Log in

View Full Version : За всички, които зареждат в Еко :)

CHILIEV
17-05-2012, 10:45
Ако някой зарежда от Еко и не събира точките (http://www.eko.bg/Text.aspx?menuitemid=689&lan=1) ще се радвам да го оттърва от тях :)

morfius
17-05-2012, 11:00
Ще трябва бая хора да ти дават, щом за 1 зареждане дават 1 точка.

Светланчи
17-05-2012, 11:36
И аз ги събирам :) От омв- чашите ги имам всичките :)))) общо взето си направих цял комплект :)))
Сега е наред еко :)

morfius
17-05-2012, 11:39
За похарчени 25 лева дават една точка. Тъпото е, че при всички положения освен точките трябва да доплатиш и пари за всеки артикул.

За фактура над 25 лв. - 1 точка... 2 ако е с Кинитрон...
Демек, такива като мен, дето отиват 1 или 2 пъти в месеца и пълнят до горе, 1 точка месечно.
Е как, тоя артикул трябва да му платиш стойността, да не мислиш, че ти го дават под себестойност?

CHILIEV
17-05-2012, 11:43
По-скоро за всеки 25лв от сметката по 1 точка. Поне така обясни този тип на колонката може да се газ, бензин, течност за чистачки...

bager
17-05-2012, 11:48
Нямаш проблеми, колега. За сега имам само една, даже и нея не знам защо взех, но оттук нататък като зареждам на Еко ще си взимам точките. За теб са.
Иначе за 49,20 лв. заредени ми дадоха една точка. Явно като зареждам за 50 кинта примерно, заради отстъпката от картата не влизам за някакви стотинки за двете точки :). Ама вече ще знам и ще зареждам за 51 лева, хаха.
До кога е тая промоция?

morfius
17-05-2012, 11:49
1 покупка...

При всяка покупка в бензиностанции ЕКО (на една касова бележка/фактура): на стойност 25 лева за леки автомобили и 100 лв. за автобуси или камиони над 3,5 тона, ще получите от касата 1 промо стикер. 1 промо стикер = 1 бонус точка.

CHILIEV
17-05-2012, 11:52
Нямаш проблеми, колега. ...

Благодаря. Обръщам в студени бирички ;)
До 16 септември е.

@morfius, да наистина така излиза. Просто така ми обясниха, даже изрично каза, че не е задължително да са на различни фактури, а за всеки 25лв ще ми дадат точка. Следващия път като заредя ще си покаже ;)

digitalundgrd
17-05-2012, 12:55
Някой ако вземе часовника да пише дали става нещо от него или е прекалено "китайски" ;)

CHILIEV
17-05-2012, 13:03
А какво се има предвид с това Кинитрон - картата за отстъпка ли?

http://www.eko.bg/uploads/Partniori.gif

AR147
17-05-2012, 19:09
Точно него го разгледах и аз (продуктите ги има изложени, можеш да разгледаш всеки от тях в бензиностанцията), обаче в сравнение с G-Shock-a ми изглежда не "китайски" ами направо бегла имитация на такъв... :boo:
А сака как изглежда ?

CHILIEV
22-05-2012, 20:50
Часовника не е върхънта на гъзарията, но е готин. И аз съм го набелязал.

ФЕРАРИСТ
22-05-2012, 20:55
Буля ме натиска куфара да сме си заплюели, че най - много работа щял да върши......а уж аз съм практичния в семейството.....

old alfist
22-05-2012, 20:59
Като зареждате от някоя верига и по-конкретно някой от пунктовете, гледайте за качеството на горивото, а не за съпътстващите стоки и услуги.
Обикновено, когато горивата са качествени и на добри цени, другите атрибути идват от самосебе си и това не би трябвало да учудва никой.

