Log in

View Full Version : Маршрутки!!!!!

50 cent
29-11-2006, 10:49
Писна ми бе хора. Тази сутрин в кв. Слатина на мястото с релсите ако го знаете дето се образуват опашки винаги сутрин си карам (като по-прост) зад другите автомобили и си чакам на опашката както всички примерни шофьори. В един момент в дясното огледало гледам една маршрутка се сили в насрещното и минава на 2 см. от мен. Леко избеснях, но се сдържах. В следващия момент тоя нахалитет тръгна да влиза в мойта лента, а аз няма на къде да мръдна. И аз какво мислите направих? Ми писна ми от такива болкуци и настъпих газта и не го пуснах. Пича ако знае какъв късмет има, че не ме удари....
Знам че не бива да поставям хората под един знаменател и проявявам разбиране, че бързат за да си спазя графика ама ние не сме ли хора? Тоя закон за пътищата само за нас обикновенните шофьори ли важи? И като решиш да покажеш на някой колко нездравословно е да те засича и да ти рискува живота за да стигне 5 мин по-рано те влачат по съдилища и те изкарват животно мамка му и държава.

sharky
29-11-2006, 10:54
Ми много добре си направил пич, браво!

ПП - Не трябва да поставяме всички хора под един знаменател, а само бакшишите и шофьорите на маршрутки :wink:

50 cent
29-11-2006, 11:05
Абе и сред тях има свестни ама твърде голяма част са безотговорни типове които рискуват живота и здравето на на хората които возят. Иска ми се да има някакъв рационален начин да се реши тоя проблем щото най-лесно е да ми одере колата и да го вкарам в пирогов.

ne0
29-11-2006, 11:11
Постъпката ти е Мъжка. Трябва да се гордееш с това. На оня главата му не мой ти побере и половината от правилните разсъждения.

Веднъж шофьора на леля ми извади един през стъклото му *** мамата на Цариградско и ко...
Обясниния, ***, проблеми....
Слагай си ги на ***, рано или късно и техния ред идва.

======
НЕ ИЗПОЛЗВАЙ ЦИНИЗМИ!!!

pent
29-11-2006, 11:13
проблема е че няма достатъчно КАТ по пътищата....

аз съм сигурен че този шофьор на курс прави по мин 20 нарушения на правилника!

50 cent
29-11-2006, 11:16
проблема е не че няма достатъчно кат а защото се заяждат с примерни платежоспособни шофьори от колкото с маршруткаджии дето няма закон който да не са погазили. Ще ми се да можех да направя нещо по мащабно от това да пребия един двама глупака :twisted: :twisted:

BatVas
29-11-2006, 11:24
Абе тия тяхни графици въобще не ги оправдават да правят по 3 нарушения в минута и да не се съобразяват с нищо( да си осъвременят графиците според натоваренността и часовете) - аз видя ли маршрутка просто очаквам всичко - внезапно спиране(докато пусне авариините вече е спрял) обратни завой правят, засичат , гледаш го в лентата за завой и изведнъж те натиска и иска да влезе в товоята лената. Най ме дразни това , знае че може да го стопират на 100 метра по надоло обаче се навира да кара в най лявата лента - после сече другата лента и спира рязко - добре де не може ли да си кара в дясната лента ( и то при условие , че не е натоварена - пак го правят)
Или като карат в насрещното - аз си правя завой излизам си на платното и изведнъж срещу мене засилена маршрутка (днес тази щеше да удари едно рено пред мен) Хората се наредили и си чакат чинно , а оня щот е голя, шофер с маршрутката , а всички спазващи правилата са балъци и ми излиза насреща.
Не знам - нама оправия с маршрутките. Много ще ми е скъпо да докарам газката и да покарам в София с нея - искам да ги видя как ще ми карат в насрещното - както тея с маршрутките , така и някой други тарикатчета и като ги ударя да ги питат кво правят в насрещното. :evil:

Lucky
29-11-2006, 11:35
ма ако трябва да направим на партия и да да я докараме бе :roll: :roll: :D :D за едно такова удоволствие си струва :!:
И на мен ми е писнало, сутрин това е редовно на сфетофара на лагера и пиргов :evil: :evil:

sharky
29-11-2006, 11:43
Алооо, детската градина :) Я са кажете колко от вас ше се качат в газка и ше се силят срещу летящи в настрещното маршрутки? :roll:

50 cent
29-11-2006, 11:47
лошото е, че не става и тоя вариант щото вътре има невинни хора които на всичко отгоре си плащат за да ги возят като чували с картофи

Pinky
29-11-2006, 11:50
честно казано, не виждам проблем да го направя
но не това е начина, трябва друго да се измисли. идеи?

