Log in

View Full Version : Пазете моториститеееееее...

fred
07-06-2012, 20:38
Понеже туко ме изправари някой моторист, от където е решил и аз нали гледам да ги пазя, пазя ги непрестанно, та сега видях и това:
http://dnes.dir.bg/news/mol-motoristi-11312926?nt=11
И сакън, никой да не ги закача :BIGsmile:
Ясно, че това не са всички мотористи, ама имам чувството, че една част, в под и около Христовата за безмозъчни. Та кой ще ги опази от самите тях се чудя? :)

JoRiX
07-06-2012, 20:42
Мотористите са заснети от камерите на мола, но номерата на моторите са закрити с надпис „Гей“,

:rotfl::rotfl::rotfl:

old alfist
07-06-2012, 21:51
Преди една година имахме такава тема тук във форума и имаше големи дебати.

Съжалявам, че мога да обидя някой колега тук от форума, но повечето от тях са неадекватни, сравнено с другите участници в движението - големи ускорения, бързи и непредвидими реакции.

Имам преки почти ежедневни впечетления отблизо при движението ми с велосипеда, както като пешеходец и естествено като водач на автомобил - повечо от тях се движат като в компютърна игра и разсъжават по същия начин.

Адреналина ги блъска яко и замъглява преценките и изобщо разума.

Усещането ми при среща с тях на пътя е като при среща с луд или пиян.

Естествено има изключения, но те са рядкост.

Lei-chery
07-06-2012, 22:13
Преди една година имахме такава тема тук във форума и имаше големи дебати.

Съжалявам, че мога да обидя някой колега тук от форума, но повечето от тях са неадекватни, сравнено с другите участници в движението - големи ускорения, бързи и непредвидими реакции.

Имам преки почти ежедневни впечетления отблизо при движението ми с велосипеда, както като пешеходец и естествено като водач на автомобил - повечо от тях се движат като в компютърна игра и разсъжават по същия начин.

Адреналина ги блъска яко и замъглява преценките и изобщо разума.

Усещането ми при среща с тях на пътя е като при среща с луд или пиян.

Естествено има изключения, но те са рядкост.
Имам едно такова "изключение" у дома, което уж кара внимателно и с пълно облекло и каски-маски и т.н. и въпреки всичко пак на дна пъти си потроши краката.Та, за мен си е супер опасно и все си мърморя ...ама кой ли ме слуша...:(

RUNNING WILD
07-06-2012, 22:21
абе прекалено е,не си представам да съм с родителите си или с некоя жена и некъв да я гази с мотора на ескалатора ебати и мъжете спали ли са,земи един стол или една количка или една дамска чанта тресни го у тиквата и тва е,ме гони с мотора по мола ебати и тъпаците самозабравили са се.

old alfist
07-06-2012, 22:24
Имам едно такова "изключение" у дома, което уж кара внимателно и с пълно облекло и каски-маски и т.н. и въпреки всичко пак на дна пъти си потроши краката.Та, за мен си е супер опасно и все си мърморя ...ама кой ли ме слуша...:(
Това 199 км./ч го нямат за нищо - рекордът е на моторист край Плевен (http://inews.bg/%D0%91%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8F/%D0%A1%D1%8A%D1%81-199-%D0%BA%D0%BC-%D1%87-%D1%80%D0%B5%D0%BA%D0%BE%D1%80%D0%B4%D1%8A%D1%82-%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D0%BC%D0%BE%D1%82%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%81%D1%82-%D0%BA%D1%80%D0%B0%D0%B9-%D0%9F%D0%BB%D0%B5%D0%B2%D0%B5%D0%BD_l.a_c.327_i.1 72076.html)

RUNNING WILD
07-06-2012, 22:25
човек а как ти звучи през 94 та Монтанска лада-жигула с 204 ти км в час у София?

Бобби
07-06-2012, 22:54
човек а как ти звучи през 94 та Монтанска лада-жигула с 204 ти км в час у София?

Тоя го знам...:))

---------- Post added at 19:54 ---------- Previous post was at 19:53 ----------

абе прекалено е,не си представам да съм с родителите си или с некоя жена и некъв да я гази с мотора на ескалатора ебати и мъжете спали ли са,земи един стол или една количка или една дамска чанта тресни го у тиквата и тва е,ме гони с мотора по мола ебати и тъпаците самозабравили са се.
А бе къде е охраната на мола...преди малко го даваха по новините..,..ама никой не зададе този въпрос???
Все едно утре влизам в трезора на БНБ с една торба...пълним и изчезвам...добре, че нямаме терористи....

Kuku
08-06-2012, 00:34
Е, сефте....

2008г.
http://www.youtube.com/watch?v=VaVGxkl1mrE

2012г.
http://vbox7.com/play:c8c0df508d

Orm
08-06-2012, 09:58
Как пък никой не удари една торба в каската на тия идиоти

firedragon
08-06-2012, 10:44
Много бързо се изнизаха нещо,уж големи гъзари обикаляли мола,те само влязоха и излязоха,абсолютни мушмороци :bravo:

Stoyan Georgiev
08-06-2012, 11:03
аз не бих им ударил нищо само заради шока

но сега като съм го гледал това, ако ми се случи директно едно маваши и после да видим как ще се обяснява

Orm
08-06-2012, 11:21
аз не бих им ударил нищо само заради шока

но сега като съм го гледал това, ако ми се случи директно едно маваши и после да видим как ще се обяснява

И след това задушаващо тръшване :dark2: :)

Верно малко трудно се реагира толкова бързо

juliano155
08-06-2012, 11:47
Ако карат като малоумни никакво съобразяване с тях.А що се отнася до тия кретени с моторите в мола сега вече сигорно са най-известните в мааааалата им.

-Bobby-
08-06-2012, 11:53
"От КАТ обясниха, че контролират само движението по пътищата, а не движението по моловете." :falos2: :crazy:

Ей това обаче ме довърши: "Мотористите, дегизирани с каски и кожени якета..."
Кой да им обясни на неграмотните журналя, че това не е дегизировка, а е задължителна моторджийска екипировка... :thumbdown:

DobriRq
08-06-2012, 11:57
Как пък никой не удари една торба в каската на тия идиоти
Най-вероятно всички посетители са били шокирани, но защо охраната не е направила нищо по въпроса, нали има камери навсякъде, трябвало е да ги видят още като са се качили и да реагират по някакъв начин. Добре, че няма никой блъснат.

Susscrofa
08-06-2012, 13:57
Нашмъркани с кока тъпаци.
Напълни се София с измет селска.
Това се хваща, и му се конфискува мАтора, взема му се книжката за 10 години и му се дава присъда за едро хулиганство.

На смелчаците, Стоянчо и Orm, ще им кажа, че най-тъпата постъпка би била опит за саморазправа. Не ми се мисли, каква поразия може да стане при загубване на управление на мотор на такова място.

Тъпата охрана, най-вероятно изцяло непрофесионална:), в този сучай просто ЗАТВАРЯ всички изходи и пиленцата остават вътре.
Ама то в БГ баничари обезвреждат бомби, та кой знае какви ученици охраняват мола.

-Bobby-
08-06-2012, 14:28
Неграмотни и слабоумни... преди Коледа, като висяхме с един щанд в Сердика с колегите, ги видях колко им е багажа, наблюдателността, реакциите и све... Освен да упътят някой объркал се къде е и какво търси, за кьопав чеп не стават. Ама то какво да очакваме - те полицаите ни са гащници, дето кой ли не малко по-добре подготвен може да ги обезвреди, та охранителчетата от частните фирми ли да са читави? Те там ги подбират по 2 критерия - да са максимално глупави, че да нямат големи изисквания за пари... единствено изключение са въоръжените с патрулките - само там са малко от малко по-свят...

Stoyan Georgiev
08-06-2012, 15:36
Нашмъркани с кока тъпаци.
Напълни се София с измет селска.
Това се хваща, и му се конфискува мАтора, взема му се книжката за 10 години и му се дава присъда за едро хулиганство.

На смелчаците, Стоянчо и Orm, ще им кажа, че най-тъпата постъпка би била опит за саморазправа. Не ми се мисли, каква поразия може да стане при загубване на управление на мотор на такова място.

Тъпата охрана, най-вероятно изцяло непрофесионална:), в този сучай просто ЗАТВАРЯ всички изходи и пиленцата остават вътре.
Ама то в БГ баничари обезвреждат бомби, та кой знае какви ученици охраняват мола.

ей така като ми се качи на ескалатора и застане до мен за 2 секунди найш как хубаво ще му грабна съединителя и спирачката

то не е до саморазправа тук, а до гражданска отговорност - има си и нещо, което се казва граждански арест ако не си чувал

Susscrofa
08-06-2012, 16:16
ей така като ми се качи на ескалатора и застане до мен за 2 секунди найш как хубаво ще му грабна съединителя и спирачката

то не е до саморазправа тук, а до гражданска отговорност - има си и нещо, което се казва граждански арест ако не си чувал

АмерикЕнски тъпотии.