AR147
24-05-2012, 17:47
Като зареждате от някоя верига и по-конкретно някой от пунктовете, гледайте за качеството на горивото, а не за съпътстващите стоки и услуги.
Обикновено, когато горивата са качествени и на добри цени, другите атрибути идват от самосебе си и това не би трябвало да учудва никой.
Днес по ирония на съдбата ми се наложи да сменям горивен филтър - преди няколко дни заредих пълен резервоар от ЕКО , днес след като източих вече сменения филтър напълних шишенце не с гориво а с лимонада - има слаба миризма на нафта .......
Кво става даеба....

Mury
24-05-2012, 18:43
1 покупка...

При всяка покупка в бензиностанции ЕКО (на една касова бележка/фактура): на стойност 25 лева за леки автомобили и 100 лв. за автобуси или камиони над 3,5 тона, ще получите от касата 1 промо стикер. 1 промо стикер = 1 бонус точка.

Не е така мама,аз последно заредих за 50 кинта и нарочно не си дадох картата за отстъпка,дадоха ми 2 точки :flowers::flowers::flowers:

morfius
26-05-2012, 01:14
Да, днес и аз установих същото... 51 лв. с карта ... 50 и дребни и 2 точки.
Да видим ще послужат ли за нещо...

badmadafaka
26-05-2012, 10:18
А забелязвате ли и вие влошаване на качеството на нафтата покрай тия прИмоции..? :bored:

Mury
26-05-2012, 10:25
Ми аз лично не............:bad_evil::bad_evil::bad_evil:

Walker
26-05-2012, 10:32
Не знам дали си внушавам, но май пуши повечко с "новата" нафта.

AR147
26-05-2012, 10:42
Забелязахме разликата в горивото - ама май никой не забеляза моя пост от предната страница - точно на тая тема :)

morfius
26-05-2012, 11:16
То и при Еко има разлики в различните бензиностанции, на 146 поне вчера не видяхме повече пушек.
Днес ще зареждам 156 та ще пиша като имам впечатления
Зареждам предимно на бул. България.

badmadafaka
26-05-2012, 11:17
Забелязахме разликата в горивото - ама май никой не забеляза моя пост от предната страница - точно на тая тема :)
Точно заради твоя пост попитах "забелязвате ли И вие..." :bored:

digitalundgrd
26-05-2012, 11:22
Не само при нафтата се забелязва тоя (д)ефект....

AR147
26-05-2012, 11:33
Точно заради твоя пост попитах "забелязвате ли И вие..." :bored:
Сипах и малко водица на нафтата и падна отдолу - но миризмата на нафта наистина е едва доловима - днес ще снимам....

Mury
28-05-2012, 17:06
Хм тва е интересно :furious::furious::furious::furious:

ФЕРАРИСТ
28-05-2012, 18:18
Некса имах лаф с един от рекламните мърсоли на Гудиър за БГ - въпреки така наречената "промоция", върху производствената цена на продукта все още има близо 115% надценка.......с две думи ми обясни че дали ще е стия точки или от магазина ще се земат тия боклуци е все тая......

morfius
28-05-2012, 18:38
Некса имах лаф с един от рекламните мърсоли на Гудиър за БГ - въпреки така наречената "промоция", върху производствената цена на продукта все още има близо 115% надценка.......с две думи ми обясни че дали ще е стия точки или от магазина ще се земат тия боклуци е все тая......

Това не е новост, да го беше питал сака чини ли нещо изобщо или е колкото да излъжат хората :drinking:

AR147
28-05-2012, 18:57
Май всички промоции от тоя тип са на тоя принцип , българина като види от 100 на 50 лева и веднага лапа...... и макар че осъзнаваме че всичко е прах в очите - докато не го видим черно на бяло както ти си го написал седим и берем точки за далаверата

V@K@T@
29-05-2012, 07:41
А какво се има предвид с това Кинитрон - картата за отстъпка ли?

http://www.eko.bg/uploads/Partniori.gif
Кинитрон е бЯнзин 100 октана ... сложих последно за 30 лв. Кинитрон и ми дадоха 2 точки вместо 1

За съжаление вярно ! Но все пак съм си набелязал раницата ... Така или инъче зареждам само там и на лукойл ;-)

Geri_ms
29-05-2012, 08:02
Така или инъче зареждам само там и на лукойл ;-)

И аз така, та съм се наточила на сака.
Ама миналата седмица заредих за 50лв и с картата падна на 49 и нещо и оп едно талонче, мизерници, кво се скръндзат. Под 50лв сте вика, само едно талонче. Вчера спирам и викам на бензинчията сипи за 51,30 и той се опули. :evilsmiley:
Колкото до качеството, редувам 95 економи и 95 с добавката и за сега нямам проблеми.

V@K@T@
29-05-2012, 18:02
Ама миналата седмица заредих за 50лв и с картата падна на 49 и нещо и оп едно талонче, мизерници, кво се скръндзат. Под 50лв сте вика, само едно талонче. Вчера спирам и викам на бензинчията сипи за 51,30 и той се опули. :evilsmiley:
Колкото до качеството, редувам 95 економи и 95 с добавката и за сега нямам проблеми.

:D хаха грубичко аз за това преди малко взех в предвид твоя коментар и сипах за 51 лв 100 октана за да взема 4 точки и на касата управителката ми вика дай още 25 ст. за да ти дам 4 точки и ми се хили викам аха значи следващия път ще е 51.25 лв. хахаха и така за сега съм с 10 точки :) ... с тая примоция поне имам още 1 оправдание пред наще за честото ми зареждане :blush:

Mury
29-05-2012, 18:12
Сака е готин,аз го разгледах :spell::spell::spell:

morfius
29-05-2012, 18:18
Първи впечатления от новото зареждане - не се наблюдава промяна в поведението на колата, пушека и вибрациите.
Пробвано с много газ, с малко газ на висока предавка, без газ по рампата под офиса, настъпване от 1500 оборота на 4 та и т.н.
Това с гориво от Еко на бул. България.

Инак сака и на мен ми хареса, коментара за промутъра, беше за качеството - това няма как да се прецени на стелаж.

AR147
29-05-2012, 18:36
Първи впечатления от новото зареждане - не се наблюдава промяна в поведението на колата, пушека и вибрациите.
Пробвано с много газ, с малко газ на висока предавка, без газ по рампата под офиса, настъпване от 1500 оборота на 4 та и т.н.
Това с гориво от Еко на бул. България.

Инак сака и на мен ми хареса, коментара за промутъра, беше за качеството - това няма как да се прецени на стелаж.
При мен се наблюдава точно липса на пушене с това гориво ,малко по висок разход и липса на динамика, зареждах на кръговото на 4ти.
ПС: Това жълтото прилича точно на олио или масло от рапица....

morfius
29-05-2012, 18:46
Е за разхода, като изхарча едни 40 - 50 литра ще мога да коментирам :)
Макар да ме съмнява, че само климатроника ще изяде усещаемата разлика ако е прекалено влажно или горещо.

Veni-6ou
29-05-2012, 19:30
И някой, вече е с "28" точки !!! :Yeeeehaaa:

Mury
30-05-2012, 07:39
При мен се наблюдава точно липса на пушене с това гориво ,малко по висок разход и липса на динамика, зареждах на кръговото на 4ти.
ПС: Това жълтото прилича точно на олио или масло от рапица....

Ти да не си сипал някой нов евро 5 дизел,защото на Ромпетрол е подобна нафтата,мяза малко на лимонада и е евро 5/мойта кола с нея трака много/.Имай предвид че евро 5 нафтата е с много малко сяра,затова може да ти се струва че не мирише и не е мазна :smoke::smoke::smoke::smoke:

viki
30-05-2012, 08:31
Ужасно качество на горивото(поне на това Еко,на което аз имах "късмета" да заредя)
Имам едно талонче,някой от Варна ако го иска,нека се обади :Lkingsmiley:

CHILIEV
30-05-2012, 08:51
И някой, вече е с "28" точки !!! :Yeeeehaaa:

