View Full Version : Задна седалка, делима 2/3 - защо?!?
trustworthy
02-12-2006, 22:37
Колеги, днес случайно забелязах, че дясната част на задната ми седалка е с отделни панти от останалите 2/3 и се подава една каишка, с която може да се издърпа и отвори. Понеже се опитах да я надигна, но запираше доста в облегалката, та се отказах, но ме гложди каква е идеята и какво се крие под тази третинка на седалката? :) Някой може ли да ме светне? Облегалката гледам, че е цяла, не се дели:roll:
Мерси предварително ;)
Alfa Mania4ka
03-12-2006, 01:00
Стига да те разбирам правилн0,кат0 дръпнеш каишката ти пада
не облегалката а д0лн0т0 на к0ет0 се седи в п0с0ка на пред(над0л0 към п0да) :roll:
Там са ти сондите за резервоара.
Там са ти сондите за резервоара.
Колега сондите както ги наричаш ти са в багажника :idea: :idea: а според мен се дели така защото може да има неква система за слагане на детско столче :idea: :idea: поне съм виждал такова нещо при Рено 19-дига се само седалката и се слага столчето :wink:
Е то на мойта и се дели и облегалката и седалката така :wink:
Както каза Бобо на 145 се дели и облегалката на 2/3. Предполагам като возиш по-дълъг багаж да имаш място за него в багажника, пък и да може да возиш някой отзад... Няма да се учудя ако талианците са ползвали за 146 направо седалките от 145 :wink: ...
Ами да - на задната седалка може да смъкнеш и 1/3 и 2/3 - аз например возих в моята опакован телевизор 29 инача и бах смъкнал 2/3 и остана място за трети човек в колата. Само за справка - с Ауди А4 Авант имахме проблем с товаренето на същия телевизор - та и там се смъкваше седалка :wink:
Ами да - на задната седалка може да смъкнеш и 1/3 и 2/3 - аз например возих в моята опакован телевизор 29 инача и бах смъкнал 2/3 и остана място за трети човек в колата. Само за справка - с Ауди А4 Авант имахме проблем с товаренето на същия телевизор - та и там се смъкваше седалка :wink:
:screwy: :screwy: а бе хора човека говори за СЕДАЛКА а не за ОБЛЕГАЛКА :idea: :idea: :idea: аре малко по сериозно ясно че облегалката се смъква за превозване на товари но при 146 мисля че не се смъква :idea: :idea:
:screwy: :screwy: а бе хора човека говори за СЕДАЛКА а не за ОБЛЕГАЛКА :idea: :idea: :idea: аре малко по сериозно ясно че облегалката се смъква за превозване на товари но при 146 мисля че не се смъква :idea: :idea:
еми да де ние за седалка говориме :idea:
при мене и облегалката и седалката са цели? :screwy:
при мене и облегалката и седалката са цели? :screwy:
Нормално при всички марки делимите седалки и облегалки са екстра :wink:
еми да де ние за седалка говориме :idea:
Е да де ма става въпрос за 146 а не за 145 :wink: :wink: при 146 не се дели облегалката нито се сваля а само седлаката-както и да е аз казах за кво може да е па нека който иска да разкаже как е пренесъл хладилника на баба си :lol: :wink:
ПОД СЕДАЛКАТА НЯМА НИЩО.ПРОСТО КОГАТО ИСКАШ ДА СИ СВАЛИШ ОБЛЕГАЛКАТА ТРЯБВА ДА ИЗДЬРПАШ САМАТА СЕДАЛКА НА ГОРЕ(ЧРЕЗ ТАЗИ КАИШКА)ЗАДА МОЖЕ ОБЛЕГАЛКАТА ДА СЛЕЗЕ ДО ДОЛО
Crusader
04-12-2006, 18:13
При 146 се дели облегалката в саотношение 2/1 и се сваля, както и седалката е цяла и се обраща напред
При 146 се дели облегалката в саотношение 2/1 и се сваля, както и седалката е цяла и се обраща напред
А бе вие на разбрахте ли че тези неща са екстра и при всички коли са различни :evil: :evil: :evil: на колегата от Варна не се дели облегалката :!: :!: :!: :!: а просто му се дели само седалката и човека попита защо ли е така а вие развихте ебати теоремите па чак разказвате кой какво е превозвал :evil: :evil: :evil: аре малко по-сериозно да не затрия цялата тема :idea: :wink:
trustworthy
05-12-2006, 13:25
Два дена не бях влизал във форума и сега се развеселих като четох пак темата :)
Мъри е разбрал какво точно се пита в нея - наистина при мен се дели САМО седалката 2/3. Облегалката ми е цяла (ше взема пак да проверя, де :)) На мен затова ми стана интересно - защо СЕДАЛКАТА се дели, а облегалката - не :?: Пак да напомня, че колата ми е 146-ца, не е 145,7,8,9-ка, брера или ГТВ :)
Иначе смятам да взема да я надигна тая 1/3 седалка, мамка му и отговорът може да изникне озотдоле ;)
ДСАМО седалката 2/3.
еми може рпосто да е сменена в някъф момент с неделима ;)
Според мен е заради детско столче както казах по нагоре ма май никой не ме чу :twisted: :wink:
trustworthy
05-12-2006, 13:41
Според мен е заради детско столче както казах по нагоре ма май никой не ме чу :twisted: :wink:
Аз те чух ;) Ама не ми се вярва много, защото как си представяш да стърчи тая 1/3-инка пред детското столче, пък и краката на детето къде ще са.... :roll:
Аз те чух ;) Ама не ми се вярва много, защото как си представяш да стърчи тая 1/3-инка пред детското столче, пък и краката на детето къде ще са.... :roll:
Ами аз съм виждал такава простотия на Рено 19 и затва предположих но и според мен е безмислено :idea: :wink:
trustworthy
05-12-2006, 15:11
Toку-що проверих и се оказа, че и облегалката ми се дели :brickwall: Не знам какво съм гледал предния път :oops: ....отдавам го на умората напоследък :)
Toку-що проверих и се оказа, че и облегалката ми се дели :brickwall: Не знам какво съм гледал предния път :oops: ....отдавам го на умората напоследък :)
Ааааа а аз заради теб се карам с хората :evil: :lol: :Tease:
trustworthy
05-12-2006, 21:37
Виноват, бате:oops: , освен с някви бири да те умилостивя като се видим пак :cheers:
Ама поне дадох храна за размисъл за тея делими седалки и облегалки, а ? :)
Е тая тема е супер ейй, аз ще дам най-ценната сентенция,
там дето търсите конски сили нема!
единствената полза от тия седалки е кат ги извадите може да седите с някой един срещу друг и да праскате карти!
единствената полза от тия седалки е кат ги извадите може да седите с някой един срещу друг и да праскате карти!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Казвам ви аз че тоз е големата работа мноо ма кефии :D :D :D
trustworthy
07-12-2006, 15:01
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Казвам ви аз че тоз е големата работа мноо ма кефии :D :D :D
Абе и аз като го прочетох този негов пост изпаднах в дълбоки мисли, ама викам айде да не се обаждам, че може пак да съм недоразбрал завоалираното послание :) Ноооо....явно не съм бил само аз :)