Да ти извади пистолет някой в магазина и аз да се правя на Брус Ли, с риска да бъдат застреляни един двама.
Много филми гледаш.:biggrin:

Kuku
08-06-2012, 18:13
Е, що бе, кво пречи без да искам да залитна и да го разлюлея съвсем лекичко, колкото да се натресе в някоя саксия или пейка :? :D

fred
08-06-2012, 20:22
Според мен тия са някакви, баровци, както им се вика на простаците у нас, които имат пари, връзки и са решили да си направят шоу, а може и някой бас да са вързали.Но наистина е неадекватна реакция на охраната.

Orm
09-06-2012, 13:23
Да ми стреснат детето да почне да заеква... знаеш ли кога.... не граждански арест а гражданско изнасилване ще им на правя ....... Ако ги хвана де :)
Сусе , от страхливи предложения като твоето сме така ... всеки да се оправя сам.....

V@K@T@
09-06-2012, 14:13
Някоя пръчка или 1 чадър в предното колело и после да го минат взички докато още е топъл :D

BiTurbo
09-06-2012, 14:38
Истината, е че цялата тази работа е продиктувана от абсолютното беззаконие. Я да ви питам, в Северна Корея или в Китай някой прави ли така? Естествено, че не, но там има строги закони и (поне в Китай) десетки, дестки нарушения, които се наказват със смърт. Аз лично не виждам причина защо влизане в МОЛ с мотор да не се наказва със смърт. Трябва да си тотален изпадналяк въобще да се сетиш за такова нещо, след това изгорелите газове в затворени пространства (макар и големи и ужким с вентилирани) са нещо, което дробовете на хората няма как да обичат. И трето това е демонстрация на неприкосновеност.
Колкото и брутално да звучи ако съдебната система заработи както трябва и наказанията се завишат в пъти ще заживеем много по-спокойно в една нормална и подредена държава. Това разбира се е невъзможно :)

old alfist
09-06-2012, 16:03
Това са някакви мамини синчета или бащини момчета, избиващи комплекси, копнеещи да направят нещо значимо и да бъдат известни с нещо - за съжаление с нещо тъпо като това, защото е много лесно и ефектно, а пък самите те не могат да направят нещо значимо.
Хората от охраната, както навсякъде го играят предимно разпоредители.
Има си застраховки и защо някой да се напъва, а клиентите - да се оправят някак си.

JoRiX
11-06-2012, 19:54
Ама какво сте се хванали за тази охрана,какво може да им направи тя ? Да ги арестува или да ги набие ? Могат само да гледат,как тези с моторите правят слънца в центъра на мола и толкова..

fred
11-06-2012, 19:58
Охраната може да ги задържи, а властта би могла да им наложи и по сурови глоби примерно, които на тоя етап май ги няма
Ама някой горе предложи смърт, е чак това е пресилено.
Но наистина всичко е продиктувано от безнаказаността основно, която пък се променя, чрез неибежното наказание.Това наказание не е необходимо да бъде жестоко, а скъпо и превантивно :big_money:

soldier81
11-06-2012, 20:47
Ама какво сте се хванали за тази охрана,какво може да им направи тя ? Да ги арестува или да ги набие ? Могат само да гледат,как тези с моторите правят слънца в центъра на мола и толкова..

Ако искаш ще ти кажа къде да влезеш с мотор да видиш охраната какво може да направи?
В този случай е трябвало само да затворят вратите и да започне купона.

Mind_Control
12-06-2012, 12:49
В този ред на мисли наскоро (след последния път в който някакво неграмотно олигофренче ми удари колата в напълно идиотска ситуация и единствената "санкция" която понесе беше да напише в двустранния протокол, че той е причинил ПТП-то) се замислих защо ли всички си мислят, че "на запад" са по-културни шофьорите на пътя... Ами достигнах до следния извод: Има ги точно същите дебили на пътя... Обаче са в метрото.
Сигурно знаете, че в повечето "нормални" държави, застраховката, която е еквивалент на нашата ГО, расте когато причиниш ПТП и всичко се регистрира в система, достъпна до всички застрахователи... Ами ако на това същото селянче другата година му обадят гражданска не 200 лева а 3 бона примерно (понеже е кретен и с карането си е потрошил виновно 10 чужди коли за изминалата година да кажем), много силно ще се замисли къде се гледа като се кара... А пък ако не се е замислил, на по-следващата година като му кажат примерно 5 бона, директно още слезе от манерката си и ще се качи на метрото...
Ето там са в "нормалните" държави дебилите шофьори - в метрото!
Тук мога да си купя една манерка за 500 лева, да я застраховам някъде на майната си в град с 5 човека на кръст, където ГО-то е 100 лева (станаха тотал 600+60 лева регистрация и 40 лева газ да я закарам до София стават 700), да я закарам в паркинга на "Мола" и вътре да направя два кръга от които да не остане здрава паркирана кола... Знаете ли каква е санкцията..? Прочетете поста отначало да разберете... И знаете ли догодина на тая манерка колко ще ми е ГО-то..? А данъка ще е даже по-малък, щото тя може да прави нощ зад себе си докато върви в лявата лента на магистралата с 60, обаче е на 20 години и данъка и е 12 лева... А вие "балъците" си карайте новите и скъпи коли, набутвайте се за ремонти, пребоядисвания, брони, фарове и т.н...

Просто още един аспект от "нашата" действителност...

Като по времето на социалиЗЪМА и комуниЗЪМА- "От всекиго според способностите, на всекиму според потребностите"

fred
13-06-2012, 12:31
В крайна сметка май ще ги хванат, единя е заловен.А какво ще им се случи е друга бира,

http://dnes.dir.bg/news/mvr-motoristi-arest-11348744?nt=4

renyx
19-06-2012, 19:44
Другия сам е отишъл в РПУ.По-интересно е кой е той:http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4903271

Alfa User
20-06-2012, 00:03
Да бе, на децата им се било доиграло, и нищо лошо не били направили ...
Ако вляза аз обаче там, жална ми майка ...

Old Fox
20-06-2012, 08:39
По информация на "Хоризонт" на Караньотов са повдигнати обвинения в хулиганство.
Той не е бил задържан от полицията и след разпита е освободен.

Ами да защо да го задържат, нека отиде да покара още момчето.

Susscrofa
20-06-2012, 08:45
По информация на "Хоризонт" на Караньотов са повдигнати обвинения в хулиганство.
Той не е бил задържан от полицията и след разпита е освободен.

Ами да защо да го задържат, нека отиде да покара още момчето.

Ти какво предлагаш, да го държат три мсеца затворен или да го бият с пръчки?

Доко
20-06-2012, 08:57
Хайде сега, автора на темата да помоли някой модератор, да смени заглавието на темата, че вече става банално коментирането на мотористи в началото на всеки сезон, и слагането на всички под общ знаменател. ;-)

Susscrofa
20-06-2012, 09:04
Хайде сега, автора на темата да помоли някой модератор, да смени заглавието на темата, че вече става банално коментирането на мотористи в началото на всеки сезон, и слагането на всички под общ знаменател. ;-)

Всички са под общ знаменател.
Ти виждал ли си моторист, който чака зад колона автомобили, без да минава между двете колони?

Доко
20-06-2012, 09:07
Всички са под общ знаменател.
Ти виждал ли си моторист, който чака зад колона автомобили, без да минава между двете колони?

Не ставай смешен и ти, правиш ли разлика между хулигаска проява и пререждане на кръстовище, или и ти си поредния злобар? :-)

Кайо
20-06-2012, 09:49

Те това му е най-арното на матора у градо.

---------- Post added at 09:49 ---------- Previous post was at 09:46 ----------

Трай па ти бре!И чети по-горните постове,ти си потенциален донор.
Пепел ми на клавиатурата.....

Kuku
20-06-2012, 10:01
Аз съм виждал мотористи чакащи в колона с автомобилите, а и аз самия съм чакал в колона по ред причини. Пак се правиш на всезнайковец, ама пак не ти си получава - защо не си избиваш комплексите другаде, не мога да разбера? :)

Susscrofa
20-06-2012, 10:26
Аз съм виждал мотористи чакащи в колона с автомобилите, а и аз самия съм чакал в колона по ред причини. Пак се правиш на всезнайковец, ама пак не ти си получава - защо не си избиваш комплексите другаде, не мога да разбера? :)

На някой потен мотосъбор може и да се е случило, когато има десетина патрулки.

Синът на Аня Пенчева: Съжалявам!
Синът на Ивайло Караньотов и Аня Пенчева- Ангел се извини публично в ефира на bTV за влизането си с мотор в един от столичните молове. Скандалът гръмна след като в интернет бяха пуснати клипчета, на които се вижда как мотосъстезателят и негов приятел форсират мощните машини по ескалаторите на магазина пред уплашените погледи на майки с деца и възрастни хора. Пръв за това съобщи „Всеки ден“.

