PDA

View Full Version : Без коментар ;(

DZVERA
12-04-2012, 22:40
Колеги,тази вечер може би е фатална за моя Алфонсо :(
Докато карах зад един "скапан бус" от него изпадна нещо голямо и квадратно (или беше хвърлено) немога да кажа и познайте какво стана!!!
минах през него с 80км/h ,колата подскочи ,угасна и запо4на да пуши.Спрях след 100-200м -вси4ко беше в масло.пробвах леко стартера дали ще завърти или колата ще замине на части ;(
Завъртя за мое щастие.Издърпаха ме до нас и утре може би ще иде на сервиз(ако някой работи). надявам се да се размина само с картера и 5l масло,но ще видя поръженията утре.исках само да споделя с вас тези мой преживявания тази вечер.
ВЕсели празници на всички.

rusiq86
12-04-2012, 22:43
Нема се отчайваш колега, вс ще е наред. Рано сутрин по светло лягаш отдолу и гледаш какво става. И малко по-ведро, жив си, здрав си.

mordohy
12-04-2012, 22:52
Май се запътваш към клуб Картер!
Не се отчайвай!
Аз си мисля, че е само картера!
Него ще оправиш!
Ония кретен няма да се оправи!

DZVERA
13-04-2012, 13:27
Днес бях на майстор-липсва ми една педя от картера и маслената помпа е заминала ;(
все още не е сигурно за други щети,в понеделник ще я оправи .
Благодарение на колеги от форума вече съм си запазил части.
и отново весели празници на всички ;0

Alexanderbb
13-04-2012, 17:37
Колега случват се и такива неща. Все пак я си помисли ако това квадратно нещо ти беше уцелило стъклото какво можеше да се случи. Картера не е чак такава болка за умиране

r.punto
13-04-2012, 19:25
гадна случка...но има и по лошо..да караш зад автовоз и да му падне резервната гума...от едната страна на пътя сипеи от другата мантинела...

Ladjov
13-04-2012, 21:10
Колега в Кат обади ли се би трябвало това да ти го покрият по гражданска защото си е ПТП .
Иначе какво казават колеги по горе пак малкият дявол можеше и по страшно да е .
Дано няма много щети и да я оправиш .
Важното е че сте живи и здрави .

adoon
14-04-2012, 11:28
гадна случка...но има и по лошо..да караш зад автовоз и да му падне резервната гума...от едната страна на пътя сипеи от другата мантинела...

Б*ти ситуацията

DZVERA
14-04-2012, 11:36
Колега в Кат обади ли се би трябвало това да ти го покрият по гражданска защото си е ПТП .
Иначе какво казават колеги по горе пак малкият дявол можеше и по страшно да е .
Дано няма много щети и да я оправиш .
Важното е че сте живи и здрави .
Не съм званчл в КАТ-Не ми се разправч с тия работи и сега празници -както и да е.
но наистина добре че не ме удари в стъклото .Надявам се да я оправят иначе ще има още една алфа на частти ;)

MUROMAN
14-04-2012, 16:47
Горе Главата Стасо,живи и здрави всичко друго ще се оправи.
Весели празници.:kiss:

fred
14-04-2012, 19:19
Абе трябваше да се обадиш все пак мисля в КАТ, щото иначе все така минаваме и накрая ни минават.
Успех и да няма поражения