View Full Version : Алфа 145 1.4 ТС проблем
Renatino
12-05-2012, 19:46
Скоро си взех Алфата и досега нямах много време да се занимавам с нея, но като започнах да я карам по-често и ми прави впечатление ,че колата набира много бавно няма тяга. Ходих на диагностика и ми казаха, че е от клапанчето на разпределителния вал.Купих си едно втора ръка и го сложих пак същата работа... Сега сложих от Алфа 156 1.6 и пак си е същото може би една идея по-добре. Някой ако може да помогне ще се радвам :) Става въпрос за Алфа 145 1.4ТС 2000г
"...Ходих на диагностика и ми казаха, че е от клапанчето на разпределителния вал. ..." не ходи повече на диагностика там.
" Купих си едно втора ръка и го сложих ...Сега сложих от Алфа 156 1.6 ... "
Браво юнак ! :)
Ама закарай си колата да я погледне и евентуално ремонтира майстор.
vankata_ll
13-05-2012, 08:32
Гледам, че си от Варна. Хубавото на по-големите градове, е че има поне по един двама добри майстори на италианки. Варненската група ще те насочи най-добре. Аз се сещам за един колега от форума с "ник" pininfarina. Успех.
nikit087
13-05-2012, 20:01
Колега отивай в Алфа Ромео на диагностика при Вихрен той е най-добрия на Алфите във Варна,моята Алфа е 1,6ТС и тя не искаше да върви направи ми диагностика оказа се,че е дебитомер и го смениха и сега върви супер...Аз сложих втора ръка дебитомер защото няма лев за нов,но пак върви много добре :) Сервиза се намира на малко след входа на магистралата посока Шумен от дясната страна МП център се казва само за Алфа Ромео :)