Честито :)
Някой от София ако има излишни - обръщам ги в бира ... че с моето зареждане има да ги събирам го коледа :)

bager
30-05-2012, 10:34
Честито :)
Някой от София ако има излишни - обръщам ги в бира ... че с моето зареждане има да ги събирам го коледа :)

От мен имаш 5 бр. За сега...

sasho_n2
30-05-2012, 10:41
А само да попитам от къде сипваш 95 с добавката? Онзи ден ходих на Екото на бул България ( преди сипвах основно от този с добавката и бях доволен), като поисках от този мензин, ми казаха, че вече не зареждали от него-бил само за зимата :depressed:. Както и да е сипах от економито, сипах и газ, но и от двете бях много разочарован.

Geri_ms
30-05-2012, 11:42
А само да попитам от къде сипваш 95 с добавката? Онзи ден ходих на Екото на бул България ( преди сипвах основно от този с добавката и бях доволен), като поисках от този мензин, ми казаха, че вече не зареждали от него-бил само за зимата :depressed:. Както и да е сипах от економито, сипах и газ, но и от двете бях много разочарован.

Ми сипвам почти само на Еко-то на Шипченски проход и рядко на Околовръстното, но с добавка от месец не съм сипвала, та може и да са го спрели,не съм обърнала внимание. Ама миналото лято си го имаше, как пък ще е само за зимата?! :notify:

AR147
30-05-2012, 13:07
Ти да не си сипал някой нов евро 5 дизел,защото на Ромпетрол е подобна нафтата,мяза малко на лимонада и е евро 5/мойта кола с нея трака много/.Имай предвид че евро 5 нафтата е с много малко сяра,затова може да ти се струва че не мирише и не е мазна :smoke::smoke::smoke::smoke:
Принципно на Ромпетрол и Лукойл колата върви повечко , но не съм имал честта да отворя филтъра , сега честта се падна на Еко и наистина както го описваш беше като лимонада , не стоеше никак мазна и звука на мотора не ми харесва , някак си не е като тракане ами един приглушен тъп шум (трудно е за описание)
Ама не ме кефи :)

morfius
30-05-2012, 13:27
A oborotite stabilni li sa ti na prazen hod..? Az imam takava drama i me samniava tochno naftata (koiato e sipana tochno na 4-ti kilometar)...

PS: sorry za latinicata - na komp bez english keyboard sam, na koito funkcionalnostta na foruma za smiana na keyboard layout ochevidno NE raboti...
Shte go editna vednaga shom sam na moia komp.

Е аз не на 4 ти, но не съм забелязал да мърдат.
Май ще се окаже, че и при Еко като всички други вериги е до определени обекти, не до цялото.

AR147
30-05-2012, 13:37
Стабилни са но имах сериозен проблем с не паленето ,който обсъждахме в друга тема и се опитвам да не го свързвам с това гориво , защото ми го беше правила 1-2 пъти и преди това .... но след сипването в еко отказа нацяло да пали в продължение на 2 дни .
Та оборотите са стабилни но сякаш по мудно ги вдига , тоест липсва ускорение.

Mury
30-05-2012, 13:39
Стабилни са но имах сериозен проблем с не паленето ,който обсъждахме в друга тема и се опитвам да не го свързвам с това гориво , защото ми го беше правила 1-2 пъти и преди това .... но след сипването в еко отказа нацяло да пали в продължение на 2 дни .
Та оборотите са стабилни но сякаш по мудно ги вдига , тоест липсва ускорение.