50 cent
29-11-2006, 11:55
всички алфисти с по една щанга в багажника и засече ли те маршрутка бой без обяснения

Alexanderbb
29-11-2006, 11:55
Абе за съжаление проблема вече не е само в марширутките. Все повече стават баш хитреците дето си мислят че докато тъпчовците чинно си чакат в правилната лента, те могат да ги заобиколят от където си искат и после умно да се мушнат отпред щото са страшни шофьори. Даже последната мода е да се кара в насрещното движение. Ама решението е просто. Яко камери навсякъде и масови глоби иначе този народ няма да се научи. Ама глоби като във Франция например а не с нашите рушветчииски истории.
Пък си мисля че така и задръсванията ще намалеят защото ще изчезне това "овнешко" забиване в средата на кръстовищата когато е явно че няма как да се излезе от него

търтей
29-11-2006, 11:56
нали знаете кой държи маршрутките?
:idea:

MONI
29-11-2006, 12:01
Абе като за едно добро начало трябва да имат обособени спирки както е навсякъде.

Както каза Васко въобще не ме интересуват графиците аз лично също много рядко пускам маршрутка колкото и да се натиска!!!

Мисля че мерки не се взимат щото собствениците на фирмите за такива екстремни превози са все хора от бялата сграда на жълтите павета(бивши и настоящи)!

И не на последно място катаджиите наистина спят.....просто явно не им се занимава!!!

50 cent
29-11-2006, 12:04
Много правилно е това за спирките но това в никакъв случай няма да оправи останалите проблеми. Тези хора газят закона докато аз плащам заплатите на катаджиите за да ме спират и да ми се заяждат за това че не съм се подписал на застраховката си и да ме плашат с актове.

PEPINKO
29-11-2006, 12:30
Монка.......за съжаление не спят куките!Често съм виждал/когато съм пътувал с тея камикадзета/,че като се качи униформен шофьора на маршрутката не му взима пари, за да може да си кара както иска и да не спазва никакви правила!Даже си спомням един случай:стояхме си на Раковска/с маршрутка №6/ и чакахме на светофара,да завиеме към Дондуков/а там всеки знае колко е дълъг светофара/и познайте какво стана!!!!Шофера се обади на куката да задържи светофара,защото закъснявал!!!Е нема такава държава!!! :twisted:

BatVas
29-11-2006, 14:11
А за газката - защо да са детински работи - прав е колегата като казва . че има невинни хора - ама аз няма да го нацепя - просто ще го ожуля и това е .
Миналата седмижа бях свидетел как една маршрутка отнесе огледалото на едно ново СУВ-че за към 90 хилки(щото човека в джипчето си чакаше чинно и не се навираше) и повярвайте може би маршрутката щеше да продължи , ама човека се разсвири - маршрутката я хвана червено и от джипката слезе един костюмиран чичка и тоя с маршрутката седеше мирно пред него и очаквах всеки момент да козирува. Чичката с джипа накара маршруткаджията да върне парите на хората и да паркира маршрутката на тротоара до идване на КАТ и маршруткаджията слушаше - да го видя сега другия път за 20 секунди по бързо ще се навира ли - като сега остане да чака КАТ 2 часа :twisted: :twisted: :twisted:

sharky
29-11-2006, 14:15
Е Васе, нещо не си те представям в газка да жулиш маршрутките, ама карай, може и аз да не гледам реално на нещата

