View Full Version : За парното
ivanpopov
01-12-2006, 18:12
Колеги, като запаля колата и подавам газ чувам как водата се движи през парното, ще кажеш че има въздух. Не губи течност от никаде но незнам какъв е проблема. Дайте някъкъв съвет. Колата е Алфа 146 1,6 боксер .
Да бе. Как ще я чуеш водата??? Много странно. Ако се притесняваш че бавно ти загрява парното то и при мен е така. Не знам защо.
Да бе. Как ще я чуеш водата??? Много странно. Ако се притесняваш че бавно ти загрява парното то и при мен е така. Не знам защо.
На някои коли се чува на мойта също понякога но това не значи че има въздух в системата :wink: :wink: и на мен ми загрява бавно парното но те боксерите си имат сравнително слабо парно спрямо другите :wink:
и на моита се чува като дам малко газ как водата циркулира. мисла че звука идва от радиаторчето в купето. ама нямам проблеми за сега. за зартяването наистина загрява по- бавно, но после парното си е ок.
На някои коли се чува на мойта също понякога но това не значи че има въздух в системата :wink: :wink: и на мен ми загрява бавно парното но те боксерите си имат сравнително слабо парно спрямо другите :wink:
Ей тва не го бях забелязал ... при мен на втория светофар и започва да топли :shock: вярно че лапа в момента 19 градско , но ... :roll: