View Full Version : Бареков :))))))))
Николай Бареков (BTV) в предването"Сигнално Жълто"
цък (http://www.vbox7.com/play:82869042)
аз бях така :shock: :shock: като го гледах
муахаха искам го тва в отделна тема :laser:
е то за всеки може да се намери нещо, за което да бъде очернен
Абе бате, тва е нема такъв турбо селянин, то се виждаше и то бтв сутрин, ма с тва вече е ясно всичко
прав е колегата, за почти всеки(популярен в момента) може да се извади нещо мръсно и пикантно.... но това е бизнеса :)
бареков си е ОК... той не мисля че е претендирал за нещо особенно..
прав е колегата, за почти всеки(популярен в момента) може да се извади нещо мръсно и пикантно.... но това е бизнеса :)
бареков си е ОК... той не мисля че е претендирал за нещо особенно..
Бате, не стига че не е ок, ми и претендира, повярвай ми...
сигурно знаеш по-добре от мен :)
ама клипчето вярно е смешно.... скоро не бях чувал подобни глупости от голям мъж :)
аа да :) припомнихме си и старите хитове :)
сигурно знаеш по-добре от мен :)
ама клипчето вярно е смешно.... скоро не бях чувал подобни глупости от голям мъж :)
аа да :) припомнихме си и старите хитове :)
Сигурно един такъф селяк като тоя не е най-подходящия водещ за най-гледаната БГ телевизия, и аз просто не проумявам как може да няма някакви нормални хора, които наистина да направят старта на деня ти наистина добър, каквато всъщност е целта. Ти да не си му роднина нещо, нищо лично, просто е важно да се знае, ако е така?
eee шарки
ми хората дето могат да си вършат работата като хората имат собствено мнение - а това не се търси а още по-малко търпи от телевизиите/техните "спонсори"
Сигурно един такъф селяк като тоя не е най-подходящия водещ за най-гледаната БГ телевизия, и аз просто не проумявам как може да няма някакви нормални хора, които наистина да направят старта на деня ти наистина добър, каквато всъщност е целта. Ти да не си му роднина нещо, нищо лично, просто е важно да се знае, ако е така?
водещият отговаря на телевизията.... а тя на държавата ни... всичко е закономерно :) хората са казали ... 'каквито водещите на сутрешния блок , такива и управниците' :lol:
как пък ти дойде това с роднинството :)
водещият отговаря на телевизията.... а тя на държавата ни... всичко е закономерно :) хората са казали ... 'каквито водещите на сутрешния блок , такива и управниците' :lol:
как пък ти дойде това с роднинството :)
еми, дойде ми... :oops:
а пък това дет си написал за телевизията и водещите и държавата и сутрешния блок е пълна глупост :lol:
ми не е глупост... ама не ми се обяснява сега :)
хаха
ок, когато ти е удобно може да ни обесниш
Кой на кого се присмива!!! Вулева и тя е една....
http://www.vbox7.com/play:50cdf9a2
Аз пък съм правил пици.... и съм продавал в макдоналдс. Ако знаете какви глупости съм ръсил там, а ако знаете какви глупости руся сега :wink: Човека прави шоу или по-скоро каквото се иска от него. Мене ме таковаха за едната риза вие сега.... шефа, ако ти е английско говорящ, и чеп за зеле не става от него. Еле па ако са го и натириле тука у ориентот, е станал в пъти по-кисел.
milenamr
01-12-2006, 00:58
Ей ама колко сте критични само :twisted: Тук става въпрос за 1996 г,преди цели 10 години.Много добре си го спомням това време.Точно тогава Николай Бареков работеше в радио Канал Ком -Пловдив и по едно случйност точно по това време и аз работех там като тонрежисьор.Засичала съм се и с него в предаваниая ,като"Хит на деня"и "Снимаката на ноща".Човека си водеше много добре и си беше мнгоо забавен и купонджия в предаванията, които водеше.И точно по това време се захвана със спонсорско предаване -шоу "Чака -рака", което вървеше по радио Канал ком.Идеятя на това предаване беше да усмива чалгата и да си прай базик с нея.Но явно повечето хора доста първосигнално го рабраха погрешно и не сханаха майтапа.Поради което го разбраха на сериозно.Но това си е техн проблем,не на Бареков;)А в същност Бареков далеч не си падаше по чалгата.Още повече радио Канал Ком по онова време беше едно от най елитните радиая в цяла България и за прокламация на чалга там и дума не можеше да става.
Какво искате от човека,той тогава беше студент и трябваше да заработва някой лев че да се справя с учението и живота си,какво лошо има в това?А незнам дали
се сещате ,че точно година по късно(1997) точно той беше един от инициаторите на студентските стачки в Пловдив под наслов "кой не скача е червен",когато падна Жан Виденов....:)наистина се оказва ,че за който и да било малко по извесетн ако се опитаме може да изровин доста нецензурни и пикантни моменти от миналото му.Но това си е един етап от живота,после идва друг ...и така човек се развива.....ние едва ли сме иделани,че да сме толкова критични;)
Не че защитавам Бареков ама да ви кажа не мисля че преди 10 години всички сме били много по различни......Аз лично си признавам че едно време като излезе чалгата(все пак бях още ученик) и аз съм щракал с пръсти по кръчми около две години ама после отмина и от тогава не съм се и сещал за тая музика. Пък и както виждате човека праи шоу за неква мутра с маймунка(мен ми е доста по смешен от Бареков), а точно тогава пари имаха основно такива хора и кой с кво ли не се занимаваше за да изкара некой лев......
добре де, кой говори за чалга?
добре, а кое е толкова фрапиращото?
Според мен Бареков е един турбо селянин, който няма нито качества, нито визия, (дори речник няма), но просто явно е супер нагъл, а както знаем, точно такива хора успяват. За съжаление. Тва е мое мнение, нито го познавам, нито имам желание да се запознавам с него, просто ми е много неприятен. Явно вие не мислите така, ок, няма кво да кажа повече по тази тема. :)
santo_traficante
01-12-2006, 09:48
предпочитам сутрин да гледам Коритаров :D
Като отворихте дума за "снимката на ноща" - имаше една реклама на предаването -
Един пиян се обажда и казва - Стига с тия снимки уа, дайте нещо за пиене. Добро предаване си беше!
А въпросното Чака, рака - стана толкова култово в наше село (Пловдив), че стана нарицателно. Вижте колко заведения още го носят като име.
Пък и 96 г. беше от годините, в които за пари се правеше всичко.
Свеки труд е труд и е достоен за уважение.
Който го съди да се снима докато АКА в кенефа и после да се види.
Ами кофти гледка....... Некъв олигофрен се снима седнал на клекалото обвит в миризма и прай глупости :lol:
Аз не го съдя,абсолютно не ми пука какъв е бил,какъв е сега и какъв ще бъде :D Не му гледам предаването даже:)Обаче бях потресена от видеото като цяло :shock: такава колоритна картина ,че и със звук-просто без коментар :lol:
Аз не го съдя,абсолютно не ми пука какъв е бил,какъв е сега и какъв ще бъде :D Не му гледам предаването даже:)Обаче бях потресена от видеото като цяло :shock: такава колоритна картина ,че и със звук-просто без коментар :lol:
Ами Вики ти никога ли не си изпростявала яката, ама яката, ама много яката. Аз имам такива записи от ученически години, дето съм вършил кви ли не неееща без да взимам пари, че незам.
На прима виста се сещам за едни от най-добрите ми приятели дето сега има супер отговорна работа 5х на Бареков, та той е бегал със свалени гащи пред кола на фарове, вечер по централна улица. Ама тва са спомени и са готини. На Бареков може пък тва да му е хобито да пее некви неща.
Нищо лично към теб. просто мнение.
Видеота има много за всеки.
Незнам дали гледа видеото за козите ама е тва там е потресаващо.
Ко не си потърси го във форума.
Ами Вики ти никога ли не си изпростявала яката, ама яката, ама много яката.
Съм!И продължавам да го правя,че и ми е гот:twisted:
Обаче аз нямам амбиции да ставам публична личност,така че място за сравнение няма;)
.........................
Нищо лично към теб. просто мнение.
Изобщо не го приемам лично.В случая ти отговорих на въпроса:)То ще е супер нелепо да ме нападаш за такава щуротия:)
Незнам дали гледа видеото за козите ама е тва там е потресаващо.
Ко не си потърси го във форума.
Днес неискам да съм така :shock: ,мисля да се отдам на други неща :lol: