View Full Version : Форумно БМВ с над 900 к.с. и 1000 + нютона ДИЗЕЛ!!!
Исках да пусна темата в Тунинг раздела, но понеже нее Алфа и да не се засягат феновете на форума я пускам тука, защото смятам е интересна.
Имам удоволствието да Ви представя последния проект на Венци: БМВ е30 324 SUPER AND TURBOCHARGED NITRO DIESEL
Проекта е пред финална фаза. Направихме няколко ръна на диното, но като истинска бегачка счупи две вариомагнетични скоростни кутии.
Двигателят е шестак. Дизел с турбокомпресор, механичен компресор и за окислител използваме диазотен оксид.
Колата даде 1193 нютона и близо 918 конски сили в последния рън. Естествено ще се кара на много по-ниско налягане, но е важното, че постигнахме 153 к.с. на работен цилиндър при пълна мощност и натоварване за около 30 секунди. Целта на теста бе да разберем лимита на двигателя.
Скоро и пълна информация, а и очаквам и Венци да се похвали.
92418 92419 92427 92428
Holly mother of diesel power! или с други думи - бах маа му дайба!
pla_y_men
10-04-2012, 16:45
Съмнението ми сигурно е продктувано от незнание и бягства от часовете в училище, ама нещо "бурите" с въртящия момент...не го видим да е над илядо...:shutup:
И на кое РОСКОСМОС-ко дино го мерихте - на Байконурското или на Магаданското? Не, че нямам доверие на РОСКОСМОС...те още в средата на миналия век кучета в космоса закараха, а кметицата и ББ сега не моат се опраат с наш'те помияри ...Но да не спамим темата за значителния пробив в силовия тунинг! Все пак от умрел шестак да се извади такава сила...цъцъцъцъ...бравос:drunk:
Ето Пламене http://www.convertunits.com/from/ft+lb/to/N+m
не си наблюдателен.... използвай конвентура..
п.с. има много неща още за доработка, естествено междинния охладител няма да седи там, но за за тестването само...
Бата мата космата... евала бре :crazy:
Каква е реалната гонена цел, не пиковата?
Дайте повече инфо за сетъпа де - бутала, биели, турбо, електроника... :crazy:
Електрониката знам, че е Milandr, Руска, другото Венци да каже. Карантиите са сток.
п.с. Около 500 коня кюмур се цели.
Ето какво може един TS 2.0 16v с чиП, кво се мъчите с тея печки бре. Подробности за проекта няма да дам. :crazy::not-fair:
Alfa User
10-04-2012, 18:13
Луда работа е тоя проект ... Искрени поздравления за постигнатото.
Иначе какво смятате да е приложението на колата - дрифт, драг, или унисекс ?
Stoyan Georgiev
10-04-2012, 18:13
докич да не е от маторите да ти е изстинала главицата та си такъв заядливко :D :D :D ааххах
инак проекта няма какво да го коментираме....... психопати! в добрия смисъл на думата!
santo_traficante
10-04-2012, 18:21
Евала!
докич да не е от маторите да ти е изстинала главицата та си такъв заядливко :D :D :D ааххах
инак проекта няма какво да го коментираме....... психопати! в добрия смисъл на думата!
Извинявам се, взех го за шега, но явно е сериозна работата. :pp:
А само да попитам има ли интергалактическа скорост на вариомагнетичната скоростна кутия, или ще обикаляте само из слънчевата система?
Jivko7777
10-04-2012, 21:03
Стига с тия теми майтапи :crazy:
Стига с тия теми майтапи :crazy:
Като гледам проекта си е даже много сериозен!
п.п. Ако искате имам останал един интерполарен модулатор - ще ви свърши добра работа в проекта!
Нено...спамер :pp::lol::lol::lol:
ФЕРАРИСТ
11-04-2012, 08:34
Абе щом има дино графика......
Тва ся за драг или за писта ще е.....или ежедневка ще си я точи........
Венци ми е обещал да го карам това, ама ще трябва да си взема първо парашут, че няма да има кацане иначе
няма толкова кадърно-ненормални хора като Вентурите с толкова много запалителна смес в кръвта (щото явно и бензина не им стига вече) :thumbup:
заядливковците да си намажат петичките и да ходят да се скрият
Бе по добре един самолет да се подкара, отколто някакъв такъв мутант честно казано.:devil:
А ве като стане БМВ-то дайте да го сборим с гиксера. ;-)
Днес празнуваме!!!
Честит празник колеги!
Аз доколкото разбрах тази сутрин всичката карантия се мести в Mini Cooper. ;-)
Jivko7777
20-04-2012, 12:15
Аз доколкото разбрах тази сутрин всичката карантия се мести в Mini Cooper. ;-)
ааа в мини купър и половина за да може да се събере :tooth:
boris037
20-04-2012, 14:21
Аз да питам, защото не съм много наясно, защо се ползва диазотен оксид за окисление, а не чист кислород? Надявам се не засягам никого с тъпия си въпрос.
PEPI-2ALFA
23-04-2012, 17:09
Аз да питам, защото не съм много наясно, защо се ползва диазотен оксид за окисление, а не чист кислород? Надявам се не засягам никого с тъпия си въпрос.
Чистия кислород го ползват да свестяват майсторите, замаяни от ентусиазма по многото коне. :prescription:
Даже, като гледам не е стигнал за автора на темата и затова няма развитие темата.:boost:
ФЕРАРИСТ
23-04-2012, 19:17
Имам в момента излишен водородо - азотен бууст трансфунктер, и не го ползвам засега, мога да услужа ако трябва да се изкара още малко мощност?????
Linkestis
23-04-2012, 20:04
Не се бъзикайте с Ненко!
Днес ме повози с баварката и ме боли гръбнака от няколкото ускорения.
Вие сега видяхте че е немско и почнахте с бъзиците.
Susscrofa
24-04-2012, 11:17
Не се бъзикайте с Ненко!
Днес ме повози с баварката и ме боли гръбнака от няколкото ускорения.
Вие сега видяхте че е немско и почнахте с бъзиците.
О, да.
С тези 1000 нютона не знам как не ти е минал стомаха зад гръбнака.
пф....1000 нютона.:prescription:
О, да.
С тези 1000 нютона не знам как не ти е минал стомаха зад гръбнака.
пф....1000 нютона.:prescription:
Чао :stumm::stumm::stumm::stumm:
Susscrofa
24-04-2012, 11:45
Чао :stumm::stumm::stumm::stumm:
Не помня да съм ти казвал "здравей".
Та тези 1000 нютона са ми много интересни.
Не помня да съм ти казвал "здравей".
Та тези 1000 нютона са ми много интересни.
Повече ти отива да пишеш в любимия ти раздел,там където не разбираш недей :Suicide::Suicide::Suicide::Suicide::Suicide:
Susscrofa
24-04-2012, 13:02
Повече ти отива да пишеш в любимия ти раздел,там където не разбираш недей :Suicide::Suicide::Suicide::Suicide::Suicide:
Защо?
Обясни ми за тези над 1000 нм
.:prescription:
Защо?
Обясни ми за тези над 1000 нм
.:prescription:
Радиоточката е трудно да я убедиш в нещо,не превръщай темата в чат,има на друго място такъв..............:stumm::stumm::stumm::stumm:
Susscrofa
24-04-2012, 13:26
Радиоточката е трудно да я убедиш в нещо,не превръщай темата в чат,има на друго място такъв..............:stumm::stumm::stumm::stumm:
Егати клишето е това с радиоточката:)
Дай нещо по-свежо.
Аз не вярвам в тези 1000 + нм, дори ми е смешно малко.
Защо мислиш, че трябва да разбирам от това, за да се съмнявам:)
Децата няма да ти повярват, че магарето има малка пишка.:prescription:
Stoyan Georgiev
24-04-2012, 16:04
суска, най-обикновен 2.4 двигател вади 500 НМ с 200 коня
сеш се ?
Susscrofa
24-04-2012, 16:22
суска, най-обикновен 2.4 двигател вади 500 НМ с 200 коня
сеш се ?
Сещам се за 12 цилиндров с 1000 нм, но от тази коруба да извадят това?
То и аз мога да те накарам да изкрещиш като Селин Дион, но звукът ще трае около една секунда:)
Я да те попитам, правопропорционална ли е зависимостта при увеличаване, между нм и мощността?
Не разбирам и питам:)
Stoyan Georgiev
24-04-2012, 16:46
Сещам се за 12 цилиндров с 1000 нм, но от тази коруба да извадят това?
То и аз мога да те накарам да изкрещиш като Селин Дион, но звукът ще трае около една секунда:)
Я да те попитам, правопропорционална ли е зависимостта при увеличаване, между нм и мощността?
Не разбирам и питам:)
на въпроса ти, естествено, че не
освен това тук някой да е споменавал за издръжливост и надеждност на въпросния двигател ?
освен това тук някой да е споменавал за издръжливост и надеждност на въпросния двигател ?
Kлише,клише колко да е клише-радиоточка.....................:stumm::stumm::stum m::stumm:
Susscrofa
24-04-2012, 20:10
Kлише,клише колко да е клише-радиоточка.....................:stumm::stumm::stum m::stumm:
По - добре радиоточка отколкото система за домашно кино.
---------- Post added at 17:10 ---------- Previous post was at 17:08 ----------
Това не е химия, няма как нещото да съществува 2 секунди, и да го запишем в менделеевата таблица.
1000 нм ....хаха:yawn:
Stoyan Georgiev
24-04-2012, 23:59
По - добре радиоточка отколкото система за домашно кино.
---------- Post added at 17:10 ---------- Previous post was at 17:08 ----------
Това не е химия, няма как нещото да съществува 2 секунди, и да го запишем в менделеевата таблица.
1000 нм ....хаха:yawn:
сусинката, този път ми се струва, че само защото каза нещо без да се усетиш и сега само и само да не се оттеглиш от думите си продължаваш да цирикаш :)
освен това съм почти 100% убеден, че не за 2 секунди ами и за 2 милисекунди да създадеш нещо ще се запише в менделеевата таблица и нобелова награда ще ти дадат :)
Susscrofa
25-04-2012, 08:47
сусинката, този път ми се струва, че само защото каза нещо без да се усетиш и сега само и само да не се оттеглиш от думите си продължаваш да цирикаш :)
освен това съм почти 100% убеден, че не за 2 секунди ами и за 2 милисекунди да създадеш нещо ще се запише в менделеевата таблица и нобелова награда ще ти дадат :)
Не е вярно, има си изисквания за тези неща.:drinking:
spe4elist
25-04-2012, 12:10
... темата в чат,има на друго място такъв..............:stumm::stumm::stumm::stumm:
Мисля, че не си прав, за съжаление ... Форумните квалитети израстнаха на едно качествено ново ниво и превърнаха целия форум в чат (разбирай "кенеф")...
пп Следя темата с интерес, адмирации за ентусиазма на колегите :clap:
Susscrofa
25-04-2012, 13:03
Мисля, че не си прав, за съжаление ... Форумните квалитети израстнаха на едно качествено ново ниво и превърнаха целия форум в чат (разбирай "кенеф")...
пп Следя темата с интерес, адмирации за ентусиазма на колегите :clap:
Любимият ми филм е "Зов за завръщане":drinking:
И аз следя темата с интерес, но не се развива нещо.
Исках да заковем точна стойност за 1000 + нм.
spe4elist
25-04-2012, 13:13
@Susscrofa
Колега, моля те, не ме цитирай и не се чувствай задължен да отговаряш на постовете ми или пък да влизаш в диалог с мен.
Благодаря!
Susscrofa
25-04-2012, 13:40
@Susscrofa
Колега, моля те, не ме цитирай и не се чувствай задължен да отговаряш на постовете ми или пък да влизаш в диалог с мен.
Благодаря!
Задължен съм:)
И няма нужда да ми се молиш, молбата ти няма как да бъде удовлетворена.
Е, харесва ли ти този филм?
Или и ти се чудиш за тези 1000 + нм:drinking:
Аз не разбрах, след като има динографика, което си е доказателството по форумите за даден проект къде е проблема. Не са 1000 ами са 1000 ++ нютоните.
Stoyan Georgiev
25-04-2012, 18:50
Аз не разбрах, след като има динографика, което си е доказателството по форумите за даден проект къде е проблема. Не са 1000 ами са 1000 ++ нютоните.
така както си се изказал долавям някаква ирония/сарказъм
Susscrofa
25-04-2012, 19:31
Извинявам се за всички мои коментари по тази тема.
Наистина се съмнявам за тези 1000 нм, но познанията ми в тази сфера не са достатъчни, а практическия ми опит клони към нулата, за да твърдя, че това е невъзможно.
Още веднъж, моля да бъда извинен.
spe4elist
25-04-2012, 21:04
:drinking:
Ти пък - къде си тръгнал да се доказваш с твоите динографики?!? Човекът казва - 1000 нютона няма! Значи - Няма! А ти ще ми вадиш разни дино-та?!?
"Е, те такова животно нема!"
:drinking::drinking::drinking:
Успех, Нено!
Susscrofa
25-04-2012, 21:23
Ти пък - къде си тръгнал да се доказваш с твоите динографики?!? Човекът казва - 1000 нютона няма! Значи - Няма! А ти ще ми вадиш разни дино-та?!?
"Е, те такова животно нема!"
:drinking::drinking::drinking:
Успех, Нено!
Пак ли имаш зов за завръщане.:)
Хайде ходи се облекчи де, послушай позивната:)
Не съм казал, че няма 1000 нм, а че тези тук ме съмняват доста.:)
А такова животно има, гларус му викат. Малко нагло е и краде храна кат се опна на плажа, ама аз му мятам гнили круши и то не ме закача, ФанАХ му цаката.
spe4elist
26-04-2012, 07:59
...ФанАХ му цаката.
ФанАЛ си ДЕДОВИЯ!
:stretcher:
Имаш СПЕШНА нужда от СПЕЦИАЛИЗИРАНА МЕДИЦИНСКА ПОМОЩ!!! В София има много добри специалисти патолози, психиатри - ще ти помогнат! :prescription: И ако успеят да те стабилизират, вземи си дузина патки, иди на поляната да ги пасеш - ще ти подейства доста успокояващо ... НЕ Е препоръчително да се доближаваш до компютър и интернет! :comphits:
Susscrofa
26-04-2012, 09:58
ФанАЛ си ДЕДОВИЯ!
:stretcher:
Имаш СПЕШНА нужда от СПЕЦИАЛИЗИРАНА МЕДИЦИНСКА ПОМОЩ!!! В София има много добри специалисти патолози, психиатри - ще ти помогнат! :prescription: И ако успеят да те стабилизират, вземи си дузина патки, иди на поляната да ги пасеш - ще ти подейства доста успокояващо ... НЕ Е препоръчително да се доближаваш до компютър и интернет! :comphits:
Няма нужда да пишеш с големи букви:)
Как беше, чакай да си припомня:)
"Колега, писането с големи букви бля, бля, бля"
Първо патолозите ли да търся?
:)
Гларусите ги е страх от патки:)
Не си първия, нито си последния, който иска да ме отдалечи от нета.:)
Ето и една кола с 1000 нм.
Мерцедес S 65 AMG - 12 – цилиндров мотор с 612 к.с. и 1000 Nm
"Между двете години", докато по автомобилните редакции цари пълна скука, Мерцедес обяви, че на автосалона в Детройт от 8 януари ще представи една новост, която всички очакваха доста по-късно.
Става дума за топ-версията на новата S - класа. Моделът естествено идва от тюнинг - къщата AMG, която е позиционирала под капака своя върхов агрегат. 12-цилиндровият мотор е принципно познат от SL и CL класите, обемът му е 6.0 литра, носи малко объркващото обозначение „65" и разполага с 612 конски сили.
Още по-впечатляващ, макар че не е новост, е въртящият момент на този Bi-Turbo-агрегат: още веднага в ниските обороти, малко над празния ход на мотора, са на разположение импозантните 570 Nm. При 1500 оборота/минута въртящият момент е 750 Nm и между 2000 и 4000 оборота вече се мобилизират 1000 Nm. Тежката лимузина ускорява до темпо 100 км/ч за 4.4 секунди, десетина секунди по-късно скоростта се удвоява. При 250 км/ч се намесва електрониката и прекратява представлението, макар че AMG обяви готовност да промени тази стойност при желание от страна на някои специални клиенти. Скалата на километража всеки случаи е пригодена да отчита до 360 км/ч и това, според AMG, можело да се счита за реален индикатор за възможностите на мотора.
http://www.automedia.bg/files/news/body/02012006/Mercedes_S65AMG.jpg
източник:http://www.automedia.bg/read/278.html
Та в този ред на мисли и аз бих искал да поздравя Нео.
Браво постигнал си нещо невероятно!!!!
Susscrofa
ти за мен си един спамер в тоя форум, нищо конкретно не казваш само се лигавиш с авера ти KAIO и от глупостите си трупате мнения и се бъркате във всяка тема без да имате грам понятие за какво говорите !!!
Susscrofa
26-04-2012, 10:16
Susscrofa
ти за мен си един спамер в тоя форум, нищо конкретно не казваш само се лигавиш с авера ти KAIO и от глупостите си трупате мнения и се бъркате във всяка тема без да имате грам понятие за какво говорите !!!
Не е вярно.
Аз съм един кламер, а не съм спамер.
Кайо не ми е никакъв авер, та аз не мога да го понасям. Той е анимал.
А ти няма ли нещо да кажеш за 1000 ++ нм?
Не е вярно.
Аз съм един кламер, а не съм спамер.
А ти няма ли нещо да кажеш за 1000 ++ нм?
ами не, не мога да кажа понеже не ги разбирам и не се бъркам, като гледам и ти не ги усещаш много......
Susscrofa
26-04-2012, 10:39
ами не, не мога да кажа понеже не ги разбирам и не се бъркам, като гледам и ти не ги усещаш много......
И като не ги разбираш, как разбра, че и аз не ги разбирам и нямам право да се съмнявам?
И като не ги разбираш, как разбра, че и аз не ги разбирам и нямам право да се съмнявам?
нямаш право да се съмняваш понеже сам знаеш ,че нищо не знаеш :)
Susscrofa
Най обикновен палячо,недоволен от живота............:comphits::comphits::comphits::c omphits:
Susscrofa
26-04-2012, 14:32
Най обикновен палячо,недоволен от живота............:comphits::comphits::comphits::c omphits:
Хаха, може да съм палячо, но за сметка на това съм тъп и грозен.
Сив лебеде:)
Бат ви Нено само чете и се залива от смях :headbang:
Нали знаеш,че във всяка тема всички се смеят накрая на суската :devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil:
Susscrofa
26-04-2012, 17:31
Е, ти защо мислиш, че аз плача докато чета и пиша тук?
---------- Post added at 14:31 ---------- Previous post was at 14:29 ----------
Нали знаеш,че във всяка тема всички се смеят накрая на суската :devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil:
Това е добре, резултатът е добър значи.
Но така като те гледам как се палиш, та даже се и злобиш кат тъща на миризливи крака, едва ли се смееш.:)
Е, ти защо мислиш, че аз плача докато чета и пиша тук?
---------- Post added at 14:31 ---------- Previous post was at 14:29 ----------
Това е добре, резултатът е добър значи.
Но така като те гледам как се палиш, та даже се и злобиш кат тъща на миризливи крака, едва ли се смееш.:)
Явно твойта тъща се звери на миризливите ти крака :afro::afro::afro::afro::afro: всеки път се смея от сърце на тъпотиите ти,но е весело да има такива хора като теб във форума,разведряващо и разтоварващо е :comphits::comphits::comphits::comphits::comphits:
Alfa User
26-04-2012, 18:19
Отщя ми се да чета темата направо ...
Защо всеки път трябва някой да засира темата на някой друг, без значение за какво е тя ?!?!?
Адмирации към екипа, надявам се да не ги спират тъпите словесни разстройства на масовата БГ овца !!!
Ще се радвам да видя на живо тоя звяр, нищо че не тече италианска кръв в маркучите му :devil:
Susscrofa
26-04-2012, 20:27
Явно твойта тъща се звери на миризливите ти крака :afro::afro::afro::afro::afro: всеки път се смея от сърце на тъпотиите ти,но е весело да има такива хора като теб във форума,разведряващо и разтоварващо е :comphits::comphits::comphits::comphits::comphits:
Аз не живея с нея, ти заварен лебед ли си?
Само не разбирам докога ще повтаряш едно и също, напиши нещо различно, те и другите ти постове са все такива:)
Не ти е разтоварващо, дразниш се и това се вижда отдалЕКО.
Иначе едва ли щеше да влезеш в този безмислен диалог, който ти добре знаеш, че аз много харесвам:)
Ай стига сте се заяждали...:director:
Аз да попитам ще ходи ли бавареца на събора на БМВ форума на 6.05....на Калояново..:smoke:
Исках да пусна темата в Тунинг раздела, но понеже нее Алфа и да не се засягат феновете на форума я пускам тука, защото смятам е интересна.
Имам удоволствието да Ви представя последния проект на Венци: БМВ е30 324 SUPER AND TURBOCHARGED NITRO DIESEL
Проекта е пред финална фаза. Направихме няколко ръна на диното, но като истинска бегачка счупи две вариомагнетични скоростни кутии.
Двигателят е шестак. Дизел с турбокомпресор, механичен компресор и за окислител използваме диазотен оксид.
Колата даде 1193 нютона и близо 918 конски сили в последния рън. Естествено ще се кара на много по-ниско налягане, но е важното, че постигнахме 153 к.с. на работен цилиндър при пълна мощност и натоварване за около 30 секунди. Целта на теста бе да разберем лимита на двигателя.
Скоро и пълна информация, а и очаквам и Венци да се похвали.
92418 92419 92427 92428
Абе Нео,тази тройка трябва да има име като например "Хилядолетния сокол", кви са тия супер-дупер нитро мурбо чарджър.:starwars:
И не я карай много на сичката газ,че като слезнеш от нея може да си в друга епоха поради изкривяванията на времето при скорости близки до тази на светлината..
Ай стига сте се заяждали...:director:
Аз да попитам ще ходи ли бавареца на събора на БМВ форума на 6.05....на Калояново..:smoke:
Колата беше направена само за един рън и за да се види колко ще издържи мотора,сега има съвсем друг сетъп,но когато автора на темата и собственика на колата решат,ще го споделят :punk::punk::punk::punk::punk:
Susscrofa
29-04-2012, 09:27
Колата беше направена само за един рън и за да се види колко ще издържи мотора,сега има съвсем друг сетъп,но когато автора на темата и собственика на колата решат,ще го споделят :punk::punk::punk::punk::punk:
О, да, как не се сетих по-рано.:on_da_beach:
Сега наяве ще излезе най-обикновен тунинг баварец:)
И аз вдигам 280 от лег ама само за една секунда го задържам над главата си преди да ми се строшат ръцете и затова пред хора правя само със 150.:on_da_beach:
Susscrofa
Само да те попитам до този твой пост де видя мое мнение точно в тази тема?
---------- Post added at 12:41 ---------- Previous post was at 12:39 ----------
Сусе ти ме нарани........
О, да, как не се сетих по-рано.:on_da_beach:
Сега наяве ще излезе най-обикновен тунинг баварец:)
И аз вдигам 280 от лег ама само за една секунда го задържам над главата си преди да ми се строшат ръцете и затова пред хора правя само със 150.:on_da_beach:
Ето,казва ти се истината,и ти па си сереше,земи се застреляй брато,ще е най-добре за жена ти и смейството ти :priest::priest::priest::priest::priest::priest:
Моторния отсек на бумера отдавна е в заводски вариант. В момента нямам друга кола за ежедневна. Дори сме намалили нафтата безобразно много.
Всичко това може да загуби значение, тъй като почти ме остави посреднощ на път и още не съм сигурен, че няма да го насеча с брадвата като се прибера в София :guillotine:
Слабо ми се види тва БМВ нещо, старото ГТВ подминаваше 1100 коня, а беше 1.8 ТС... :brickwall::static::bored:
badmadafaka
01-05-2012, 21:21
Батка ти сега се опитваш да ни изкараш пълни ламета...
На графиката ти ясно е написано къде е правен дино рън-а, а както всички знаем, там има съвсем различни стандарти за това как се мерят коне, загуби и т.н. и практически много често се случва кола да е с реални над 1400 коня, а на графиката да излиза нещо съвсем друго...
Освен това там пише, че мотора ти е бил на 300 мили (демек тъкмо се е разработил след ваденето от кашона), а в темата се говори за кола, която вече е трошила две скоростни кутии - смятай тя колко изнасилена е била, ти я сравнянваш с мотор със 100% наличен ресурс...
Ето това е горе-долу реалната максимална мощност на колелата на кола с двигател почти като твоя (145 QV, 2.0 ТS 16V), мерена на същото дино като колата от темата... Смятай колко са те налъгали като са мерили твоята...
Mind_Control
01-05-2012, 22:13
Не съм казал, че няма 1000 нм, а че тези тук ме съмняват доста.:)
Мен пък ме съмнява, че имаш пишка. Предполагам, че и повечето съфорумци ги съмнява. Не казвам, че е невъзможно да имаш, но е по вероятно да нямаш.
Още в първата страница има дино графика :brickwall: като не разбираш си трай и се учи.
Ето това е горе-долу реалната максимална мощност на колелата на кола с двигател почти като твоя (145 QV, 2.0 ТS 16V), мерена на същото дино като колата от темата... Смятай колко са те налъгали като са мерили твоята...
Т'ва на задните гуми предполагам са го мерили от РосКосмос QV-то ? :evil:
Щото мойто GTV американците го мериха само на предна лява. ;-)
Susscrofa
02-05-2012, 08:50
Мен пък ме съмнява, че имаш пишка. Предполагам, че и повечето съфорумци ги съмнява. Не казвам, че е невъзможно да имаш, но е по вероятно да нямаш.
Още в първата страница има дино графика :brickwall: като не разбираш си трай и се учи.
Странен е този твой интерес към чужди пишки:), интригуват ли те?
Извинявай, но тази тема, така и не разбрах, защо беше пусната тук, а и както разбрахме вече, с тази кола се ходи на пазар:)
Раздвам се все пак на ентусиазма, но с една графика подобна тема не се прави господин разбирачо.
Слагат се снимки, поседователно се описва стъпка по съпка какво се прави, правят се поне две-три измервания, после колата се показва, демонстрира се и т.н.
Иначе и аз мога да пусна спрян хронометър на 9 сек и да кажа, че съм пробягал 100 м за това време.:)
Недей да говориш от името на всички, не е възпитано и е демонстрация на нарцисизъм.
Mind_Control
02-05-2012, 14:58
Странен е този твой интерес към чужди пишки:), интригуват ли те?
Извинявай, но тази тема, така и не разбрах, защо беше пусната тук, а и както разбрахме вече, с тази кола се ходи на пазар:)
Раздвам се все пак на ентусиазма, но с една графика подобна тема не се прави господин разбирачо.
Слагат се снимки, поседователно се описва стъпка по съпка какво се прави, правят се поне две-три измервания, после колата се показва, демонстрира се и т.н.
Иначе и аз мога да пусна спрян хронометър на 9 сек и да кажа, че съм пробягал 100 м за това време.:)
Недей да говориш от името на всички, не е възпитано и е демонстрация на нарцисизъм.
Е то какво да ме интригува нещо, което го няма!?
Susscrofa
02-05-2012, 16:24
Е то какво да ме интригува нещо, което го няма!?
Изречението ти има уникална структура:)
Загубени в превода, загубил контрол.
Изобщо не ме интересува ти какво мислиш, но виждам, че ако го имаше, щеше да те интересува.:repuke:.
Mind_Control
02-05-2012, 23:35
Изречението ти има уникална структура:)
Загубени в превода, загубил контрол.
Изобщо не ме интересува ти какво мислиш, но виждам, че ако го имаше, щеше да те интересува.:repuke:.
Добре, че го няма значи :D
75TwinSpark
03-05-2012, 13:26
Туй форумно Бмв с 1000 момента ,ще го видиме ли на събора събота и неделя да си къса гумите?3аедно с неговия уникален собственник.
ФЕРАРИСТ
03-05-2012, 18:35
Чух че сега е спънато на 650 коня и не искат да се излагат на Калояново с него....
Susscrofa
03-05-2012, 20:49
Нека го преправят на двуколесно и няма да има проблем с бързото бЕганИе.:BBQ:
Susscrofa
23-07-2012, 12:34
В събота се возих на БМВ-то... "Благодарение" на хейта в тази тема, собственика (за когото одобрението на форумните ентусиасти е топ приоритет и почти единствена причина да развива колата си) е решил да не се занимава повече и е върнал всичко в сток вариант.
В момента колата има само "еко" чип, с който харчи 2.5 литра/ 100км (засечено по метода "пълно-празно" при каране почти постоянно на прекъсвач с пуснат климатроник и всички възможни светлини) и на техническия преглед покри успешно изискванията на стандарт "Евро 6" (все още в разработка)...
А можеше да стане добър "рацерски" проект... :surrender:
Да, и аз вчера вдигнах 260 от лег пред майка ми.
Днес вече съм сток и вдигам 100, но питай мама, тя ще ти потвърди за вчера.:)
Stoyan Georgiev
23-07-2012, 12:51
няма пък
ivan dimitrov
23-07-2012, 13:11
---
DiStefano
23-07-2012, 21:46
Здрава женица ще е щом е успяла да те изкара от себе си !
Извинявам се за спама ама като гледам то си има в излишък . Гледам тука някакви графики на GTV ако не се лъжа 2.0 свинспарк ... и понеже и аз съм от простите и от графики не разбирам викам на феста ако има драг да ги сложим на чертата ... щото ние тука от село така разбираме коя кола колко върви ... Поздрави :)
Графиката на ГТВ-то е фейк, нали пуснах една на QV от която се вижда за какво иде реч... :surrender:
Ай ся фейк, тъй ли ша си говорим? :evilsmiley:
Кога па руснаците от Роскосмос се научиха да ползват компютри.
Я виж ГТВ-то къде го карах да му сменят софта?
В Хюстън къде чипосват совалките го правиха, ама замина за Козлодуй, че върви само с отпадъчно гориво от АЕЦ-а...:Bolt::evil::alien:
:D хахаха ясно :)
Ко не знайш GTV-то е даже 1.8 TS...:rotfl:
Е няма от къде да знам ... всъщност има но не съм се интересувал ;) ... както и да е значи може се пуснем с БМВ-то :D