View Full Version : Ето*и*мойта*придобивка Alfa 147 - 1,9JTDM
Здравеите*на*всички,аз*съм*нов*горд*собственик*на;
Alfa 147-1,9 JTDM 150k,c
Повечето*маи*познават*колата *от*снимките..
Колата*и*аз*не*сме*в*България,*за*тези*които*се*чу дят*каде*е*Alfata oт*Темпосервиз,:bg:
Честито, е това е кола! Със здраве да си я караш и без никакви разходи по нея :)
nikit087
17-04-2012, 08:04
Честито,Колата е супер със здраве да си я караш и много да и се радваш... :)
Колега голям късметлия си,аз също гледах колата,уникална е,била е на някой голям сектант и е много гледана и пазена,а цвета и джантите са :wow:
Много е готина колата! Пожелавам ти много много безаварийни километри:smoke:
Furious 155
17-04-2012, 10:17
Честито! Наистина изглежда :wow:
Честито и безаварийно каране.
честито колега, колата е много запазена и хубава, даже и аз и бях хвърлил око ;)
my_power88
17-04-2012, 18:22
евала колега,страхотна машинка
:Yeeeehaaa:!!!
Да си пърхориш със здраве:kicking:
честитка и от мен ;) бъди здрав ! да си я караш;)
само безаварйни ;)
Честито, много да те радва. А за джантите нямам думи- УНИКАЛНИ
Мале страхотна е колега .... за джантите нямам думи. Със здраве и само готини емоции пожелавам!
Благодаря*на*всички*за*хубавите*пожелания.
Имах*малко*време*да*я*регистриам*и*направя*профила ктика,масла*филтри*+*горни*носачи*и*съидинител*с*м аховик*както*и*4зимни*гуми
Колтата*е*супер*твърда*и*тук*на*тези*пътища*само*м оже*да*се*кефиш.
В*последствие*може*би*и*долните*носачи*ще*ги*сменя .
Честито,колата е супер,има стойка и много хубава боя,само да те радва:-P
Благодаря*на*всички*за*хубавите*пожелания.
Имах*малко*време*да*я*регистриам*и*направя*профила ктика,масла*филтри*+*горни*носачи*и*съидинител*с*м аховик*както*и*4зимни*гуми
Колтата*е*супер*твърда*и*тук*на*тези*пътища*само*м оже*да*се*кефиш.
В*последствие*може*би*и*долните*носачи*ще*ги*сменя .Дано не те бърка никак, но това си е доста разход по нашите стандарти, доста неща си сменил.
Благодаря на всички за пожеланията.
Колега не че ме бият парите ама нямах избор,даже имаше още неща които исках да сменя но нямаше време.Просто ме чакаха 2200км пат а и тука е много скъпо за една дюза ми искаха 250евро без труд.Мисля че ме разбираш.
Благодаря на всички за пожеланията.
Колега не че ме бият парите ама нямах избор,даже имаше още неща които исках да сменя но нямаше време.Просто ме чакаха 2200км пат а и тука е много скъпо за една дюза ми искаха 250евро без труд.Мисля че ме разбираш.
Напълно те разбирам, колега, добре е , че си я стегнал на човешки цени, там аршина май е съвсем различен :)
Не знам там как е с автоморгите, но в Германия може да си вземе човек почти нови неща на никакви пари.