То непаленето определено може да е било от нафтата,но по скоро приоблема да е в регулатора,и с тази нафта ептем да се ебава.:puke::puke::puke:

AR147
30-05-2012, 13:39
Май ще се окаже, че и при Еко като всички други вериги е до определени обекти, не до цялото.
Франчайс ..... аз на 4ти съм зареждал само 1 път , сега ми беше 2ри , принципно на околовръстното съм ползвал еко без да съм имал подобни проблеми.
Ако не бях видял цвета на горивото , бих си помислил че си внушавам
Mury - ще е тва Евро 5 гориво , да не е само рапица :D

Mury
30-05-2012, 13:40

Аз на ЕКО зареждам само на България и на Балкан стар :smoke::smoke::smoke::smoke: Още преди съм го казал, с ЕКО колата върви повече,харчи повече и пуши повече, с Лука е точно обратното :sex::sex::sex:

CHILIEV
30-05-2012, 22:42
От мен имаш 5 бр. За сега...

Бира за bager. :prescription:
Мерси :drunk:

Mury
31-05-2012, 07:26
Aбе има нещо гнило в тая нафта,на мен колата сега ми харчи повече с нея :bangin::bangin::bangin::bangin:

V@K@T@
31-05-2012, 23:37
Аз вече ги направих 25 бр. и остава само да си взема раницата . След 2 дена ме очаква пак един преход около 1000 км. и мисля да заредя 98 от лукойл-а да видим каква ще е разликата м-у 100-те октана на еко ако вобще има такава . Със 100-те октана на ЕКО след 250 е ужасно тромава :D

digitalundgrd
31-05-2012, 23:44
Аз за половин месец имам събрани 15 стикерчета, а гледам други колеги и по повече...После алфите не горели много :)

V@K@T@
31-05-2012, 23:50
М-у другото в Неделя около 12:30 --> 13:00 ще съм на летище София евентуално на 2-ри терминал . Ако има някой , който е на близо може да завърти 1 шайба и да пием по нещо :)

old alfist
01-06-2012, 00:04
Всичко е до Франчайзингът и до фирмите изпълняващи го.
Например, на Шел-Плевен Център отивам и спирам - пълнят ми резевоара, сменят ми бутилката с газ за котлона, пълнят ми тубичката за косачката, товарят ми дървените въглиша, проверка и помпене на гуми, миене на стъкла и питат дали да ми проверят нивото на маслото.

Geri_ms
01-06-2012, 08:46
...После алфите не горели много :)

АХАХАХАХААХХА :lol:

V@K@T@
03-06-2012, 00:35
Идването ми до София за утре се отлага ... :( ... Някой др. път ще пробвам 98 на лукойл-а

bager
03-06-2012, 10:36
Да използвам темата по предназначение - имам още две точки за колегата. Скоро повече :) . Зареждам на Еко-то на Малинов в Младост и на Цветан Лазаров в Дружба, разлика с предишната нафта не виждам.

digitalundgrd
03-06-2012, 10:44
От както я има тая прИмоция нещо развалиха бензина и разхода ми скочи осезаемо...Направих пробно зареждане на най-лошата след ОМВ за мен бензиностанция - ЛУКОЙЛ и О, Чудо! всичко се върна в нормите...Тоест ЕКО-то напоследък са развалили качеството. И какво излиза, че те индиректно те карат да зареждаш за сума поне от 25лв хаха, за да вземеш точки и същевременно правят така, че колата да харчи повече, та да се върнеш отново да заредиш при тях за поредното стикерче...Какво по-хубаво за тях :)

CHILIEV
03-06-2012, 11:37
Да използвам темата по предназначение - имам още две точки за колегата. Скоро повече :) . Зареждам на Еко-то на Малинов в Младост и на Цветан Лазаров в Дружба, разлика с предишната нафта не виждам.

Мерси, колега, ще звънна :cheers:

Mury
03-06-2012, 18:29
От както я има тая прИмоция нещо развалиха бензина и разхода ми скочи осезаемо...Направих пробно зареждане на най-лошата след ОМВ за мен бензиностанция - ЛУКОЙЛ и О, Чудо! всичко се върна в нормите...Тоест ЕКО-то напоследък са развалили качеството. И какво излиза, че те индиректно те карат да зареждаш за сума поне от 25лв хаха, за да вземеш точки и същевременно правят така, че колата да харчи повече, та да се върнеш отново да заредиш при тях за поредното стикерче...Какво по-хубаво за тях :)

Eвала бате откри топлата вода...................:busted_cop::busted_cop::bu sted_cop:

digitalundgrd
03-06-2012, 19:06
Мдаам проницателен съм, не можеш да го отречеш батка...

