PDA

View Full Version : черешка ... в rosso ecologico

bochkata
25-05-2012, 00:30
Здравейте фенове на Алфичките. Отново има повод да кажа две приказки за пазарджишката група, и по-специално за известния на мнозина гоподин Токич. Разбира се, само суперлативи :-)
В последно време моята rosso белисима се бе превърнала в multirosso белисима (от светло червено та чак до лилаво на някои места). Освен това лакът по пластмасовите елементи започна да и се лющи, предната ми броня беше задрана, едно пиронче беше минало по цялата дясна страна, а най-накрая през януари една Дачия Логан ме нарами в задния ляв калник та се завъртях на 180˚. Така дойде моментът за влизане в „камерата” за цялостно. След Велигденските празници я оставих в Пазарджик. Казах му, каквото има нужда да се прави по фасона на Алфичката, нека бъде направено. Говори ми за бои, тонове на цвета, водни основи и т.н. Не че разбирах, но ми беше интересно да науча нещо ново. Имах си аз чувството, че оставям Алфетката в сигурни ръце. Същото както при Румен, същото както и при Веско (Вегата). След 3-4 седмици отивам аз да си взимам колата. Ами какво да кажа. Това не беше моята кола. Седя си аз пред нея и не вярвам, че е тя. Бях свикнал всеки ден да я гледам с олющения лак и различните отенъци на червено. А сега, една .... черешка :-) в rosso ecologico. Наистина ми трябваше време да го осъзная. В допълнение, по идея на майстора – едно кастъм изпълнение: капачетата около фарчетата за мъгла станаха в черно. Също много ми хареса.

И така, голямо благодарско на Токича за вниманието, старанието и изпипването в детайли :clap: ... мисля, че си заслужаваше ;-)

DMS
25-05-2012, 00:49
:coolio: Напрегнах се... за малко да скъсам минискус... :coolio:

ПП: ембУемката коги?

tokata_pz_flex
25-05-2012, 07:41
Станала е супер колата :) Капаците на фаровете за мъгла да не ги е взаимствал от жълтата в галерията ми , че ще му искам авторско право на човек с тениска '' RAKIA '' :calc: Колата е страхотна , а Токича и Веско са големи пичове , как да не си пиеш с тях :)

badmadafaka
25-05-2012, 08:09
У-сле-пи-телна лепотица! :respect:

Mury
25-05-2012, 08:20
Евала на Токича,гоуем е :-P:-P:-P:-P

bochkata
25-05-2012, 09:49
ПП: ембУемката коги?

Поръчах при Gogata (http://clubalfaromeo.com/forum/member.php?u=122) една за предния капак. Тези дни трябва да е готова. :-P

_power_
25-05-2012, 10:02
Браво! Много добре са се справили!
Само едно питане, винаги съм се чудел защо на фейслифта при 146 винаги почти боядисват и лайсните на броните?

undy
25-05-2012, 11:07
Бравос на Токича....колата е станала чудесно......
Бре па е добър тоя Тошко .......:bowdown:

bochkata
25-05-2012, 16:20
Само едно питане, винаги съм се чудел защо на фейслифта при 146 винаги почти боядисват и лайсните на броните?

В моя случай лайсните бяха в цвета на колата още преди това боядисване. С Токича говорихме, че може да ги върне отново черни, но аз не държах и така си останаха червени ;-)

Furious 155
25-05-2012, 16:30
Обикновенно червените коли не излизат добре на снимки с фотоапарат, НО тази е станала СУПЕР!!! Браво!

trustworthy
26-05-2012, 08:06
Това момче, дето е попаднало случайно в кадър, съм го виждал и друг път.

Браво за колицата. Много добре е станала! ЖТД ли е :gruebel:

vegatta
26-05-2012, 09:34
Това момче, дето е попаднало случайно в кадър, съм го виждал и друг път.

Браво за колицата. Много добре е станала! ЖТД ли е :gruebel:

Може да си се припознал. Аз за пръв път го виждам...

fred
26-05-2012, 14:17

Щото е по лесно мисля

AnastasKOSTOV-REX
26-05-2012, 22:35
Браво бе Тока.Пипаш баданарката.

digitalundgrd
27-05-2012, 19:50
Виждал съм колата лично в сервиза при Румен. Знам какво представляваше преди боята, сега като я гледам на снимки наистина е друга кола...

Много добре се е получило! Честито ;)