Log in

View Full Version : полицай пише акт на полицай

Alexanderbb
01-12-2006, 12:19
Видяхте ли вчера от нова телевизия какво бяха спретнали на куките. Снимали ги как карат без колани и светлини и после бам на шефа на кат и после забавление за изтерзаните ни души как един на друг си пишат актове. Само дано проследят и да си ги платят че и от точки да се лишат

Abarth
01-12-2006, 12:39
Видяхте ли вчера от нова телевизия какво бяха спретнали на куките. Снимали ги как карат без колани и светлини и после бам на шефа на кат и после забавление за изтерзаните ни души как един на друг си пишат актове. Само дано проследят и да си ги платят че и от точки да се лишат
Къде мога да ги видя тези неща има ли ги заснети как си пишат актове да се покефя малко :twisted: :twisted: :twisted:

mikoasp
01-12-2006, 13:28
По новините на Нова,го гледах снощи и много се изкефих.
Новините им бяха направо експлозивни!
Това за куките ще го дават по подробно тази неделя в "темата на Нова",веднага след новини от 19:15 ч.Ще бъде интерестно! :super:

DiStefano
01-12-2006, 15:21
мдааааам
беше уникално събитие по ефира
оня дебелия, охранения катаджия седеше като наакан
голем сладур ....

BatVas
01-12-2006, 15:28
Да видят на нас лесно ли ни е :!: :wink:
Още по яко щеше да е ако единив казва на другия "Колега кво правим сега?" а другия "Ами ако може нещо да почерпим!" :D :D :twisted:

virusalfa
01-12-2006, 16:52
Да видят на нас лесно ли ни е :!: :wink:
Още по яко щеше да е ако единив казва на другия "Колега кво правим сега?" а другия "Ами ако може нещо да почерпим!" :D :D :twisted:Черпак ти наглава па на тебе!

mikoasp
01-12-2006, 22:26
В тази връзка утре след новините,по Нова как депутатите неспазват законите които са приели!Аз лично немам коментар!

jorko
05-12-2006, 07:47
Добре де , ама
(2) Никой не може да бъде следен, фотографиран, филмиран, записван или подлаган на други подобни действия без негово знание или въпреки неговото изрично несъгласие освен в предвидените от закона случаи.

А дали в случая е така ? :roll:

Nikiboy
05-12-2006, 09:23
Когато си на публично място този член не важи за съжаление. Иначе трябваше да има поименно съгласие за камерите по улиците.

JORDANGT
05-12-2006, 20:17
Само да не си ги избият от нас тези актове,че сега коледа нова година :wink:

Eufi
05-12-2006, 20:39
Когато си на публично място този член не важи за съжаление. Иначе трябваше да има поименно съгласие за камерите по улиците.

Те затова слагат предупредителни лепенки и табели....Води се, че са ти казали и ти ако не искаш да те снимат - не минавай от там.

Наистина не всички камери винаги се позволява да се използват материалите им.
Пример : пред офис на банка обират кола. Когато се стига до разследване и тн. собственика на возилото се усеща, че на охранителните камери на банката може да е заснет извършителя. Полицията изискала касетите, банката отказала. Незнам дълбоки подробности, но на финала излезнали с извинението, че не пазят архива. Дали е по закон или е било заради вътрешни правила на офиса незнам. Но определено нарушителя се е оттървал въпреки камерите.

bager
05-12-2006, 21:13
Момчета и момичета, тука нещата са елементарни. Със нашите закони всеки един от глобените полицаи, ако обжалва акта няма да го плати.
За съжаление видео и аудио материалите не се признават за доказателства в Българския съд.
Нашите депутатчета(а и всякакви други представители на която и да било власт) нямат интерес това да става, защото могат да изгорят яко, ако някой репортер оборудван с камера и микрофон и започне истинска разследваща журналистика (като Васил Иванов- евала му правя).

valjo
05-12-2006, 23:37
@багер
наште де-путат-ченценца ше решават точно до нова година, още 3 седмици

ше ги изтраем, мамицата им, след това ше им решават
едни 300млн гласоподаватели, дето за да си лобист ше трябва нешо повече от това да си с турско име;)
ох какъв кеф ше настъпи, умрем, от 10 години го чакам това.....

мама им циркаджии

georgyg
06-12-2006, 00:20
Имаше поправка на ЗДП и там пише, че за контрол могат да се използват камери и т.н.

Инече и да ги обжалват, пак по-добре, тъкмо ще се научат, че закона е равен за всички, а пък депутатите са ИДИОТИ. На тях им е простено :evil:

BatVas
06-12-2006, 13:59
Абе да мине с обжалване малко трудно - зашото поне този когото дадоха по телевизията подписа акта без възражения. Нали така значи, че се съгласява(един вид признава за извършеното) и тогава става , не само записа ами и подписа на лицето като съгласен, че е извършил нарушението. И като прибавим и това , че има такава поправка , че за нарушаване на ЗДП може да се използват камери.

Той така и колегата получи честитка , че колата му минала с 160 покрай Експо центъра (снимана била от полицейска кола с камера) в честитката се приканваше собственика да осигури присъствието на водача на МПС-то към момента на заснемането - в стая 10 до дата ??,?? . По принцип според него ако се постараят да увеличът снимката можело да се види дори и лицето на водача - иначе номера на колата го има увеличен на това което ти показват :shock:

Eufi
06-12-2006, 14:28
По принцип според него ако се постараят да увеличът снимката можело да се види дори и лицето на водача - иначе номера на колата го има увеличен на това което ти показват :shock:
Не е само по принцип.... Един приятел го бяха снимали. Да ама той беше останал с много малко точки в талона. Изпрати брат си /с когото много си приличат / с мотив, че той е шофирал колата. Те така бяха увеличили снимката, че не приеха признанията на братчето.

Bobo
06-12-2006, 15:14
По принцип според него ако се постараят да увеличът снимката можело да се види дори и лицето на водача - иначе номера на колата го има увеличен на това което ти показват :shock:
Не е само по принцип.... Един приятел го бяха снимали. Да ама той беше останал с много малко точки в талона. Изпрати брат си /с когото много си приличат / с мотив, че той е шофирал колата. Те така бяха увеличили снимката, че не приеха признанията на братчето.

Е те такъв филм няма :idea: Мен кат ме снимаха им казах че не съм аз и те ми казаха добре докарай го тоз дет е карал, тогава казах че е един приятел и не искам да го злепоставям аз - отговора беше ще пишеме акта на собственника на колата :wink: Да не говориме че за превишена скорост снимат отзад колата :wink: А по снимков материял ако ще и вените да ми се виждат мога да кажа че не съм аз :wink: Да не говориме при самопризнание :idea: