Log in

View Full Version : Букса задна врата 166

Ass
08-04-2012, 09:27
Купих си втора употреба оборудвана задна лява врата, че моята я натисна съседа с буса:Silent: Въпроса ми е как да пренаредя жичките в буксата, която свързва вратата с купето защото в момента освен плафончето нищо не работи! На всичкото отгоре и стъклото не е вдигнато съвсем до горе и не знам без ток как да го вдигна. Приемам идеи и опит! Благодаря!

Linkestis
08-04-2012, 12:10
Според мен проблема е друг.Буксата е еднаква при всички видове двигатели на 166.Тоест варианта да си взел от дизел и да не става за бензин,го няма.
Да не би просто да не си я сложил добре?

danchev63
09-04-2012, 07:42
Колега, а сигурен ли си, че е работеща новата. Може да има прекъсване някъде в снопа. Може да има повреда и в машинката за стъклото. Според мен свали кората и започни проба от нея към буксата за да установиш къде е проблема.

Ass
09-04-2012, 08:07
Вратата е от същата кола като моята, но подредбата на изводите в буксата е различен! Не всички дупки в буксата са заети и на двете врати, така че лесно се вижда различно разпределение! За стъклото и заключването не мога да съм сигурен дали ще пророботят, но няма и звук от тонколоната, а тя е от мойта врата и работи!

to_lose_HEART
09-04-2012, 09:15
Сваляш цялата инсталация с буксата от твоята врата и слагаш на новата. Играчка е доста но това е най сигурния начин

Ass
09-04-2012, 09:28
Май на там отиват нещата!

Смених буксата заедно с кабелите от мойта врата и всичко тръгна, но си е занимавка вярно!

Благодаря!