Kuku
29-11-2006, 14:26
Алооо, детската градина :) Я са кажете колко от вас ше се качат в газка и ше се силят срещу летящи в настрещното маршрутки? :roll:
Е Васе, нещо не си те представям в газка да жулиш маршрутките, ама карай, може и аз да не гледам реално на нещатаНема проблеми бре, аз познавам един, дето се изсили в Мадара с Пунто - него ше викнем и готово 8) :lol:
А и не можете да говорите за спирки на маршрутките, защото така си стават като градски транспорт, пък те имат друго предназначение... :roll:
Факт е обаче, че полицаите ги подкрепят, явно или не, НО аз не съм чувал да има глобен шофьор на маршрутка за превишена скорост, неправилно престрояване, неправилно изпреварване, преминаване на червено, шофиране без колан... и накрая, НО на първо място по риск - превоз на правостоящи :idea:

sharky
29-11-2006, 14:31
Е Васе, нещо не си те представям в газка да жулиш маршрутките, ама карай, може и аз да не гледам реално на нещатаНема проблеми бре, аз познавам един, дето се изсили в Мадара с Пунто - него ше викнем и готово 8) :lol:
А и не можете да говорите за спирки на маршрутките, защото така си стават като градски транспорт, пък те имат друго предназначение... :roll:
Факт е обаче, че полицаите ги подкрепят, явно или не, НО аз не съм чувал да има глобен шофьор на маршрутка за превишена скорост, неправилно престрояване, неправилно изпреварване, преминаване на червено, шофиране без колан... и накрая, НО на първо място по риск - превоз на правостоящи :idea:

ама за побой над шофери на маршипутки се чува от време на време :twisted:

BatVas
29-11-2006, 14:32
Е Васе, нещо не си те представям в газка да жулиш маршрутките, ама карай, може и аз да не гледам реално на нещата

Аз мога да извикам тебе да караш газката - няма да се притеснваш там ремонтите не са като на ГТВ-то - хвърляме кит с мистрията,заглаждаме със маламашката, мажем с четката блажна боя и готово:D

Kuku
29-11-2006, 14:32
ама за побой над шофери на маршипутки се чува от време на време :twisted:НО за съжаление, пак побойниците го отнасят, а не истинските виновници :evil:

50 cent
29-11-2006, 14:47
ама за побой над шофери на маршипутки се чува от време на време :twisted:НО за съжаление, пак побойниците го отнасят, а не истинските виновници :evil:
за съжаление е така колега :Topic-is-closed-bg: :laser: :laser:

sharky
29-11-2006, 15:05

Аз мога да извикам тебе да караш газката - няма да се притеснваш там ремонтите не са като на ГТВ-то - хвърляме кит с мистрията,заглаждаме със маламашката, мажем с четката блажна боя и готово:D

Ми не, аз не мога да седна в някъв камион и да блъскам орта. И понеже знам, че и ти няма да го направиш, както и всеки нормален човек не би го направил, затова си позволих да напиша за детската градина, нали ме разбра правилно :?:

BatVas
29-11-2006, 15:16

Ми не, аз не мога да седна в някъв камион и да блъскам орта. И понеже знам, че и ти няма да го направиш, както и всеки нормален човек не би го направил, затова си позволих да напиша за детската градина, нали ме разбра правилно :?:

Бе то така - ама то ние с тебе и сега не щем да ги блъскаме, ама както караме..... :roll:

virusalfa
29-11-2006, 15:59
проблема е че няма достатъчно КАТ по пътищата....

аз съм сигурен че този шофьор на курс прави по мин 20 нарушения на правилника!Не,бате,когато те спрат КАТ пищиш,нали?!Проблема е в чисто българската парапсихология,която няма никъде подобна по света.Некой си сельо изкарал категория Д некъде и отишъл да работи в София да си избива комплексите и станал първо бакшиш.Понаучил улици,тва-онва и решил,че е годен да кара маршрутка,понеже е по-маневрена от автобуса ,и понеже е малко нервен,че по принцип си кара кадета в събота и неделя по път за село,го е яд,че има задръстване.Затова така карат.Малко бой на такъв никога не е в повече!!! Веднъж как щях да тепам един на Младост,лелеее.....

pent
29-11-2006, 16:23
мен специално рядко ме спират защото карам по правилата, ама това е друга тема....

а и иначе това им е работата да следят за правилата по пътищата.. няма как да им се сърдиш когато те спират, ако наистина си вършат работата.

за другото сигурно си прав, не познавам народо-психологията на съвременния шофьор на маршрутка.

mikoasp
29-11-2006, 17:57
всички алфисти с по една щанга в багажника и засече ли те маршрутка бой без обяснения
Подобна ситуация е във Варна.Аз мисля,че така е и в по-големите градове.Но не съм съгласен с колегата.Днес и мен на три светофара ме засича един бакшиш.
Накрая на светофара на Катедралата посока Общината,чакам на червено в крайна дясна,от ляво до мен е бакшиша.Но продължавайки напред след кръстовището лентата му се оказва заета от камион на чистота с включена жълта светлина.Глупака пак прави опит да ме засече и аз неиздържах,"конете" изреваха,жената се панира,клаксон и бакшишчето културно си спря и си чака колоната.
Интерестоно е,че преди да постъпя така си срещнахме погледите с куката която всяка сутрин стои на пешеходната зона отдясно посока театъра,а той си обърна главата все едно,че го няма.
Затова по цивилизовано за мен е никога,ама никога да не им отстъпвам предимството си на бакшиши и маршрутки.Така се утешавам,че сам успял да ги накажа.
Лошото е,че борбата с автобусите е непосилна.Използват предимството си,че са големи включват ляв мигач преди да са спрели и ти се чудиш да го заобиколиш ли да спреш ли.Гледат си в дясното огледало и си потеглят и хич не им дреме.
Това е в БГ напрага в Европа за съжаление.

pipi
29-11-2006, 19:01
Няма виновни шофьори на: маршрутки, бакшиши и колите на гадски транспорт.Като се качиш в маршрутка ти казват "ама за какво си слагаш колан", "Ние сме освободени", "Нас не ни глобяват" да говоря ли повече. А за градския транспорт аз с очите си съм виждала как минаващ на червено шофьор щеше да блъсне жена, която минаваше на зелено. За тях правила не важат.

TRENDi
29-11-2006, 20:27
Абе за съжаление проблема вече не е само в марширутките. Все повече стават баш хитреците дето си мислят че докато тъпчовците чинно си чакат в правилната лента, те могат да ги заобиколят от където си искат и после умно да се мушнат отпред щото са страшни шофьори. Даже последната мода е да се кара в насрещното движение. Ама решението е просто. Яко камери ....
Абсолютно. На "совалката" имам 2 симетрични белега на предните калници (на десния още не е заздравял) от такива шофери (в случая и 2-та от шоферки). В първия случай тръгвам 1-ва кола (и единствена) на светофар да завивам надясно. И от нищото не от съседната лента за направо, ами от трамвайната линия някаква "рокерка" с Ауди 100 комби минава пред мен и ме подмества. В случай 2 е ситуацията с чакането на опашка за ляв завой. Дочаквам си реда и при опита ми да завия, някакво мега нахално същество от ж.р. се натиска да мине пред мен след като е "изрязало" 100-150 метровата опашка през лентата за направо. Натиска се, ма яко, `щот` нали е с голям лъскав джип с ролбали и е с предимство навсякъде. Е не мина пред мен, ама толкова беше упорита, че с ролбара ми строши огледалото, а с незнам какво ми драсна калника.
Просто маршрутните и бакшимерията се откроява от останалите лайнарковци. Направо незнам, има дни, в които имам чуството, че белисимата е някаква мишена за идиотите по пътя и всячески гледат да я нацелят :? . Отскоро обаче си сложих и тромба, та леко да стряска нахалитетите и засега резултатите са положителни.

Naso
29-11-2006, 22:09

Аз :static: нека аз :clapping: :static: :clapping:

vladu
29-11-2006, 22:17

они в енглезко не та пущат ... кой у газка ще вкара ..

ne0
29-11-2006, 22:19
Днеска, си стоя първи за надесно (идвам по драган цанков, на кръстовището с г.м. димитров) и няква маршрутка така се провря че заобикули всички отдясно и го гледам П_ _ _ _РАСА, и си сетих че днеска четох във форума и му препречих пътя, да го e_a. И оня се метна върху една купчина чакъл мина отбред и застана най-вляво посредата на крастовището. Няма ви раправям че маршрутката беше като смачкана немска каска. Никой не знае колко коли е отнесла. Да e_a.........

МОМЧЕТА В СЪБОТА СЕ КАЧВАМ ВЪВ ВОЛВОТО И ГИ ПОЧВАМ> ША ГИ УБИВАММММММММММММММММм

===============================
ВТОРО ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ. НЕ ИЗПОЛЗВАЙ ЦИНИЗМИ!!!

Naso
29-11-2006, 22:22

они в енглезко не та пущат ... кой у газка ще вкара ..

Ше пуснат бе, ама они сакат Prejdarov, ние им пращаме Prezhdarov.... та не се знае, знае ли се ! А газката не сака виза. Сака 40 на 100 биндзин !

trustworthy
29-11-2006, 23:15
...А газката не сака виза. Сака 40 на 100 биндзин !

намери с някой дизелов перкинс ;) По-евтино ще е удоволствието така ;)

Venci
30-11-2006, 06:10
Момчета така като чета тая тема и се сещам колко много бях доволен в началото като смених работата и не ми се налагаше да въртя по 120 км на ден в София. Ужас, ужас... Забелязал съм, че колкото по-бавно карам токова повече бездарници ме застрашават с разнообразните си недъгави опити да ме изпреварят отляво, отдясно, че даже отгоре и отдолу. Няма друго спасение освен да караш по-бързо от тях, да ги изпреварваш и забикаляш от далече и да си отваряш очите на всички страни и да се надяваш някой да не прелети през теб я през таван я през друго. А за жуленето и джаскането... охх как ми се искааа. Ала...колко пъти ви се е случвало да залитнете и да се ударите в автобуса само защото е спрял по-рязко? Дори и с най незначителния удар по микробус трансформиран в с. Лозен на маршип*тка рискувате здравето на хората, които са натъпкани като сардини вътре!!! И после...? Нека минават пред мен само да не продължават с фаровете и бронята ми, че вече не се намират лесно както за вашите коли :|

lyuli
30-11-2006, 15:23
Ужасяващи са тия маршрутки, мен ме хвърлят в абсолютен ужас, един например спря насред кръстовището при раковата болница (там дето сега правят метрото) и както си беше в лента за ляв завой някаъв човек си слезе - насред кръстовището, покрай него хвърчат коли.... ужасиq, как може да ги пускат да си слизат където им падне, нали след малко завива и човека ще си слезе на тротоара....
другото което е, един колега се е возил в маршрутка, чийто шофер си е гледал мача на портативно телевизорче!!!! ето това направо ме разби, човека си гледа ТВ и си кара в трафика.....

50 cent
30-11-2006, 19:23
Колеги и колежки, виждам че доста от нас са имали близки срещи с тези така наречени шофьори. Прочетох и предложението за това да не им се дава предимство и ми хареса. Прочетох и това за газката и идеята ми допадна особенно много. Даже щях да предложа да се редуваме с бате Насо ама не е много рационално. Дайте идеи по какъв друг начин може да противодействаме на тези вандали без да навредим на себе си.

sharky
30-11-2006, 19:28
Единственото бате е да се заснемат с камери, и една сериозна медийна атака да им се направи, но! Аз съм убеден, че шефовете на тез шофери не са случайни и надали някой ше ги показва редовно. В България всичко е толкова подкупно и корумпирано, че просто нема нещо независимо и чесно останало, 1,2,3,4 власт...

ne0
30-11-2006, 21:48
Днеска, си стоя първи за надесно (идвам по драган цанков, на кръстовището с г.м. димитров) и няква маршрутка така се провря че заобикули всички отдясно и го гледам П_ _ _ _РАСА, и си сетих че днеска четох във форума и му препречих пътя, да го e_a. И оня се метна върху една купчина чакъл мина отбред и застана най-вляво посредата на кръстовището. Няма ви разправям че маршрутката беше като смачкана немска каска. Никой не знае колко коли е отнесла. Да e_a.........

МОМЧЕТА В СЪБОТА СЕ КАЧВАМ ВЪВ ВОЛВОТО И ГИ ПОЧВАМ> ША ГИ УБИВАММММММММММММММММм

===============================
ВТОРО ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ. НЕ ИЗПОЛЗВАЙ ЦИНИЗМИ!!!

Тука май има някой шофьор на маршрутка. :D

Кви са тия предупреждения, кви са тия чудеса. Ами помоли да ги поправя и веднага ще го направя, ами някви червени букви дето загрозяват форума не нещо друго. Аз тия думи съм ги казал искрено, както си говоря, ако има някой дето да не псува го спомени поименно, евала. Естествено никой не е длъжен да ми чете глупостите, ама едно моля, или дори със същия тон ама на лично би имало по голям ефект. Няма да казвам тва как се характеризира психилогически.
Кви са тия работииии.
Ени Уей.....

Жив и здрав да си!

Nikiboy
30-11-2006, 21:55
Аз предлагам да ЛИНЧУВАМЕ НЕО!!!!!

Да го съдерем от бой защо се нерви на маршрутки и на най-големите коли - знете кои са. Не сме я да ги спомена, че и мене ще ме турите го Нео.

БОЙ, БОЙ и пак БОЙ по тоя лошия!

pr_00f
01-12-2006, 10:14
Ехх Ники добре че всички имаме чувство за хумор.

За Не0, колега моля те обърни внимание на правилата на форума. По принцип всякакви обидни епитети както и писането със главни букви, различни цветове, и прочиие са нежелателни.
Поздрави.

ne0
01-12-2006, 10:32
Извинявам се!

Pinky
01-12-2006, 17:31
глаголът "извинявам" в българския език не позволява възвратна форма => сам не можеш да се извиниш. Можеш да помолиш да бъдеш извинен.
;-)

ne0
01-12-2006, 18:00
глаголът "извинявам" в българския език не позволява възвратна форма => сам не можеш да се извиниш. Можеш да помолиш да бъдеш извинен.
;-)

а темата е за маршрутките.
Да ги --------..............

Bobo
04-12-2006, 11:01
Ехх Ники добре че всички имаме чувство за хумор.

За Не0, колега моля те обърни внимание на правилата на форума. По принцип всякакви обидни епитети както и писането със главни букви, различни цветове, и прочиие са нежелателни.
Поздрави.

Кво се заяждаш с човека бре ТОВА СА ОБЩИ ПРИКАЗКИ и всеки си пише квот си иска :idea: Кат има псувни го предупреждаваш да не псува и толкова :!: Има хора които постоянно пишат с големи букви има и такива с всекви цветове така че стига се заяждайте с най-веселия у форума арее падарите некъде другаде не на най-веселото :lol:

Bobo
04-12-2006, 11:03
;-)

Ууу ма ти некъв професор ша ми дойдеш ми и аз се ИЗВИНЯВАМ ма кво скачаш и ти на мършата кат чакал :?:

pr_00f
04-12-2006, 11:34
@bobo.
Вярно е че раздела Общи приказки и всеки си пише каквото си иска и по каквито си иска теми.
Това обаче не означава, че правилата на форума могат да бъдат нарушавани.
Междо другото с Нено сме се разбрали по този въпрос още миналата седмица, така че няма какво да се пише повече.

Pinky
04-12-2006, 13:20
;-)

Ууу ма ти некъв професор ша ми дойдеш ми и аз се ИЗВИНЯВАМ ма кво скачаш и ти на мършата кат чакал :?:

я се дръж културно

Tickles
04-12-2006, 13:29
недейте така, идват хубави празници, да запазим добрия тон :P

аз какво да кажа, като една червена алфа така е паркирала след мен, че ми е невъзможно да изляза, но ще си остана добричка и няма да й спукам гумите :D :D :D

ne0
04-12-2006, 13:51
на мен па ми се бовдига от тия празнични настроения и преструвки.
Дядо Мраз го напрайха рекламно лице на всичко и всеки.
Помнете ми думата - Азис - Дядо Мраз
Както казва дядо - б..х му м.....та и живот

Pinky
04-12-2006, 14:02
на мен пък ми става празнично. Идват празници, ще почивам 10 дни, ще попътувам из България... общо взето това е. Весело ;-)

BatVas
04-12-2006, 14:10
На мен пък ми става празнично, само като мисля за новогодишна премия - лошото е, че до последно не знам размера :roll:

pr_00f
04-12-2006, 14:17
Така и трябва Васе , да е изненада.

