View Full Version : Молба за информация
Здравейте.
От няколко дена имам Алфа 146, но все още не са оправени документите и не съм я взел.
Като я подкарам сигурно ще питам разни неща и аз :)
За момента еднственото нещо е че ми направи впечатление задната седалка. Дясната част, която не пада седи малко по- ниско от останалата.
Това нормално ли е или има някакъв дефект?
Нямах възможност това да го огледам и сега се чудя дали е поправимо, ако е нещо счупено.
Иначе май ще стана фен на тази марка както усещам и нямам търпение да я взема.
Мерси за инфото, ако има такова :)
И малката и голямата част падат :wink: Честито за покупката :lol: По принцип трябва да са на едно ниво зависи какво имаш предвид точно :roll:
Мерси :)
Просто дясната седалка, която е самостоятелна седи по-ниско. Не е на една плоскост с останалите. ОК Ще го разгледам като я взема в понеделник :)
Смятам че е поправимо.
raitchev
01-12-2006, 16:20
:) честито за покупката, а да не ти пука за задната седалка нали ти седиш отпред.
прегледай си добре ходовата част и двигателя, и смело давай напред
Точно по този повод исках до попитам. Понеже още хич не съм ориентиран, а вие сте супер наясно с нещата, бихте ли ме насочили къде да отиде за проверка на двигателя и ходовата част. Сигурно много сте говорили по тази тема, ама за последно ако може :D
Забравих да попитам и следното. По принцип пипат ли се Алфите или мога да я държа на улицата вечер?
Коки, моята я разбиха преди два дни! А я имам само от 2 месеца!
Да ти кажа че в блока ми на партера е районното управление а колата беше под прозорците им!!!!!!
Забравих да попитам и следното. По принцип пипат ли се Алфите или мога да я държа на улицата вечер?
E, ako нещо я пипнат то ще е заради CD-плеър или за нещо от вътре (шанс като за всяка друга кола) - иначе алфите не са толкова разпространени за да ти смъкват да речем като на Голфовете - халогени , предни решетки и т.н.т Джантите ни не стават за ФауВе, Опел, БМВ, Ауди - и от там щанса да пипат е по малък :idea: :wink:
Стига бе! Дано да е инцидентно :frown:
Съжалявам!
Значи май за паркитг ще трябва да се мисли.
Аз досега имах Ситроен и нямах грижи. Девет години си държах документите в жабката непрекъснато.
Незнам не ми бяха звалили музиката дори, разбили малко триъгално стъкло и свалили прозореца с манивелата! Вътре беше кал и стъкла, жабката отворена сенниците свалени какво са търсили незнам!
Може и някой да ги е подплашил
Точно по този повод исках до попитам. Понеже още хич не съм ориентиран, а вие сте супер наясно с нещата, бихте ли ме насочили къде да отиде за проверка на двигателя и ходовата част. Сигурно много сте говорили по тази тема, ама за последно ако може :D
Понеже май този въпрос се разми в темата, та аз пак да попитам...
Aми иди във Ванто трейд. Има им координатите в Общ технически раздел. Има важна тема с адреси и телефони на сервизи.
Ако си от София де.
Мерси. Попитах, понеже гледах, че спрягате разни хора от клуба и си помислих, че може би се занимават с тази дейност. OK Утре и оправям номерата и ще я разходя по сервизите :D
А, само да попитам. Този клубен сервиз на Алфа, изисква ли се някякво членство или може свободно да се ходи там?
А, само да попитам. Този клубен сервиз на Алфа, изисква ли се някякво членство или може свободно да се ходи там?
Няма членство, но се обади предварително за да се разбереш кога да отидеш.....
Мерси. Попитах, понеже гледах, че спрягате разни хора от клуба и си помислих, че може би се занимават с тази дейност. OK Утре и оправям номерата и ще я разходя по сервизите :D
Ако ти трябва диагностика съм насреща :wink:
Ако ти трябва диагностика съм насреща :wink:
Ей ти клубния сервиз - обади се на Бобо и няма да сбъркаш :wink:
Ще съм ти благодарен :D
Айде утре като мина през КАТ и другите простотии да те потърся.
На Q-то ли или ще ми дадеш някакво инфо?
Мерси много! Ще ти се обадя непремено :D