View Full Version : Покупка на дизелова 166
Здравейте колеги,
нов съм към марката Алфа ромео, но доста ме грабна. Моделът 166 ми легна на сърцето и търся да си закупя дизелова такава. Пуснах едно търсене във форума, но откривам стару теми само. Според сегашния пазар и финансите, с които разполагам съм готов да се разделя с 3000-4000 лв. Мога ли да намеря в този ценови диапазон нещо, което не е морга и каква сума е необходима за стандартно пълно обслужване за този модел ?
Благодаря предварително !
to_lose_HEART
02-05-2012, 19:08
Добре дошъл в отбора. Потърси с търсачката има много такива теми
Потърсих, но актуална тема не намерих.
endeavour
02-05-2012, 19:52
Здравейте колеги,
нов съм към марката Алфа ромео, но доста ме грабна. Моделът 166 ми легна на сърцето и търся да си закупя дизелова такава. Пуснах едно търсене във форума, но откривам стару теми само. Според сегашния пазар и финансите, с които разполагам съм готов да се разделя с 3000-4000 лв. Мога ли да намеря в този ценови диапазон нещо, което не е морга и каква сума е необходима за стандартно пълно обслужване за този модел ?
Чисто мое мнение - за тия пари с повечко търсене и малко късмет можеш да намериш дизелов кораб, който най-много с още толкова пари ще се превърне в прилична кола :-D
http://www.clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=69969
http://www.clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=70647
Ето ти две бързи.
Чисто мое мнение - за тия пари с повечко търсене и малко късмет можеш да намериш дизелов кораб, който най-много с още толкова пари ще се превърне в прилична кола :-D
Супер, тъкмо уча корабоводене, да се упражнявам за изпитите! :tooth:
В Шумен имаше една 166-ца за 5200 лв., която беше в много добро състояние, пазена, имаше проблем - неработещо копче на ICS. 2,4 jtd, 1999 г. с хубав салон... Ако не е продадена и някой се интересува, мога да изровя телефона...
Здравейте колеги,
За тия пари ще купиш кенеф. По-добре се насочи към Ланча Капа.
Е добре 95 % от обявите вървят в този ценови диапазон. Явно това и е пазарната цена в момента, а и толкова ми каза и брокер. Форумни има няколко в този ценови диапазон за тези години '00-'01. Колегата даде примери по-горе, а и ето едно момче ми писа : http://clubalfaromeo.com/forum/showpost.php?p=867676&postcount=1
Според вас на каква цена вървят ?
99% от внасяните 166-ци в България са морги, в които само ще наливаш пари и пак няма да са като хората. Свястна кола след 2001-ва не струва под 2500-3000 евро в Германия или Италия. Ти си прави сметката.
danchev63
03-05-2012, 16:57
Здравейте колеги,
Колега, в кой диапазон търсиш колата. Ако е в диапазона до 2000г. то цените са горедолу 3000 - 4000лв. в приличен вид. За да стане в добър вид със прехвърляне , регистрация и обслужване ще дадеш още около 2000лв. Ако се налагат и малки ремонти някакви ще трябва да приготвиш още 2000лв.
Ако търсиш кола след 2000г. то тук цените са в порядъка 6000 - 10000лв. Съответно прибавяш другите суми изброени по горе.
Не е задължително веднага да имаш парите за съответните ремонти но поетапно следва да се дадат тези пари за тъй нареченото стягане на автомобила.
Един колега се свърза с мен във форума продава си неговата : http://clubalfaromeo.com/forum/showpost.php?p=867676&postcount=1
Казвам ти директно.
По двигателя
-пистовия ремък с ролки за смяна
-ангренаж и ролки по него,масло,филтри и лагери на коляновия вал с биелни сменени -2000км
Сменен съединител,профилактика на спирачната система и сменени всички маркучи по нея,нов термостат,ново турбо.Всичко това преди 8000км.
Задно окачване,според мен е бетон.
Предно окачване е за смяна!!!
Какво ви е мнението и дали някой я е гледал, че гледам стои много време ?
Да колата е гледана от колегата "gorang".Потърси го налично!