А иначе и на мен ми става празнично и свинско.
Абе фатката е ракия да има, другото не ми дреме.

-Вирусеееее прати по еконт 5 кила бря , че измряхме от жажда :(

Tickles
04-12-2006, 14:51
... аз да допълня за паркиралата червена алфа

значи няма да се учудя, ако собсвеникът й е форумец, защото веднага след поста ми, алфата се премести съвсем мъничко по-надолу

благодаря, но пак няма да успея да се измъкна оттам 8)

ne0
04-12-2006, 16:05
... аз да допълня за паркиралата червена алфа

значи няма да се учудя, ако собсвеникът й е форумец, защото веднага след поста ми, алфата се премести съвсем мъничко по-надолу

благодаря, но пак няма да успея да се измъкна оттам 8)

Ами щом не ти стига, направо отиди ритни по колата да се включи алармата и ще ти я преместя. Баси имаш 2 метра отбред и отзад!!!!!!!!!

Tickles
04-12-2006, 18:34
Ами щом не ти стига, направо отиди ритни по колата да се включи алармата и ще ти я преместя. Баси имаш 2 метра отбред и отзад!!!!!!!!!
моля?!?!?!?!

ne0
04-12-2006, 18:37
:wink:
нема са плашиш ейййййй

Tickles
04-12-2006, 22:05
:wink:
нема са плашиш ейййййй
не съм се изплашила, просто беше грубо http://www.cheesebuerger.de/images/more/bigs/c003.gif

50 cent
04-12-2006, 22:24
хахахаха
ако не стане с ритник пробвай с чук :lol:

Bobo
06-12-2006, 11:00
;-)

я се дръж културно

А ти кой беше че да ми кажеш как да се държа :?:

50 cent
06-12-2006, 11:12
Айде тука стана боя :lol: :lol:
Бобо споко брат пича едва ли е искал да те обиди или засегне.
П.С. Скоро май ще се видим щото и аз съм мераклия да си чистя дюзите и трябва ги сваляме. Мъро каза че бил много доволен та викам една профилактика няма да е излишна. :roll: :roll:

Pinky
06-12-2006, 11:37
;-)

я се дръж културно

имам право да изисквам определено отношение към мен. Твоето не е допустимо. Дръж се прилично, ако обичаш.

Bobo
06-12-2006, 14:59
;-)

я се дръж културно

имам право да изисквам определено отношение към мен. Твоето не е допустимо. Дръж се прилично, ако обичаш.

В предния си пост ти се извиних :idea: Така че ще имам предвид към теб да не се обръщам въобще :idea: Извинявай ако досега съм те обидил :!:

virusalfa
07-12-2006, 15:20
:shock: Бобо да се извини-е и това доживехме :roll: :lol: :lol:

Bobo
07-12-2006, 15:26

Ти да мълчиш че ми се пие отел :lol: :lol: :lol: :wink:

virusalfa
07-12-2006, 22:07

Ти да мълчиш че ми се пие отел :lol: :lol: :lol: :wink:Ти ако си пил некога отел,немаше да искаш да пиеш отел.Между другото,забранен е със закон,както и още нколко сорта.Имам мелнишко в две разновидности плюс още един два сорта в него,които са тайна :wink: Еликсир...
П.П. Отел имаме покрая,за да плаши сковраните(или косовете,както ги наричате),с него храним кокошките,и осите не го ядат :lol:

Bobo
08-12-2006, 15:24

Ти да мълчиш че ми се пие отел :lol: :lol: :lol: :wink:Ти ако си пил некога отел,немаше да искаш да пиеш отел.Между другото,забранен е със закон,както и още нколко сорта.Имам мелнишко в две разновидности плюс още един два сорта в него,които са тайна :wink: Еликсир...
П.П. Отел имаме покрая,за да плаши сковраните(или косовете,както ги наричате),с него храним кокошките,и осите не го ядат :lol:

Споко брат аз вино не пием само отела ми харесва зимам го кат наркотик :shock: :lol:

virusalfa
08-12-2006, 22:56

Споко брат аз вино не пием само отела ми харесва зимам го кат наркотик :shock: :lol:ШО,ШО??? :hmm: :hmm: :haha: