View Full Version : Стъпков Мотор - посока !!!
Ай ся момци кажете стрелката на стъпковия мотор на боксера на къде трябва да сочи, към колекторите или напред към маркуча в който влиза ? Бат бобо ти си в час тука айде дай едно съветче :roll:
колега при мен на 33 стрелката сочи напред към маркуча
колега при мен на 33 стрелката сочи напред към маркуча
Хаха ми начи е на обратно :lol:
хубу, значи да заключим че на 145цата трябва да сочи на към колекторите, тва добре ама от едно друго место ми казаха че са гледали на 33ка със същия двигател като на пича по-горе и сочил към маркуча, начи има 2е объркани 22ки :P
хубу, значи да заключим че на 145цата трябва да сочи на към колекторите, тва добре ама от едно друго место ми казаха че са гледали на 33ка със същия двигател като на пича по-горе и сочил към маркуча, начи има 2е объркани 22ки :P
Да, аз познавам и трета и четвърта...
Сега като погледнах се оказа ,че и на мойта е обърнат :lol: :lol: :lol: :oops:
Колеги какво се оказа в крайна сметка,на къде трябва да сочи стрелката към маркуча или към колектора :roll: .Аз си мисля , че трябва да е към маркуча,защото от него отива под дроселите.Не е ли за това моторчето да вкарва въздух след дроселите на празен ход.
Някой може ли да каже, каква е разликата ако стрелката е в едната посока или в другата. Щото при мен боксер 1.6 стъпковото моторче, движи едно буталце напред назад, което запушва или отпушва притока на въздух от страни на дроселната клапа и както и да го завъртиш все ще върши работа. То движи напред и назад. Незнам, има ли някакво значение.
Някой може ли да каже, каква е разликата ако стрелката е в едната посока или в другата. Щото при мен боксер 1.6 стъпковото моторче, движи едно буталце напред назад, което запушва или отпушва притока на въздух от страни на дроселната клапа и както и да го завъртиш все ще върши работа. То движи напред и назад. Незнам, има ли някакво значение.
Твойто не е същото и си е наред :wink:
Аве няма значение бе пичове :lol: Хубаво е като е мноо старо моторчето да го обърнете наобратно за да компенсира малко или много износването :wink: Иначе на 33-ката няма как да се обърне обратно щото не пасва на планката на колектора :wink: