PDA

View Full Version : ShoxXx и някаква катастрофа с мерцедес :shock:

BatVas
01-12-2006, 16:12
Я вижте тази тема :
http://www.tuning.bg/forum/viewtopic.ph ... c&start=15 (http://www.tuning.bg/forum/viewtopic.php?t=48458&postdays=0&postorder=asc&start=15)

Шоко да не си е взел мерцедес, пък даже и да успеят да го блъснат :shock:
:?
http://shoxxx.alfaromeo-bg.com/Pictures/Mercedes%20SLK/

50 cent
01-12-2006, 16:25
аййййй баси ужаса. Добре че няма жертви. На другото майната му. Застраховката ще го покрие.

VFTI
01-12-2006, 16:31
Много неприятно :? А това мердже е много кофти :? На джипа му няма нищичко..само две метални лайсни отзад :?

50 cent
01-12-2006, 16:37
В България трябва се движим с танкове май баси. Все ще се намери някой да ти потроши колата. Я дупка, я някой келеш със самочуствие на голям шофер,я някоя МАРШРУТКА.

Alfamaniak
01-12-2006, 18:05
Тия хора не гледат ли каде карат бе ....................... :evil:

DiStefano
01-12-2006, 18:25
бате жив и здрав да е
ламарината ше я оправят застрахователите
човек не можеш го оправи обаче
Шоко радвам се че си ОК
и ти пожелавам още по готин Мерцедес

ShoxXx
01-12-2006, 23:27
Колата дойде в 17:00 предния ден.
В 19:30-20:00 някъде я маркираха и я паркирах на гараж.
Въпросния ден просто отивах в КАТ да я регистрират.
Една мацка изпуснала отколонението за локалното на Изток и спира рязко в третата лента. От там някакъв я одрасква леко и избягва. Едно Берлинго спира, зад него джипа и зад него аз. Веднага поглеждам в задното огледало и виждам, че няма коли. Стоя си на спирачка, защото е автомат и ако пусна ще тръгне. Изведнъж отзад просто нещо ме повдигна и ме прави със зверска сила в джипа пред мен, който също е бил автомат и съответно на спирачка и съм преместил от инерцията 2,5т джип с 2 метра напред за да блъсне и Берлингото. Общо взето ме блъсна Омега със 100+. Няма спирачен път. Оня до последно се е надявал, че ще мине и ще ме езаобиколи. Не е спирал, ами дори и газ е давал, за да влезе между някаква друга кола и мен.
Резултата сами го видяхте.
От колата ми нищо не става. Спаси ме само Airbag-a. Щастлив съм, че съм жив. Беше страхотно автомобилче, макар че не бях вдигнал и 100лм/ч. Нямам и 1 час каране зад волана общо. Важното е, че аз съм добре.

pinko
01-12-2006, 23:47
Колата дойде в 17:00 предния ден.
В 19:30-20:00 някъде я маркираха и я паркирах на гараж.
Въпросния ден просто отивах в КАТ да я регистрират.
Една мацка изпуснала отколонението за локалното на Изток и спира рязко в третата лента. От там някакъв я одрасква леко и избягва. Едно Берлинго спира, зад него джипа и зад него аз. Веднага поглеждам в задното огледало и виждам, че няма коли. Стоя си на спирачка, защото е автомат и ако пусна ще тръгне. Изведнъж отзад просто нещо ме повдигна и ме прави със зверска сила в джипа пред мен, който също е бил автомат и съответно на спирачка и съм преместил от инерцията 2,5т джип с 2 метра напред за да блъсне и Берлингото. Общо взето ме блъсна Омега със 100+. Няма спирачен път. Оня до последно се е надявал, че ще мине и ще ме езаобиколи. Не е спирал, ами дори и газ е давал, за да влезе между някаква друга кола и мен.
Резултата сами го видяхте.
От колата ми нищо не става. Спаси ме само Airbag-a. Щастлив съм, че съм жив. Беше страхотно автомобилче, макар че не бях вдигнал и 100лм/ч. Нямам и 1 час каране зад волана общо. Важното е, че аз съм добре.

Най-важното е, че си добре, Мерцедес или каквато и да било кола, нищо повече от купчина ламарини не е.

Само дето ми е странно как така при такъв зверски удар отзад мерцедеса му е само леко смачкан единия калник и стопа.

Просто колата ти отзад е почти здрава, много странно...

Отдолу ли се подпъхна Омегата? Сякаш задницата на SLK-то се е качила върху предния капак на Омегата...

ShoxXx
01-12-2006, 23:54
Da!
Колата се вдигна на предни гуми, а отдолу под багажника е криво всичко. Едвам извадих триъгълника дори.
Бронята наистина е мн здрава, но дори левия заден калник го е нагънал и отворил. Здрава задница има.
Багажника също е крив, не се затваря, за покрива не ми се мисли да пробвам да го отварям.

pinko
02-12-2006, 00:03
Da!
Колата се вдигна на предни гуми, а отдолу под багажника е криво всичко. Едвам извадих триъгълника дори.
Бронята наистина е мн здрава, но дори левия заден калник го е нагънал и отворил. Здрава задница има.
Багажника също е крив, не се затваря, за покрива не ми се мисли да пробвам да го отварям.

Аз минах оттам, ама в посока центъра около 14 часа(ма не съм много сигурен точно колко беше), ти стоеше пред потрошения мерцедес и обясняваше нещо на едно ченге. Джипа сякаш беше изтеглен доста напред...поне на 10-20 метра от SLK-то

Стори ми се, че видях и Пежото ти паркирано на тротоара, абсолютно здраво, затова реших, че просто си станал свидетел и обясняваш на ченгето кво е станало.

ShoxXx
02-12-2006, 00:28
Слава Богу цялото ми семейство дойде да ме подкрепи.
На снимките се вижда как колите са една в друга.
Колите другите ги преместиха, но при мен пиропатрона беше включен и няма как да запали, а двигателя седи напречно и радиатора влезе при ангренажите и нямаше земна сила да зе премести.

gigi
02-12-2006, 01:05
Нали ти няма нищо няма се ядосваш за желязото я
Оня ден за малко и аз да стана на пюре на почти същото място, само където джипа беше отзат. Повечето шофъори са идеоти :evil:

ZoE23
02-12-2006, 09:43
Има супер некадърни шофери :guillotine: :no_no_no: :not-fair: Хубавото е че ти си добре :notify: :th_up:

blagun
02-12-2006, 13:43
Слава Богу цялото ми семейство дойде да ме подкрепи.
На снимките се вижда как колите са една в друга.
Колите другите ги преместиха, но при мен пиропатрона беше включен и няма как да запали, а двигателя седи напречно и радиатора влезе при ангренажите и нямаше земна сила да зе премести.
Важното е че си жив и здрав :wink:

Mind_Control
03-12-2006, 13:37
Найстина жалко за количката. То тука в БГ е така, човек направи нещо и му го чупят.. :( аз имам един въпрос, ако може да споделиш при тотална щета застрахователите изплащат цялата застраховаелна сума и прибират колата или плащат 70-80% и ти оставят колата??

ShoxXx
03-12-2006, 14:55
И двата варианта са възможни.
Те решават кой от двата да предпочетат.

sharky
04-12-2006, 09:52
Найстина жалко за количката. То тука в БГ е така, човек направи нещо и му го чупят.. :( аз имам един въпрос, ако може да споделиш при тотална щета застрахователите изплащат цялата застраховаелна сума и прибират колата или плащат 70-80% и ти оставят колата??

По принцип, плащат я 100% и я взимат само ако е до 3 годишна, но доколкото съм чувал, може ако не е супер смазана и е по-скъпа като кола да я вземат и ако е по-стара. За второто пак казвам, не съм сигурем, мисля че зависи от конкретния случай. Със сигурност, ако е на 6-7 години ше ти я оставят. Навремето като си взех първото ГТВ го карах около 2 масеца и го посмачках, колата беше на 4 години и ми я оставиха, платиха ми 80% и я продадох за 4 500, общо взето без да искам я "дадох" за 5000 повече, от колкото я бях взел :lol:

Bobo
04-12-2006, 11:19
Мойте съболезнования ма съм ти казал че като вземеш кола се черпи веднага :lol: Важното е че ти нема нищо :wink: Обаче знам какъв е стреса точно при такъв удар и ти казвам ходи да ти леят куршум :wink:

Сега ше кажа че ме е много яд че не си ми се обадил и незнаех че това си ти аз минах с брадвата точно 2 минути след случката и видях колите още нагърчени една в друга даже мислех че мерцедеса ти е ауди А3 :shock: :wink: Другия път да ми се обадиш кат си купиш кола :idea: :wink:

Kuku
04-12-2006, 15:04
Шоко, братче, като видях темата и ме сви стомаха, докато прочета, че ти няма нищо :(
Най-важното е, че си жив и здрав :)

ShoxXx
04-12-2006, 18:13
Утре е първия оглед след удара. Точно се бях успокоил малко след четвъртък. Сега пак ми става притеснено.

WhitePower
04-12-2006, 18:48
еии баце с тебе все некви драми бе
не се спре на едно местенце значи
защо все ти се баъркваш в нещо
я ходи да ти гледа некоя магьосница :))

аз те видех ама не можах да спра щото щеше да стане същото

еии много ме е яд за хубавото возило
ма ще си купиш по хубаво
а ти не забелязваш ли че с Алфа драми не си имал
а само с другите марки
я си помисли пак да дойдеш на марката

Little
04-12-2006, 18:55
Важното е че си жив и здрав бате!
Останалото ще го пребориш.

ShoxXx
05-12-2006, 14:13
Замислил съм се много сериозно като влезнем в ЕС, сиреч пролетта на другата година да си купя черно КуВе и да го телепортирам направо в някой гараж и да си го правя като си искам...ко ше кажете?

Naso
05-12-2006, 20:57
Надявам се без йероглифи ? Купвай КуВе ама червен фейслифт :) ..... НЕ СЕ ПРОДАВА, само споменавам :)

Mury
05-12-2006, 21:18
Надявам се без йероглифи ? Купвай КуВе ама червен фейслифт :) ..... НЕ СЕ ПРОДАВА, само споменавам :)

Може и черно :headbang:

ShoxXx
06-12-2006, 02:15
Ще е черно...и се надявам да е с дефект в мотора, тамън по ефтинко.
Джанти 17 от ГТА.
Черна перла пребоядисване.
Писаждане на двигател...голем!
Ама на пролеееет!
Надявам се да ме подкрепите!

ShoxXx
07-12-2006, 02:57
Днес малко преди 23:00 минавах по околовръсното от Драгалевци към Симеоново. Магла огромна. И едни каиони пред мен и аз почти спрях, щото те се движеха с 10км/ч. Точно пред OPET бензиностанцията, не знам какво ме накара да погледна в задното голедало и се загледах как два фара идват доста бързо към мен. Точно като на филмите в последния момент както бях на първа с 10км/ч и влязох в бензиностанцията на газ и си надрах двантата, в бордюра, а зад мен се оказа, че идва S-класа, която мина точно през мястото, на което бях аз и се заби в камиона, който беше пред мен. Съвсем ей така като на филм се спасих от буквално смазване. Тоя се блсъан с поне 60км/ч. Колата влезе много под камиона и аз се махнах, защото беше някаква цистерна и не знаех с какво е пълна. Просто пак за малко да ме финишират.
Какво става по дяволите???

valjo
07-12-2006, 08:24
Днес малко преди 23:00 минавах по околовръсното от Драгалевци към Симеоново. Магла огромна. И едни каиони пред мен и аз почти спрях, щото те се движеха с 10км/ч. Точно пред OPET бензиностанцията, не знам какво ме накара да погледна в задното голедало и се загледах как два фара идват доста бързо към мен. Точно като на филмите в последния момент както бях на първа с 10км/ч и влязох в бензиностанцията на газ и си надрах двантата, в бордюра, а зад мен се оказа, че идва S-класа, която мина точно през мястото, на което бях аз и се заби в камиона, който беше пред мен. Съвсем ей така като на филм се спасих от буквално смазване. Тоя се блсъан с поне 60км/ч. Колата влезе много под камиона и аз се махнах, защото беше някаква цистерна и не знаех с какво е пълна. Просто пак за малко да ме финишират.
тая сигурно е имала оная система със радара в мъглата ахахахха

:) знам че не е смешно, просто това ми хрумна както го описваш:)
както казва Бобо, оди да ти леят куршум/гюлле или нешо по големо ....

че другия път може да нема бензиностанция н аблизо

MONI
07-12-2006, 09:00
тая сигурно е имала оная система със радара в мъглата ахахахха

:) знам че не е смешно, просто това ми хрумна както го описваш:)
както казва Бобо, оди да ти леят куршум/гюлле или нешо по големо ....

че другия път може да нема бензиностанция н аблизо

Може и един курбан да си направиш.........

Lucky
07-12-2006, 09:25
Приятелю ,не знам дали има полза от всички куршуми и курбани :roll: едва ли :lol: може просто да ти е каръшка седмицта :roll: :D знам ли.
Важно че си отървал и си жив и здрав.

ПП Абе да не ти правят атентат някой иска да ти вземе мястото :twisted: :twisted:

Mind_Control
07-12-2006, 09:33
Внимавай, че после застрахователите да не кажат, че правиш застрахователни измами... На твое място бих си сложил най- малкото един теглич отзад и бих спазвал дистанция до предната кола поне 10 м.. Но съм сигурен, че е било просто лош късмет и понеже в природата има равновесие би трябвало сега да имаш поредица от добър късмет..

BatVas
07-12-2006, 10:40
Мале Шоко както ти е тръгнал този лош късмет - имам чувството , че и в автобус да се качиш може да го блъснат отзад :? :frown:

Naso
07-12-2006, 16:51
Абе Зара да нема ново гадже, ревниво такова... и оная снимка от кой кой е ? Да я сменим ако нещо ?

trustworthy
07-12-2006, 20:01
...и понеже в природата има равновесие би трябвало сега да имаш поредица от добър късмет..

дано късметът го споходи с пълна сила в осъществяването на 145 V6 тунинг проекта! Стискам палци