Log in

View Full Version : юзер наречен lyuli

WhitePower
20-11-2006, 13:48
карам си аз зафирката покрай зоологическата градина
и гледам иедна 147 сивичка мммм стршно ми харесе и таман се разминавами какво да видя познава физиономия lyuli
ама намръщена не погледжда въобще настрани

е та в тази връзка искам да спомена че много сполучлив е ремонта и мнооого ми хареса въобще не си личи

Mury
21-11-2006, 12:45
карам си аз зафирката покрай зоологическата градина
и гледам иедна 147 сивичка мммм стршно ми харесе и таман се разминавами какво да видя познава физиономия lyuli
ама намръщена не погледжда въобще настрани

е та в тази връзка искам да спомена че много сполучлив е ремонта и мнооого ми хареса въобще не си личи

Кое не си личи :shock: :shock: :shock: я поогледай колата отблиза ба и Бобо може да каже нещо за таз кола :lol: :lol: :lol:

lyuli
22-11-2006, 10:35
еиииииииии таман се изкевих на поста White Power по отношение на безценния ми корубляк :lol: и се намесва Мury с някаква злобна забележцица :) (за която не му се сърдя обаче;)) По отношение на коята искам да кажа, че майстора се е справил доста добре, с това, което умее, защото когато ходих на реглаж на преден и заден мост се оказа, че той (реглажа) не е необходим!!!, а колата все пак е била изправяна на дозер, т.е. колата е изправена перфектно. А че има и забележчици, така е, но скоро ще стане перфект и ще пусна снимки ;)

Bobo
22-11-2006, 11:06
еиииииииии таман се изкевих на поста White Power по отношение на безценния ми корубляк :lol: и се намесва Мury с някаква злобна забележцица :) (за която не му се сърдя обаче;)) По отношение на коята искам да кажа, че майстора се е справил доста добре, с това, което умее, защото когато ходих на реглаж на преден и заден мост се оказа, че той (реглажа) не е необходим!!!, а колата все пак е била изправяна на дозер, т.е. колата е изправена перфектно. А че има и забележчици, така е, но скоро ще стане перфект и ще пусна снимки ;)

А според мене си ходила на преден мост при приятел на майстора дет ти е правил колата :wink: Затва е права кат конец :lol: :lol: :lol:

trustworthy
22-11-2006, 15:55
Времето и грайферът на предните гуми имат последната дума :)

Naso
22-11-2006, 17:22
Изплашихте момата бе маскари ! Сега се е забързала към Ванто и то зарад вас ! Ама и вие сте едни...

Mury
22-11-2006, 18:39

Виж са нищо против теб или колата ти но като се видяхме ти казах че е по-добре да си купиш читава такава отколкото да правиш некой скрапер-вярвай ми аз съм го изпитал.Сега ще я стегнеш-супер но след много малко време ще започнат да излизат още хиляди неща :wink: :wink:

Успех :wink: :wink: и не се сърди :Tease: :Tease:

lyuli
24-11-2006, 06:57
А според мене си ходила на преден мост при приятел на майстора дет ти е правил колата :wink: Затва е права кат конец :lol: :lol: :lol:
хаха, много оригинално, но не е вярно ;)

Виж са нищо против теб или колата ти но като се видяхме ти казах че е по-добре да си купиш читава такава отколкото да правиш некой скрапер-вярвай ми аз съм го изпитал.Сега ще я стегнеш-супер но след много малко време ще започнат да излизат още хиляди неща[/code]
не ми е за пръв път да си правя кола по този на4ин, така, 4е.... ясни са ми подмолните камъни, но на цената, на която карам 147-ца си заслуzава ;)

Mury
24-11-2006, 18:52
хаха, много оригинално, но не е вярно ;)

Виж са нищо против теб или колата ти но като се видяхме ти казах че е по-добре да си купиш читава такава отколкото да правиш некой скрапер-вярвай ми аз съм го изпитал.Сега ще я стегнеш-супер но след много малко време ще започнат да излизат още хиляди неща[/code]
не ми е за пръв път да си правя кола по този на4ин, така, 4е.... ясни са ми подмолните камъни, но на цената, на която карам 147-ца си заслуzава ;)

Щом казваш :lol:

vladu
30-11-2006, 19:52
ейй тая завист ще ви изправи дебелото чирво.

valjo
01-12-2006, 06:36

Виж са нищо против теб или колата ти но като се видяхме ти казах че е по-добре да си купиш читава такава отколкото да правиш некой скрапер-вярвай ми аз съм го изпитал.Сега ще я стегнеш-супер но след много малко време ще започнат да излизат още хиляди неща :wink: :wink:

Успех :wink: :wink: и не се сърди :Tease: :Tease:
а и освен тва скрапера вече е на склад, така че нема беганье;)

от тая гледна точка по-добре позитивизъм от сорта на "а еди си къде видех десен фар без лупа за 147 на далавера" ;)
отколкото
"ама ти нормална ли си с тоя скрапер" ;) то тука нормални нема много и така и така ;)

едит: Пинки така по-ясно ли е

Pinky
01-12-2006, 09:18
вале, нещо не ти се разбра гледната точка, честно казано ;-)

lyuli
01-12-2006, 18:48
леле мале, незнам какво да кажа, аз си се кефя на колата, все пак карам 147 ;)