View Full Version : Някой видял ли е тая капа
Stefan Caromov
08-05-2012, 14:14
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11330267401830865&f1=details
Интересно ми е ,тая летяща чиния , как ще бъде асимилирана от господата милиционери
П.П. Да допълня, не говоря за летящите килимчета вътре и дизайна тип "от ФакултетУ, до моретУ" , а за полицейските щуротии
Пхахахаххаха, тва някъв ташак ли е? Тоя как се ебава, не е истина просто, а с тия килимчета вътре, просто изкърти бетонЯ...
Отгоре на това виждам, че ми е квартален, съдейки къде са правени снимките... Господи, прибери си вересиите...
Защо мислите, че е шега? Преди време имаше една обява за 'BMW 530d' с всичките лампи и сирени, включително стикери на НСО :?
Вярно, че струваше 80 бона, ама си беше съвсем реална обява!
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11330267401830865&f1=details
Интересно ми е ,тая летяща чиния , как ще бъде асимилирана от господата милиционери
П.П. Да допълня, не говоря за летящите килимчета вътре и дизайна тип "от ФакултетУ, до моретУ" , а за полицейските щуротии
Видях я наживо - близо до 120-то. Съвсем случайно ;)
Stefan Caromov
08-05-2012, 14:36
Въпросът ми беше, как ще реагират на това чудо на чудесата.Разрешени ли са тия всичките светлини, звуци, джамовете ги забележете ,всичките по-черни от препекъл се нигериец, или в момента на покупката, купувачът ще бъде принуден да я разпарчетоса
Нищо от тия неща не е разрешено - особено пък светлини за специален режим на движение - тва гепят ли те шапките, просто ще те разпорят, и то по закон и устав.
Явно обаче собственика на колата е с по-различен статут, съдейки по лепенката на предния джам горе...
Отделно, заради тия килимчета вътре, автора на обявата и собственик на колата, заслужава допълнително да бъде разпорен... а с еФтините уоки-токита, на конзолата, този успя да срине Перник от върха на мунинг простотиите...
santo_traficante
08-05-2012, 15:21
Добре си е оценил бараката:lupe:
Stefan Caromov
08-05-2012, 15:23
Мдам, цената е виртуозна .Аз и затова се замислих , да не би пък да съм проспал нещо и да е разрешено така да си я кара човек .... щом е заводска излязла така
Добре си е оценил бараката:lupe:
Е как, не виждате ли че е "специално изпълнение-5 цилиндров двигател" хахаха...
Малко и иска даже.....:-D
santo_traficante
08-05-2012, 15:29
Човека е "голфаджия" по душа:super:
Mind_Control
08-05-2012, 15:52
Нищо от тия неща не е разрешено - особено пък светлини за специален режим на движение - тва гепят ли те шапките, просто ще те разпорят, и то по закон и устав.
Явно обаче собственика на колата е с по-различен статут, съдейки по лепенката на предния джам горе...
Не бъди толкова сигурен. Няма чак да те разпорят.
"Чл. 175. (1) (Изм. - ДВ, бр. 43 от 2002 г.) Наказва се с лишаване от право да управлява моторно превозно средство за срок от 1 до 6 месеца и с глоба от 50 до 200 лв. водач, който:
...
2. (изм. - ДВ, бр. 43 от 2002 г.) е поставил или използва устройство за подаване на светлинен или звуков сигнал, предвиден за автомобил със специален режим на движение, без да има това право;"
Stefan Caromov
08-05-2012, 15:55
E хубуу де, ама ако така е излязла от завода, ккакво става ? Те ти викат ,сложил си неразрешени лампи, ти отговаряш, не съм аз, така си е заводска... и?
E хубуу де, ама ако така е излязла от завода, ккакво става ? Те ти викат ,сложил си неразрешени лампи, ти отговаряш, не съм аз, така си е заводска... и?Аз така начесвах куките едно време с Бравото - колата е произведена с фабрични черни стъкла защото е била полицейска в Италия и за това има дори дупки по таблото останали от станциите :D
Връзваха се, защото стъклата наистина бяха заводско тонирани ;)
Друг е въпроса, че затъмнените стъкла са едно, а лампите и сирените съвсем друго ;)
Mind_Control
08-05-2012, 16:00
E хубуу де, ама ако така е излязла от завода, ккакво става ? Те ти викат ,сложил си неразрешени лампи, ти отговаряш, не съм аз, така си е заводска... и?
А как по- точно ще ги убедиш, че е заводско? + това 100% не е заводско, а някоя фирма ги е поставила след това или самите карабинери..
Stefan Caromov
08-05-2012, 16:02
Питането ми ,чисто от любопитство е аджеба имаш ли право, или не да караш колата в тоя и вид? За стъклата ,ок знам, че щом са оригинално така нищо не могат да ти кажат (треа ти издадат бележка от КАТ само) ,ама останалите шарении... апропо освен буболечки, тоя си има и буркан в багажника закачен с главата на долу като прилеп хъх
Mind_control Ми предполагам, че тоя продавач треа има документи за това, че всичко е оригинално
Mind_Control
08-05-2012, 16:03
Питането ми ,чисто от любопитство е аджеба имаш ли право, или не да караш колата в тоя и вид? За стъклата ,ок знам, че щом са оригинално така нищо не могат да ти кажат (треа ти издадат бележка от КАТ само) ,ама останалите шарении... апропо освен буболечки, тоя си има и буркан в багажника закачен с главата на долу като прилеп хъх
Mind_control Ми предполагам, че тоя продавач треа има документи за това, че всичко е оригинално
Ами цитирах ти закона.. От там нататък ти трябва адвокат да ти го тълкува, какво аджеба значи "поставил" и какво правиме ако вече са поставени.
Стига и ти, не ме доразсмивай. :super:
Те ти я "заводска": http://farm3.static.flickr.com/2116/2247786447_e3ed2c2bf3_b.jpg
Ай ся открий 10-те разлики. :-D
Тия ламБи, дето ги е накичил завалията, са от китайчетата, дето ги има в Илиенци. Това, ако го видят италианските карабиниери, че го цанят за екс-тяхна кола, този ще го затворят за обида на длъжностни лица. :clown:
И стъклата са жмел - мани ти, кой, какво ти говори ;)
Не, нямаш право да караш такава кола, като тази в обявата.... освен ако не си готов да плащаш рушвети на всеки ъгъл или съответно по няколко хиляди глоби на месец!
Stefan Caromov
08-05-2012, 16:09
Ми аз от стъкла не разбирам, вярно е, че не е и същата като на снимката, ама тоя пък казва ,че е полицейска, не карабинерска.Все пак у Италия ,нали има три вида копс ?
Искам някак си за себе си просто ,за собствено удовлетворение, да намеря риъл причина за цената и тия 165 коня ,от дека идват хъх
От болния мозък на собственика :)
Ми аз от стъкла не разбирам, вярно е, че не е и същата като на снимката, ама тоя пък казва ,че е полицейска, не карабинерска.Все пак у Италия ,нали има три вида копс ?
Искам някак си за себе си просто ,за собствено удовлетворение, да намеря риъл причина за цената и тия 165 коня ,от дека идват хъх
В Италия има общо 7 вида полиция, но това в случая няма значение.
То, че този хахавелник ми обра точките и ме срина тотално, го преживях, ама че ти разпалено се опитваш да разбереш доколко истинска е тази кола - ей това ме хвърля вече в анатомията. То само от първия преглед на снимките си личи каква адска цигания е всичко, правено по тази кола.
Второ - как изобщо някой би си помислил, че в мафиотска и бандитска Италия, карабинерите, или общинската, провинциалната или националната полиция би бракувала кола БЕЗ да й свали радиостанцията, бурканите и тромбите, за да не се окажат съвсем свободно на пазара, още повече, че не само у нас, ами и в белите страни предимно, е незаконно да имаш светлини за специален режим, да не говорим какво те чака, ако те сбарат със станция, ловяща полицейските честоти.
Кацни малко на земята и стига си търсил логика в нещо, дето е тотален майтап...
Тия уоки-токита, дето е закичил на таблото са евтини 2-канални играчки на Мидланд, за 100-ина лв комплекта, които след по-малко от км губят обхват.
Тия синьо-червените лампи под капака и на стъклата се продават навсякъде, китайски евтини боклуци, включително буркана, дето му е в багажника. А червените лепенки са светлоотразители, струват стотинки.
Диодните лампички около фаровете и скоростния лост, смешните никелови тръбички под задната броня и килимчетата, ако ги видят от завода на Ланча, този ще го анатемосат публично. :-D
Винаги съм бил на мнение, че подобни посегателства върху вида на една кола, трябва да ги криминализират по смисъла на законите за защита на интелектуалната собственост, каквато представлява дизайна и всичките й форми. Този се е подиграл нечовешки с колата... :clown:
А по-голямата подигравка е, че се опитва да я пробута за "оригиналдЪ, идваща директно от Polizia di Stato"... :super:
А някой от вас замисли ли се,че собственика може да си е ченге а ????????????/:starwars::starwars::starwars::starwars:
santo_traficante
08-05-2012, 16:36
А някой от вас замисли ли се,че собственика може да си е ченге а ????????????/:starwars::starwars::starwars::starwars:
От Перник:-D
А някой от вас замисли ли се,че собственика може да си е ченге а ????????????/:starwars::starwars::starwars::starwars:Ееееееееее е, то оставаше и да не е полицай :)
Ми да, то има лепенка на предния джам. И пак - откога вече може шапкар да си преоборудва личното возило в полицейско, само щото има лепенка МВР на джама? Нещо, гласуването и обнародването на тая поправка в закона, съм я проспал...:lupe: :-D
Mind_Control
08-05-2012, 16:41
Ми да, то има лепенка на предния джам. И пак - откога вече може шапкар да си преоборудва личното возило в полицейско, само щото има лепенка МВР на джама? Нещо, гласуването и обнародването на тая поправка в закона, съм я проспал...:lupe: :-D
Така е, като спиш зимен сън. Барабар с целия български народ :) В нормална държава, тоя щяха да го изгонят и нямаше и на снимка да види полицейска значка
Ми той доктор Сточиков си прави кво си иска,па простия редови ченгиз няма да си прави :saint::saint::saint::saint:
Stefan Caromov
08-05-2012, 16:51
В Италия има общо 7 вида полиция, но това в случая няма значение.
То, че този хахавелник ми обра точките и ме срина тотално, го преживях, ама че ти разпалено се опитваш да разбереш доколко истинска е тази кола - ей това ме хвърля вече в анатомията. То само от първия преглед на снимките си личи каква адска цигания е всичко, правено по тази кола.
Второ - как изобщо някой би си помислил, че в мафиотска и бандитска Италия, карабинерите, или общинската, провинциалната или националната полиция би бракувала кола БЕЗ да й свали радиостанцията, бурканите и тромбите, за да не се окажат съвсем свободно на пазара, още повече, че не само у нас, ами и в белите страни предимно, е незаконно да имаш светлини за специален режим, да не говорим какво те чака, ако те сбарат със станция, ловяща полицейските честоти.
Кацни малко на земята и стига си търсил логика в нещо, дето е тотален майтап...
Тия уоки-токита, дето е закичил на таблото са евтини 2-канални играчки на Мидланд, за 100-ина лв комплекта, които след по-малко от км губят обхват.
Тия синьо-червените лампи под капака и на стъклата се продават навсякъде, китайски евтини боклуци, включително буркана, дето му е в багажника. А червените лепенки са светлоотразители, струват стотинки.
Диодните лампички около фаровете и скоростния лост, смешните никелови тръбички под задната броня и килимчетата, ако ги видят от завода на Ланча, този ще го анатемосат публично. :-D
Винаги съм бил на мнение, че подобни посегателства върху вида на една кола, трябва да ги криминализират по смисъла на законите за защита на интелектуалната собственост, каквато представлява дизайна и всичките й форми. Този се е подиграл нечовешки с колата... :clown:
А по-голямата подигравка е, че се опитва да я пробута за "оригиналдЪ, идваща директно от Polizia di Stato"... :super:
Ясно ,ама де да знам, гложди ме ,търся някаква логика в болния му мозък, може сам да си е повярвал ,че е истинска, знам ли... не трябва ли да се репортне тая кола някъде, а в господари на ефира, я в нещо друго ...Ще ми е интересно да отиде някой на оглед, ама наистина разбирач и, ще ми се ще да съм там да му видя мутрата зачервена от домошарката и лъхащ обаятелно на чесън и лук ,с леек примес на свински пръжки и с остатъци от хлУЕб мо айдушките мустаци ....Мале как си го представих ,не е истина
Хаха, доста описателно, да. :)
Истината е, че подобно репортване работи в белите държави, а ние не сме такава. Наскоро гледах един пич, дето го арестували заради снимка във фейсбук. Това в САЩ. Беше се снимал как точи бензин от полицейска патрулка, злобно ухилен.
А тук, този, ако наистина лепенката на джама отпред е защото е в системата, ще им покаже служебна карта, ще им намигне и... оттам - гарван гарвано око не вади. ;)
:shocked: Това е направо смърт с кисело зеле!