„Съжалявам, че извадих много хора от обувките. Беше детинско и необмислено. Изобщо не осъзнавах какво правя и дори си мислех, че хората не са ни усетили. Не съм си крил номера на мотора. Просто се забавлявахме“, заяви Ангел в предаването „Тази сутрин“ и категорично подчерта, че е готов да поеме вината си.

Баща му Ивайло, който е и негов треньор, пое вината върху себе си. „Той добре осъзнава какво е направил, но аз мисля, че вината е в мен. Ангел нямаше детство и сега е като отвързан.Този тип спорт развива по особен начин необходимостта от търсене на адреналин. В неподходящ момент го прави, ако изобщо може да има подходящ за такова нещо. Сега прокуратурата ще реши какво ще стане и какво наказание ще му бъде наложено. Но искам да подчертая, че не сме се крили“, заяви Ивайло Караньотов.

Майката на Ангел- Аня Пенчева разбрала последна за инцидента и приела мъжки нещата. „Единственото което ми каза е, че заради тази глупост сега ще отидат на вятъра толкова години труд“, каза тъжно Ангел.

Източник :http://www.vsekiden.com/119104/angel-karanyotov-sazhalyavam-za-glupata-postapka-v-mola/
Този сега ще стане герой и ще му е лепят тъполитките, напред по стъпките на татко.

Доко
20-06-2012, 10:58
Суско много добре си цитирал статията, само, че ние не сме синове на Аня Пенчева, да го еВа! :-)
Много ми е интересно защо не коментирате същите разлигавени "мамини" или 'таткови" хулигани с коли, които са много повече на брой, и много по-опасни като този примерно, и в случая защо не слагате всички шофьори под общ знаменател ?
И трябва ли да пусна тъпа тема за чалгарите автомобилисти, примерно, или откровено си злобарите по адрес на мотористите? :-)
http://vbox7.com/play:a8a1fe944a

Susscrofa
20-06-2012, 11:05
Суско много добре си цитирал статията, само, че ние не сме синове на Аня Пенчева, да го еВа.
Много ми е интересно защо не коментирате същите разлигавени "мамини" или 'таткови" хулигани с коли, които са много повече на брой, и много по-опасни като този примерно, и в случая защо не слагате всички шофьори под общ знаменател ?
И трябва ли да пусна тъпа тема за чалгарите автомобилисти, примерно, или откровено си злобарите по адрес на мотористите? :-)
http://vbox7.com/play:a8a1fe944a

Аз не мразя моторисите, просто се опитвам да ги вразумя.

Kuku
20-06-2012, 11:06
На някой потен мотосъбор може и да се е случило, когато има десетина патрулки.На мотосъбор, бил той потен или сух, с патрулки или с армия, НИКОГА не съм ходил и нямам намерение да ходя :!:

На теб минавало ли ти е през ума, че може Караньотовчето, да си прави реклама на чужд гръб :?:

Все повече издишаш, свиня.... кога ще зацепиш?! :)

Доко
20-06-2012, 11:07

Ей тея се опитвай да вразумяваш, мотористите мозък нямат принципно. ;-)
http://vbox7.com/play:d9b732fe

Susscrofa
20-06-2012, 11:11
Ей тея се опитвай да вразумяваш, мотористите мозък нямат принципно. ;-)
http://vbox7.com/play:d9b732fe

Мотористите имат мозък, но е забил, има нужда от рестарт.
Каква е разлика между глупостта и безумната смелост, отговорът е никаква.:)
Мотористите са безрасъдни и безотговорни спрямо себе си и своите близки.

Kuku
20-06-2012, 11:12
Ти не си добре, честно! :hmm:

П.П.
Защо не вразумиш някой парашутист?

Доко
20-06-2012, 11:13
Мотористите имат мозък, но е забил, има нужда от рестарт.
Каква е разлика между глупостта и безумната смелост, отговорът е никаква.:)
Мотористите са безрасъдни и безотговорни спрямо себе си и своите близки.

Kuku е прав.... :depressed: :drool: :sick1:

Иди вразуми някой козар да не плющи кози... :hump:

Суси вразумяча... мухахааа...:spiteful::sheep:

Кайо
20-06-2012, 11:21

Суска пак ли стана пастор бре?

Susscrofa
20-06-2012, 11:23
Парашутистите умират по-рядко, дори делтапланеристите умират по-рядко.
Не съм пастор, просто заемам гражданска позиция.

Кайо
20-06-2012, 11:30
Суско много добре си цитирал статията, само, че ние не сме синове на Аня Пенчева, да го еВа! :-)
Много ми е интересно защо не коментирате същите разлигавени "мамини" или 'таткови" хулигани с коли, които са много повече на брой, и много по-опасни като този ......

Трай не думай,че кръв ми капе от сърцето,един таков 18 годишен льольо в Благоевград потроши наскоро един Нисан ГТР......подарък от тате за рождения му ден.:hi_temerature:

---------- Post added at 11:30 ---------- Previous post was at 11:29 ----------

Не съм пастор, просто заемам гражданска позиция.

Изпуснал си да напишеш разумна.....:):):)

Susscrofa
20-06-2012, 11:34
Трай не думай,че кръв ми капе от сърцето,един таков 18 годишен льольо в Благоевград потроши наскоро един Нисан ГТР......подарък от тате за рождения му ден.:hi_temerature:

---------- Post added at 11:30 ---------- Previous post was at 11:29 ----------

Изпуснал си да напишеш разумна.....:):):)

Тез в колите оцеляват доста по-често.
Освен разумна, тя е и отговорна позиция.

Доко
20-06-2012, 11:37
Тез в колите оцеляват доста по-често.
Освен разумна, тя е и отговорна позиция.

Ами да, ама доста често тези в другата кола не оцеляват... а "те" може да сме всички.
Тук въпроса малко става спорен, подобно на пушачите, или казано с други думи: хулиганите автомобилисти на пътя вредят на себе си и на околните, за разлика от мотористите, и по добре един път заеми печелившата позиция. ;-) :???:

Susscrofa
20-06-2012, 11:41
Ами да, ама доста често тези в другата кола не оцеляват... :???:

Дори и те оцеляват доста по-често от мотористите. В пъти по-често.
Да сравняваш безопасността на лек автомобил с мотоциклет е кат да сравняваш трудовия микроклимат на месар и миньор.

---------- Post added at 08:41 ---------- Previous post was at 08:40 ----------

Ами да, ама доста често тези в другата кола не оцеляват... а "те" може да сме всички.
Тук въпроса малко става спорен, подобно на пушачите, или казано с други думи: хулиганите автомобилисти на пътя вредят на себе си и на околните, за разлика от мотористите, и по добре един път заеми печелившата позиция. ;-) :???:

Мотористите замърсяват шумово околната среда, а напоследък мачкат и хора по пешеходни пътеки.

Доко
20-06-2012, 11:45
Мотористите замърсяват шумово околната среда, а напоследък мачкат и хора по пешеходни пътеки.

Offf изпростява ми нещо темата, отивам шумово да замърсявам околната среда, и да пререждам коли, че ми е скучно... :spiteful:

Susscrofa
20-06-2012, 11:52
Offf изпростява ми нещо темата, отивам шумово да замърсявам околната среда, и да пререждам коли, че ми е скучно... :spiteful:

Темата стана твърде сложна за теб.
Освен да предреждаш коли, не забравяй да пърдиш силно и да форсираш яко като минаваш покрай спирки.:)

Кайо
20-06-2012, 11:56
---------- Post added at 08:41 ---------- Previous post was at 08:40 ----------

Да,да,да,ако ги нямаше маторите всичко щеше да е на шест......Свински маторите ли са най-големият шумов ,,замърсител"?????

Доко
20-06-2012, 12:46
Темата стана твърде сложна за теб.
Освен да предреждаш коли, не забравяй да пърдиш силно и да форсираш яко като минаваш покрай спирки.:)

Не сложна, а простовата и дребнава стана темата, ама щом те влече пиши си, не ми пречиш. ;-)

Kuku
20-06-2012, 12:52
Сусе, защо не дойдеш на Серес да вразумиш 50-60 човека накуп? :wierdo:

Susscrofa
20-06-2012, 14:04
Сусе, защо не дойдеш на Серес да вразумиш 50-60 човека накуп? :wierdo:

Докато са трезви мога да ги вразумя. Само да заповядат един по един. А кат се накъркат може и по двама да идват.:mrgreen:

---------- Post added at 11:04 ---------- Previous post was at 11:02 ----------

Да,да,да,ако ги нямаше маторите всичко щеше да е на шест......Свински маторите ли са най-големият шумов ,,замърсител"?????

Да, един от най-големите в градска среда. Това е факт, при това наУчен.:meeting:
Особено умишлено направените силно пърдящи чопЕри и всякаква такава рокерска тъпня.:mrgreen:

Kuku
20-06-2012, 14:06
Айде, ела - ако намериш пиян моторист на пистата, лично ще ти подаря и двата си мотора :!:

Доко
20-06-2012, 14:08
Да, един от най-големите в градска среда. Това е факт, при това наУчен.:meeting:
Особено умишлено направените силно пърдящи чопЕри и всякаква такава рокерска тъпня.:mrgreen:

Тук вече много се обърка Суско, за акустика и шумово замърсяване не почвай да пишеш, много си зле, и лошото за теб е, че и гугле не може да ти помогне. :-)

Susscrofa
20-06-2012, 14:26
Тук вече много се обърка Суско, за акустика и шумово замърсяване не почвай да пишеш, много си зле, и лошото за теб е, че и гугле не може да ти помогне. :-)

Да, това ми едната специалност. "Защита от шум и вибрации" - така се казва този дял от дейностите по опазване на околната среда.
Това, че вие не чувате пърдящите си мотори под каските не е важно:):meeting:
Ти не си ли усещал шума и силната вибрация от преминаващ пръдльо на мАтор.

Доко
20-06-2012, 14:35
Да, това ми едната специалност. "Защита от шум и вибрации" - така се казва този дял от дейностите по опазване на околната среда.
Това, че вие не чувате пърдящите си мотори под каските не е важно:):meeting:
Ти не си ли усещал шума и силната вибрация от преминаващ пръдльо на мАтор.

Сусе, мойто момче двойка ли имаш по "Защита от шум и вибрации"?
Ами ти не знаеш какво е "шумово замърсяване" бре, само дето си губил време да учиш. :-)

Susscrofa
20-06-2012, 14:44
Сусе, мойто момче двойка ли имаш по "Защита от шум и вибрации"?
Ами ти не знаеш какво е "шумово замърсяване" бре, само дето си губил време да учиш. :-)

Абе щом ти казваш, значи е така:)
Знам само, че "шумово замърсяване" ти го научи днес като израз.:meeting:

Kuku
20-06-2012, 14:44
Сусе, спри се - вече доказа, че си много зле :!:

Susscrofa
20-06-2012, 14:52
Айде, ела - ако намериш пиян моторист на пистата, лично ще ти подаря и двата си мотора :!:

Ти и с двата мотора ли ходиш на сбирките?

---------- Post added at 11:52 ---------- Previous post was at 11:44 ----------

Сусе, спри се - вече доказа, че си много зле :!:

Хайде да се срещнем и да попитаме на призволен принцип 20 човека със следния въпрос: "шумни ли са според вас моторите?"
Какъв ли ще е резултатът, а г-н "не зле"?:mrgreen:

Kuku
20-06-2012, 15:34
Ти тъп ли си? Какво точно искаш да ти отговоря?
ДА и двата ми мотора са били на пистата - единия се кара до там, а другия пътува на платформа и се кара на самата писта.

Отговора на въпроса ще е същия, какъвто ще е отговора и на въпроса "шумни и мръсни ли са дъртите автобуси на градския транспорт?", сешшш ли се?! :idea:

Mind_Control
20-06-2012, 15:48
Ти и с двата мотора ли ходиш на сбирките?

---------- Post added at 11:52 ---------- Previous post was at 11:44 ----------

Хайде да се срещнем и да попитаме на призволен принцип 20 човека със следния въпрос: "шумни ли са според вас моторите?"

Прасчо, айде аз ще се напия на пистата и после по един мотор за всеки :D
Kuku, не го приемай лично- това е само бизнес :D

Susscrofa
20-06-2012, 15:53
Kuku, не го приемай лично- това е само бизнес :D

Според мен ти си въздържател.

---------- Post added at 12:53 ---------- Previous post was at 12:51 ----------

Ти тъп ли си? Какво точно искаш да ти отговоря?
ДА и двата ми мотора са били на пистата - единия се кара до там, а другия пътува на платформа и се кара на самата писта.

Отговора на въпроса ще е същия, какъвто ще е отговора и на въпроса "шумни и мръсни ли са дъртите автобуси на градския транспорт?", сешшш ли се?! :idea:

Дори и най-строшеният икарус, каквито вече са рядкост, не вдига този шум, който идва от пърдящ рокерски мотор.
Защо се правиш, че не разбираш? Дори пистовите вдигат адски много шум, те даже са по гадни, защото освен, че пърдят и вият много гадно.
А платформата с първия мотор ли я теглиш?

Доко
20-06-2012, 15:54
Абе щом ти казваш, значи е така:)

Ще почнеш да слушкаш бате си Доко, ама ще е късно... ;-)

Суси, все повече показваш колко си невеж, всъщност е нормално за държавен служител, то в частния сектор хората трябва освен да работят, поне и малко да са чели, докато са учили, а не да ми ровите из гуглето. ;-):-?

Що задаваш подвеждащи въпроси бре?
Я първо като много знаеш обясни на хората какво е шумово замърсяване и тогава пак ги питай.
Децата в парка и те са шумни, и то доста над позволените децибели, ако изобщо схващаш какво ти говоря, което силно ме съмнява.
Ти обаче си спориш като злобен и издухан пенсионер в махалата, дразнещ се от деца. ;-)
п.с. И да търсиш инфо из гугле, няма да намериш, но ще ти дам жокерче - разрови се в нормативните актове на Софийска община, там може да намериш дефиниция и норми за шумово замърсяване за вашия регион. ;-)

renyx
20-06-2012, 16:16
Какъв е проблема , че моторите минават покрай колите и не чакат в задръстване?Аз като видя мотор да идва от дясната страна завивам на ляво за да може да мине.Аз така или иначе не мога да прескоча колоната , но мотриста като има шанс да мине нека минава.
Друг е въпроса на пътя.Според мен първо те трябва да започнат да се пазят и тогава да очакват другите да ги пазят.

Susscrofa
20-06-2012, 16:18
Ще почнеш да слушкаш бате си Доко, ама ще е късно... ;-)

Суси, все повече показваш колко си невеж, всъщност е нормално за държавен служител, то в частния сектор хората трябва освен да работят, поне и малко да са чели, докато са учили, а не да ми ровите из гуглето. ;-):-?

Що задаваш подвеждащи въпроси бре?
Я първо като много знаеш обясни на хората какво е шумово замърсяване и тогава пак ги питай.
Децата в парка и те са шумни, и то доста над позволените децибели, ако изобщо схващаш какво ти говоря, което силно ме съмнява.
Ти обаче си спориш като злобен и издухан пенсионер в махалата, дразнещ се от деца. ;-)

Не съм държавен служител, невеж си и в тази сфера:)
Децата са нещо хубаво, те са бъдеще, автобусът вози хора, които вършат обществено полезна дейност, Мотористът пърди, за да го забелязват, а то какво да видиш, прилепнали кожени дрехи ала Мариус Куркински и смешна каска.:) И да не забравя смешните кожени ботички:mrgreen:
Не съм злобен, просто считам, че е комплексарско и дебилно да пърдиш при условие, че този мотор може да върви толкова и без да пърди.:go:

Kuku
20-06-2012, 16:24
Kuku, не го приемай лично- това е само бизнес :DНямате проблем - идваш и караш 3 дни по 30 обиколки пиян, след което ви връчвам моторите ритуално :D :D :D

Дори и най-строшеният икарус, каквито вече са рядкост, не вдига този шум, който идва от пърдящ рокерски мотор.
Защо се правиш, че не разбираш? Дори пистовите вдигат адски много шум, те даже са по гадни, защото освен, че пърдят и вият много гадно.
А платформата с първия мотор ли я теглиш?Ти усещаш ли, колко смешен ставаш?! :)
Дъртите автобуси (ония оранжевите Мерджани), не само, че са шумни, колкото и мотоциклетите, но са и сто пъти по-замърсяващи.
Ако искаш да попитаме хората и за боклуджийските камиони обикалящи нощем - "приятно ли ви е циганите да тропат в 3ч. сутринта с контейнерите?" :?:

Не, не си тегля платформата с първия мотоциклет - платформата я тегли бус, пълен с гуми, шатри, инструменти, дрехи, екипировка, стойки, резервни части и прочие пособия, за безпроблемно каране и извличане на максимално удоволствие от преживяването.
Дай Боже някой ден да можеш да си позволиш такъв (или равностоен по заряд) кеф.....

Доко
20-06-2012, 16:27
Не съм държавен служител, невеж си и в тази сфера:)
Децата са нещо хубаво, те са бъдеще, автобусът вози хора, които вършат обществено полезна дейност, Мотористът пърди, за да го забелязват, а то какво да видиш, прилепнали кожени дрехи ала Мариус Куркински и смешна каска.:) И да не забравя смешните кожени ботички:mrgreen:
Не съм злобен, просто считам, че е комплексарско и дебилно да пърдиш при условие, че този мотор може да върви толкова и без да пърди.:go:

Ами не ме интересува личната ти кариера, но по разсъждения и писанията ти такъв извод си правя бе Суси, все едно с някой "Горски" си комуникирам, проявяваш присъща само за този вид държавни служители дебилност. А с това което си писал показваш единствено злоба "ве мой", аз така "разчитам" смисъла който влагаш.
Или се постарай малко, или се превръщаш в Шут-а на форума, няма кой да те взима на сериозно. ;-)

Susscrofa
20-06-2012, 16:37
Нямате проблем - идваш и караш 3 дни по 30 обиколки пиян, след което ви връчвам моторите ритуално :D :D :D

Ти усещаш ли, колко смешен ставаш?! :)
Дъртите автобуси (ония оранжевите Мерджани), не само, че са шумни, колкото и мотоциклетите, но са и сто пъти по-замърсяващи.
Ако искаш да попитаме хората и за боклуджийските камиони обикалящи нощем - "приятно ли ви е циганите да тропат в 3ч. сутринта с контейнерите?" :?:

Не, не си тегля платформата с първия мотоциклет - платформата я тегли бус, пълен с гуми, шатри, инструменти, дрехи, екипировка, стойки, резервни части и прочие пособия, за безпроблемно каране и извличане на максимално удоволствие от преживяването.
Дай Боже някой ден да можеш да си позволиш такъв (или равностоен по заряд) кеф.....

Тези хора нощем почистват корите от изплюсканата от теб диня, за да може сутринта да не вони на тениската ти след яздене на пръдливите ти мотори.
Не искам никога да залитам в такива хобита, с дивотии не ми се занимава. Имам достатъчно неща, с които разпускам.
Надявам се, че в буса има кенеф или пикаете по ъгли и дръвчета?
Както вече казах този автобус разкарва хората до работа, а ти си безделник, докато яздиш пръдливото си магаре.
Кошии правят ромите, а вие се надбЕгвате мАторетки, все тая, на един акъл сте:)

---------- Post added at 13:37 ---------- Previous post was at 13:31 ----------

Ами не ме интересува личната ти кариера, но по разсъждения и писанията ти такъв извод си правя бе Суси, все едно с някой "Горски" си комуникирам, проявяваш присъща само за този вид държавни служители дебилност. А с това което си писал показваш единствено злоба "ве мой", аз така "разчитам" смисъла който влагаш.
Или се постарай малко, или се превръщаш в Шут-а на форума, няма кой да те взима на сериозно. ;-)

Това вече си го писал:)
Приличаш на ограничен гларус, който се опитва да забие мацка на плажа, повтаряйки няколко пъти три прости изречения с неизвестен подлог.:)
Няма злоба тук, не завиждам на никой, аз съм наясно с моите интереси.:)
Чудя се обаче защо си мислиш, че всички ще ти викат "евала мъжки" като разберат по какво се увличаш:)
Смени малко средата, за да си свериш часовника и да пренаредиш малко ценностната си система.:)

Доко
20-06-2012, 16:46
Приличаш на ограничен гларус, който се опитва да забие мацка на плажа, повтаряйки няколко пъти три прости изречения с неизвестен подлог.:)

Пробвал ли си го това, което си го написал? :-)
Ми на мацка ми напомняш, и то руса, трябва по-няколко пъти да ти набива човек в главата нещо с прости изречения, и дори и с известни подлози да е, пак няма да го схванеш. :hump:

Няма злоба тук, не завиждам на никой, аз съм наясно с моите интереси.

Силно се съмнявам, че си наясно със себе си. :-)

Susscrofa
20-06-2012, 16:50
Пробвал ли си го това, което си го написал? :-)
Ми на мацка ми напомняш, и то руса, трябва по-няколко пъти да ти набива човек в главата нещо, и пак няма да го схванеш. :hump:

Пробвал съм адски много неща, но не се занимавам с жени, които когато видя епилирани мъжки крачета, татуировка и Матор си удрят задника в тавана:)

Ти ми напомняш на мацка също, но без гащи:)

Доко
20-06-2012, 16:53
Пробвал съм адски много неща, но не се занимавам с жени

С това трябваше да започнеш... :new_Eyecrazy:

Приемете моите искрени извинения, не знаех, че изповядвате другата религия, че сте стъпили на другия бряг.
:mrgreen:

Разясни се картинката. ;-)

Susscrofa
20-06-2012, 17:00

Приемете моите искрени извинения, не знаех, че изповядвате другата религия, че сте стъпили на другия бряг.

Е, нали сме се разбрали, че в тази посока няма как да се засегна.
Когато спори слабакЪТ винаги залита в две посоки, ако отсреща е жена тя бива изкарван курва, а ако мъж педераст.
Не ме изненадваш:)
Само мъж, който се съмнява в своята сексуална наклонност се вълнува от чуждата такава.:)

---------- Post added at 14:00 ---------- Previous post was at 13:57 ----------

Разясни се картинката. ;-)

Познах ли, че си с епилирани крачета, а? Ама това си е мъжкарско, не се притеснявай:)

Kuku
20-06-2012, 17:03
... Факта, че не вдяваш грам от написаното, а се хващаш за думичката и буквичката, говори само и единствено коооооолко си далеч от истината :idea:
Вразумявай, коооооооойто си пожелаеш, но не ни се мешай докато простеем с пръдливите си магарета, както ние не ти се мешаме, докато се правиш на умен пред себе си.... щото няма пред кой друг :idea:

Доко
20-06-2012, 17:04
Е, нали сме се разбрали, че в тази посока няма как да се засегна.
Когато спори слабакЪТ винаги залита в две посоки, ако отсреща е жена тя бива изкарван курва, а ако мъж педераст.
Не ме изненадваш:)
Само мъж, който се съмнява в своята сексуална наклонност се вълнува от чуждата такава.:)

Добре, щом така те устройва, слабак съм, но не аз споделих от какво не се интересувам.
Сам каза, че жени не те интересуват, дразниш се от бързи коли, мотористи, и неща присъщи повече на мъжката половина, та така би си помислил човек.
Не се срамувай, дори и така да е, то това си е психично отклонение, и дава обяснение за арогантното-надменното ти държание във форума.
Винаги има по-голяма риба Суско, дори и това да съм аз...:mrgreen:

И това по-горе ми го пишеш за пореден път, издишаш ми нещо, философе... измисли нещо ново. ;-)

Познах ли, че си с епилирани крачета, а? Ама това си е мъжкарско, не се притеснявай:)

Знам, че си наясно кое е мъжкарско. :-)

Susscrofa
20-06-2012, 17:09
Добре, щом така те устройва, слабак съм, но не аз споделих от какво не се интересувам.
Сам каза, че жени не те интересуват, дразниш се от бързи коли, мотористи, и неща присъщи повече на мъжката половина, та така би си помислил човек.
Не се срамувай, дори и така да е, то това си е психично отклонение, и дава обяснение за арогантното-надменното ти държание във форума.
Винаги има по-голяма риба Суско, дори и това да съм аз...:mrgreen:

Това, че ме цитираш некоректно е още една типична черта за слабост. Некви ченгеджийски номерца сега и то точно на мен:)
Ясно уточних какъв тип жени не ме вълнуват, но ти можеш да им се радваш:) Те са твоят кокошкарник:)
Не сподели, дали си обезкосмяваш краката, господин мъжкар?
Аз не си падам по селски надбЕгвания с коли в градска среда, а не по спортните автомобили:), каквито в този форум няма:)
Ти не си риба, ти си раче и винаги ходиш назад:)
Куку е медуза:)

Доко
20-06-2012, 17:15
Това, че ме цитираш некоректно е още една типична черта за слабост. Некви ченгеджийски номерца сега и то точно на мен:)
Ясно уточних какъв тип жени не ме вълнуват, но ти можеш да им се радваш:) Те са твоят кокошкарник:)
Не сподели, дали си обезкосмяваш краката, господин мъжкар?
Аз не си падам по селски надбЕгвания с коли в градска среда, а не по спортните автомобили:), каквито в този форум няма:)
Ти не си риба, ти си раче и винаги ходиш назад:)

Суско стига, сега и аз ли станах ченге, след Кукера. Издишаш ми здраво мойто момче, издишашшшшшшш. ;-)
Като измислиш нещо по-така, че да може да се поръбкаме още малко, ще пиша, за сега вече напълно изгубих интерес. Като deja vu си ми някак! :-?

Kuku
20-06-2012, 17:18
Само не разбрах, защо е нужно да обиждаш, космато краче?

Stoyan Georgiev
20-06-2012, 17:20
суси суси....

Susscrofa
20-06-2012, 17:23
Суско стига, сега и аз ли станах ченге, след Кукера. Издишаш ми здраво мойто момче, издишашшшшшшш. ;-)
Като измислиш нещо по-така, че да може да се поръбкаме още малко, ще пиша, за сега вече напълно изгубих интерес. Като deja vu си ми някак. :-?

Какво де жа ву, някаква тръпка ли усети?
Внимавай с обезкосмяването, защото в един момент ще виждаш в огледалото едно пораснало голо бебе, но мъжкарче де.:)

Казах само, да не се Абиш с ченгеджийски номера при мен, няма мисъл.

---------- Post added at 14:22 ---------- Previous post was at 14:20 ----------

Само не разбрах, защо е нужно да обиждаш, космато краче?

Аз не обиждам. Медузата е красива и плава грациозно.
Само дет е малко гнусна и лигава.:):mrgreen:

---------- Post added at 14:23 ---------- Previous post was at 14:22 ----------

суси суси....

Стояне, избрали мАтАретката?

Доко
20-06-2012, 17:29
Казах само, да не се Абиш с ченгеджийски номера при мен, няма мисъл.

Свикнал си викаш? ;-)

Susscrofa
20-06-2012, 17:33
Свикнал си викаш? ;-)

С това не се свиква никога:mrgreen:
Отивам да яхам 600 кубиковия си CBR и дим да ме няма.

Kuku
20-06-2012, 17:34
Медузата е едновременно красива и гнусна, докато е грациозна и лигава :?: :!: :hmm:
Ти бахальоляв ли си бе?!?!?!?!?!?! :?

Доко
20-06-2012, 17:55
Ако така и така ще експериментирате и ще изследвате групи хора, може ли да съберете 20 човека които четат форума на Алфа Ромео (може и 50, както решите) и да ги питате следния въпрос: "Суската пълен Улигофрен ли е?"

Не го лъскай сега и ти! :-)

fred
20-06-2012, 19:31
Суската от любов към спора на момента прави някои по специфични изказвания :gruebel:

Susscrofa
20-06-2012, 20:26
Суската от любов към спора на момента прави някои по специфични изказвания :gruebel:

Като например?

Kuku
20-06-2012, 20:51
Имаш близо 1200 примера.... само си избери :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Susscrofa
20-06-2012, 21:47
Имаш близо 1200 примера.... само си избери :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Единственото несериозно нещо, което правя в този форум е участието ми е дискусии с теб.

Kuku
20-06-2012, 21:56
Ама ти и нещо друго ли правиш?! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Бобби
20-06-2012, 22:55
Охо станали сте по груби:)))...да не сте посещавали крайните квартали на София?

code
23-06-2012, 13:54
Някой да ми покаже жена дето обича да лапа косми, няма да се обиждаме сега на епилации, все едно някой да ме обиди затова, че обичам да си мия зъбите :tooth:

starata alfa
23-06-2012, 16:21
само да ви кажа че до вчера само моторист не ме беше засичал но и това доживях.на Борис 3 и Гешов се опита да ми се качи на предния капак.само се чудя как да пазиш някой който сам не се пази

fred
23-06-2012, 17:01
Като например?

Е говоря общо, не се коси де

---------- Post added at 20:01 ---------- Previous post was at 19:56 ----------

Някой да ми покаже жена дето обича да лапа косми, няма да се обиждаме сега на епилации, все едно някой да ме обиди затова, че обичам да си мия зъбите :tooth:

Айде, айде сега.То не е въпрос да се обиждаме, ама тая епилация за мен е като манипулация, която се правеше навремето, когато някои заколеше кокошки и я оскубваше, преди това добре попарена :)
Не говорим за разни китеници, но всеки да се носи както си иска, при по младите явно това е модата, ама няма нищо общо със зъбите това:th_up:

Susscrofa
25-06-2012, 08:56

На теб всички жени ли ти облизват краката?
Ако е така явно имаш чувствителни крачета, и като ги лъснеш стават ултра сензитивни.

Явно не си разбрал в каква връзка открих темата за епилираните крачета, една наистина "мъжкарска" процедура.:BBQ:

Kuku
25-06-2012, 09:28
Ти нямаш кво да правиш и реши да закусиш екскременти?

Susscrofa
25-06-2012, 09:40
Ти нямаш кво да правиш и реши да закусиш екскременти?

Да, сутринта изпих едно кафенце "Kopi Luwak".:):BBQ:

Kuku
25-06-2012, 09:50
Баровец! :D

Susscrofa
25-06-2012, 10:08
Баровец! :D

Ти съмняваше ли се?
Две по 20 стинки в машината и тече един Luwak, та мани.
Сега ще изпия два литра вода след тази гадост.:BBQ:

Доко
25-06-2012, 10:17
...

Пак си станал с гъза напред!
Кофти уйкенд ли, к'во?
:dyrvo_v_kenefa: :afro: :bash:

Kuku
25-06-2012, 10:22
Е, защо пиеш кафе от автомат? :?

Susscrofa
25-06-2012, 11:22
Пак си станал с гъза напред!
Кофти уйкенд ли, к'во?
:dyrvo_v_kenefa: :afro: :bash:

Защо ме цитираш с точици, да не разваляш рахата на любителите на игнор листата ли? Много си бил послушен, услужлив и внимателен.
Винаги ставам с главата напред.:BBQ:

---------- Post added at 08:22 ---------- Previous post was at 08:21 ----------

Е, защо пиеш кафе от автомат? :?

Дойдох на работа много рано и не работеше нищо друго.

Доко
25-06-2012, 11:31
Винаги ставам с главата напред.:BBQ:

Ъ, ъ, днес с гъза. :depressed::moon:

morfius
25-06-2012, 11:36
Тая тема май трябва да я прекръсти някой на - пазете се от прасето :oops:

Susscrofa
25-06-2012, 11:39
Тая тема май трябва да я прекръсти някой на - пазете се от прасето :oops:

Интерсно, какво е твоето мнение?
:BBQ:

morfius
25-06-2012, 11:41
За кое бре... то последните 5 страници са хуманитарна помощ, не тема :biker:

Kuku
25-06-2012, 11:58
Е, не е цялата тема хуманитария - имаше и лек привкус на операционна :?

Бобби
29-06-2012, 23:34
Баси, само аз ли останах виртуален приятел на прасето...:unsure:

fred
30-06-2012, 19:17
Е, па и аз си го тача де наборе

Кайо
01-07-2012, 11:18
Баси, само аз ли останах виртуален приятел на прасето...:unsure:

Е, па и аз си го тача де наборе

Пишете ме и мен!:smoke:

Sunny
01-07-2012, 12:05
Фен клуб ли му организирате :gay[1]:

RUNNING WILD
01-07-2012, 14:23
абе не знам ама миналата седмица вечертта като се прибирах един с мотор лежа на кръстовището на Младост 3 и 2 и 1.30 мин имаше регулировчик и немаше кой да го дигне от благодарност беше фитка

Satanism
01-07-2012, 16:34
От няколко дни въпросните мотористи зорлем искат да ги интегрирам в предната си броня, пък вчера нарочно идваха да дразнят кукичките на Бояна, гадните му донори с донори......да 'фанат да се пазят сами малко, аз не съм овчар.....

Доко
01-07-2012, 19:52
От няколко дни въпросните мотористи зорлем искат да ги интегрирам в предната си броня, пък вчера нарочно идваха да дразнят кукичките на Бояна, гадните му донори с донори......да 'фанат да се пазят сами малко, аз не съм овчар.....

Жив оВчар си бро, и леко с изразите, че ко знаеш аз к'ъ псувам...:puke:

Satanism
01-07-2012, 20:08
Жив оВчар си бро, и леко с изразите, че ко знаеш аз к'ъ псувам...:puke:
Аа....и ти си от тея, славомистчетата на колела, а...?

Доко
01-07-2012, 20:43
Аа....и ти си от тея, славомистчетата на колела, а...?

Да, и не само аз, затова по-лекинко с изразите... ;-)
Ето, поздравче от днес...:smoke:

Satanism
01-07-2012, 20:44
Да, и не само аз, затова по-лекинко с изразите... ;-)
Ето, поздравче от днес...:smoke:

Ма молИМ ти се шА извиняваш, те всичките мотористи са пичаги и винаги карат с 50 в средата на лената, аз каскадьорите, дето ми скачат по капака ги халюцинирам....:bionic:

Доко
01-07-2012, 20:48
Ма молИМ ти се шА извиняваш, те всичките мотористи са пичаги и винаги карат с 50 в средата на лената, аз каскадьорите, дето ми скачат по капака ги халюцинирам....:bionic:

Това си е техен проблем, аз "винаги" карам с над 150 в средната лента. :wow:

Satanism
01-07-2012, 20:50
Техен си е, ама така като гледам явно е мой, а не техен....ето това е дразнещото

Доко
01-07-2012, 21:35
Техен си е, ама така като гледам явно е мой, а не техен....ето това е дразнещото

И какъв ти е проблема, че не схванах? :hmm:

Satanism
01-07-2012, 22:27
И какъв ти е проблема, че не схванах? :hmm:

Проблема ми е, че разни от тея, дето ги защитаваш за последните дни ме засякоха 3-4 пъти зверски и изобщо не ги ебе, а после аз трябвало да ги пазя.....те мене кога ще ме пазят?

Sunny
01-07-2012, 22:32
Мятай ги смело на капака . Те са се сейфнали преди да яхнат моторите . Пък и все на някого му трябва я бъбрече я нещо друго .

Доко
01-07-2012, 22:33
.....те мене кога ще ме пазят?

Ми ти си на 23 бре, достатъчно си голям сам да се пазиш...:crazy::biggrin:

Слушай Sunny к'во ти казва, направо си купи Мерцедес, има мерник, по лесно ще ги целиш... :crazy::biker:

Satanism
01-07-2012, 22:34
Ми ти си на 23 бре, достатъчно си голям сам да се пазиш...:crazy::biggrin:

Аа, значи аз мога, ама на бай хуй щото акъла му е в торбаците и не може....хич не ми е смешно брат....

Sunny
01-07-2012, 22:47
Доко ;)

Хирург от травматологията пита съседа си, продавач в автомобилен магазин:
- Ти колко мотора продаде днес?
- 20
- Мамка му, двама ми се губят!

Susscrofa
01-07-2012, 23:20
Опаааа, слънчицето, което харесва задния двор е дошло да вилнее в темата за мАторите.:tequilla:

_power_
01-07-2012, 23:28
Девиза на лято 2012 ''навий волана, пребий моторист'' :bg:

Доко
01-07-2012, 23:30
А бе не ви ги знам в София кви са ви мотористите, ама тея от Сливен бяха тръгнали към столицата.... :crazy::roll2::butt:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Fws1XkcTHys#

_power_
01-07-2012, 23:33
А бе не ви ги знам в София кви са ви мотористите, ама тея от Сливен бяха тръгнали към столицата.... :crazy::roll2::butt:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Fws1XkcTHys#t=14s
Ха ха ха ха ...ми...не мисля че географската ширина е проблема.....байкърите са си шматки тва е :sex:

Кайо
02-07-2012, 01:13
Ха ха ха ха ...ми...не мисля че географската ширина е проблема.....байкърите са си шматки тва е :sex:

....а сите автомобилисти са яката работа.:tequilla:

Доко
02-07-2012, 01:15
....а сите автомобилисти са яката работа.:tequilla:

Те не са ник'ви царе Кайо, те са богове... :rotfl:

Кайо
02-07-2012, 01:28
Те не са ник'ви царе Кайо, те са богове... :rotfl:
Бе понякога се чудя от нас българите дали има по хейтърско племе.....все някой ни е крив,ама как съм казвал и друг път на крив кур,космите му пречат.:bg:

Kuku
02-07-2012, 09:02
Те не са ник'ви царе Кайо, те са богове... :rotfl:ПОЛУ-Богове са, Доко - все пак понякога стават грешки и с автомобилите ;)

Доко
02-07-2012, 09:06
ПОЛУ-Богове са, Доко - все пак понякога стават грешки и с автомобилите ;)

Неее, цели Богове са...:punk:

"Магерето отишло при лъва и му вика:
-Абе, що ти трябва да си цар на животните? Що па да не съм аз?
-Ми как що, я гледай ква хубава грива имам
-Ми, то и аз имам хубава грива. Значи и аз може да съм цар?
-Е, да ама аз имам и много голям х**. Гледай къв е
... -Ми и аз имам голям х** - извадило го магарето
Премерили си ху*овете и се оказали точно до сантиметър еднакви. Тогава лъва казал:
-Е, да, ама аз е*а много яко и дълго
-Ми и аз е*а яко и дълго
Накрая лъва предложил:
-Дай да се е*ем един друг и който издържи по-дълго без да свърши, той ще е цар на животните.
Съгласило се магарето, теглили чоп и се паднало на лъва да е*е пръв. Почнал той да шкури магарето, е*ал, е*ал и след 30 минути не издържал и свършил. Дошъл ред на магарето. Набил го до корен на лъва и почнал да го лющи. Минали 20 минути и лъва си казал: Абе тоя нещо много издържа, ще вземе да ме стигне. Я, да се сетя кво ми прави лъвицата като я е*а. А, да, хапе ме закачливо по врата. Обърнал се и почнал да хапе магарето по врата. То пощуряло и почнало да му го набива още по здраво. Обаче минали 25 мин. и не свършва. Лъва пак се замислил за триковете на лъвицата и се сетил как му драска с нокти ташаците. Почнал да го прави и на магарето, а то зацвилило от кеф и го залашкало още по-жестоко. Станали 28 мин и лъва вече се притеснил сериозно. Пак се замислил и се сетил, че за да му направи най-голям кеф, лъвицата почвала да си върти гъза на осморки. Речено-сторено, започнал да се върти като луд на шиша, а магарето откачило и се изпразнило мощно на 29-тата минута, след което прошепнало в ухото на лъва:
-Ти не си цар, бе. Ти си Бог"

Кайо
02-07-2012, 09:27
Е те тва е,пълно е с лъвове и магарета.......:rotfl:

Доко
02-07-2012, 10:18
Е те тва е,пълно е с лъвове и магарета.......:rotfl:

Дааааа......................:gruebel:

Пишат по форумите и недоволстват, а като видят мотор всички почват да се захласват какъв бил як, и вдигал ли много?!
Един не е дошъл да ми каже к'во съм магаре, всички те чешат по ташаците и въртят осморки! ;-) :naughty::butt::tooth:

Кайо
02-07-2012, 13:37
Дааааа......................:gruebel:

Пишат форумите и недоволстват, а като видят мотор всички почват да се захласват какъв бил як, и вдигал ли много?!
Един не е дошъл да ми каже к'во съм магаре, всички те чешат по ташаците и въртят осморки! ;-) :naughty::butt::tooth:

....а мен ме апат и по врато.:rotfl:

Tonimir
02-07-2012, 17:36
Егати темата ... lol
Лично аз много харесвам моторите, но не смятам някога да имам такъв.
има добри и толерантни мотористи! и то съм засичал доста такива по пътищата в България. Но за жалост по-големия процент клони към "простаците", които за мен лично просто са малоумници, които си мислят, че са безсмъртни.

Имал съм инцидент веднъж с моторист, който се цапна в колата зад мен (в центъра на Търново), като се размина на има няма 2 метра от задната ми броня. Оцеля "моториста", но мотора много пострада, а Реното зад мен му се смачка предницата.

Лично като видя моторист в града, гледам да му дам път, а на дълаг път се изнасям по-отдясно в лентата си, че да има видимост и да му е удобно на моториста да мине. Моториста естествено трябва да пази себе си ПЪРВО, след това да разчита на другите! Но според мен, трябва да има и толеранс към моториста и да му се дава път (когато се вижда, че наближа и ще изпреварва).

Едно вече ми е като правило: "Мотор или ТИР, просто гледай да са ти далеч от погледа!"

georgi_pg
02-07-2012, 21:42
айде де, я по-леко колега...:plane:

Sunny
02-07-2012, 21:49

Спокойно .. рибар е ;)

ivan dimitrov
02-07-2012, 22:34
---

Доко
02-07-2012, 22:44
Все по често се замислям дали да не подхвана кампания за забрана на моторите. Редно е щом дьржавата ограничава моето удоволствие (под предтекст че се грижи за здравето на околните и моето) да направи сьщото и за мотористите.

Празни приказки. :?:

Пробвай още един път, може да ти се получи. ;-)

Кайо
02-07-2012, 22:47
Все по често се замислям дали да не подхвана кампания за забрана на моторите. Редно е щом дьржавата ограничава моето удоволствие (под предтекст че се грижи за здравето на околните и моето) да направи сьщото и за мотористите.

По тая логика гоУфаджиите ще поискат да се забранят Алфите......дай да забраним всичко!:choice:

---------- Post added at 22:47 ---------- Previous post was at 22:46 ----------

Празни приказки. :?:

Пробвай още един път, може да ти се получи. ;-)

Е па еле требе си чешем пръстетата бре.:punk:

---------- Post added at 22:47 ---------- Previous post was at 22:47 ----------

И ти ли си рибар?

Доко
02-07-2012, 22:49
По тая логика гоУфаджиите ще поискат да се забранят Алфите......дай да забраним всичко!:choice:

---------- Post added at 22:47 ---------- Previous post was at 22:46 ----------

Е па еле требе си чешем пръстетата бре.:punk:

Да забранят само Алфа 146 боксер.
Дали да не подхвана кампания??? :doctor:

Кайо
02-07-2012, 22:53
Да забранят само Алфа 146 боксер.
Дали да не подхвана кампания??? :doctor:

Пиши и мен ама включи и 155 и 75.:):):):)

Доко
02-07-2012, 23:06
Пиши и мен ама включи и 155 и 75.:):):):)

Аа ти па, ей с'я Ши на подкарат легенDите.... те без друго си стоят като паметници. ;-)
146 боксер стига като за начало... ;-)

Кайо
02-07-2012, 23:14
Аа ти па, ей с'я Ши на подкарат легенDите.... те без друго си стоят като паметници. ;-)
146 боксер стига като за начало... ;-)

Бива,съгласен съм....кво друго да забраним?:goodnight:

Sunny
02-07-2012, 23:15
Шшшш алллоооу де намесихте алфовите мотори при мотоциклетите бре пустиняци ...
Я си карайте фиатите и не се замесвайте с Алфа маторите .
:doctor:
Ама ши ва прицелвам на мерника :torch:

Кайо
02-07-2012, 23:19
Шшшш алллоооу де намесихте алфовите мотори при мотоциклетите бре пустиняци ...
Я си карайте фиатите и не се замесвайте с Алфа маторите .
:doctor:
Ама ши ва прицелвам на мерника :torch:

Хехехехехе,кажи едно наздраве и ше се разберем с теб.:cheers:
...я Фиато си го карам ама Селето ми се ебава тия дни.:?

Доко
02-07-2012, 23:23
Бива,съгласен съм....кво друго да забраним?:goodnight:

Ами викам да забранят пушенето и у дома, даже може за притежание на цигара да дават до 2-3 годинки. А бе направо по НПК да ги прокарат ..:pancake:

Опс, ти беше пушач...:unsure:

Sunny
02-07-2012, 23:23
Хехехехехе,кажи едно наздраве и ше се разберем с теб.:cheers:
...я Фиато си го карам ама Селето ми се ебава тия дни.:?

Ем фиат ко да го правиш ...
Наздравето знаем къде му е мястото - тука за матори и джигити ше си хортуваме .

Абе странна работа да го ева ... има поне 50 човека матористи у форумо ама само бат Доко защитава каузата .

Доко
02-07-2012, 23:27

Абе странна работа да го ева ... има поне 50 човека матористи у форумо ама само бат Доко защитава каузата .

И Кайо удря по едно рамо, и той на магаре са пра'й...:tooth:

soldier81
02-07-2012, 23:29
И каква е каузата че не моа я разбера?

На някой му се кара мотор,ама не му стиска или майка му не му дава?

Кайо
02-07-2012, 23:30
Ами викам да забранят пушенето и у дома, даже може за притежание на цигара да дават до 2-3 годинки. А бе направо по НПК да ги прокарат ..:pancake:

Опс, ти беше пушач...:unsure:

Е язе,че отнесем 5-6 доживотни без право на обжалване.:):):):):)

---------- Post added at 23:30 ---------- Previous post was at 23:29 ----------

А може и двете.:):):)

soldier81
02-07-2012, 23:32
А аз ще се гръмна:goodnight:

Искат да забранят всичко де що ми е в подписа.

Доко
02-07-2012, 23:33

А бе май майките и не им дават, ся като се замисля...:unsure::smackbum::please::tooth::spitef ul::cheers:

Брат на твоя боксер ще му сложим син буркан от Бойковите, ма само на твоя, за другите забрана... мухахаа:flirt:

Кайо
02-07-2012, 23:35

Ааааа бат Съни не така,аз съм маторист с временна оставка....са съм фиатаджия.:):):):):)
....та наздраве де!:cheers:

---------- Post added at 23:35 ---------- Previous post was at 23:33 ----------

А нема само на мен да ми е гадно.....матор немам в момента,забраниха пушенето......бе заеби са ако забранят и пиенето ше се пропия от мъка.:)

---------- Post added at 23:35 ---------- Previous post was at 23:35 ----------

И Кайо удря по едно рамо, и той на магаре са пра'й...:tooth:

Аз съм катър....:tooth:

Sunny
02-07-2012, 23:38
Е аз маторист по пътищата не съм от 15 години вече - претерепах себе си и почти още някого зад мен на задната седалка .
Сега карам само офроуд мотокрос в гората - тъй че идеята за адреналина на мотористите не мие чужда ...

Ех ама си и ти с това твоето наздраве - едвам ме нави - Наздраве и на теб .

old alfist
03-07-2012, 00:07
Е аз маторист по пътищата не съм от 15 години вече - претерепах себе си и почти още някого зад мен на задната седалка .
Сега карам само офроуд мотокрос в гората - тъй че идеята за адреналина на мотористите не мие чужда ....
Сега си на по-завоалирана шанталогия, но с много по-фатални последици - все пак всеки търси адреналина, но с моторните движения е опасно.
Аз съм се задоволил с моторна косачка, но това не ми пречи да си бича отвреме-навреме със 170-180км./ч по магистралите.

Кайо
03-07-2012, 00:11
......но това не ми пречи да си бича отвреме-навреме със 170-180км./ч по магистралите.

Трябва да се срамуваш,какъв пример даваш на младите?!?!?!!!!

old alfist
03-07-2012, 00:13
Трябва да се срамуваш,какъв пример даваш на младите?!?!?!!!!
Срамувам се, но - дивото зове.

Susscrofa
03-07-2012, 08:42
Срамувам се, но - дивото зове.

Каква е разликата между "дивото зове" и "тъпото зове"?

dimitar_vd62
03-07-2012, 08:49
Сега си на по-завоалирана шанталогия, но с много по-фатални последици - все пак всеки търси адреналина, но с моторните движения е опасно.
Аз съм се задоволил с моторна косачка, но това не ми пречи да си бича отвреме-навреме със 170-180км./ч по магистралите.

Ква тая косачка бре?:-)

Кайо
03-07-2012, 09:02
Каква е разликата между "дивото зове" и "тъпото зове"?

Драка......не се отплесвай от темата.:pokey:

---------- Post added at 09:02 ---------- Previous post was at 09:00 ----------

:rotfl::rotfl::rotfl:Не знам ама ако разбера и аз ще си купя.:)

Kuku
03-07-2012, 09:24
Каква е разликата между "дивото зове" и "тъпото зове"?Що се отнася до теб - никаква! :pokey:

ivan dimitrov
03-07-2012, 19:50
---

Доко
03-07-2012, 22:14
Аз сьм образцов гражданин.

Остани си такъв, не се бутай в тема за хулигани. ;-)

Кайо
03-07-2012, 22:48
Вечерите изкарвам на 4 места, и на 4-те се намира по някой умник дето стресира поне 500 души.

Ъм фного сте стресирани в България бре.....аз за 12 години живот в Атина(пълно е целогодишно с матори) е трябвало да се гътна от мото-стрес поне 10 000 пъти.:):):):):)

ivan dimitrov
03-07-2012, 23:03
---

Кайо
03-07-2012, 23:13
Ти нали беше бог?

...и все още съм.:):):)
Чат-пат си забравям ореола....:saint:

ivan dimitrov
03-07-2012, 23:24
---

Кайо
03-07-2012, 23:36
Гинкобиолоба?
Е-е-е-ех, старост - нерадост. Ми останалите няколко милиона години!?
И твоята не е лесна!

Mании ги тия азиатски дървета....има си мастика и узо за тия неща.:):):)
Не съм стар бре,просто съм вечен.......:)

Доко
04-07-2012, 15:37
Кайооооо...... и магаретата ни правят сечено вече...:shutup::wow::crazy: :roll2::haha: http://fakti.bg/bulgaria/42903-motorist-katastrofira-v-magare-jivotat-mu-e-na-kosam

Tonimir
04-07-2012, 16:53
Кайооооо...... и магаретата ни правят сечено вече...:shutup::wow::crazy: :roll2::haha: http://fakti.bg/bulgaria/42903-motorist-katastrofira-v-magare-jivotat-mu-e-na-kosam

Добре бе, бива ли тия глупаци да карат мотор без каски ... дано се оправи момчето. :?

Sunny
04-07-2012, 18:34
А за горкото магаренце никой нищо не казва .:bangin:.. а какви кюфтета може да станат от него няколко стека бира и гледай купон .

old alfist
04-07-2012, 19:06
Моята е тази, но ми се иска тракторче и да си кося през нощта по хладното.

А за горкото магаренце никой нищо не казва .:bangin:.. а какви кюфтета може да станат от него няколко стека бира и гледай купон .
Между другото мога да ви уредя с едно магаре за 50лв. - комшията на вилата го продава.

Кайо
04-07-2012, 22:49

Maй сме по-онеправдани и от пушачите,дори и магаретата са срещу нас.......

ivan dimitrov
05-07-2012, 08:58
---

Доко
05-07-2012, 09:30
Това е щото сте много по опасни и вредни.
Ако в дадено заведение се пуши, не пушачите можеха да изберат да не влизат. А аз нямам избор . Всьщност май имам 2. Да си взема шапката и да духна в друга дьржава, или да взема един колец и да загубя малко време дебнейки. За момента и двата вариянта са неприемливи обаче.
Сериозно - добре ще е да се сьобразявате с околните. Поне малко.

Май не можеш да си подредиш мислите... :mrgreen:

Sunny
05-07-2012, 18:58
Аааа случват се и чудеса

Моторист ми даде път на нерегулирано кръстовище ... ем че ми беше пък и десен .
Един на милион ама има ги и такива ;)

ivan dimitrov
05-07-2012, 19:49
---