона е същия.
Тия дни кат се разберем със Змея как и кога точно ще тръгваме, ще ти пиша и на теб.....
Поздрави!
haljscho
07-05-2012, 23:34
Ся гледам.... бееее тоя маршрут дет си избрал не е ли малко заобиколен?!!!
angelovi69
07-05-2012, 23:34
OK И моят телефон е същия. Правя сметка към 7.00 сутринта в събота на 11.05 да бия камшика, че на малката ми мома й става лошо по Шипка, да имам време да спирам евентуално. Ще чакам на лични. Поздрави.
Вальо,ракията е от мене:joly:
haljscho
09-05-2012, 00:51
Вальо,ракията е от мене:joly:
Щом си рекъл............
Нема ти чупа хатъра я...:drunk:
angelovi69
10-05-2012, 20:57
Ти ме вкара в размисъл с тоя заобиколен маршрут...Да взема да хвана подбалканския и след Гълъбец, Камарци, Витиня и хоп - на Ботевград. По-нагоре е ясно. ОООООоооооо и аз ще нося ракия. Поздрави на всички!
Тъй като от скоро живея в Пловдив, време е да Ви уважа на някоя среща :bounce8: Гледах темата за срещи, но не мога да разбера къде е тая бензиностанция Итали, а и картата не зарежда.... :roll:
thecleaner
12-05-2012, 00:58
Ти ме вкара в размисъл с тоя заобиколен маршрут...Да взема да хвана подбалканския и след Гълъбец, Камарци, Витиня и хоп - на Ботевград. По-нагоре е ясно. ОООООоооооо и аз ще нося ракия. Поздрави на всички!
От Камарци до Витиня почти няма път, така че внимавай ;)
Тъй като от скоро живея в Пловдив, време е да Ви уважа на някоя среща :bounce8: Гледах темата за срещи, но не мога да разбера къде е тая бензиностанция Итали, а и картата не зарежда.... :roll:
Колега, на "Итали" вече срещи няма до колкото знам от бая време.Бензиностанцията е вече Лукоил ,само кафето и се казва "Итали".Иначе се намира на брезовско шосе.
Срещите са в неделя на стадион Пловдив от 18:00 ч. - от към жп линията.
BlueStorm
14-05-2012, 12:18
Ташо...
... на "Итали" все още има срещи макар и не много чести.
Има хора, които поддържат обичаите все още.
BillyBoy`
14-05-2012, 21:45
Ташо...
... на "Итали" все още има срещи макар и не много чести.
Има хора, които поддържат обичаите все още.Ха кои са тия хора бре Жорка?Единствено Гено ако се спусне на Италито.Аи да не се залъгваме:)Та кат стана въпрос за срещи от бая време ми се губиш от погледа поне едно 5-6 месеца.
Ха кои са тия хора бре Жорка?Единствено Гено ако се спусне на Италито.Аи да не се залъгваме:)Та кат стана въпрос за срещи от бая време ми се губиш от погледа поне едно 5-6 месеца.
Дедко в свободното си време плете гоблени, а следобед обича а си подремва, кво го занимаваш с глупости па ти ся бе срещи-мещи... :roll2: