View Full Version : въпросче ;)
netsurfer
30-11-2006, 16:55
Гледкам си из ebay некви "чипчета" дето лъжели екуто че въздуха дето смуче колата е студен и се обогатявала сместта и давали 10+ коня.
Знам че най-вероятно да си прееб*ш колата, ама я си кажете мнението ..
Това не дига ли и разхода порядъчно :? :?: особенно в задръствания и на празен ход :roll:
Гледкам си из ebay некви "чипчета" дето лъжели екуто че въздуха дето смуче колата е студен и се обогатявала сместта и давали 10+ коня.
Ми черпи едно кафе и ше те чипосам тогава :lol: :lol: :lol:
netsurfer
30-11-2006, 22:50
ама върши ли неква работа, ей така за пробата ще те черпя и 2 кафета.
Правиме няколко ръна с GPS и ще видиме дали неква разлика във времената ;)
Нема ядове след 15 мин на Бояна ?
Аз съм пробвал с Г-тека подобни схеми, мерил съм коне и съответните разлики. Ако колата на фул тротъл работи по карта без да гледа ламбдата резултата е:
1. От температурния датчик на водата - ефекта като Г-тек резултат е отрицателен - има обаче ефекта на дизела - дърпа в ниските и се заблуждаваш, че върви много. На тоя перинцип има Пиги баг контролери
2. На ламбдата - ефект Йок
3. На температурата на въздуха - ефект значителен Йок
Дебитомера не ми остана време да пробвам
Аве кат стана въпрос за Бояна, чухте ли че някъв ОЛОГОФРЕН с алфа скъсал един чифт гуми за да си засича времето на Г-тек и после сменил съединител.
Ба_ти тАпАкА, някой да му каже, че такива миксери не са за Г-тек.
netsurfer
01-12-2006, 20:47
Нема ядове след 15 мин на Бояна ?
чак са го видях
заслужава си да се пробва ;)
а може и Nikiboy да дойде да пробваме и с G-tech
при атмосферка много се съмнявам обогатявнаето да повиши конете ..даже обратното става ... по принцип или се вдига леко аванса(като се вземат съответните мерки) или се обеднява леко(пак мерки :lol: )
при атмосферка много се съмнявам обогатявнаето да повиши конете ..даже обратното става ... по принцип или се вдига леко аванса(като се вземат съответните мерки) или се обеднява леко(пак мерки :lol: )
Ууу ма ти ич не ти е ясно че новите алфи с перфектен бензин гонят 13.4 АФР :wink: което с кофти бензин направо си е убииство на четиримата плоскочелести :lol: :lol: :lol:
Така че избии си от главата обедняването :wink: рецептата е да се даде аванс и малко гориво че иначе лошо :lol: Са ше кажеш ми то ефект нема - е да ма има щот знаеш кво става с кола с един път челосана тиква и чипче ефекта на алфа е поразителен :wink:
е аз затва съм писал като се вземат мерки :lol: вземат ли се мерки всичко става :wink:
Аве кат стана въпрос за Бояна, чухте ли че някъв ОЛОГОФРЕН с алфа скъсал един чифт гуми за да си засича времето на Г-тек и после сменил съединител.
Абе я я мани тая барака! Я си вземи нещо немско!
Мани, ми и с тебе имало и друг тъпанар. Абе вие мозък имате ли бе момчета - Г-теци, М-теци. Я си купете коли, да карате компоти, да са здрави и икономични и тогава на Бояна.
Мани, ми и с тебе имало и друг тъпанар. Абе вие мозък имате ли бе момчета - Г-теци, М-теци. Я си купете коли, да карате компоти, да са здрави и икономични и тогава на Бояна.
На тоя никиБОЙ му забранете да пише тука. Тоя само лъже, оня ден го видях да дрифтира в една лошобоядисана ЛАДА 1500. Такива рацери са опасни и причинявам щети!!!!! Никва алфа няма той. Аз го помна тоз преди време се бе вградил в една дюна и от тогава движи в руско возило.
На тоя никиБОЙ му забранете да пише тука. Тоя само лъже, оня ден го видях да дрифтира в една лошобоядисана ЛАДА 1500. Такива рацери са опасни и причинявам щети!!!!! Никва алфа няма той. Аз го помна тоз преди време се бе вградил в една дюна и от тогава движи в руско возило.
Нео , нещо не разбираш иронията на момчето - тя не е насочена към теб, а към колите за компоти. За колата му питай Бобо
Васе, ама и ти не четеш май а?
Според теб откъде Не0 знае че Ники е катастрофирал със Алфата ?
Което ме навежда на мисълта че се познават двамцата ама си трайкат нещо и се ебават с форумонаселението. Я бързо да си признавате.
Е какъв е проблема като се е ударил - не може да е тук ли :?:
васе ко си пил снощи бря? :drunk: :roll2:
Абе нищо - само 50 грама, ама ми сервираха някакво гадно пиле (били сменили готвача) - иначе Петко, Киро, Гиги и Вальо са свидетели ,че пих само една мастика с таратор :roll: Пък днес зашо ми се спи - не знам :?
Абе нищо - само 50 грама, ама ми сервираха някакво гадно пиле (били сменили готвача) - иначе Петко, Киро, Гиги и Вальо са свидетели ,че пих само една мастика с таратор :roll: Пък днес зашо ми се спи - не знам :?
еми като ходите в непроверени заведения :lol: :lol: :lol:
къде са те отровили с таа мастика?
да не ходим там ;)
Тва с мастиката е подсъдимо. Или най-малкото молотов-запалимо ако ме разбирате.
За по-горе:
Базикам го.. де.. трябва да си свикнал че хумора ми е от английско-японски тип :twisted:
Тва с мастиката е подсъдимо. Или най-малкото молотов-запалимо ако ме разбирате.
За по-горе:
Базикам го.. де.. трябва да си свикнал че хумора ми е от английско-японски тип :twisted:
А пък аз да те светнем че оня тип с г-теха у джоба ич не трае на бъзик аз от 13 години го бъзикам и той от толко ми се връзва :lol: :lol: :lol: