PDA

View Full Version : Тайник в купето

killuminati
08-04-2012, 12:16
Здравейте! От известно време насам си мисля за изработка на тайник в колата. Приложението му мисля , че ще е много практично за ценни вещи , пари и дори оръжие.От тук вече идва и идеята къде точно да се намира , как да изглежда и колко да е дълбок.Върти ми се в главата да е от плат и да е нещо като джоб пришит някъде,но това е само идея.Мисля че големина 20 на 10 см е напълно достатъчна.Ще се радвам да споделите някоя друга идея и в най-скоро време да го изработя и споделя с Вас.

seik00
08-04-2012, 21:43
ми да ти кажа идеята не е лоша то в това време има нужда от нещо такова щото стават доста кражби дано да се получи успех и качи снимки

trouble
08-04-2012, 21:53
Честно да ти кажа тайника си е тайник и ако всички вземем да разказваме къде може да е...вече няма да е тайник :)))

killuminati
08-04-2012, 23:24
Идеята на тайника не е да се крият неща от крадци , а по скоро от малки деца и спътници.

nicola 59
08-04-2012, 23:57
Карах преди години един МL AMG от първия модел 99 година той си го имаше под пасажерската седалка ,ма не е таиник ,а каса за пари и ценности с вратичка със секретен ключ и доста здраво направена .Та ако чукнеш в нета Мерцедес МЛ АМГ с каса би трябвало да има инфо,ако аз намеря нещо ще ти кача снимки.
Идеята е полезна понеже сега като спирам с колата тук там винаги си взимам документите и парите понеже ми ги крадоха ,а ако имаш каса като в Мерцедеса слагаш си ги там и нети е зор ,а ако имаш и пистолет просто е супер понеже няма да го мислиш.

spellmaste
09-04-2012, 00:02
Карах преди години един МL AMG от първия модел 99 година той си го имаше под пасажерската седалка ,ма не е таиник ,а каса за пари и ценности с вратичка със секретен ключ и доста здраво направена .Та ако чукнеш в нета Мерцедес МЛ АМГ с каса би трябвало да има инфо,ако аз намеря нещо ще ти кача снимки.
Идеята е полезна понеже сега като спирам с колата тук там винаги си взимам документите и парите понеже ми ги крадоха ,а ако имаш каса като в Мерцедеса слагаш си ги там и нети е зор ,а ако имаш и пистолет просто е супер понеже няма да го мислиш.

Само да не ти ги дигнат с все колата :D

Иначе под волана може да се направи като малка жабка.

nicola 59
09-04-2012, 00:06
Само да не ти ги дигнат с все колата :D

Е ясно е то става дума като слизаш за цигари или на някоя бензиностанция да се опазиш от амбулантни крадци ,а то за колата решат ли да я зимат отиде.

http://www.cassefortimonopoli.it/brickform.htm

Ето тука ги продават готови за коли

killuminati
09-04-2012, 00:18
Това е много хитро , но в 146 не виждам място в купето за подобно нещо.Идеята за вграждане в пода на някаква кутия е доста интересна , както и под волана. Очакваме и други предложения!

CHILIEV
11-04-2012, 20:14
А под единичната задна седалка?

bios_rage
22-06-2012, 15:17
Аз от доста време си го мисля, може под дръжката на шофиорската врата (облегалката за лакът или там както се казва). Ще бъде малко, но за нещо ценно и малко ще е екстра, пък и чичко полицай няма да го види :innocent:.... Не че намеквам нещо ;)