Mury
03-06-2012, 19:20
Мдаам проницателен съм, не можеш да го отречеш батка...
Oпределено цепиш мрака :clapping::clapping::clapping::clapping:

Stoyan Georgiev
03-06-2012, 19:36
от 1 седмица давам шанс на омв и еко и просто съм толкова брутално разочарован от качеството, в сравнение с лъкойл

за 4 години откакто я имам тая кола се е включвала да се чисти дпф-а само веднъж, и сега за втори път след като заредих последователно 2 пъти от омв, че даже и светна have engine checked...

от друга страна заредих 2 пъти от еко и гори адски много - в задръстванията 11 на загрят двигател, което дори през зимата рядко се получава

за сметка на това на лукойл хем гори в нормални цифри, хем работи меко двигателя...

въобще - мътна и кървава е с бензиностанциите

Mury
04-06-2012, 06:25
от 1 седмица давам шанс на омв и еко и просто съм толкова брутално разочарован от качеството, в сравнение с лъкойл

за 4 години откакто я имам тая кола се е включвала да се чисти дпф-а само веднъж, и сега за втори път след като заредих последователно 2 пъти от омв, че даже и светна have engine checked...

от друга страна заредих 2 пъти от еко и гори адски много - в задръстванията 11 на загрят двигател, което дори през зимата рядко се получава

за сметка на това на лукойл хем гори в нормални цифри, хем работи меко двигателя...

въобще - мътна и кървава е с бензиностанциите

Виж ся мама,няма как за 4 год. само веднъж да се е регенерирал филтъра/невъзможно е/просто досега не си го хващал да се регенерира,правил го е на дълъг път.Иначе за ОМВ аз си знам отдавна,но лошото е че Еко започнаха да разочароват :dunno::dunno::dunno::dunno::dunno:

santo_traficante
04-06-2012, 07:57
Колата по борд харчи яко с нафта от Еко.Отсвирил съм ги отдавна:jason2:След като раздадоха карти на всички автоклубове нещата се сговнясаха:-?

Stoyan Georgiev
04-06-2012, 08:22
Виж ся мама,няма как за 4 год. само веднъж да се е регенерирал филтъра/невъзможно е/просто досега не си го хващал да се регенерира,правил го е на дълъг път.Иначе за ОМВ аз си знам отдавна,но лошото е че Еко започнаха да разочароват :dunno::dunno::dunno::dunno::dunno:

мурджев, разбра ма ся таковата, едно е да си го направи на дълъг път на магистралата, когато е удачно, друго е да закади в квартала и да не мога да я изключа, че сакън да не се преебе :)

за дизел чисто и просто лукойл и те тва е :)

badmadafaka
04-06-2012, 08:25
Не е нормално на три от четирите най-големи вериги бензиностанции нафтата да няма нищо общо с нафта... А на четвъртата може и да е зле, ама е по-добре отколкото на другите три...
Бахти контрола над горивата, бахти стандартите дето имаме... :bowdown:

sasho_n2
04-06-2012, 09:54
Зарибих и аз по събирането на тези точки и си викам "И без това зареждам основно на ЕКО", да ви кажа моите впечетления след харченето на три бутилки газ - разхода на колата се вдигна осезаемо, започна да работи неравномерно, мощноста падна видимо и осезаемо...абе направо не можех да позная колата. Попринцип отдавна зареждах на ЕКО и бях доста доволен, но след тези изпълнение - отидох и сипах на Петрол - калата се съживи и се върна към нормалния начин на работа. Нямам наблюдения за нафтата, но за газчица за сега започвам да си сипвам на Петрол.

Geri_ms
05-06-2012, 09:44
Добреее, отказвам се от Еко-то на Околовръстното, само Еко на Шипченски проход и нищо друго. Разликата е огромна. :|

Mind_Control
05-06-2012, 10:18
Внимавайте само да не попаднете на франчайзингов Лукойл...

Mury
05-06-2012, 10:23
Внимавайте само да не попаднете на франчайзингов Лукойл...

А те как се разпознават,като ни предупреждаваш трябва да знаеш ????????:tongue2::tongue2::tongue2:

Mind_Control
05-06-2012, 15:49
А те как се разпознават,като ни предупреждаваш трябва да знаеш ????????:tongue2::tongue2::tongue2:

И аз не ги знам всички, кои са :) Може да разберете след, като заредите и погледнете данните от бележката. Просто ще знаете да не зареждате там втори път.

V@K@T@
05-06-2012, 20:00
Имам 3 броя стикери ... на някой ако му трябват да пише :)

CHILIEV
05-06-2012, 20:45
Имам 3 броя стикери ... на някой ако му трябват да пише :)

Ако имаш път към София :tongue2:

V@K@T@
06-06-2012, 10:35
Ако имаш път към София :tongue2:

Ако имам път към София ще ти донеса още 10 хахаха :cheers:

DiStefano
06-06-2012, 20:10
И аз не ги знам всички, кои са :) Може да разберете след, като заредите и погледнете данните от бележката. Просто ще знаете да не зареждате там втори път.

Зима ми думите от устата. Даже цяла тема има някъде из форума дето съм писал за франчайски Лук.

Mury
06-06-2012, 21:16
И какво точно трябва да пише на бележките на стинските Лукойли и на франчайза.Този на който зареждам аз,на бележките пише Луойл България :cheers::cheers::cheers:

Stoyan Georgiev
06-06-2012, 21:49
всичките, на които съм зареждал са си лукойл българия на бележките и фактурите :)

bager
11-06-2012, 17:11
Като имаш път към Дружба звънкай - имам още 4 бр.

pinko
11-06-2012, 19:12
И аз имам 7-8 (излишни) стикерчета

renyx
11-06-2012, 20:46
И аз имам две за даване.

CHILIEV
11-06-2012, 21:38
Като имаш път към Дружба звънкай - имам още 4 бр.
Супер. Ще звънна :)

И аз имам 7-8 (излишни) стикерчета
Ооооо... хубава работа. Студена ли предпочиташ бирата ? :)

bager
21-06-2012, 17:36
Ако на някой му трябват да пише, имам още 4 бр.

pinko
21-06-2012, 18:17
Ако на някой му трябват да пише, имам още 4 бр.

И аз имам още три.

CHILIEV
21-06-2012, 19:24
Аз се сдобих с часовника вече. Мерси на всички ;)
И в мен има една ако на някой друг му трябва.

V@K@T@
21-06-2012, 19:33
Аз се сдобих с часовника вече. Мерси на всички ;)
И в мен има една ако на някой друг му трябва.

Кажи как е часовника ? Доволен ли си ? Аз вече тествах раницата претъпках я и едвам я закопчах мина теста . Сега ми остават има няма 5 точки до сака :waving:

CHILIEV
21-06-2012, 19:56
Честно казано не е кой знае какво, но бива.

Az4o
22-06-2012, 22:01
Малката раница заслужава ли си?

Хвърлил съм й око и мисля при следващото зареждане да я взема 8-)

DiStefano
22-06-2012, 22:02
Малката раница заслужава ли си?

Хвърлил съм й око и мисля при следващото зареждане да я взема 8-)

Ахам .. и сака също.

Mind_Control
22-06-2012, 22:11
И какво точно трябва да пише на бележките на стинските Лукойли и на франчайза.Този на който зареждам аз,на бележките пише Луойл България :cheers::cheers::cheers:

Гледай юридическото лице. Трябва да е "Лукойл България" ЕООД.