PDA

View Full Version : Анонимна анкета

Kilibo
08-04-2012, 20:16
Здравейте колеги,

Бихте ли ми помогнали, като попълните тази анонимна анкета на тема торби за многократна употреба. В анкетата няма лични въпроси и не може да бъде използване с недобронамерена цел (става въпрос за студентски проект)

линк:
https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?pli=1&formkey=dHg3SGJUcDg2Q0pLQnNNVFB6dC1reVE6MQ#gid=2

Благодаря Ви предварително :please: :)

Susscrofa
08-04-2012, 20:28
Здравейте колеги,

Бихте ли ми помогнали, като попълните тази анонимна анкета на тема торби за многократна употреба. В анкетата няма лични въпроси и не може да бъде използване с недобронамерена цел (става въпрос за студентски проект)

линк:
https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dHg3SGJUcDg2Q0pLQnNNVFB6dC1reVE6M Q#gid=0

Благодаря Ви предварително :please: :)

Не можа ли малко по-сложна анкета да измислиш.
И защо няма въпрос: Осъзнавате ли, и разбирате ли, защо полиетиленовите торбички са нещо кофти?
Аз пазарувам с кола и отзад имам кутия, която пълня.
Проблемът не зависи от потребителите, толкова е лесно, държавата забранява тези торбички и готово. Елементарно е.

lyuli
08-04-2012, 20:37
готово :)

Omni
08-04-2012, 21:57
готово :)
:baby::band:

rusiq86
08-04-2012, 22:02
+1...

alex052
08-04-2012, 22:45
+2....

Бобби
08-04-2012, 22:52
И защо няма въпрос: Осъзнавате ли, и разбирате ли, защо полиетиленовите торбички са нещо кофти?
Проблемът не зависи от потребителите, толкова е лесно, държавата забранява тези торбички и готово. Елементарно е.
:flirt:...няма да лъжеш, виждал съм те от 5-тия етаж да хвърляш найлонови торбички пълни с боклук:smackbum:

Кайо
08-04-2012, 22:55

Имам и едни разпадащи се ,,найлонки" не знам как се водят на български...;)

Susscrofa
08-04-2012, 22:57

Не съм написал найлон!!!!!!!!!
Това е ширпотреба на термин.
Ти и в горичката като влезеш и всички иглолистни са борчета за теб.:) Моля, моля.

mordohy
08-04-2012, 22:58
Колега, един съвет от мене.
Когато правиш анкета не задавай риторични въпроси. Не задавай и въпроси, които пораждат замисляне или внушават. Това вече е "анкета" или иначе казано реклама.
Самото име "еко торби" дразни такива като мене, които се занимават с нещо реално, защото светът върви към масово изпедерасяване.
Баба ми нямаше еко торбичка, а пазарска мрежичка!
Успек, колега!

Бобби
08-04-2012, 22:59
презаватив....:whistle:

Susscrofa
08-04-2012, 22:59
Когато правиш анкета не задавай риторични въпроси. Не задавай и въпроси, които пораждат замисляне или внушават. Това вече е "анкета" или иначе казано реклама.
Самото име "еко торби" дразни такива като мене, които се занимават с нещо реално, защото светът върви към масово изпедерасяване.
Успек, колега!

Какво е общото между еко и изпедерастяване?:)

fred
08-04-2012, 23:01

Разпадащ се найлон са си на български :) иначе как им е чуждицата не съм се интересувал.В БИЛЛА например са такива вече и в интерес на истината се разпадат при това държани на тъмно и вътре в чекмедже примерно, а какво ли остава навън в природата,

---------- Post added at 02:01 ---------- Previous post was at 02:01 ----------

Ми честно казано почна да няма разлика май. :butt::flirt:

mordohy
08-04-2012, 23:12

Думата еко се използва масово, като за оправдание за по-високи цени при занижаване на качеството на почти всичко, та дори и тока.
точно на тебе не трябва да го обяснявам.:choice:

nicola 59
09-04-2012, 00:41
Попълних я и аз колега

Кайо
09-04-2012, 01:37
Не съм написал найлон!!!!!!!!!
Това е ширпотреба на термин.
Ти и в горичката като влезеш и всички иглолистни са борчета за теб.:) Моля, моля.
Найлонки съм написал в кавички и с пояснение,че не ми иде на български думата за даденият материал........в гората ходя само на лов за глигани :):):)

---------- Post added at 01:37 ---------- Previous post was at 01:32 ----------

Разпадащ се найлон са си на български :) иначе как им е чуждицата не съм се интересувал.В БИЛЛА например са такива вече и в интерес на истината се разпадат при това държани на тъмно и вътре в чекмедже примерно, а какво ли остава навън в природата,

---------- Post added at 02:01 ---------- Previous post was at 02:01 ----------

Ми честно казано почна да няма разлика май. :butt::flirt:

Ми радвам се,че съм ги написал правилно тогава,не искам да се правя на интересен но съвременният ,,български" ми е малко труден :),тия чуждици и нови и модерни думи ги нямаше 1996 година.......:choice:
А тук в някои вериги тези торбички се предлагат от доста време,наистина се разпадат дори и държани на тъмно,в България колко струват не знам но тук са безплатни,всъщност само в Лидъл тук се заплащат торбичките.

Анкетата е попълнена и от мен.

Kilibo
19-04-2012, 19:56
Благодаря на всички попълнили анкетата

П.П. Извинете, че не съм се включил в дебата..не разполагах с много време през изминалите дни

Kilibo
19-04-2012, 20:23
Успек, колега!

!Анонимна анкета на тема торби за многократна употреба!

Аз нямам вина , че "ЕКО" толкова дразнещо се изтърка напоследък. Тук става въпрос за наистина екологично чист продукт, създаден от натурални суровини.
В случая не мисля, че е важно как съм нарекъл нещата. Важен за мен е резултата.
Все пак съжалявам, че съм те раздразнил с наименованието "еко торби"

Благодаря за градивните критики

diapper
19-04-2012, 21:13
И аз се разписах :)

н.неделчев
19-04-2012, 21:17
Айде и аз се разписах!Успех!!

spellmaste
19-04-2012, 21:32
+1

Може да сложиш "информативни" въпроси: "Знаете ли че една торбичка се разгражда за еди колко си време... " :)

Kilibo
20-04-2012, 17:14
+1

Може да сложиш "информативни" въпроси: "Знаете ли че една торбичка се разгражда за еди колко си време... " :)

еее много разточителна и дълга ще стане (като :starwars:)

kolev
20-04-2012, 17:49
Разпадащ се найлон са си на български :) иначе как им е чуждицата не съм се интересувал.В БИЛЛА например са такива вече и в интерес на истината се разпадат при това държани на тъмно и вътре в чекмедже примерно, а какво ли остава навън в природата
единия материал се казва дегрален , другия тип са с органични съставки подходящ за компостиране, казва се екофлекс и е формула на басф. водят се биоразградими , а не еко /че много еко не е еко/ и се произвеждат в българия.

undy
20-04-2012, 20:01
Ааайде и аз се разписах.....успех.