View Full Version : EKO среща на бул."България"
Pages :
1
2
3
4
5
6
7
8
[
9]
Утре 14.04.2016 - 20:00-20:30 една среща на екото на българия??
Четвъртък 20:00-20:30ч на Екото :)
Здравейте колеги утре на ЕКО-то или няма да има никой там.От скоро имам Алфа и ми се иска да видя и други :) с такава кола
Здравей колега, честито за алфата :) . По принцип добре си ориентирал, че се събираме в четвъртък, но за тази седмица не мога да ти кажа дали ще има някой. Аз лично не съм в България. Ако искаш драсни за другата седмица, аз си идвам в сряда и съм навит за 23ти.
Поздрави!
ПП. Ако някой ще ходи в четвъртък да сподели тук все пак ;)
Alfaro76
16-06-2016, 10:55
Здравейте колеги утре на ЕКО-то или няма да има никой там.От скоро имам Алфа и ми се иска да видя и други :) с такава кола
Айде честито, и пари само за гориво да даваш.
Багодаря ,но вече съм във филма с датчици и прочие.Надявам се другата седмица да има среща, че ужасно много искам да я види някой,който е карал алфа преди мен и да ми даде мнение .
Alfaro76
17-06-2016, 10:38
Багодаря ,но вече съм във филма с датчици и прочие.Надявам се другата седмица да има среща, че ужасно много искам да я види някой,който е карал алфа преди мен и да ми даде мнение .
Кажи малко повече за колата, модел, мотор, година...
Колата е АЛФА РОМЕО 156 1.8 t.s sport wagon много удбно и комфорнта возия има но полтъгайста от стара се премести при новата и сега ще видим какво ще покаже в понеделник :).Аз затова исках да видя други алфи че да видя моята много ли е зле :)
Колеги колата ми е вече ОК (уж де) така ,че да ви се похваля и да вия представя.Та кога ще има среща на Алфисти
Ами по принцип се събираме в четвъртък, но не вески. Затова следи темата :)
Alfaro76
27-06-2016, 10:35
Айде от сега за Четвъртък, аз съм за!
Щом ти писа и си на линия значи отиваме.
Четвъртък 30.06.2016 - 20:30 на екото на българия !!!
:go:
Alfaro76
27-06-2016, 13:41
Щом ти писа и си на линия значи отиваме.
Четвъртък 30.06.2016 - 20:30 на екото на българия !!!
Хе хе, Благодарим Захари ;)
И аз мога да довтасам с комбинацията
Tи освен тва ела със сменено масло :scherzkeks::smackbum:
иначе и аз съм на линия.
Ще говоря и със други спрели :flirt:
Bobo Markov
28-06-2016, 00:19
иначе и аз съм на линия.
мОлим ти са ... играчор с бензинка и то проблемна ако не беше това ренде Вьорнер което караш щях те умножа по нула на момента :) опа извинявам се не беше Вьорнер а Вагнер или Вилнер абе карай аааа Зендееер ;)
мОлим ти са ... играчор с бензинка и то проблемна ако не беше това ренде Вьорнер което караш щях те умножа по нула на момента :) опа извинявам се не беше Вьорнер а Вагнер или Вилнер абе карай аааа Зендееер ;)
Бензинката е жеуезна ;) а аз съм си умножен по многу, и хич не те разбирам. Пак ли си поствал мотан :-D
Bobo Markov
28-06-2016, 22:06
Бензинката е жеуезна ;) а аз съм си умножен по многу, и хич не те разбирам. Пак ли си поствал мотан :-D
е аз немотан не поствам :) хайде след толкова години познанство да земем да започваме да се опознаваме :)
иначе и аз съм на линия.
Спокойно! Имам по-важни неща от маслото :D
Bobo Markov
28-06-2016, 22:26
Спокойно! Имам по-важни неща от маслото :D
Поуъръ е най-големия спреляк :) щото той кара домакинско ренде Вьорнер :) опа Зендер извинявам се ...
Поуъръ е най-големия спреляк :) щото той кара домакинско ренде Вьорнер :) опа Зендер извинявам се ...
Не се обяснявай а ела на еку да пием по бира !
8.30 чекаме те :flirt:
Да взема да дойда да ви поопуша освен? Нек'ви бърИ алфи тука?
----------------------
Spaghetti racing Team
Bobo Markov
28-06-2016, 23:45
Не се обяснявай а ела на еку да пием по бира !
8.30 чекаме те :flirt:
Благодарско приятели тоя път идвам :) ще ми е драго да се видим!
Утре четвъртък - 30.06.2016 20:30
;)
Bobo Markov
30-06-2016, 22:36
Утре четвъртък - 30.06.2016 20:30
;)
аз не успях :( бяхме на среща със старите алфисти в кръчмата на Радо :(
Bobo Markov
01-07-2016, 21:36
:big_whoops:
еами брат аз бях с една хикс тройка защото трееше да дондуркам някви немци :) тяхното мами немско :( сложно е при мен :( адски съм несериозен щото ми е много игриво положението ако се бях отървал от немците и не бях взел тъпата хикс тройка по друг начин щяха се развият нещата ама на ... бизнес :(
thecleaner
01-07-2016, 23:07
еами брат аз бях с една хикс тройка защото трееше да дондуркам някви немци :) тяхното мами немско :( сложно е при мен :( адски съм несериозен щото ми е много игриво положението ако се бях отървал от немците и не бях взел тъпата хикс тройка по друг начин щяха се развият нещата ама на ... бизнес :(
Ти нали нещо клуб щеше да правиш бе, ФБ групи ала бала :) нещо търчи лъжи цялата работа ми идва.
Здравейте колеги утре на ЕКО-то едни свещи да сменим :) на алфата ми.Защото нямам ключ пак и сма не смея :)
she zema, dokarai q
Sori za latin ama kompa ne srabotva ...
Добре благодаря там ще съм
she zema, dokarai q
Sori za latin ama kompa ne srabotva ...
Да разбирам ли, че ще има сбирка?
Alfaro76
07-07-2016, 17:37
и аз ще мина за мънинко :)
Хей, който е навит да дойде утре (четвъртък) на Еко-то е добре дошъл: 20:30 - Еко бул. България
Май няма хора из София, но сега пък е идеално за каране вечер ;)
Ще гледам да намина :)
Май няма хора из София, но сега пък е идеално за каране вечер ;)
Ще гледам да намина :)
Молим ти се, мини :) Че искам да видя нещо на твоето арезе :)
Е, щом ще се "събличаме" ... Едвам ме нави ;) а и щом ще съм от полза на колега-алфист - там съм ;)
Добре се получи :innocent:
Alfaro76
22-07-2016, 10:44
Добре се получи :innocent:
и снимка имаме, ама да видим дали ще я видим :tooth:
Някой за утре - четвъртък 28.07.2016 ??
Еко 20:00-20:30 :go:
За този четвъртък /04.08.2016/,имали някой останал в София или всички са на море
:whistle:
За този четвъртък /04.08.2016/,имали някой останал в София или всички са на море
:whistle:
Има колега! Заповядай на среща 20:30ч.
Я споделете какво правите на тия срещи, че едва ли ще имам време скоро да мина :D.
Я споделете какво правите на тия срещи, че едва ли ще имам време скоро да мина :D.
Говориме си простотии, ремонтираме коли, обсъждаме марката и не само..
Крадеме, джанти...сваляме емблемиии... пикаем по градинки... секви такива фън неща.
Alfaro76
03-08-2016, 16:46
Крадеме, джанти...сваляме емблемиии... пикаем по градинки... секви такива фън неща.
:tooth:
Важното е че не си препикаваме джантите :biggrin:
Иначе звучи яко, трябва някой път да намеря време и да мина.
Тъкмо си мислех да си сменя задната емблема :rotfl:
Колеги, нещо вчера си бяхме само обичайните заподозрени, какво става тука желание много в действителност :sleep::cool:
Ако има среща другата седмица може да мина.
Колеги, нещо вчера си бяхме само обичайните заподозрени, какво става тука желание много в действителност :sleep::cool:
Паа вие с модерните аУфи се разбирате, а ние :pokey:
Нещо против трабанта ли имаш??
Нещо против трабанта ли имаш??
Не, против "вайбър" :D
Спреляци, утре Еко 8.30 кой дойде, дойде !
bobi1997
01-09-2016, 02:01
Айде, аз съм навит да дебютирам на алфистка среща :tooth:
Аре, к'во стана ни вест ни кост. Нещо сбирки, пробирки алабала!?!? :D
Аре, к'во стана ни вест ни кост. Нещо сбирки, пробирки алабала!?!? :D
Всеки четвъртък :meeting:
ААААААЪЪЪ добре, ще знам!
GeorgiIvanov147
03-10-2016, 11:39
от 8:30 ли,че мисля да се пусна :Д
По принцип четвъртък сме там или поне някои, че аз пропускам чат пат от задачки.
20:30 горе долу ;)
Alfaro76
19-06-2017, 14:10
Я да видим сега, колко пръстчета ще сберем за тоз Четвъртък 22.06.2017г.
Ма ти жив ли си бе. И как избра баш четвъртъка когато не мога да дойда.
Alfaro76
19-06-2017, 18:54
Ма ти жив ли си бе. И как избра баш четвъртъка когато не мога да дойда.
Ми изберателно беше, предложи ти друг ден тогаз,
ама искам и хора да сбереш :knock:
Другия четвъртък ;)
То по принцип и тоя може да има, аз само няма да съм там :go: