View Full Version : Какво да избера:Alfa 155 или Lancia Dedra
Above&Beyond
20-11-2006, 23:49
Помогнете в избора,не става дума за модификация на мотора а за самия модел!Кой е по-добрия:Dedra или 155-цата!Харесал съм една Дедра/2.0/91г. с дигитално табло и махагон по таблото!Колебая се много.Помогнете... :?:Ако темата не е за тук се извинявам...
Тая тема не е точно за този раздел,а това което питаш е въпрос на лична преценка и най-вече на личен вкус.Ако питаш като цена на поддръжка,взимай Ланчата,за издръжливост-горе долу на едно ниво са :wink:
Alexanderbb
21-11-2006, 08:38
и естественно сравнявай и състоянието на двете коли
Колега няма нужда да питаш в АЛФА форум коя кола да иЗбереш :wink:
TRE GAZELE
21-11-2006, 14:49
зависи какво търсиш и двете коли са с доста добра динамика,управляемост,стабилност,всяка си има свое собствено излъчване и характер...Алфата е по-спортно скроена,докато Ланчата е по-луксозна...и на двете ДВГ и окачването са им доста издържливи и надеждни...зависи и коя в какво състояние е,която е по-читава я взимай и добре дошъл в италианското семейство :D :D :D
Above&Beyond
21-11-2006, 21:03
Мерси на всички които се отзоваха!Вече си имам Lancia Dedra 2.0i.e. двувалка,незнам още колко коня е,преди 10мин. я прибрах в гаража!Утре ще ви покажа снимки!
Мерси на всички които се отзоваха!Вече си имам Lancia Dedra 2.0i.e. двувалка,незнам още колко коня е,преди 10мин. я прибрах в гаража!Утре ще ви покажа снимки!
Честито колега да си я караш със здраве и безаварийно :wink: :wink:
Above&Beyond
21-11-2006, 23:11
Мерси,Мерси :wink: :)
Защо?? Веднага ще получи най-правилен и верен отговор. :D
Защо?? Веднага ще получи най-правилен и верен отговор. :D
Да раЗбира се :D 8) :wink: